TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi verkent een aantal bistro's in het vijfde en zesde arrondissement.
«
»
01:35 Winterse Kost
Vandaag is het gerecht van Wim er eentje van formaat. Hij maakt Orloffgebraad klaar volgens het recept van zijn vader. Daarnaast serveert hij er nog aardappelen, koolrabi, erwtjes en een kommetje verse champignonroomsaus bij.
«
»
02:20 Snel, Makkelijk & Lekker
Francesca maakt vandaag parelcouscous met zoete ui, tomaten, courgettes en een smeuïge bol burrata.
«
»
02:55 Winterse Kost
Simpel, maar goed. Zo heeft Bart z'n winterse kost het liefst. Vandaag maakt hij tartiflette met prei, ham en Belgische kaas klaar. Hij serveert er ook nog een fris tomatenslaatje bij.
«
»
03:05 Snel, Makkelijk & Lekker
Meer vis op het weekmenu is een no-brainer voor topchef Bert Meewis. Hij maakt vandaag in geen tijd vlaswijting met prei, verse dijonaisesaus en aardappeltjes klaar.
«
»
03:25 De Eregast
Voor de laatste dag hebben de boys de grote baas van njam! uitgenodigd: Gert Verhulst. Dus zorgen Peppe, Dominique en Jeroen voor de nodige luxe in hun menu: coquilles met kaviaar, ossobucco met risotto en een exotische omelet Siberiënne.
«
»
04:15 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan vandaag een tocht door het Vlaamse landschap, op zoek naar everzwijn.
«
»
04:40 Winterse Kost
Simpel, maar goed. Zo heeft Bart z'n winterse kost het liefst. Vandaag maakt hij tartiflette met prei, ham en Belgische kaas klaar. Hij serveert er ook nog een fris tomatenslaatje bij.
«
»
04:50 Snel, Makkelijk & Lekker
Meer vis op het weekmenu is een no-brainer voor topchef Bert Meewis. Hij maakt vandaag in geen tijd vlaswijting met prei, verse dijonaisesaus en aardappeltjes klaar.
«
»
05:10 Bal National - FEEST
Wim Ballieu maakt feestelijke gerechtjes, zoals varkenskop, een gebraad en chia-latte ijs.
«
»
05:40 Foodies & The City
Hasseltse jenever, Hasseltse speculaashoempen en verse Hasseltse bloemen van bij de bloemencowboy. Tess, Maud en Lynn stranden vandaag in de Limburgse hoofdstad voor een inspirerende, culinaire ontdekkingstocht.
«
»
06:10 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi verkent een aantal bistro's in het vijfde en zesde arrondissement.
«
»
06:35 Winterse Kost
Vandaag is het gerecht van Wim er eentje van formaat. Hij maakt Orloffgebraad klaar volgens het recept van zijn vader. Daarnaast serveert hij er nog aardappelen, koolrabi, erwtjes en een kommetje verse champignonroomsaus bij.
«
»
07:15 Snel, Makkelijk & Lekker
Francesca maakt vandaag parelcouscous met zoete ui, tomaten, courgettes en een smeuïge bol burrata.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Meer vis op het weekmenu is een no-brainer voor topchef Bert Meewis. Hij maakt vandaag in geen tijd vlaswijting met prei, verse dijonaisesaus en aardappeltjes klaar.
«
»
08:25 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden gaat naar Sunshine Coast en begint in het achterland bij Maleny Dairies. Via de geweldige ambachtelijke bierscène van de Sunny Coast, flanst hij uiteindelijk een verse garnaalschotel op het strand van Mooloolaba in elkaar.
«
»
08:55 Winterse Kost
Simpel, maar goed. Zo heeft Bart z'n winterse kost het liefst. Vandaag maakt hij tartiflette met prei, ham en Belgische kaas klaar. Hij serveert er ook nog een fris tomatenslaatje bij.
