TVgids - njam!
Andere zender »
06:25 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van de beste en lekkerste gerechten van de afgelopen week.
«
»
06:25 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
«
»
08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van de beste en lekkerste gerechten van de afgelopen week.
«
»
08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
«
»
09:30 | De Chalet aan zee |
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Roger en Peppe in met een stevig welkomstdrankje en een hartverwarmende pompoenrisotto. En terwijl Roger met paard en kar op garnalen vist, scoren de andere twee met bomboloni op de dijk.
«
»
09:30 | De Chalet aan zee |
«
»
10:15 | Bal National - FEEST |
Wim Ballieu maakt feestelijke gerechtjes, zoals varkenskop, een gebraad en chia-latte ijs.
«
»
10:15 | Bal National - FEEST |
«
»
10:50 | Winterse Kost |
De ultieme winterse kost van Wim is een ovenschotel Parmentier, maar dan net iets anders. Daarna gaat ook zijn winterse traybake en zijn Orloffgebraad de oven in. En dan is er nog dessert: homemade vanillepudding met speculaas.
«
»
10:50 | Winterse Kost |
«
»
11:40 | Peppe's Emilia-Romagna |
Als Italië een maaltijd zou zijn, dan is Bologna het hoofdgerecht. Peppe proeft in de hoofdstad van de regio de échte ragù, kaasijs, artisanale mortadella en kookt op het mooiste plein van de stad. Andiamo a Bologna, met de B van buono.
«
»
11:40 | Peppe's Emilia-Romagna |
«
»
12:15 | Feest van Eigen Bodem |
Bart Desmidt begint met drie heerlijke hapjes met lokale kazen: een koekje van Oud Brugge met worteldip, peer met Pas de Bleu en een omelet met Passendale en groene kruiden. Daarna bereidt hij een sappige varkenskroon met bloemkool en mouseline.
«
»
12:15 | Feest van Eigen Bodem |
«
»
12:50 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van de beste en lekkerste gerechten van de afgelopen week.
«
»
12:50 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
«
»
12:50 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
«
»
14:20 | The Art of Making Cocktails |
Manuel vertelt gepassioneerd en met kennis van zaken over de ingrediënten en de smaken en kleuren van verschillende drankjes. Vandaag schotelt hij Penicilline, Caipirosa en Martinez voor.
«
»
14:20 | The Art of Making Cocktails |
«
»
14:35 | Bal National - FEEST |
Deze keer bereidt Wim Ballieu spaghettiballetjes, vleesbrood van zwarte linzen en paddestoelen met geroosterde wortelen en amandelkroketten en geroosterde prei met geitenkaasballetjes en gerst.
«
»
14:35 | Bal National - FEEST |
«
»
15:15 | Pasta & Risotto |
Peppe maakt heerlijke zelfgemaakte, verse ravioli met een mooie gorgonzola. Jan Tournier verrast met een koude risotto met sashimi van dorade die menig sushi-liefhebber zal verleiden.
«
»
15:15 | Pasta & Risotto |
«
»
15:50 | Winterse Kost |
De ultieme winterse kost van Wim is een ovenschotel Parmentier, maar dan net iets anders. Daarna gaat ook zijn winterse traybake en zijn Orloffgebraad de oven in. En dan is er nog dessert: homemade vanillepudding met speculaas.
«
»
15:50 | Winterse Kost |
«
»
16:35 | Peppe's Emilia-Romagna |
Als Italië een maaltijd zou zijn, dan is Bologna het hoofdgerecht. Peppe proeft in de hoofdstad van de regio de échte ragù, kaasijs, artisanale mortadella en kookt op het mooiste plein van de stad. Andiamo a Bologna, met de B van buono.
«
»
16:35 | Peppe's Emilia-Romagna |
«
»
17:15 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Peppe, Dominique en Roger zetten de eerste dag van hun weekend in met een oranje cocktail, Hollandse maatjes en een lamsstoofpot. En terwijl Roger spritsen bakt met lokale bloem, trekken onze twee macho's naar het strand op een snorfiets.
