
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | Roger van Damme: Bakken |
Roger vult een taartbodem met rijstpap en bakkersroom en werkt deze af met toefjes zoete slagroom.
«
»
06:05 | Peppe's Toscane |
Dario en Peppe brengen hulde aan het symbool van de Toscaanse gastronomie: de bistecca fiorentina.
«
»
06:25 | In de Mix |
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
06:50 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley ontdekt dat de keuken van de Maleisische deelstaat Penang bestaat uit een mix van tradities.
«
»
07:35 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Steffi Vertriest maakt kokosrijst, en ze voegt nog quorn en lekker veel groenten toe.
«
»
08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Jeroen De Pauw bereidt mosselen in een saus van witbier die hij combineert met chips.
«
»
08:30 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
08:45 | Toasted on wheels! |
Dagny Ros en Dominique serveren maïs van de barbecue en Scandinavische croques op het Theaterplein.
«
»
09:10 | Apero - Dining |
Andy de Brouwer bereidt een icetea en Jeroen de Pauw maakt een Pan Catalan klaar.
«
»
09:45 | Comfort Food |
Jeroen maakt een zachte, zoete aardappelsoep en erna een heerlijke, simpele Mexicaanse nachoschotel.
«
»
10:05 | De Wereldkeuken |
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla.
«
»
10:55 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Jeroen De Pauw bereidt mosselen in een saus van witbier die hij combineert met chips.
«
»
11:20 | In de Mix |
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
11:45 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan maakt een bloemkoolsoep met stilton, een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegelei.
«
»
13:05 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
13:20 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Jeroen De Pauw bereidt mosselen in een saus van witbier die hij combineert met chips.
«
»
13:45 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam reist naar het eiland Corsica, waar het weelderige groene landschap het eten smaak geeft.
«
»
14:35 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
15:05 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Jeroen De Pauw bereidt mosselen in een saus van witbier die hij combineert met chips.
«
»
16:00 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan maakt een bloemkoolsoep met stilton, een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegelei.
«
»
16:35 | In de Mix |
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
17:00 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
17:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag legt Jelle Beeckman een lekker stukje varkensvlees op het bord. Belgisch vlees met Belgische appels én Belgische aardappelen.
«
»
18:00 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
18:15 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam reist naar het eiland Corsica, waar het weelderige groene landschap het eten smaak geeft.
«
»
19:05 | Comfort Food |
Jeroen maakt een zachte, zoete aardappelsoep en erna een heerlijke, simpele Mexicaanse nachoschotel.
«
»
19:25 | De Wereldkeuken |
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla.
«
»
20:25 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
20:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag legt Jelle Beeckman een lekker stukje varkensvlees op het bord. Belgisch vlees met Belgische appels én Belgische aardappelen.
«
»
21:10 | In de Mix |
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
21:35 | Toasted on wheels! |
Dagny Ros en Dominique serveren maïs van de barbecue en Scandinavische croques op het Theaterplein.
«
»
22:20 | Apero - Dining |
Andy de Brouwer bereidt een icetea en Jeroen de Pauw maakt een Pan Catalan klaar.
«
»
23:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag legt Jelle Beeckman een lekker stukje varkensvlees op het bord. Belgisch vlees met Belgische appels én Belgische aardappelen.
«
»
23:30 | In de Mix |
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
23:55 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
00:10 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
00:45 | de Chalet, 3 chefs, een feest |
Chefs Dominique, Peppe en Roger trekken naar de Ardennen, waar ze samen feestgerechten bereiden.
«
»
01:20 | In de Mix |
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
01:45 | Ottolenghi - Jerusalem on a Plate |
Yotam Ottolenghi gaat naar Jeruzalem om de rijke en gevarieerde eetcultuur van de stad te ontdekken.
«
»
02:45 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Jeroen De Pauw bereidt mosselen in een saus van witbier die hij combineert met chips.
«
»
03:10 | In de Mix |
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
03:30 | Toasted on wheels! |
Dagny Ros en Dominique serveren maïs van de barbecue en Scandinavische croques op het Theaterplein.
«
»
03:55 | It's Aperotime Somewhere in the World |
Bartender Hannah van Ongevalle gaat naar Londen en maakt de onvervalste Dry Martini.
«
»
04:00 | Apero - Dining |
Andy de Brouwer bereidt een icetea en Jeroen de Pauw maakt een Pan Catalan klaar.
«
»
04:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag legt Jelle Beeckman een lekker stukje varkensvlees op het bord. Belgisch vlees met Belgische appels én Belgische aardappelen.
«
»
05:00 | In de Mix |
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
05:20 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
05:35 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»