TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 De Smaaktoerist
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
06:20 Peppe's Sicilië
Peppe's tafelgast vandaag is Gerlando, een geweldige kok. Samen maken ze mosselen en zee-egels.
«
»
06:40 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, en maakt een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
07:25 Over (h)eerlijke groenten
Johan gaat aan de slag in de keuken en bereidt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Bert Meewis bakt kipfilet en serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle.
«
»
08:25 Snel, Makkelijk & Lekker
Bert Meewis bakt kipfilet en serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle.
«
»
08:50 Roger van Damme: Bakken
Roger van Damme geeft tips en tricks om een biscuit te bakken, met zelfgemaakte chocolademousse.
«
»
09:15 Peppe's Toscane
Met zijn oogst maakt chef Carlo Agliardi de typische Toscaanse soep ribollita.
«
»
09:45 Soep!
De chefs maken een currysoep met mosseltjes en een cacaosoep.
«
»
10:05 De Smaaktoerist
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
10:40 In de Mix
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
11:25 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, waar hij de geheimen van de tajine ontdekt.
«
»
12:20 Het Weekmenu
Jan Buytaert bereidt tartaarsteak, kippengoulash, gegratineerde pasta en schartongrolletjes.
«
»
13:05 Snel, Makkelijk & Lekker
Vanja van der Leeden doet haar Indische roots alle eer aan: zeebaars met bumbu en gemberspinazie.
«
»
13:40 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat samen met wildexpert Gert Michiels op zoek naar houtduif.
«
»
14:10 Comfort Food
Jeroen gaat helemaal terug naar zijn kindertijd en bereidt gebakken vis met melksaus en puree.
«
»
14:30 Peppe's Sicilië
Op Siculiana is iedere zaak een familiezaak. Peppe brengt alle families samen in zijn keuken.
«
»
15:10 Snel, Makkelijk & Lekker
Bert Meewis bakt kipfilet en serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle.
«
»
15:35 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
16:10 De Gastentafel
Johan Segers bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
17:10 Uit de Schelp
Chef Johan Segers gaat aan de slag met heerlijke gerechten met schaal- en schelpdieren.
«
»
17:30 Snel, Makkelijk & Lekker
Wim Ballieu maakt een schotel met kervelpuree, een bloemkoolbechamel en eitjes.
«
»
18:05 Peppe's Toscane
Met zijn oogst maakt chef Carlo Agliardi de typische Toscaanse soep ribollita.
«
»
18:35 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In Tel Aviv verkent Yotam Israëls meest verse producten en proeft hij zeevruchten met een twist.
«
»
20:15 In de Mix
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
20:40 Snel, Makkelijk & Lekker
Mounir Toub maakt een salade van aubergine en een zalig frisse munt-amandelpesto.
«
»
21:10 Streetfood
Lynn houdt halt in de Downtown Gourmet market voor het lekkerste streetfood van Eindhoven.
«
»
22:00 Panklaar
Chef Jan Buytaert maakt kip klaar, op traditioneel Franse wijze in de vorm van een coq-au-vin.
«
»
22:25 De Sterrenkaart - Nederland
Margo Reuten van restaurant Da Vinci is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland.
«
»
23:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Jeroen De Pauw bereidt mosselen in een saus van witbier die hij combineert met chips.
«
»
23:30 De Chalet aan de Semois
Dominique doet aan outdoorcooking, Jeroen frituurt ijs en Peppe zorgt voor het laatste avondmaal.
«
»
00:20 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Dit keer maakt hij tonijn en papillot van rood fruit.
«
»
00:40 de Chalet, 3 chefs, een feest
Eitjes met waldorfsalade, carpaccio van langoustines, everzwijn met witloof en een spiegeleitje.
«
»
01:35 Roger van Damme: Bakken
Roger van Damme geeft tips en tricks om een biscuit te bakken, met zelfgemaakte chocolademousse.
«
»
01:55 Peppe's Toscane
Met zijn oogst maakt chef Carlo Agliardi de typische Toscaanse soep ribollita.
«
»
02:20 Snel, Makkelijk & Lekker
Bert Meewis bakt kipfilet en serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle.
«
»
02:40 Streetfood
Streetfoodie Lynngaat in Amsterdam naar de hippe Market 33 om lekker eten te ontdekken.
«
»
03:25 Snel, Makkelijk & Lekker
Mounir Toub maakt een salade van aubergine en een zalig frisse munt-amandelpesto.
«
»
03:45 Streetfood
Lynn houdt halt in de Downtown Gourmet market voor het lekkerste streetfood van Eindhoven.
«
»
04:30 Panklaar
Chef Jan Buytaert maakt kip klaar, op traditioneel Franse wijze in de vorm van een coq-au-vin.
«
»
04:40 De Sterrenkaart - Nederland
Margo Reuten van restaurant Da Vinci is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland.
«
»
05:10 Snel, Makkelijk & Lekker
Jeroen De Pauw bereidt mosselen in een saus van witbier die hij combineert met chips.
«
»
05:35 De Chalet aan de Semois
Dominique doet aan outdoorcooking, Jeroen frituurt ijs en Peppe zorgt voor het laatste avondmaal.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen' (VTM 2)

Torenkraanmonteurs Angelo en Maarten hebben welgeteld één dag de tijd om een torenkraan af te breken. Op een rail die niet breder is dan een voetzool, 44 meter hoog boven de stad, beginnen ze aan hun dagtaak. Ook boomverzorger Til is allesbehalve bang van hoogtes. Hij klimt met zijn kettingzaag in de hand 10 meter hoog in enkele dennen en maakt ze een kopje kleiner. Steven en Jacques, twee ontmijners bij DOVO, rukken dan weer uit om oorlogsmunitie op te halen en onschadelijk te maken.

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen', om 21.00 uur op VTM 2.

Dossiers