TVgids - njam!
Andere zender »
01:15 | Streetfood |
«
»
02:05 | Veldvers |
«
»
02:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
02:55 | De Gezonde Goesting |
«
»
03:30 | Toasted on wheels! |
«
»
03:50 | Peppe's Emiglia Romana |
«
»
04:20 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
04:40 | Sarah's Sweet Table |
«
»
05:00 | De Chalet aan de Semois |
«
»
05:35 | Foodies & The City |
«
»
06:10 | Streetfood |
«
»
06:50 | Veldvers |
«
»
07:05 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
07:30 | Peppe's Sicilië |
«
»
08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
08:25 | De Gezonde Goesting |
«
»
09:10 | Toasted on wheels! |
«
»
09:35 | De Chalet aan de Semois |
«
»
10:25 | Peppe's Emiglia Romana |
«
»
11:05 | Sarah's Sweet Table |
«
»
11:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
12:00 | Foodies & The City |
«
»
12:40 | The Art of Making Cocktails |
«
»
13:00 | De Eregast |
«
»
13:50 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag zet Jeroen De Pauw een vegetarisch gerecht op het weekmenu. Hij mixt een hummus van witte bonen voor bij zijn zuiderse groentestoverij. Met een stukje brood om zalig mee te dippen. Veggie, Snel, Makkelijk & Lekker!
«
»
13:50 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
13:50 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
14:20 | Peppe's Emiglia Romana |
Peppe trekt naar Emiglia Romana om daar de roots van de Italiaanse keuken te ontdekken.
«
»
14:20 | Peppe's Emiglia Romana |
«
»
14:55 | de Chalet, 3 chefs, een feest |
Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Roger van Damme trekken naar de Ardennen voor een culinaire vakantie. Samen bereiden ze feestgerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Hun bereidingen zijn culinair, origineel en overheerlijk.
«
»
14:55 | de Chalet, 3 chefs, een feest |
«
»
15:45 | Veldvers |
Witloof wordt wel eens het witte goud van bij ons genoemd. En dat vindt chef Nicolas Decloedt echt niet overdreven. Hij maakt van witloof uit volle grond verrassende cannelloni en serveert het met een pittige looksaus en zelfgemaakte crackers.
«
»
15:45 | Veldvers |
«
»
16:10 | Roger van Damme - Goud |
Roger van Damme nodigt wielrenner Greg van Avermaet uit bij hem thuis. Eerst kletsen ze gezellig over zijn sportleven. Daarna kruipen ze samen achter het fornuis en draagt Roger een chocolade sablé gevuld met ganache aan hem op.
«
»
16:10 | Roger van Damme - Goud |
«
»
16:40 | Het Weekmenu |
Dominique Persoone maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Hij bereidt viscurry met naanbrood, lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pitabrood, Mexicaanse pulled chicken en een Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh.
«
»
16:40 | Het Weekmenu |
«
»
17:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Van vlees op het weekmenu wordt chef Sam D'Huyvetter heel erg happy. Hij maakt vandaag rigatoni met pittige chorizo, een smeuïge kaassaus en verse pesto. Wedden dat ook jij happy wordt van dit Snel, Makkelijk & Lekker bordje!
«
»
17:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
17:55 | Open Vuur |
Dominique en Tom hebben een nieuwe chef meegevraagd voor het derde seizoen van Open Vuur. Niemand minder dan de Gentse chef Sam D'huyvetter vergezelt de boys deze week voor een portie rock 'n roll op de barbecue.
«
»
17:55 | Open Vuur |
«
»
18:50 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden is in Brisbane en gaat op jacht naar epische paddenstoelen die in de stad worden gekweekt, leert over de wijngeschiedenis van Brisbane bij City Winery en praat bij met chef-kok Louis Tikaram.
«
»
18:50 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
«
»
19:20 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden gaat naar Sunshine Coast en begint in het achterland bij Maleny Dairies. Via de geweldige ambachtelijke bierscène van de Sunny Coast, flanst hij uiteindelijk een verse garnaalschotel op het strand van Mooloolaba in elkaar.
«
»
19:20 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
«
»
19:50 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam reist naar het prachtige Franse eiland Corsica, waar hij ontdekt hoe het weelderige groene landschap, genaamd de maquis, het eten smaak geeft, van charcuterie en olijfolie tot kaas en honing.
«
»
19:50 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
«
»
19:50 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
«
»
20:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Van vlees op het weekmenu wordt chef Sam D'Huyvetter heel erg happy. Hij maakt vandaag rigatoni met pittige chorizo, een smeuïge kaassaus en verse pesto. Wedden dat ook jij happy wordt van dit Snel, Makkelijk & Lekker bordje!
«
»
20:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
21:05 | De Smaaktoerist |
Jeroen de Pauw trekt erop uit in Vlaams-Brabant en ontdekt er ambachtelijk gemaakte jenever, heerlijke Belgische chocolade en topkoffie. De perfecte ingrediënten voor een stevige chocolademelk.
«
»
21:05 | De Smaaktoerist |
«
»
21:50 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van de St. Jacobsvrucht.
«
»
21:50 | Ware Delicatessen |
«
»
22:30 | Toasted on wheels! |
Dagny Ros en Dominique serveren maïs van de barbecue en Scandinavische croques op het Theaterplein.
«
»
22:30 | Toasted on wheels! |
«
»
23:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Van vlees op het weekmenu wordt chef Sam D'Huyvetter heel erg happy. Hij maakt vandaag rigatoni met pittige chorizo, een smeuïge kaassaus en verse pesto. Wedden dat ook jij happy wordt van dit Snel, Makkelijk & Lekker bordje!
«
»
23:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
23:25 | Guillaume's Paris |
De Franse chef-kok Guillaume Brahimi keert vanuit Australië terug naar Parijs, de stad waar hij opgroeide. Door middel van een culinaire reis door de twintig arrondissementen van de stad vertelt hij het verhaal van eten.
«
»
23:25 | Guillaume's Paris |
«
»
00:00 | De Eregast |
In het prachtige heuvelland verwelkomen Peppe, Dominque en Jeroen Driesterrenchef Tim Boury als eerste eregast. Ze verwennen hun culinaire held met een feestelijk menu en polsen naar de toekomst en de druk die bij drie sterren komt kijken.
«
»
00:00 | De Eregast |
«
»
00:55 | Peppe's Emiglia Romana |
Peppe trekt naar Emiglia Romana om daar de roots van de Italiaanse keuken te ontdekken.
«
»
00:55 | Peppe's Emiglia Romana |
«
»
01:30 | De Smaaktoerist |
Onze garnaalkroket verdient een ereplaats in De Smaaktoerist. Jeroen De Pauw bezoekt vandaag de Vistrap in Oostende, vindt er ook lokaal bier en bijzonder drafbrood. Onze chef eindigt in schoonheid & maakt met z'n buit een heerlijke toast.
«
»
01:30 | De Smaaktoerist |
«
»