TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:35 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
06:05 de Chalet, 3 chefs, een feest
Chefs Dominique, Peppe en Roger trekken naar de Ardennen, waar ze samen feestgerechten bereiden.
«
»
06:35 Ottolenghi - Jerusalem on a Plate
Yotam Ottolenghi gaat naar Jeruzalem om de rijke en gevarieerde eetcultuur van de stad te ontdekken.
«
»
07:35 In de Mix
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag legt Jelle Beeckman een lekker stukje varkensvlees op het bord. Belgisch vlees met Belgische appels én Belgische aardappelen.
«
»
08:30 Zoete Zonde
Roger van Damme bereidt voor alle zoete zondaars een hemelse panna cotta, afgemaakt met nougatine.
«
»
09:05 Nuances
Thierry Theys gaat aan de slag met de koningin van de zeevruchten: namelijk de oester.
«
»
09:30 In de Mix
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
09:55 Italiaans, makkelijk & gezond
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
10:10 Comfort Food
Gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief.
«
»
10:30 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat samen met wildexpert Gert Michiels in het Vlaamse landschap op zoek naar ree.
«
»
11:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag legt Jelle Beeckman een lekker stukje varkensvlees op het bord. Belgisch vlees met Belgische appels én Belgische aardappelen.
«
»
11:30 Ottolenghi - Jerusalem on a Plate
Yotam Ottolenghi gaat naar Jeruzalem om de rijke en gevarieerde eetcultuur van de stad te ontdekken.
«
»
12:35 In de Mix
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
13:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag legt Jelle Beeckman een lekker stukje varkensvlees op het bord. Belgisch vlees met Belgische appels én Belgische aardappelen.
«
»
13:30 De Smaaktoerist
Jeroen trekt in Wallonië naar de meest weelderige moestuin en kookt in een echte kasteeltuin.
«
»
14:10 Karola's Kitchen
Karolien maakt een ovenschotel met laagjes van aardappelpuree, bloemkool en zalm.
«
»
14:40 De Dagschotel
Chiara van Emrik maakt Pasta met mosseltjes en venkel.
«
»
15:15 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag legt Jelle Beeckman een lekker stukje varkensvlees op het bord. Belgisch vlees met Belgische appels én Belgische aardappelen.
«
»
15:45 Italiaans, makkelijk & gezond
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
16:00 A la carte
Marjan komt uit een vissersfamilie. Aan Johan de taak om ingelegde vis in zure gelatine te bereiden.
«
»
16:25 Bal National
Wim laat zien hoe je ook thuis een smeuïg smaakbommetje in een gehaktbal kan verbergen.
«
»
17:00 Zoete Zonde
Roger van Damme bereidt dit keer voor alle zoete zondaars een heerlijke aardbeienmousse.
«
»
17:30 Snel, Makkelijk & Lekker
Mounir Toub vult een tajine met kabeljauw en zoete aardappel. Een ode aan zijn Arabische roots.
«
»
18:00 In de Mix
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
18:25 Italiaans, makkelijk & gezond
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
18:40 De Smaaktoerist
Jeroen trekt in Wallonië naar de meest weelderige moestuin en kookt in een echte kasteeltuin.
«
»
19:15 Karola's Kitchen
Karolien maakt een ovenschotel met laagjes van aardappelpuree, bloemkool en zalm.
«
»
19:50 Comfort Food
Gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief.
«
»
20:40 Snel, Makkelijk & Lekker
Mounir Toub vult een tajine met kabeljauw en zoete aardappel. Een ode aan zijn Arabische roots.
«
»
21:10 In de Mix
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
21:35 Zoete Zonde
Roger van Damme bereidt voor alle zoete zondaars een hemelse panna cotta, afgemaakt met nougatine.
«
»
22:15 Nuances
Thierry Theys gaat aan de slag met de koningin van de zeevruchten: namelijk de oester.
«
»
22:45 Italiaans, makkelijk & gezond
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
23:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Mounir Toub vult een tajine met kabeljauw en zoete aardappel. Een ode aan zijn Arabische roots.
«
»
23:30 In de Mix
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
23:55 Comfort Food
Jeroen gaat helemaal terug naar zijn kindertijd en bereidt gebakken vis met melksaus en puree.
«
»
00:15 In de Mix
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
00:40 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer truffel.
«
»
01:15 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
01:45 Tot op het Bot: Het Varken
Johan maakt een heerlijke ouderwetse zelfgemaakte varkenspaté van eigen receptuur.
«
»
02:10 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag legt Jelle Beeckman een lekker stukje varkensvlees op het bord. Belgisch vlees met Belgische appels én Belgische aardappelen.
«
»
02:35 Zoete Zonde
Roger van Damme bereidt voor alle zoete zondaars een hemelse panna cotta, afgemaakt met nougatine.
«
»
03:00 Nuances
Thierry Theys gaat aan de slag met de koningin van de zeevruchten: namelijk de oester.
«
»
03:25 Italiaans, makkelijk & gezond
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
03:40 Snel, Makkelijk & Lekker
Mounir Toub vult een tajine met kabeljauw en zoete aardappel. Een ode aan zijn Arabische roots.
«
»
04:05 In de Mix
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
04:30 Comfort Food
Jeroen gaat helemaal terug naar zijn kindertijd en bereidt gebakken vis met melksaus en puree.
«
»
04:45 In de Mix
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
05:05 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer truffel.
«
»
05:35 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers