TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
01:25 Streetfood
Spicy taco's, loaded fries, bakjes vol Oosterse goodies: dat is streetfood. Vandaag start streetfoodie Lynn in haar Hometown Amsterdam en gaat ze bij de hippe Market 33 heerlijk food from the streets ontdekken en ook zelf klaarmaken.
«
»
02:05 Toasted!
Dominique Persoone en Dagný Rós maken Love Potion 9, Morning Glory en Psychedelic Sandwiches.
«
»
02:30 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag zet Mounir Toub een werelds gerecht op het weekmenu. Hij maakt de favoriet van elke Vlaming, maar geeft er zijn typische Marokkaanse touch aan: mediterraanse mosselen.
«
»
02:50 Winterse Kost
Vandaag doet de winterse kost van Bart het werk voor hem. Hij maakt een hot pot klaar van rijst, zeeduivel en winterse groentjes. Alles in één grote pot en lekker laten pruttelen in de oven.
«
»
03:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Een eenvoudig vleesgerecht op het weekmenu scoort altijd. Zo denkt ook Messy Chef Jelle Beeckman erover. Zijn préparé met salsa verde, sla en broodfrietjes is dan ook een beetje messy.
«
»
03:25 Sarah's Sweet Table
Vandaag krijgt Sarah's Sweet Table een goudkleurig randje, want Sarah gaat aan de slag met abrikoos en citroen. Eerst maakt ze een luchtige chocolademousse met abrikoos klaar en daarna ook nog een overheerlijke citroencake met gouden glans.
«
»
03:45 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij hamburgers en snickers.
«
»
04:05 Toasted on wheels!
Dagny en Dominique serveren geitenkaas met rabarber op de Grote Markt van Mechelen.
«
»
04:25 Winterse Kost
Vandaag doet de winterse kost van Bart het werk voor hem. Hij maakt een hot pot klaar van rijst, zeeduivel en winterse groentjes. Alles in één grote pot en lekker laten pruttelen in de oven.
«
»
04:35 Snel, Makkelijk & Lekker
Een eenvoudig vleesgerecht op het weekmenu scoort altijd. Zo denkt ook Messy Chef Jelle Beeckman erover. Zijn préparé met salsa verde, sla en broodfrietjes is dan ook een beetje messy.
«
»
05:00 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden geniet van het warme water bij Millie Bore. Legende Dick Estens ontvangt Hayden in Moree om verbazingwekkende kunst te bekijken. En tenslotte is de lammerenboerderij van Sam en Emma Rose aan de beurt en overnacht Hayden op hun boerderij.
«
»
05:25 De Eregast
Peppe heeft de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman. De mannen verwennen de Zeeuwse sterrenchef met traditionele, Indische tandoori, verse tagliatelle met Siciliaanse gamba's én een herfst Eton Mess als dessert.
«
»
06:10 Tot op de Graat
Chef Johan Segers kiest voor een pittige wok met veel verse groenten, gecombineerd met de tongschar. Deze platvis lijkt op de pladijs en de tong en is een perfect alternatief wanneer de prijs van de tong de pan uit swingt.
«
»
06:25 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
06:55 Streetfood
Spicy taco's, loaded fries, bakjes vol Oosterse goodies: dat is streetfood. Vandaag start streetfoodie Lynn in haar Hometown Amsterdam en gaat ze bij de hippe Market 33 heerlijk food from the streets ontdekken en ook zelf klaarmaken.
«
»
07:35 Toasted!
Dominique Persoone en Dagný Rós maken Love Potion 9, Morning Glory en Psychedelic Sandwiches.
«
»
08:00 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
08:30 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon met de beste snelle, makkelijke en lekkere recepten van de afgelopen week.
«
»
10:00 Winterse Kost
Vandaag doet de winterse kost van Bart het werk voor hem. Hij maakt een hot pot klaar van rijst, zeeduivel en winterse groentjes. Alles in één grote pot en lekker laten pruttelen in de oven.
«
»
10:15 Bal National - FEEST
Wim Ballieu maakt feestelijke gerechtjes, zoals varkenskop, een gebraad en chia-latte ijs.
«
»
10:50 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
11:20 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
12:10 Winterse Kost
Vandaag doet de winterse kost van Bart het werk voor hem. Hij maakt een hot pot klaar van rijst, zeeduivel en winterse groentjes. Alles in één grote pot en lekker laten pruttelen in de oven.
«
»
12:20 Wordt aangekondigd
«
»
13:05 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitlof. De chef komt er alles te weten over dit edele product. Daarna maakt hij een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
13:55 Panklaar
Chef Jan Buytaert vertelt hoe je in geen tijd en met maar één pan smakelijk en afwisselend kan koken. Dit keer maakt hij kip klaar, op traditioneel Franse wijze in de vorm van een coq-au-vin.
«
»
14:10 Winterse Kost
Simpel, maar goed. Zo heeft Bart zijn winterse kost het liefst. Zoals bij zijn tartiflette met prei, kaas en spek of zijn stoofpotje van varken en zuurkool. Daarnaast is de chef ook fan van een lekker stukje vis in de winter.
«
»
14:50 Apero - Dining
Jeroen de Pauw en Andy de Brouwer bundelen hun fantasie en serveren kleine gerechten en opmerkelijke dranken voor een eigentijds avondje eetplezier. Andy serveert een witte port en Jeroen zet een uitbundige party-mix op tafel.
«
»
15:15 Bal National - FEEST
Wim Ballieu maakt feestelijke gerechtjes, zoals varkenskop, een gebraad en chia-latte ijs.
«
»
15:55 Guillaume's Paris
Chef Guillaume Brahimi brengt een bezoek aan het zeventiende en achttiende arrondissement van Parijs, waar hij langsgaat bij een paddenstoelenkwekerij in een ondergrondse parkeergarage.
«
»
16:20 De Chalet aan zee
Peppe verrast met een breakfastpizza en Roger knalt met een Wellington. Dominique heeft een date met Donald die hem de wondere wereld van zeewier laat ontdekken. Het zeewier krijgt een smakelijke plaats in zijn zelfgemaakt brood.
«
»
17:00 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
17:30 Winterse Kost
Simpel, maar goed. Zo heeft Bart zijn winterse kost het liefst. Zoals bij zijn tartiflette met prei, kaas en spek of zijn stoofpotje van varken en zuurkool. Daarnaast is de chef ook fan van een lekker stukje vis in de winter.
«
»
18:10 Feest van Eigen Bodem
Een Belgische pizza van aardappel, of een galette - zoals Bart Desmidt het zo mooi zegt - daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel. Belegd met prei en filet d'Anvers, maakt hij elke Italiaan jaloers met deze Belgische lekkernijen.
«
»
18:40 Bal National - FEEST
Wim Ballieu maakt feestelijke gerechtjes, zoals varkenskop, een gebraad en chia-latte ijs.
«
»
19:15 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van de St. Jacobsvrucht.
«
»
19:50 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan vandaag een tocht door het Vlaamse landschap, op zoek naar everzwijn.
«
»
20:10 Nuances
Wie een kijkje wil nemen achter de schermen van een sterrenrestaurant is welkom bij Thierry Theys. In 'Nuances' combineert hij de heerlijke langoustine met de smaak van één van de meest fijne stukjes ham: de Pata Negra.
«
»
20:40 De Eregast
Van Mowgli in de Braziliaanse Jungle tot sterrenchef in Gent: het verhaal van eregast Marcelo Balardin lijkt wel een film. Peppe, Dominique en Jeroen zetten hem vandaag gastronomisch in de bloemen met een driegangenreis door zijn leven.
«
»
21:30 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
22:00 A la carte
Alain en zijn dochter Kelly zijn gek op kipkrotten, een variant op kaas-en garnaalkroketten, maar dan met een iets andere vulling. Ze houden ervan om samen in de keuken te staan en willen van Johan weten hoe ze de perfecte kipkroket moeten maken.
«
»
22:25 Panklaar
Jan Buytaert maakt in een enkele pan een overheerlijke hartige tortilla de patatas.
«
»
22:35 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi verkent een aantal bistro's in het vijfde en zesde arrondissement.
«
»
23:00 Bal National - FEEST
Wim Ballieu maakt feestelijke gerechtjes, zoals varkenskop, een gebraad en chia-latte ijs.
«
»
23:40 Winterse Kost
Simpel, maar goed. Zo heeft Bart zijn winterse kost het liefst. Zoals bij zijn tartiflette met prei, kaas en spek of zijn stoofpotje van varken en zuurkool. Daarnaast is de chef ook fan van een lekker stukje vis in de winter.
«
»
00:20 Soep!
De chefs maken een Vietnamese Rijstsoep en een Champignonsoep.
«
»
00:40 Soep!
De chefs maken een aardappelsoep met wintertruffel en Blankenberse garnalensoep.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Familie Claus' op Netlifx

Terwijl zijn mama gaat werken, brengt Jules Claus de kerstvakantie door in de speelgoedwinkel van zijn opa. Hij houdt helemaal niet van kerst en vindt het een vreselijke periode. De kerstdagen roepen bij hem alleen maar nare herinneringen op aan de dood van zijn papa. Maar in de winkel van zijn opa ontdekt Jules een magische sneeuwbol die zijn wereld voorgoed door elkaar zal schudden.

'De Familie Claus', film uit 2020 met oa Jan Decleir, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers