TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van de beste gerechten van 'Snel, Makkelijk & Lekker'.
«
»
03:20 Het Perfecte Feestmenu
Dominique Persoone zet een fantastisch driegangenmenu op tafel. Het voorgerecht is een toast met gekonfijte zalm en wasabiroom. Nadien volgt er een heerlijke tagliatelli met kwartel. Dominique sluit zijn feestmenu af met crêpes Pavillon Montsouris.
«
»
03:45 Bal National - FEEST
Wim Ballieu maakt feestelijke gerechtjes, zoals pistache rolls, ravioli en piekkuiken.
«
»
04:20 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
04:50 Winterse Kost
Simpel, maar goed. Zo heeft Bart zijn winterse kost het liefst. Zoals bij zijn tartiflette met prei, kaas en spek of zijn stoofpotje van varken en zuurkool. Daarnaast is de chef ook fan van een lekker stukje vis in de winter.
«
»
05:30 Het feestmenu van ..
Laat je tijdens de feestdagen inspireren door de njam-chefs die voor een compleet en overheerlijk feestmenu zorgen. Jan Tournier zorgt op zijn eigen manier voor een feestelijk menu zonder stress.
«
»
06:30 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van de beste gerechten van 'Snel, Makkelijk & Lekker'.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Francesca maakt vandaag parelcouscous met zoete ui, tomaten, courgettes en een smeuïge bol burrata.
«
»
08:35 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
09:10 Winterse Kost
Simpel, maar goed. Zo heeft Bart zijn winterse kost het liefst. Zoals bij zijn tartiflette met prei, kaas en spek of zijn stoofpotje van varken en zuurkool. Daarnaast is de chef ook fan van een lekker stukje vis in de winter.
«
»
10:00 Ainsley Eats The Streets
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt, tapas in Japanse stijl probeert en oestertempura en udon noedels met chiligarnalen maakt.
«
»
10:55 Sarah's Sweet Table
Vandaag maakt Sarah haar topdessert klaar: verse bokkenpootjes. Ze laat zien hoe die in de patisseriezaak zo krokant én smeuïg gebakken worden. In het weekend zijn pannenkoeken haar go to, zoals haar kruidige versie van de klassieke Crêpe Suzette.
«
»
11:20 Snel, Makkelijk & Lekker
Francesca maakt vandaag parelcouscous met zoete ui, tomaten, courgettes en een smeuïge bol burrata.
«
»
11:55 Winterse Kost
Simpel, maar goed. Zo heeft Bart zijn winterse kost het liefst. Zoals bij zijn tartiflette met prei, kaas en spek of zijn stoofpotje van varken en zuurkool. Daarnaast is de chef ook fan van een lekker stukje vis in de winter.
«
»
12:45 Karola's Kitchen
Ovenschotels kunnen de buik én het hart verwarmen. Dat die laagjes belangrijk zijn, weet ook Karolien. De basis wordt een puree van aardappel en bloemkool. Daarop bouwt ze een groentenlaag met zalm. Afsluiten doet ze met een broccolihapje.
«
»
13:20 De Dagschotel
Dagný Rós Ásmundsdóttir maakt Visballetjes met frisse koolsalade.
«
»
13:35 Snel, Makkelijk & Lekker
Francesca maakt vandaag parelcouscous met zoete ui, tomaten, courgettes en een smeuïge bol burrata.
«
»
14:10 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden Quinn gaat op pad in het noorden van Nieuw-Zuid Wales, bezoekt Southview Orchard en John's geweldige vijgen, gaat langs bij Tweed Real Food. En Dave en Bianca veranderen de Aussie vleesindustrie met hun gras-gevoerde rundveebedrijf.
«
»
14:40 Guillaume's Paris
Guillaume verkent het derde en vierde arrondissement van Parijs, waar hij culinaire legendes uit de stad ontmoet. Ook bezoekt hij Marche des Enfants Rouges, de oudste overdekte markt van Parijs.
«
»
15:15 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi's reis gaat verder in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije. Hier proeft hij vis uit het prachtige water van de Bosporus, staat hij versteld van prachtige lokale groenten en proeft hij verrukkelijke streetfood.
«
»
16:10 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe ontdekt Modena, een stad die naast Ferrari en Pavarotti ook heel wat culinaire sterren herbergt zoals Massimo Bottura, de aceto balsamico, gnocco fritto en de mooiste markt Albinelli. Peppe laat de kijker meesmullen van tijdloos erfgoed.
«
»
16:45 Bal National - FEEST
Wim Ballieu maakt feestelijke gerechtjes, zoals varkenskop, een gebraad en chia-latte ijs.
«
»
17:30 Winterse Kost
Simpel, maar goed. Zo heeft Bart z'n winterse kost het liefst. Vandaag maakt hij tartiflette met prei, ham en Belgische kaas klaar. Hij serveert er ook nog een fris tomatenslaatje bij.
«
»
17:45 Snel, Makkelijk & Lekker
Meer vis op het weekmenu is een no-brainer voor topchef Bert Meewis. Hij maakt vandaag in geen tijd vlaswijting met prei, verse dijonaisesaus en aardappeltjes klaar.
«
»
18:15 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden geniet van het warme water bij Millie Bore. Legende Dick Estens ontvangt Hayden in Moree om verbazingwekkende kunst te bekijken. En tenslotte is de lammerenboerderij van Sam en Emma Rose aan de beurt en overnacht Hayden op hun boerderij.
«
»
18:45 De Chalet aan de Semois
De boys maken het vandaag extra feestelijk met een ontbijt van kaviaar, een lunch met oesters en kreeft als hoofdgerecht. Voor het dessert staan én dansen Jeroen en Peppe in de keuken. Een wilde kajaktocht en zelfs yoga helpen verteren.
«
»
19:40 Het Weekmenu
Jan Buytaert bereidt tartaarsteak, kippengoulash, gegratineerde pasta en schartongrolletjes.
«
»
20:40 Winterse Kost
Simpel, maar goed. Zo heeft Bart z'n winterse kost het liefst. Vandaag maakt hij tartiflette met prei, ham en Belgische kaas klaar. Hij serveert er ook nog een fris tomatenslaatje bij.
«
»
20:55 Snel, Makkelijk & Lekker
Meer vis op het weekmenu is een no-brainer voor topchef Bert Meewis. Hij maakt vandaag in geen tijd vlaswijting met prei, verse dijonaisesaus en aardappeltjes klaar.
«
»
21:25 De Eregast
Voor de laatste dag hebben de boys de grote baas van njam! uitgenodigd: Gert Verhulst. Dus zorgen Peppe, Dominique en Jeroen voor de nodige luxe in hun menu: coquilles met kaviaar, ossobucco met risotto en een exotische omelet Siberiënne.
«
»
22:30 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan vandaag een tocht door het Vlaamse landschap, op zoek naar everzwijn.
«
»
23:00 Winterse Kost
Simpel, maar goed. Zo heeft Bart z'n winterse kost het liefst. Vandaag maakt hij tartiflette met prei, ham en Belgische kaas klaar. Hij serveert er ook nog een fris tomatenslaatje bij.
«
»
23:15 Snel, Makkelijk & Lekker
Meer vis op het weekmenu is een no-brainer voor topchef Bert Meewis. Hij maakt vandaag in geen tijd vlaswijting met prei, verse dijonaisesaus en aardappeltjes klaar.
«
»
23:45 Bal National - FEEST
Wim Ballieu maakt feestelijke gerechtjes, zoals varkenskop, een gebraad en chia-latte ijs.
«
»
00:25 Foodies & The City
Hasseltse jenever, Hasseltse speculaashoempen en verse Hasseltse bloemen van bij de bloemencowboy. Tess, Maud en Lynn stranden vandaag in de Limburgse hoofdstad voor een inspirerende, culinaire ontdekkingstocht.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Politie 24/7' (VRT 1)

In de stationsbuurt zijn twee mannen elkaar te lijf gegaan. Het interventieteam probeert te achterhalen wat er exact gebeurd is. De lokale recherche heeft een actie gepland tegen een bende die zich schuldig maakt aan internetcriminaliteit. Op Linkeroever wordt het interventieteam gevraagd ter ondersteuning van een reanimatie op straat.

'Politie 24/7', om 21.25 uur op VRT 1.

Dossiers