
TVgids - njam!
Andere zender »
05:35 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
06:05 | de Chalet, 3 chefs, een feest |
Chefs Dominique, Peppe en Roger trekken naar de Ardennen, waar ze samen feestgerechten bereiden.
«
»
06:35 | Ottolenghi - Jerusalem on a Plate |
Yotam Ottolenghi gaat naar Jeruzalem om de rijke en gevarieerde eetcultuur van de stad te ontdekken.
«
»
07:35 | In de Mix |
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag legt Jelle Beeckman een lekker stukje varkensvlees op het bord. Belgisch vlees met Belgische appels én Belgische aardappelen.
«
»
08:30 | Zoete Zonde |
Roger van Damme bereidt voor alle zoete zondaars een hemelse panna cotta, afgemaakt met nougatine.
«
»
09:05 | Nuances |
Thierry Theys gaat aan de slag met de koningin van de zeevruchten: namelijk de oester.
«
»
09:30 | In de Mix |
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
09:55 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
10:10 | Comfort Food |
Gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief.
«
»
10:30 | Wild van Wild |
Chef Jan Buytaert gaat samen met wildexpert Gert Michiels in het Vlaamse landschap op zoek naar ree.
«
»
11:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag legt Jelle Beeckman een lekker stukje varkensvlees op het bord. Belgisch vlees met Belgische appels én Belgische aardappelen.
«
»
11:30 | Ottolenghi - Jerusalem on a Plate |
Yotam Ottolenghi gaat naar Jeruzalem om de rijke en gevarieerde eetcultuur van de stad te ontdekken.
«
»
12:35 | In de Mix |
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
13:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag legt Jelle Beeckman een lekker stukje varkensvlees op het bord. Belgisch vlees met Belgische appels én Belgische aardappelen.
«
»
13:30 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt in Wallonië naar de meest weelderige moestuin en kookt in een echte kasteeltuin.
«
»
14:10 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een ovenschotel met laagjes van aardappelpuree, bloemkool en zalm.
«
»
14:40 | De Dagschotel |
Chiara van Emrik maakt Pasta met mosseltjes en venkel.
«
»
15:15 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag legt Jelle Beeckman een lekker stukje varkensvlees op het bord. Belgisch vlees met Belgische appels én Belgische aardappelen.
«
»
15:45 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
16:00 | A la carte |
Marjan komt uit een vissersfamilie. Aan Johan de taak om ingelegde vis in zure gelatine te bereiden.
«
»
16:25 | Bal National |
Wim laat zien hoe je ook thuis een smeuïg smaakbommetje in een gehaktbal kan verbergen.
«
»
17:00 | Zoete Zonde |
Roger van Damme bereidt dit keer voor alle zoete zondaars een heerlijke aardbeienmousse.
«
»
17:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Mounir Toub vult een tajine met kabeljauw en zoete aardappel. Een ode aan zijn Arabische roots.
«
»
18:00 | In de Mix |
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
18:25 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
18:40 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt in Wallonië naar de meest weelderige moestuin en kookt in een echte kasteeltuin.
«
»
19:15 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een ovenschotel met laagjes van aardappelpuree, bloemkool en zalm.
«
»
19:50 | Comfort Food |
Gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief.
«
»
20:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Mounir Toub vult een tajine met kabeljauw en zoete aardappel. Een ode aan zijn Arabische roots.
«
»
21:10 | In de Mix |
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
21:35 | Zoete Zonde |
Roger van Damme bereidt voor alle zoete zondaars een hemelse panna cotta, afgemaakt met nougatine.
«
»
22:15 | Nuances |
Thierry Theys gaat aan de slag met de koningin van de zeevruchten: namelijk de oester.
«
»
22:45 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
23:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Mounir Toub vult een tajine met kabeljauw en zoete aardappel. Een ode aan zijn Arabische roots.
«
»
23:30 | In de Mix |
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
23:55 | Comfort Food |
Jeroen gaat helemaal terug naar zijn kindertijd en bereidt gebakken vis met melksaus en puree.
«
»
00:15 | In de Mix |
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
00:40 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer truffel.
«
»
01:15 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
01:45 | Tot op het Bot: Het Varken |
Johan maakt een heerlijke ouderwetse zelfgemaakte varkenspaté van eigen receptuur.
«
»
02:10 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag legt Jelle Beeckman een lekker stukje varkensvlees op het bord. Belgisch vlees met Belgische appels én Belgische aardappelen.
«
»
02:35 | Zoete Zonde |
Roger van Damme bereidt voor alle zoete zondaars een hemelse panna cotta, afgemaakt met nougatine.
«
»
03:00 | Nuances |
Thierry Theys gaat aan de slag met de koningin van de zeevruchten: namelijk de oester.
«
»
03:25 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
03:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Mounir Toub vult een tajine met kabeljauw en zoete aardappel. Een ode aan zijn Arabische roots.
«
»
04:05 | In de Mix |
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
04:30 | Comfort Food |
Jeroen gaat helemaal terug naar zijn kindertijd en bereidt gebakken vis met melksaus en puree.
«
»
04:45 | In de Mix |
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
05:05 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer truffel.
«
»
05:35 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»