
TVgids - njam!
Andere zender »
04:40 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
06:15 | In de Mix |
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
06:40 | Comfort Food |
Gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief.
«
»
06:50 | Peppe's Sicilië |
Peppe gaat op bezoek bij zijn 77-jarige grootmoeder, zijn Nonna Antonietta.
«
»
07:15 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In de prachtige vissershaven van Bosa kookt Yotam vers gevangen kreeft op open vuur.
«
»
08:00 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, en maakt een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
08:50 | De Dagschotel |
Michaël Vrijmoed maakt oosterse wrap met varkensvlees en curry.
«
»
09:00 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Jeroen gebruikt ragu als basis voor een kruidige ovenschotel met kikkererwten.
«
»
09:20 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
11:00 | In de Mix |
O.a. Peppe Giacomazza serveert lasagne, en Jelle Beeckman bakt scampiburgers met frietjes.
«
»
11:25 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Jeroen gebruikt ragu als basis voor een kruidige ovenschotel met kikkererwten.
«
»
11:40 | Wild van Wild |
Chef Jan Buytaert gaat samen met wildexpert Gert Michiels in het Vlaamse landschap op zoek naar ree.
«
»
12:10 | BBQ Vanavond?! |
Bart Desmidt bereidt pizza baguette, een inktvis en gevulde bloemkool op de barbecue.
«
»
12:25 | Smossen Mag |
Cel, Thomas en Luca maken samen met Roger van Damme een échte peren- en een échte appeltaart klaar.
«
»
13:00 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
14:40 | Toasted! |
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Gorgeous Goddess, Holy Mackerel en Magic Musroom Toast.
«
»
15:10 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
15:45 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
16:00 | In de Mix |
O.a. Peppe Giacomazza serveert lasagne, en Jelle Beeckman bakt scampiburgers met frietjes.
«
»
16:25 | Ottolenghi - Jerusalem on a Plate |
Yotam Ottolenghi gaat naar Jeruzalem om de rijke en gevarieerde eetcultuur van de stad te ontdekken.
«
»
17:30 | Ainsley Eats The Streets |
In Amman, Jordanië, duikt Ainsley in de streetfoodscene. Het is een samenkomst van keukens.
«
»
18:25 | De Smaaktoerist |
«
»
19:05 | Peppe's Pizza |
Een pizza met hazelnootpasta of zoals ze het in het Italiaans zeggen: de pizza cioccolata.
«
»
19:10 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
19:50 | De Wereldkeuken |
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla.
«
»
20:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
21:10 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Christer Elfving maakt vandaag een stukje Belgisch witblauw rund met kaas en spinazie.
«
»
21:40 | Pasta & Risotto |
Peppe maakt verse ravioli met gorgonzola en Jan Tournier verrast met een koude risotto.
«
»
22:00 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
22:35 | Come a Peppe |
Chef Peppe heeft een geweldige tip voor een super Italiaans voorgerecht: lasagne verde.
«
»
22:40 | Puur Oosters - Japans |
Chef Ivan Verhelle maakt vandaag samen met sashimi-expert Akihisa een bord sashimi klaar.
«
»
23:00 | In de Mix |
O.a. Peppe Giacomazza serveert lasagne, en Jelle Beeckman bakt scampiburgers met frietjes.
«
»
23:25 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Jeroen gebruikt ragu als basis voor een kruidige ovenschotel met kikkererwten.
«
»
23:40 | De Sterrenkaart - Nederland |
Groot talent Syrco Bakker werd in 2010 achter de potten gezet van Pure C in Cadzand.
«
»
00:15 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer truffel.
«
»
00:55 | Nuances |
Thierry Theys maakt een eigenwijze vegetarische combinatie met parmezaanse kaas en kruidencake.
«
»
01:25 | Tot op de Graat |
Johan Segers kiest voor een gewaagde combinatie van zeewolf met chorizo en een salsa van groentjes.
«
»
01:50 | De Gastentafel |
Peter Goossens bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
02:40 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
04:15 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Christer Elfving maakt vandaag een stukje Belgisch witblauw rund met kaas en spinazie.
«
»
04:35 | Pasta & Risotto |
Peppe maakt verse ravioli met gorgonzola en Jan Tournier verrast met een koude risotto.
«
»
04:50 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
05:15 | Puur Oosters - Japans |
Chef Ivan Verhelle maakt vandaag samen met sashimi-expert Akihisa een bord sashimi klaar.
«
»
05:30 | In de Mix |
O.a. Peppe Giacomazza serveert lasagne, en Jelle Beeckman bakt scampiburgers met frietjes.
«
»
05:55 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Jeroen gebruikt ragu als basis voor een kruidige ovenschotel met kikkererwten.
«
»