«
»
17:15 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
«
»
18:05 | De Gastentafel |
Johan Segers bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
18:05 | De Gastentafel |
«
»
18:55 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, Marrakech. Daar ontdekt hij de geheimen van de tajine, verkent het met geconserveerde citroenen doordrenkte straatvoedsel en gaat uit eten in de grootste gemeenschappelijke eetzaal van de stad.
«
»
18:55 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
«
»
18:55 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
«
»
19:50 | A la carte |
Johan reconstrueert het gerecht van Christines jeugd: karnemelkpuree met een gepocheerd eitje en papsaus, klaargemaakt door haar moeder, iets wat ze samen met haar acht broers en zussen elke vrijdagavond at nadat ze allemaal in bad waren geweest.
«
»
19:50 | A la carte |
«
»
20:10 | Guillaume's Paris |
De Franse chef-kok Guillaume Brahimi keert vanuit Australië terug naar Parijs, de stad waar hij opgroeide. Door middel van een culinaire reis door de twintig arrondissementen van de stad vertelt hij het verhaal van eten.
«
»
20:10 | Guillaume's Paris |
«
»
20:40 | Het Perfecte Feestmenu |
Piet Huysentruyt verwent ons vandaag met een topdriegangenmenu dat start met een smaakvolle tartaar van forel. Als hoofdgerecht bereidt Piet een heerlijke stoverij van varkenswagentjes en gerookte paling. Hij sluit af met een tarte tatin van vijg.
«
»
20:40 | Het Perfecte Feestmenu |
«
»
21:10 | Bal National - FEEST |
Deze keer bereidt Wim Ballieu spaghettiballetjes, vleesbrood van zwarte linzen en paddestoelen met geroosterde wortelen en amandelkroketten en geroosterde prei met geitenkaasballetjes en gerst.
«
»
21:10 | Bal National - FEEST |
«
»
21:50 | Panklaar |
Jan Buytaert maakt in een pan in een draai en een wip een overheerlijke marokkaanse kip.
«
»
21:50 | Panklaar |
«
»
22:05 | It's Aperotime Somewhere in the World |
Bartender Hannah van Ongevalle verzoent België en Nederland en maakt in deze aflevering vooral gebruik van Belgische en Nederlandse producten. Ze start met een eigen versie op de klassieke Bloody Mary en shaket nadien de kruidige Marie Dunas.
«
»
22:05 | It's Aperotime Somewhere in the World |
«
»
22:20 | Peppe's Emilia-Romagna |
Als Italië een maaltijd zou zijn, dan is Bologna het hoofdgerecht. Peppe proeft in de hoofdstad van de regio de échte ragù, kaasijs, artisanale mortadella en kookt op het mooiste plein van de stad. Andiamo a Bologna, met de B van buono.
«
»
22:20 | Peppe's Emilia-Romagna |
«
»
23:00 | Winterse Kost |
De ultieme winterse kost van Wim is een ovenschotel Parmentier, maar dan net iets anders. Daarna gaat ook zijn winterse traybake en zijn Orloffgebraad de oven in. En dan is er nog dessert: homemade vanillepudding met speculaas.
«
»
23:00 | Winterse Kost |
«
»
23:45 | Foodies & The City |
De meiden bezoeken dé fancy badstad van België: Knokke. Ze leren er strandbloemen maken, proeven de lekkerste garnaalkroketten ooit en ontdekken ook een Knoks biertje. Inspiratie genoeg voor een gezellige avond.
«
»
23:45 | Foodies & The City |
«
»
00:30 | Het feestmenu van .. |
Laat je tijdens de feestdagen inspireren door de njam-chefs die voor een compleet en overheerlijk feestmenu zorgen. Roger van Damme zorgt op zijn eigen manier voor een feestelijk menu zonder stress.
«
»
00:30 | Het feestmenu van .. |
«
»