TVgids - njam!
Andere zender »
01:55 | Roger van Damme: Bakken |
«
»
02:15 | Peppe's Toscane |
«
»
02:45 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
03:15 | Ainsley Eats The Streets |
«
»
04:00 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
«
»
04:20 | Peppe's Toscane |
«
»
04:45 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
05:05 | Veldvers |
«
»
05:15 | De Chalet aan zee |
«
»
05:55 | Toasted! |
«
»
06:15 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
«
»
07:00 | Roger van Damme: Bakken |
«
»
07:15 | Peppe's Toscane |
«
»
07:35 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
08:25 | Veldvers |
«
»
08:45 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
«
»
09:15 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
«
»
10:10 | Guillaume's Paris |
«
»
10:40 | Bal National |
«
»
11:15 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
11:55 | Peppe's Emiglia Romana |
«
»
12:35 | Foodies & The City |
«
»
13:15 | Over (h)eerlijke groenten |
«
»
13:15 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitlof. De chef komt er alles te weten over dit edele product. Daarna maakt hij een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
13:15 | Over (h)eerlijke groenten |
«
»
14:05 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
14:05 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag op je weekmenu: een stevige portie girlpower én een heerlijk visgerecht van chef Francesca Sterckx. Ze maakt puree met venkel, gerookte paling en sla klaar en doet dat bovendien Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
14:35 | Ainsley Eats The Streets |
«
»
14:35 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is. Hij vindt geurige gesmoorde vis en chilivarkensroerbakgerechten en kookt Taiwanese garnalen met knoflook en chili.
«
»
15:25 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
«
»
15:25 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden Quinn gaat op pad in het noorden van Nieuw-Zuid Wales, bezoekt Southview Orchard en John's geweldige vijgen, gaat langs bij Tweed Real Food. En Dave en Bianca veranderen de Aussie vleesindustrie met hun gras-gevoerde rundveebedrijf.
«
»
15:55 | Peppe's Emiglia Romana |
«
»
15:55 | Peppe's Emiglia Romana |
Peppe trekt naar Emiglia Romana om daar de roots van de Italiaanse keuken te ontdekken.
«
»
16:35 | Ainsley Eats The Streets |
«
»
16:35 | Ainsley Eats The Streets |
In Turkije brengt Ainsley een bezoek aan Istanboel waar hij oude en intrigerende gerechten uitprobeert, zoals geroosterde schapenkop en lamsvlees met vijgen. Vervolgens geeft hij zijn eigen draai aan een klassiek lokaal gerecht.
«
»
17:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
17:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag zet Jeroen De Pauw een vegetarisch gerecht op het weekmenu. Hij mixt een hummus van witte bonen voor bij zijn zuiderse groentestoverij. Met een stukje brood om zalig mee te dippen. Veggie, Snel, Makkelijk & Lekker!
«
»
17:55 | Foodies & The City |
«
»
17:55 | Foodies & The City |
Lynn, Tess en Maud gaan op zoek naar de culinaire hotspots in Antwerpen. Op het menu: een rock-'n-roll-beenhouwer, een stokoud, geel drankje en een waar deco paradijs. Inspiratie genoeg voor de meiden.
«
»
18:35 | de Chalet, 3 chefs, een feest |
«
»
18:35 | de Chalet, 3 chefs, een feest |
Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Roger van Damme trekken naar de Ardennen voor een culinaire vakantie. Samen bereiden ze feestgerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Hun bereidingen zijn culinair, origineel en overheerlijk.
«
»
19:20 | Peppe's Emiglia Romana |
«
»
19:20 | Peppe's Emiglia Romana |
Peppe trekt naar Emiglia Romana om daar de roots van de Italiaanse keuken te ontdekken.
«
»
20:00 | DIY |
«
»
20:00 | DIY |
Er wordt karamelsaus, chilisas, guacamolee en vleessla gemaakt.
«
»
20:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
20:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag zet Jeroen De Pauw een vegetarisch gerecht op het weekmenu. Hij mixt een hummus van witte bonen voor bij zijn zuiderse groentestoverij. Met een stukje brood om zalig mee te dippen. Veggie, Snel, Makkelijk & Lekker!
«
»
21:05 | De Gezonde Goesting |
«
»
21:05 | De Gezonde Goesting |
Na haar ochtendloop maakt healthy foodie Steffi een powerontbijt, gaat ze langs bij de zero waste shop voor verse ingrediënten voor haar cashewbrood en een currysoep. Een gevulde en ook gezonde dag.
«
»
21:50 | Toasted on wheels! |
«
»
21:50 | Toasted on wheels! |
Dagny en Dominique serveren geitenkaas met rabarber op de Grote Markt van Mechelen.
«
»
22:20 | Peppe's Emiglia Romana |
«
»
22:20 | Peppe's Emiglia Romana |
Peppe trekt naar Emiglia Romana om daar de roots van de Italiaanse keuken te ontdekken.
«
»
23:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
23:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag zet Jeroen De Pauw een vegetarisch gerecht op het weekmenu. Hij mixt een hummus van witte bonen voor bij zijn zuiderse groentestoverij. Met een stukje brood om zalig mee te dippen. Veggie, Snel, Makkelijk & Lekker!
«
»
23:25 | Sarah's Sweet Table |
«
»
23:25 | Sarah's Sweet Table |
Sarah zet vandaag twee desserts op tafel die perfect bij haar bakfilosofie aansluiten: een simpel maar lekker karamel-notentaartje en een tropische variant op de traditionele eton mess met rood fruit.
«
»
23:55 | De Chalet aan de Semois |
«
»
23:55 | De Chalet aan de Semois |
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Peppe en Jeroen in met een stevige koffiecocktail, een dikke erwtensoep en zalige forelhapjes. Terwijl Jeroen stroopwafels maakt, verkennen onze twee macho's de omgeving op de scooter.
«
»
00:35 | Foodies & The City |
«
»
00:35 | Foodies & The City |
Lynn, Tess en Maud gaan op zoek naar de culinaire hotspots in Antwerpen. Op het menu: een rock-'n-roll-beenhouwer, een stokoud, geel drankje en een waar deco paradijs. Inspiratie genoeg voor de meiden.
«
»
01:15 | Streetfood |
«
»
01:15 | Streetfood |
Een Mengelmoes aan streetfood keukens, dat belooft Minglemush in Den Haag. Straatvoedsel fan Lynn neemt er een kijkje achter de schermen bij enkele kraampjes en gaat ook zelf aan de slag in haar eigen streetfoodkraam.
«
»