
TVgids - njam!
Andere zender »
05:55 | De Smaaktoerist |
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
06:20 | Peppe's Sicilië |
Peppe's tafelgast vandaag is Gerlando, een geweldige kok. Samen maken ze mosselen en zee-egels.
«
»
06:40 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, en maakt een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
07:25 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan gaat aan de slag in de keuken en bereidt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst.
«
»
08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Bert Meewis bakt kipfilet en serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle.
«
»
08:25 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Bert Meewis bakt kipfilet en serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle.
«
»
08:50 | Roger van Damme: Bakken |
Roger van Damme geeft tips en tricks om een biscuit te bakken, met zelfgemaakte chocolademousse.
«
»
09:15 | Peppe's Toscane |
Met zijn oogst maakt chef Carlo Agliardi de typische Toscaanse soep ribollita.
«
»
09:45 | Soep! |
De chefs maken een currysoep met mosseltjes en een cacaosoep.
«
»
10:05 | De Smaaktoerist |
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
10:40 | In de Mix |
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
11:25 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, waar hij de geheimen van de tajine ontdekt.
«
»
12:20 | Het Weekmenu |
Jan Buytaert bereidt tartaarsteak, kippengoulash, gegratineerde pasta en schartongrolletjes.
«
»
13:05 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vanja van der Leeden doet haar Indische roots alle eer aan: zeebaars met bumbu en gemberspinazie.
«
»
13:40 | Wild van Wild |
Chef Jan Buytaert gaat samen met wildexpert Gert Michiels op zoek naar houtduif.
«
»
14:10 | Comfort Food |
Jeroen gaat helemaal terug naar zijn kindertijd en bereidt gebakken vis met melksaus en puree.
«
»
14:30 | Peppe's Sicilië |
Op Siculiana is iedere zaak een familiezaak. Peppe brengt alle families samen in zijn keuken.
«
»
15:10 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Bert Meewis bakt kipfilet en serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle.
«
»
15:35 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
16:10 | De Gastentafel |
Johan Segers bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
17:10 | Uit de Schelp |
Chef Johan Segers gaat aan de slag met heerlijke gerechten met schaal- en schelpdieren.
«
»
17:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Wim Ballieu maakt een schotel met kervelpuree, een bloemkoolbechamel en eitjes.
«
»
18:05 | Peppe's Toscane |
Met zijn oogst maakt chef Carlo Agliardi de typische Toscaanse soep ribollita.
«
»
18:35 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In Tel Aviv verkent Yotam Israëls meest verse producten en proeft hij zeevruchten met een twist.
«
»
20:15 | In de Mix |
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
20:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Mounir Toub maakt een salade van aubergine en een zalig frisse munt-amandelpesto.
«
»
21:10 | Streetfood |
Lynn houdt halt in de Downtown Gourmet market voor het lekkerste streetfood van Eindhoven.
«
»
22:00 | Panklaar |
Chef Jan Buytaert maakt kip klaar, op traditioneel Franse wijze in de vorm van een coq-au-vin.
«
»
22:25 | De Sterrenkaart - Nederland |
Margo Reuten van restaurant Da Vinci is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland.
«
»
23:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Jeroen De Pauw bereidt mosselen in een saus van witbier die hij combineert met chips.
«
»
23:30 | De Chalet aan de Semois |
Dominique doet aan outdoorcooking, Jeroen frituurt ijs en Peppe zorgt voor het laatste avondmaal.
«
»
00:20 | Winters Grillen |
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Dit keer maakt hij tonijn en papillot van rood fruit.
«
»
00:40 | de Chalet, 3 chefs, een feest |
Eitjes met waldorfsalade, carpaccio van langoustines, everzwijn met witloof en een spiegeleitje.
«
»
01:35 | Roger van Damme: Bakken |
Roger van Damme geeft tips en tricks om een biscuit te bakken, met zelfgemaakte chocolademousse.
«
»
01:55 | Peppe's Toscane |
Met zijn oogst maakt chef Carlo Agliardi de typische Toscaanse soep ribollita.
«
»
02:20 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Bert Meewis bakt kipfilet en serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle.
«
»
02:40 | Streetfood |
Streetfoodie Lynngaat in Amsterdam naar de hippe Market 33 om lekker eten te ontdekken.
«
»
03:25 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Mounir Toub maakt een salade van aubergine en een zalig frisse munt-amandelpesto.
«
»
03:45 | Streetfood |
Lynn houdt halt in de Downtown Gourmet market voor het lekkerste streetfood van Eindhoven.
«
»
04:30 | Panklaar |
Chef Jan Buytaert maakt kip klaar, op traditioneel Franse wijze in de vorm van een coq-au-vin.
«
»
04:40 | De Sterrenkaart - Nederland |
Margo Reuten van restaurant Da Vinci is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland.
«
»
05:10 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Jeroen De Pauw bereidt mosselen in een saus van witbier die hij combineert met chips.
«
»
05:35 | De Chalet aan de Semois |
Dominique doet aan outdoorcooking, Jeroen frituurt ijs en Peppe zorgt voor het laatste avondmaal.
«
»