TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Winterse Kost
Vandaag is het gerecht van Wim er eentje van formaat. Hij maakt Orloffgebraad klaar volgens het recept van zijn vader. Daarnaast serveert hij er nog aardappelen, koolrabi, erwtjes en een kommetje verse champignonroomsaus bij.
«
»
02:55 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe zet zijn zintuigen op scherp in Parma. Hij ziet er honderden hemelse parmahammen tegen het plafond, steekt zijn neus in een zalig glas lambrusco en zet z'n tanden in een heerlijke kooksessie op Piazza Duomo. Dit is Unesco voor foodies.
«
»
03:25 Pasta & Risotto
Peppe maakt heerlijke zelfgemaakte, verse ravioli met een mooie gorgonzola. Jan Tournier verrast met een koude risotto met sashimi van dorade die menig sushi-liefhebber zal verleiden.
«
»
03:40 Soep!
De chefs maken een Vietnamese Rijstsoep en een Champignonsoep.
«
»
03:55 Veldvers
De ster van de dag is de bloemkool. Echt een gouwe ouwe. Topchef Nicolas Decloedt serveert de geroosterde kool vandaag met pickles en parelgerst. Een keertje iets anders dan de klassieker bloemkool met witte saus én volledig plantaardig.
«
»
04:05 Peppe's Sicilië
Op Siculiana is iedere zaak een familiezaak. Peppe brengt alle families samen in zijn keuken.
«
»
04:25 Roger van Damme: Bakken
Roger van Damme laat zien hoe je zelf een lekker versgebakken stokbrood kan maken. Vervolgens snijdt hij snijdt ze open, belegt ie ze met ham, kaas en groenten, totdat het broodje bijna niet meer dicht kan.
«
»
04:45 Het Weekmenu
Peppe Giacomazza bereidt visballetjes met een frisse salade, gevuld gehaktbrood met aubergines, gnudi van ricotta met groene groentjes en pasta met ribbetjes en tomatensaus.
«
»
05:20 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan vandaag een tocht door het Vlaamse landschap, op zoek naar everzwijn.
«
»
05:45 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij onglet met chimichurri.
«
»
06:00 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe zet zijn zintuigen op scherp in Parma. Hij ziet er honderden hemelse parmahammen tegen het plafond, steekt zijn neus in een zalig glas lambrusco en zet z'n tanden in een heerlijke kooksessie op Piazza Duomo. Dit is Unesco voor foodies.
«
»
06:25 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van 'Snel, Makkelijk & Lekker'.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van 'Snel, Makkelijk & Lekker'.
«
»
09:40 Toasted on wheels!
De foodtruck van Dominique en Dagny verkoopt nacho's en scones met haring bij het Antwerpse MAS.
«
»
10:05 Foodies & The City
De meiden bezoeken dé fancy badstad van België: Knokke. Ze leren er strandbloemen maken, proeven de lekkerste garnaalkroketten ooit en ontdekken ook een Knoks biertje. Inspiratie genoeg voor een gezellige avond.
«
»
10:45 De Dagschotel
Italiaanse chef Peppe Giazomazza maakt een papillot van zwaardvis klaar.
«
»
11:00 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe volgt de Po-rivier. Het is de langste van Italië en zorgt voor prachtige producten in haar bedding. Zoals de tomaat en culatello. Na een zalige lunch met sterrenchef Spigaroli, bezoekt hij één van Italië's meest historische wijnhuizen.
«
»
11:35 Winterse Kost
Dit keer staat er een verse vanillepudding met speculaas op het menu.
«
»
12:20 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
12:45 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van 'Snel, Makkelijk & Lekker'.
«
»
14:25 The Art of Making Cocktails
Manuel Wouters bedient de liefhebbers van geraffineerde drankjes op hun wenken. Hij maakt telkens drie verrassende cocktails klaar en vertelt hierbij gepassioneerd over de verschillende ingrediënten en smaken van de drankjes.
«
»
14:40 Foodies & The City
De meiden bezoeken dé fancy badstad van België: Knokke. Ze leren er strandbloemen maken, proeven de lekkerste garnaalkroketten ooit en ontdekken ook een Knoks biertje. Inspiratie genoeg voor een gezellige avond.
«
»
15:20 DIY
Er wordt américain, partynootjes, vijgencompote en speculaaspasta gemaakt.
«
»
15:40 Soep!
De chefs maken een wortel-pompoensoep en een koude Spaanse looksoep.
«
»
16:00 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe volgt de Po-rivier. Het is de langste van Italië en zorgt voor prachtige producten in haar bedding. Zoals de tomaat en culatello. Na een zalige lunch met sterrenchef Spigaroli, bezoekt hij één van Italië's meest historische wijnhuizen.
«
»
16:35 Winterse Kost
Dit keer staat er een verse vanillepudding met speculaas op het menu.
«
»
17:20 Guillaume's Paris
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
17:50 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
18:15 Ainsley Eats The Streets
In Amman, Jordanië, duikt Ainsley in de streetfoodscene. Het is een samenkomst van keukens.
«
»
19:10 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In de prachtige vissershaven van Bosa kookt Yotam een van de grootste maaltijden van de Middellandse Zee: vers gevangen kreeft op open vuur. Vervolgens laat Yotam de kust achter zich en reist hij diep het ruige binnenland van Sardinië in.
«
»
20:00 Soep!
Geen bloemkool of broccoli, maar een soep met romanesco. Ook een soep met gerookte zalm en dille.
«
»
20:10 A la carte
Johan Segers houdt van de eenvoudige en de dagelijkse keuken, maar speciaal voor de jonge hobbykok Kevin mag het vandaag wel eens wat meer zijn. Want Kevin is gek op oesters en hij wil ze graag op drie verschillende manieren leren klaarmaken.
«
»
20:40 Het Perfecte Feestmenu
Laat je tijdens de feestdagen inspireren door de njam-chefs die voor een compleet en overheerlijk feestmenu zorgen. Bart Desmidt zorgt op zijn eigen manier voor een feestelijk driegangenmenu zonder stress, dat aan drie gouden regels voldoet.
«
»
21:10 Panklaar
Jan Buytaert laat zien hoe een lichte hartige Bretoense pannenkoek bereidt moet worden.
«
»
21:25 Guillaume's Paris
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
21:55 Pasta & Risotto
Peppe bewijst dat je met een paar eenvoudige ingrediënten een overheerlijke risotto met erwtjes, ham en burrata kan maken. Dagný Rós maakt een heerlijke tagliatelle met gehaktballetjes en geroosterde paprika.
«
»
22:10 Winterse Kost
Dit keer staat er een verse vanillepudding met speculaas op het menu.
«
»
23:00 Peppe's Emilia-Romagna
Peppe volgt de Po-rivier. Het is de langste van Italië en zorgt voor prachtige producten in haar bedding. Zoals de tomaat en culatello. Na een zalige lunch met sterrenchef Spigaroli, bezoekt hij één van Italië's meest historische wijnhuizen.
«
»
23:35 Foodies & The City
Een boottochtje, een glaasje Kombucha, een kraakverse croissant met sterallures én een workshop keramiek draaien. Dat heeft Gent vandaag in de aanbieding voor de Nederlandse foodies Lynn, Tess en Maud.
«
»
00:15 Hidden Gems
Het verhaal van Michelin Cotton Candy, dat slechts twee keer per maand verkocht wordt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Mathias Vergels, Emma Bale, Xavier Taveirne, Véronique De Kock, Stephanie Planckaert, Ender Scholtens, Soe Nsuki en Ben Segers in 'De Rugzak'

Tijdens de klim van de Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika, dragen de acht BV's - Mathias Vergels, Emma Bale, Xavier Taveirne, Véronique De Kock, Stephanie Planckaert, Ender Scholtens, Soe Nsuki en Ben Segers - een bijzondere rugzak die zowel letterlijk als figuurlijk hun levensverhaal omvat. Deze rugzakken zijn voorzien van intelligente camerasystemen die de emoties van de klimmers gedurende de hele tocht van heel dichtbij registreren.

'De Rugzak', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers