
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
06:15 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer truffel.
«
»
06:40 | Nuances |
Thierry Theys bereidt een heerlijk gerookte Oosterschelde paling met Granny Smith appel.
«
»
07:10 | De Garde van Gert |
Gert maakt met Roger van Damme een lekker hartige croque met asperges en truffel.
«
»
07:40 | Tot op de Graat |
Johan kiest voor een gerecht dat niet voor de hand ligt: kabeljauw met rode wijnsaus en stoofprei.
«
»
08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
08:25 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan gaat aan de slag in de keuken en bereidt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst.
«
»
09:05 | De Dagschotel |
Dagný Rós Ásmundsdóttir maakt een plane crash, overbeladen nacho's, op authentiek Mexicaanse wijze.
«
»
09:15 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Bert Meewis bakt kipfilet en serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle.
«
»
09:35 | Streetfood |
Streetfoodie Lynngaat in Amsterdam naar de hippe Market 33 om lekker eten te ontdekken.
«
»
10:20 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Jelle Beeckman legt een heerlijk stukje kalfsvlees op het bord. Hij gaat voor een schnitzel.
«
»
10:55 | A la carte |
Christine is gek op Sint-Jakobsvruchten. Johan heeft voor haar twee heel pure manieren uitgewerkt.
«
»
11:20 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk en Lekker.
«
»
13:10 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Wim Ballieu maakt een schotel met kervelpuree, een bloemkoolbechamel en eitjes.
«
»
13:50 | Bal National |
Wim gebruikt kippengehakt en maakt eerst vol-au-bal en vervolgens gehaktballetjes 'tikka masala'.
«
»
14:20 | Het Weekmenu |
Jan Buytaert bereidt tartaarsteak, kippengoulash, gegratineerde pasta en schartongrolletjes.
«
»
15:10 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
15:40 | Streetfood |
Streetfoodie Lynngaat in Amsterdam naar de hippe Market 33 om lekker eten te ontdekken.
«
»
16:25 | Wild van Wild |
Chef Jan Buytaert gaat samen met wildexpert Gert Michiels op zoek naar houtduif.
«
»
16:55 | De Smaaktoerist |
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
17:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
De Njam!-chefs koken een weekmenu vol vis, vlees, veggie en wereldkeuken. Voor ieder wat wils dus.
«
»
18:00 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, waar hij de geheimen van de tajine ontdekt.
«
»
18:55 | Het Weekmenu |
Jan Buytaert bereidt tartaarsteak, kippengoulash, gegratineerde pasta en schartongrolletjes.
«
»
19:40 | Streetfood |
Streetfoodie Lynngaat in Amsterdam naar de hippe Market 33 om lekker eten te ontdekken.
«
»
20:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Bert Meewis bakt kipfilet en serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle.
«
»
21:05 | Wild van Wild |
Chef Jan Buytaert gaat samen met wildexpert Gert Michiels op zoek naar houtduif.
«
»
21:35 | Comfort Food |
Jeroen gaat helemaal terug naar zijn kindertijd en bereidt gebakken vis met melksaus en puree.
«
»
21:55 | De Sterrenkaart - Nederland |
Groot talent Syrco Bakker werd in 2010 achter de potten gezet van Pure C in Cadzand.
«
»
22:35 | In de Mix |
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
23:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Steffi Vertriest maakt kokosrijst, en ze voegt nog quorn en lekker veel groenten toe.
«
»
23:30 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Ottolenghi's reis zet zich voort in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije.
«
»
00:25 | Soep! |
De chefs maken een currysoep met mosseltjes en een cacaosoep.
«
»
00:45 | De Smaaktoerist |
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
01:20 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, en maakt een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
02:05 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan gaat aan de slag in de keuken en bereidt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst.
«
»
02:35 | De Dagschotel |
Dagný Rós Ásmundsdóttir maakt een plane crash, overbeladen nacho's, op authentiek Mexicaanse wijze.
«
»
02:45 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Bert Meewis bakt kipfilet en serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle.
«
»
03:05 | Wild van Wild |
Chef Jan Buytaert gaat samen met wildexpert Gert Michiels op zoek naar houtduif.
«
»
03:30 | Comfort Food |
Jeroen gaat helemaal terug naar zijn kindertijd en bereidt gebakken vis met melksaus en puree.
«
»
03:45 | Peppe's Sicilië |
Op Siculiana is iedere zaak een familiezaak. Peppe brengt alle families samen in zijn keuken.
«
»
04:05 | In de Mix |
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
04:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Steffi Vertriest maakt kokosrijst, en ze voegt nog quorn en lekker veel groenten toe.
«
»
04:55 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Ottolenghi's reis zet zich voort in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije.
«
»
05:40 | Soep! |
De chefs maken een currysoep met mosseltjes en een cacaosoep.
«
»
05:55 | De Smaaktoerist |
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»