TVgids - njam!
Andere zender »
02:05 | Winterse Kost |
Dit keer staat er een verse vanillepudding met speculaas op het menu.
«
»
02:50 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe volgt de Po-rivier. Het is de langste van Italië en zorgt voor prachtige producten in haar bedding. Zoals de tomaat en culatello. Na een zalige lunch met sterrenchef Spigaroli, bezoekt hij één van Italië's meest historische wijnhuizen.
«
»
03:20 | Pasta & Risotto |
Dagny ros maakt spaghetti met bloemkool en geroosterde pancetta en Jan maakt risotto met gamba's.
«
»
03:35 | Soep! |
Dit maal op het menu: een Oestersoep met groene asperges en Borsjt.
«
»
03:50 | De Dagschotel |
Chef Peter Goossens maakt een simpele dagschotel in de vorm van balletjes in tomatensaus.
«
»
04:05 | Bal National - FEEST |
Deze keer bereidt Wim Ballieu spaghettiballetjes, vleesbrood van zwarte linzen en paddestoelen met geroosterde wortelen en amandelkroketten en geroosterde prei met geitenkaasballetjes en gerst.
«
»
04:30 | Roger van Damme: Bakken |
Bakbeest Roger van Damme maakt vandaag een misérable en bouwt een hele toren van lekkernijen.
«
»
04:45 | Wild van Wild |
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan vandaag een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar eend.
«
»
05:10 | Winters Grillen |
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij kip en ananas.
«
»
05:25 | Streetfood |
Spicy taco's, loaded fries, bakjes vol Oosterse goodies: dat is streetfood. Vandaag start streetfoodie Lynn in haar Hometown Amsterdam en gaat ze bij de hippe Market 33 heerlijk food from the streets ontdekken en ook zelf klaarmaken.
«
»
06:05 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe volgt de Po-rivier. Het is de langste van Italië en zorgt voor prachtige producten in haar bedding. Zoals de tomaat en culatello. Na een zalige lunch met sterrenchef Spigaroli, bezoekt hij één van Italië's meest historische wijnhuizen.
«
»
06:35 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van de beste en lekkerste gerechten van de afgelopen week.
«
»
08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van de beste en lekkerste gerechten van de afgelopen week.
«
»
09:30 | De Chalet aan zee |
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Roger en Peppe in met een stevig welkomstdrankje en een hartverwarmende pompoenrisotto. En terwijl Roger met paard en kar op garnalen vist, scoren de andere twee met bomboloni op de dijk.
«
»
10:15 | Bal National - FEEST |
Wim Ballieu maakt feestelijke gerechtjes, zoals varkenskop, een gebraad en chia-latte ijs.
«
»
10:55 | Winterse Kost |
De ultieme winterse kost van Wim is een ovenschotel Parmentier, maar dan net iets anders. Daarna gaat ook zijn winterse traybake en zijn Orloffgebraad de oven in. En dan is er nog dessert: homemade vanillepudding met speculaas.
«
»
11:40 | Peppe's Emilia-Romagna |
Als Italië een maaltijd zou zijn, dan is Bologna het hoofdgerecht. Peppe proeft in de hoofdstad van de regio de échte ragù, kaasijs, artisanale mortadella en kookt op het mooiste plein van de stad. Andiamo a Bologna, met de B van buono.
«
»
12:15 | Feest van Eigen Bodem |
Bart Desmidt begint met drie heerlijke hapjes met lokale kazen: een koekje van Oud Brugge met worteldip, peer met Pas de Bleu en een omelet met Passendale en groene kruiden. Daarna bereidt hij een sappige varkenskroon met bloemkool en mouseline.
«
»
12:45 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van de beste en lekkerste gerechten van de afgelopen week.
«
»
14:10 | Het Weekmenu |
Piet Huysentruyt bereidt kalfslende met grootmoeders groentjes, pasta met gerookte zalm, 'mac and cheese' met gehaktballetjes en een vegetarisch slaatje met geitenkaas.
«
»
15:00 | Bal National - FEEST |
Deze keer bereidt Wim Ballieu spaghettiballetjes, vleesbrood van zwarte linzen en paddestoelen met geroosterde wortelen en amandelkroketten en geroosterde prei met geitenkaasballetjes en gerst.