«
»
09:15 De Chalet aan zee
De heren maken het vandaag extra feestelijk, met een bijzondere bereiding van oesters en een zotte kerststronk van pannenkoeken. Het hoofdgerecht is pasta in de vorm van een cadeautje, op basis van rog, vers uit de Vismijn van Nieuwpoort.
«
»
10:10 Bal National - FEEST
Wim Ballieu maakt feestelijke gerechtjes, zoals varkenskop, een gebraad en chia-latte ijs.
«
»
10:50 Streetfood
Mexicaanse taco's en mini tostada's én Vietnamese rijstvelbakjes met garnalen. Dat kan men vandaag krijgen bij Lynns Tilburgse streetfoodkraampje. Ze helpt verder ook nog een handje bij haar Braziliaanse en Caraïbische collega's.
«
»
11:35 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
12:15 Snel, Makkelijk & Lekker
Meer vis op het weekmenu is een no-brainer voor topchef Bert Meewis. Hij maakt vandaag in geen tijd vlaswijting met prei, verse dijonaisesaus en aardappeltjes klaar.
«
»
12:40 Pasta & Risotto
Steffi maakt de groenste risotto ooit en Peppe zet een oricchiete met tonijn op tafel.
«
»
13:00 Winterse Kost
Simpel, maar goed. Zo heeft Bart z'n winterse kost het liefst. Vandaag maakt hij tartiflette met prei, ham en Belgische kaas klaar. Hij serveert er ook nog een fris tomatenslaatje bij.
«
»
13:20 A la carte
Hobbykok Joris herinnert zich de lekkere steak met Stroganoffsaus, die hij vroeger elke zaterdag met zijn ouders ging eten in het lokale restaurantje in Hasselt. Zijn vraag aan Johan om dit lekkere gerecht voor hem te reconstrueren.
«
»
13:50 Foodies & The City
Diest, een onontdekte parel, maar met het zoetste straatje, een wijnbar slash kapperszaak én geweldige handtassenwinkel. Kortom, dé place to be voor Lynn, Tess en Maud. Met alle opgedane culinaire inspiratie, gaan ze later ook zelf aan de slag.
«
»
14:30 Snel, Makkelijk & Lekker
Meer vis op het weekmenu is een no-brainer voor topchef Bert Meewis. Hij maakt vandaag in geen tijd vlaswijting met prei, verse dijonaisesaus en aardappeltjes klaar.
«
»
14:55 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
15:30 Guillaume's Paris
Guillaume geniet van de fijnere kanten van het Parijse leven in het zevende en achtste arrondissement, inclusief een bezoek aan de Eiffeltoren en een maaltijd in het iconische Jules Verne-restaurant.
«
»
16:05 Karola's Kitchen
Karolien is dol op groenten en het leuke is dat ze zo kleurrijk zijn. Eén van haar favorieten is de wortel. Als ode aan deze groente, maakt ze er een ovengerecht mee dat tegelijkertijd ook een heerlijk en voedzame snack is: de carrot cake.
«
»
16:35 De Eregast
Peppe heeft de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman. De mannen verwennen de Zeeuwse sterrenchef met traditionele, Indische tandoori, verse tagliatelle met Siciliaanse gamba's én een herfst Eton Mess als dessert.
«
»
17:30 Winterse Kost
Bart is een man van de zee en dus ook fan van een lekker stukje vis in de winter. Zijn Winterse Kost is vandaag een brandade van kabeljauw met hutsepotgroenten en een heerlijke visjus.
«
»
17:45 Snel, Makkelijk & Lekker
Jeroen De Pauw belooft vandaag een veggie gerecht op tafel te toveren. Hij maakt gnocchi met spinazie-kaassaus en okkernoot klaar. Ook de belofte Snel, Makkelijk & Lekker te koken, maakt hij daarmee waar.
«
»
18:15 Bal National - FEEST
Wim Ballieu maakt feestelijke gerechtjes, zoals varkenskop, een gebraad en chia-latte ijs.
«
»
18:55 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's reis begint met een bezoek aan een ongewoon openluchtrestaurant. Yotam bezoekt ook een joods restaurant dat Tunesische gerechten met een draai serveert. Daar maakt hij kipgehaktballetjes met mais, geserveerd met een pittige citroensalsa.
«
»
19:50 Streetfood
Een Mengelmoes aan streetfood keukens, dat belooft Minglemush in Den Haag. Straatvoedsel fan Lynn neemt er een kijkje achter de schermen bij enkele kraampjes en gaat ook zelf aan de slag in haar eigen streetfoodkraam.
«
»
20:40 Winterse Kost
Bart is een man van de zee en dus ook fan van een lekker stukje vis in de winter. Zijn Winterse Kost is vandaag een brandade van kabeljauw met hutsepotgroenten en een heerlijke visjus.
«
»
20:55 Snel, Makkelijk & Lekker
Jeroen De Pauw belooft vandaag een veggie gerecht op tafel te toveren. Hij maakt gnocchi met spinazie-kaassaus en okkernoot klaar. Ook de belofte Snel, Makkelijk & Lekker te koken, maakt hij daarmee waar.
«
»
21:25 Comfort Food
Jeroen kan enorm genieten van een gezellig avondje met vrienden. Speciaal voor die avonden maakt hij heerlijke comfort food klaar. Eerst bereidt hij taco's met lamsburgers en vervolgens nog een heerlijke camembert met brochette van peperkoek.
«
»
21:45 Foodies & The City
Hasseltse jenever, Hasseltse speculaashoempen en verse Hasseltse bloemen van bij de bloemencowboy. Tess, Maud en Lynn stranden vandaag in de Limburgse hoofdstad voor een inspirerende, culinaire ontdekkingstocht.
«
»
22:30 Peppe's Toscane
Toscane heeft heel wat beroemdheden voortgebracht, onder wie de 14e eeuwse dichter Giovanni Boccaccio. De inwoners van Certaldo zijn trots op hun bekende inwoner. Maar nóg trotser zijn ze op hun uien, waar Boccaccio zelfs over schreef.
«
»
23:00 Winterse Kost
Bart is een man van de zee en dus ook fan van een lekker stukje vis in de winter. Zijn Winterse Kost is vandaag een brandade van kabeljauw met hutsepotgroenten en een heerlijke visjus.
«
»
23:15 Snel, Makkelijk & Lekker
Jeroen De Pauw belooft vandaag een veggie gerecht op tafel te toveren. Hij maakt gnocchi met spinazie-kaassaus en okkernoot klaar. Ook de belofte Snel, Makkelijk & Lekker te koken, maakt hij daarmee waar.
«
»
23:45 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan vandaag een tocht door het Vlaamse landschap, op zoek naar everzwijn.
«
»
00:15 De Chalet, Hollandse Maatjes
De mannen maken het extra feestelijk met een kerststol als ontbijt, de zotste carpaccio ooit en een kalkoenrollade met truffel als diner. De party wordt alleen maar gekker, wanneer Dominique de ijskoude vijver induikt en zijn kleren vergeet.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hertoginnedal' (VRT 1)

Ella Leyers en Gilles De Coster verwelkomen zeven toppolitica's in het iconische Hertoginnedal: Annelies Verlinden, Barbara Pas, Caroline Gennez, Gwendolyn Rutten, Lise Vandecasteele, Petra De Sutter en Zuhal Demir. De vrouwen verkennen de historische locatie, ontdekken hun kamers en zetten hun weekend in gang. Els van Doesburg komt langs om mee te spreken over quota: hoe zijn ze ontstaan en welke rol hebben ze gespeeld in de vrouwelijke vertegenwoordiging in de politiek? Ook Jean-Marie Dedecker sluit graag aan om zijn licht te werpen op de rol en de perceptie van de vrouw in de politiek.

'Hertoginnedal', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers