TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
06:15 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer truffel.
«
»
06:40 Nuances
Thierry Theys bereidt een heerlijk gerookte Oosterschelde paling met Granny Smith appel.
«
»
07:10 De Garde van Gert
Gert maakt met Roger van Damme een lekker hartige croque met asperges en truffel.
«
»
07:40 Tot op de Graat
Johan kiest voor een gerecht dat niet voor de hand ligt: kabeljauw met rode wijnsaus en stoofprei.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker
«
»
08:25 Over (h)eerlijke groenten
Johan gaat aan de slag in de keuken en bereidt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst.
«
»
09:05 De Dagschotel
Dagný Rós Ásmundsdóttir maakt een plane crash, overbeladen nacho's, op authentiek Mexicaanse wijze.
«
»
09:15 Snel, Makkelijk & Lekker
Bert Meewis bakt kipfilet en serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle.
«
»
09:35 Streetfood
Streetfoodie Lynngaat in Amsterdam naar de hippe Market 33 om lekker eten te ontdekken.
«
»
10:20 Snel, Makkelijk & Lekker
Jelle Beeckman legt een heerlijk stukje kalfsvlees op het bord. Hij gaat voor een schnitzel.
«
»
10:55 A la carte
Christine is gek op Sint-Jakobsvruchten. Johan heeft voor haar twee heel pure manieren uitgewerkt.
«
»
11:20 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk en Lekker.
«
»
13:10 Snel, Makkelijk & Lekker
Wim Ballieu maakt een schotel met kervelpuree, een bloemkoolbechamel en eitjes.
«
»
13:50 Bal National
Wim gebruikt kippengehakt en maakt eerst vol-au-bal en vervolgens gehaktballetjes 'tikka masala'.
«
»
14:20 Het Weekmenu
Jan Buytaert bereidt tartaarsteak, kippengoulash, gegratineerde pasta en schartongrolletjes.
«
»
15:10 Snel, Makkelijk & Lekker
«
»
15:40 Streetfood
Streetfoodie Lynngaat in Amsterdam naar de hippe Market 33 om lekker eten te ontdekken.
«
»
16:25 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat samen met wildexpert Gert Michiels op zoek naar houtduif.
«
»
16:55 De Smaaktoerist
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
17:30 Snel, Makkelijk & Lekker
De Njam!-chefs koken een weekmenu vol vis, vlees, veggie en wereldkeuken. Voor ieder wat wils dus.
«
»
18:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, waar hij de geheimen van de tajine ontdekt.
«
»
18:55 Het Weekmenu
Jan Buytaert bereidt tartaarsteak, kippengoulash, gegratineerde pasta en schartongrolletjes.
«
»
19:40 Streetfood
Streetfoodie Lynngaat in Amsterdam naar de hippe Market 33 om lekker eten te ontdekken.
«
»
20:40 Snel, Makkelijk & Lekker
Bert Meewis bakt kipfilet en serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle.
«
»
21:05 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat samen met wildexpert Gert Michiels op zoek naar houtduif.
«
»
21:35 Comfort Food
Jeroen gaat helemaal terug naar zijn kindertijd en bereidt gebakken vis met melksaus en puree.
«
»
21:55 De Sterrenkaart - Nederland
Groot talent Syrco Bakker werd in 2010 achter de potten gezet van Pure C in Cadzand.
«
»
22:35 In de Mix
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
23:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Steffi Vertriest maakt kokosrijst, en ze voegt nog quorn en lekker veel groenten toe.
«
»
23:30 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Ottolenghi's reis zet zich voort in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije.
«
»
00:25 Soep!
De chefs maken een currysoep met mosseltjes en een cacaosoep.
«
»
00:45 De Smaaktoerist
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
01:20 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, en maakt een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
02:05 Over (h)eerlijke groenten
Johan gaat aan de slag in de keuken en bereidt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst.
«
»
02:35 De Dagschotel
Dagný Rós Ásmundsdóttir maakt een plane crash, overbeladen nacho's, op authentiek Mexicaanse wijze.
«
»
02:45 Snel, Makkelijk & Lekker
Bert Meewis bakt kipfilet en serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle.
«
»
03:05 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat samen met wildexpert Gert Michiels op zoek naar houtduif.
«
»
03:30 Comfort Food
Jeroen gaat helemaal terug naar zijn kindertijd en bereidt gebakken vis met melksaus en puree.
«
»
03:45 Peppe's Sicilië
Op Siculiana is iedere zaak een familiezaak. Peppe brengt alle families samen in zijn keuken.
«
»
04:05 In de Mix
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
04:30 Snel, Makkelijk & Lekker
Steffi Vertriest maakt kokosrijst, en ze voegt nog quorn en lekker veel groenten toe.
«
»
04:55 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Ottolenghi's reis zet zich voort in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije.
«
»
05:40 Soep!
De chefs maken een currysoep met mosseltjes en een cacaosoep.
«
»
05:55 De Smaaktoerist
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen' (VTM 2)

Torenkraanmonteurs Angelo en Maarten hebben welgeteld één dag de tijd om een torenkraan af te breken. Op een rail die niet breder is dan een voetzool, 44 meter hoog boven de stad, beginnen ze aan hun dagtaak. Ook boomverzorger Til is allesbehalve bang van hoogtes. Hij klimt met zijn kettingzaag in de hand 10 meter hoog in enkele dennen en maakt ze een kopje kleiner. Steven en Jacques, twee ontmijners bij DOVO, rukken dan weer uit om oorlogsmunitie op te halen en onschadelijk te maken.

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen', om 21.00 uur op VTM 2.

Dossiers