«
»
15:35 | Pasta & Risotto |
Peppe maakt heerlijke zelfgemaakte, verse ravioli met een mooie gorgonzola. Jan Tournier verrast met een koude risotto met sashimi van dorade die menig sushi-liefhebber zal verleiden.
«
»
15:55 | Winterse Kost |
De ultieme winterse kost van Wim is een ovenschotel Parmentier, maar dan net iets anders. Daarna gaat ook zijn winterse traybake en zijn Orloffgebraad de oven in. En dan is er nog dessert: homemade vanillepudding met speculaas.
«
»
16:45 | Peppe's Emilia-Romagna |
Als Italië een maaltijd zou zijn, dan is Bologna het hoofdgerecht. Peppe proeft in de hoofdstad van de regio de échte ragù, kaasijs, artisanale mortadella en kookt op het mooiste plein van de stad. Andiamo a Bologna, met de B van buono.
«
»
17:20 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Peppe, Dominique en Roger zetten de eerste dag van hun weekend in met een oranje cocktail, Hollandse maatjes en een lamsstoofpot. En terwijl Roger spritsen bakt met lokale bloem, trekken onze twee macho's naar het strand op een snorfiets.
«
»
18:10 | De Gastentafel |
Johan Segers bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
18:55 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, Marrakech. Daar ontdekt hij de geheimen van de tajine, verkent het met geconserveerde citroenen doordrenkte straatvoedsel en gaat uit eten in de grootste gemeenschappelijke eetzaal van de stad.
«
»
19:45 | A la carte |
Johan reconstrueert het gerecht van Christines jeugd: karnemelkpuree met een gepocheerd eitje en papsaus, klaargemaakt door haar moeder, iets wat ze samen met haar acht broers en zussen elke vrijdagavond at nadat ze allemaal in bad waren geweest.
«
»
20:10 | Guillaume's Paris |
De Franse chef-kok Guillaume Brahimi keert vanuit Australië terug naar Parijs, de stad waar hij opgroeide. Door middel van een culinaire reis door de twintig arrondissementen van de stad vertelt hij het verhaal van eten.
«
»
20:40 | Het Perfecte Feestmenu |
Piet Huysentruyt verwent ons vandaag met een topdriegangenmenu dat start met een smaakvolle tartaar van forel. Als hoofdgerecht bereidt Piet een heerlijke stoverij van varkenswagentjes en gerookte paling. Hij sluit af met een tarte tatin van vijg.
«
»
21:10 | Bal National - FEEST |
Deze keer bereidt Wim Ballieu spaghettiballetjes, vleesbrood van zwarte linzen en paddestoelen met geroosterde wortelen en amandelkroketten en geroosterde prei met geitenkaasballetjes en gerst.
«
»
21:45 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst gaat deze keer bakken met meesterpatissier Roger van Damme. Zoete madeleintjes en kletskoppen zijn het heerlijke resultaat van amper een halfuurtje bakken. Hou je klaar voor een flinke portie zoete verwennerij.
«
»
22:20 | It's Aperotime Somewhere in the World |
Bartender Hannah van Ongevalle verzoent België en Nederland en maakt in deze aflevering vooral gebruik van Belgische en Nederlandse producten. Ze start met een eigen versie op de klassieke Bloody Mary en shaket nadien de kruidige Marie Dunas.
«
»
22:30 | Peppe's Emilia-Romagna |
Als Italië een maaltijd zou zijn, dan is Bologna het hoofdgerecht. Peppe proeft in de hoofdstad van de regio de échte ragù, kaasijs, artisanale mortadella en kookt op het mooiste plein van de stad. Andiamo a Bologna, met de B van buono.
«
»
23:00 | Winterse Kost |
De ultieme winterse kost van Wim is een ovenschotel Parmentier, maar dan net iets anders. Daarna gaat ook zijn winterse traybake en zijn Orloffgebraad de oven in. En dan is er nog dessert: homemade vanillepudding met speculaas.
«
»
23:50 | Foodies & The City |
De meiden bezoeken dé fancy badstad van België: Knokke. Ze leren er strandbloemen maken, proeven de lekkerste garnaalkroketten ooit en ontdekken ook een Knoks biertje. Inspiratie genoeg voor een gezellige avond.
«
»
00:30 | Het feestmenu van .. |
Laat je tijdens de feestdagen inspireren door de njam-chefs die voor een compleet en overheerlijk feestmenu zorgen. Roger van Damme zorgt op zijn eigen manier voor een feestelijk menu zonder stress.
«
»