TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:40 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
06:15 In de Mix
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
06:40 Comfort Food
Gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief.
«
»
06:50 Peppe's Sicilië
Peppe gaat op bezoek bij zijn 77-jarige grootmoeder, zijn Nonna Antonietta.
«
»
07:15 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In de prachtige vissershaven van Bosa kookt Yotam vers gevangen kreeft op open vuur.
«
»
08:00 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, en maakt een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
08:50 De Dagschotel
Michaël Vrijmoed maakt oosterse wrap met varkensvlees en curry.
«
»
09:00 Italiaans, makkelijk & gezond
Jeroen gebruikt ragu als basis voor een kruidige ovenschotel met kikkererwten.
«
»
09:20 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
11:00 In de Mix
O.a. Peppe Giacomazza serveert lasagne, en Jelle Beeckman bakt scampiburgers met frietjes.
«
»
11:25 Italiaans, makkelijk & gezond
Jeroen gebruikt ragu als basis voor een kruidige ovenschotel met kikkererwten.
«
»
11:40 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat samen met wildexpert Gert Michiels in het Vlaamse landschap op zoek naar ree.
«
»
12:10 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt bereidt pizza baguette, een inktvis en gevulde bloemkool op de barbecue.
«
»
12:25 Smossen Mag
Cel, Thomas en Luca maken samen met Roger van Damme een échte peren- en een échte appeltaart klaar.
«
»
13:00 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
14:40 Toasted!
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Gorgeous Goddess, Holy Mackerel en Magic Musroom Toast.
«
»
15:10 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
15:45 Italiaans, makkelijk & gezond
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
16:00 In de Mix
O.a. Peppe Giacomazza serveert lasagne, en Jelle Beeckman bakt scampiburgers met frietjes.
«
»
16:25 Ottolenghi - Jerusalem on a Plate
Yotam Ottolenghi gaat naar Jeruzalem om de rijke en gevarieerde eetcultuur van de stad te ontdekken.
«
»
17:30 Ainsley Eats The Streets
In Amman, Jordanië, duikt Ainsley in de streetfoodscene. Het is een samenkomst van keukens.
«
»
18:25 De Smaaktoerist
«
»
19:05 Peppe's Pizza
Een pizza met hazelnootpasta of zoals ze het in het Italiaans zeggen: de pizza cioccolata.
«
»
19:10 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
19:50 De Wereldkeuken
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla.
«
»
20:40 Snel, Makkelijk & Lekker
«
»
21:10 Snel, Makkelijk & Lekker
Christer Elfving maakt vandaag een stukje Belgisch witblauw rund met kaas en spinazie.
«
»
21:40 Pasta & Risotto
Peppe maakt verse ravioli met gorgonzola en Jan Tournier verrast met een koude risotto.
«
»
22:00 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
22:35 Come a Peppe
Chef Peppe heeft een geweldige tip voor een super Italiaans voorgerecht: lasagne verde.
«
»
22:40 Puur Oosters - Japans
Chef Ivan Verhelle maakt vandaag samen met sashimi-expert Akihisa een bord sashimi klaar.
«
»
23:00 In de Mix
O.a. Peppe Giacomazza serveert lasagne, en Jelle Beeckman bakt scampiburgers met frietjes.
«
»
23:25 Italiaans, makkelijk & gezond
Jeroen gebruikt ragu als basis voor een kruidige ovenschotel met kikkererwten.
«
»
23:40 De Sterrenkaart - Nederland
Groot talent Syrco Bakker werd in 2010 achter de potten gezet van Pure C in Cadzand.
«
»
00:15 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer truffel.
«
»
00:55 Nuances
Thierry Theys maakt een eigenwijze vegetarische combinatie met parmezaanse kaas en kruidencake.
«
»
01:25 Tot op de Graat
Johan Segers kiest voor een gewaagde combinatie van zeewolf met chorizo en een salsa van groentjes.
«
»
01:50 De Gastentafel
Peter Goossens bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
02:40 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
04:15 Snel, Makkelijk & Lekker
Christer Elfving maakt vandaag een stukje Belgisch witblauw rund met kaas en spinazie.
«
»
04:35 Pasta & Risotto
Peppe maakt verse ravioli met gorgonzola en Jan Tournier verrast met een koude risotto.
«
»
04:50 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
05:15 Puur Oosters - Japans
Chef Ivan Verhelle maakt vandaag samen met sashimi-expert Akihisa een bord sashimi klaar.
«
»
05:30 In de Mix
O.a. Peppe Giacomazza serveert lasagne, en Jelle Beeckman bakt scampiburgers met frietjes.
«
»
05:55 Italiaans, makkelijk & gezond
Jeroen gebruikt ragu als basis voor een kruidige ovenschotel met kikkererwten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers