TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Roger van Damme: Bakken
Roger vult een taartbodem met rijstpap en bakkersroom en werkt deze af met toefjes zoete slagroom.
«
»
06:05 Peppe's Toscane
Dario en Peppe brengen hulde aan het symbool van de Toscaanse gastronomie: de bistecca fiorentina.
«
»
06:25 In de Mix
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
06:50 Ainsley Eats The Streets
Ainsley ontdekt dat de keuken van de Maleisische deelstaat Penang bestaat uit een mix van tradities.
«
»
07:35 Snel, Makkelijk & Lekker
Steffi Vertriest maakt kokosrijst, en ze voegt nog quorn en lekker veel groenten toe.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Jeroen De Pauw bereidt mosselen in een saus van witbier die hij combineert met chips.
«
»
08:30 Italiaans, makkelijk & gezond
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
08:45 Toasted on wheels!
Dagny Ros en Dominique serveren maïs van de barbecue en Scandinavische croques op het Theaterplein.
«
»
09:10 Apero - Dining
Andy de Brouwer bereidt een icetea en Jeroen de Pauw maakt een Pan Catalan klaar.
«
»
09:45 Comfort Food
Jeroen maakt een zachte, zoete aardappelsoep en erna een heerlijke, simpele Mexicaanse nachoschotel.
«
»
10:05 De Wereldkeuken
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla.
«
»
10:55 Snel, Makkelijk & Lekker
Jeroen De Pauw bereidt mosselen in een saus van witbier die hij combineert met chips.
«
»
11:20 In de Mix
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
11:45 Over (h)eerlijke groenten
Johan maakt een bloemkoolsoep met stilton, een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegelei.
«
»
13:05 Italiaans, makkelijk & gezond
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
13:20 Snel, Makkelijk & Lekker
Jeroen De Pauw bereidt mosselen in een saus van witbier die hij combineert met chips.
«
»
13:45 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam reist naar het eiland Corsica, waar het weelderige groene landschap het eten smaak geeft.
«
»
14:35 Karola's Kitchen
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
15:05 Snel, Makkelijk & Lekker
Jeroen De Pauw bereidt mosselen in een saus van witbier die hij combineert met chips.
«
»
16:00 Over (h)eerlijke groenten
Johan maakt een bloemkoolsoep met stilton, een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegelei.
«
»
16:35 In de Mix
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
17:00 Karola's Kitchen
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
17:30 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag legt Jelle Beeckman een lekker stukje varkensvlees op het bord. Belgisch vlees met Belgische appels én Belgische aardappelen.
«
»
18:00 Italiaans, makkelijk & gezond
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
18:15 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam reist naar het eiland Corsica, waar het weelderige groene landschap het eten smaak geeft.
«
»
19:05 Comfort Food
Jeroen maakt een zachte, zoete aardappelsoep en erna een heerlijke, simpele Mexicaanse nachoschotel.
«
»
19:25 De Wereldkeuken
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla.
«
»
20:25 Italiaans, makkelijk & gezond
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
20:40 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag legt Jelle Beeckman een lekker stukje varkensvlees op het bord. Belgisch vlees met Belgische appels én Belgische aardappelen.
«
»
21:10 In de Mix
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
21:35 Toasted on wheels!
Dagny Ros en Dominique serveren maïs van de barbecue en Scandinavische croques op het Theaterplein.
«
»
22:20 Apero - Dining
Andy de Brouwer bereidt een icetea en Jeroen de Pauw maakt een Pan Catalan klaar.
«
»
23:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag legt Jelle Beeckman een lekker stukje varkensvlees op het bord. Belgisch vlees met Belgische appels én Belgische aardappelen.
«
»
23:30 In de Mix
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
23:55 Italiaans, makkelijk & gezond
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
00:10 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
00:45 de Chalet, 3 chefs, een feest
Chefs Dominique, Peppe en Roger trekken naar de Ardennen, waar ze samen feestgerechten bereiden.
«
»
01:20 In de Mix
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
01:45 Ottolenghi - Jerusalem on a Plate
Yotam Ottolenghi gaat naar Jeruzalem om de rijke en gevarieerde eetcultuur van de stad te ontdekken.
«
»
02:45 Snel, Makkelijk & Lekker
Jeroen De Pauw bereidt mosselen in een saus van witbier die hij combineert met chips.
«
»
03:10 In de Mix
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
03:30 Toasted on wheels!
Dagny Ros en Dominique serveren maïs van de barbecue en Scandinavische croques op het Theaterplein.
«
»
03:55 It's Aperotime Somewhere in the World
Bartender Hannah van Ongevalle gaat naar Londen en maakt de onvervalste Dry Martini.
«
»
04:00 Apero - Dining
Andy de Brouwer bereidt een icetea en Jeroen de Pauw maakt een Pan Catalan klaar.
«
»
04:30 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag legt Jelle Beeckman een lekker stukje varkensvlees op het bord. Belgisch vlees met Belgische appels én Belgische aardappelen.
«
»
05:00 In de Mix
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
05:20 Italiaans, makkelijk & gezond
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
05:35 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Down The Road' (VRT 1)

Na enkele dagen back to basics, geniet de groep van de snelheid van een speedboot en van de prachtige natuur die Canada te bieden heeft. Ze spotten tijdens de tocht zeeleeuwen, dolfijnen én walvissen. Tijdens het kajakken heeft het duo Evert en Sabine het moeilijk met het verschil tussen links en rechts. Zij kajakken meer in cirkels dan rechtdoor, tot grote ergernis van Evert.

'Down the Road', om 20.00 uur op VRT 1.

Dossiers