TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
06:00 Over (h)eerlijke groenten
Johan maakt een bloemkoolsoep met stilton, een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegelei.
«
»
06:30 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat naar een aspergeteler uit Herentals. Hij maakt lekkere gerechten met de asperges.
«
»
07:00 De Dagschotel
Jan Buytaert bereidt kortgebakken rode poonfilet, met een pittige kruiding van wasabi en sesam.
«
»
07:15 De Sterrenkaart - Nederland
Jonnie Boer onthult hoe het eraan toegaat in zijn succesvolle driesterrenrestaurant in Zwolle.
«
»
07:40 Tot op de Graat
Johan Segers maakt met veel liefde een speciaal beestje uit de zee klaar: de scheermessen.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Steffi Vertriest maakt kokosrijst, en ze voegt nog quorn en lekker veel groenten toe.
«
»
08:30 In de Mix
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
08:55 Italiaans, makkelijk & gezond
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
09:10 Panklaar
Jan Buytaert maakt in een enkele pan een overheerlijke hartige tortilla de patatas.
«
»
09:25 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
10:00 Peppe's Toscane
Dario en Peppe brengen hulde aan het symbool van de Toscaanse gastronomie: de bistecca fiorentina.
«
»
10:20 Tot op de Graat
Johan kiest voor een gerecht dat niet voor de hand ligt: kabeljauw met rode wijnsaus en stoofprei.
«
»
10:45 Snel, Makkelijk & Lekker
Steffi Vertriest maakt kokosrijst, en ze voegt nog quorn en lekker veel groenten toe.
«
»
11:15 Italiaans, makkelijk & gezond
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
11:30 De Sterrenkaart - Nederland
Met zijn lokale keuken brengt Joris Bijdendijk een ode aan de Nederlandse eetcultuur.
«
»
12:05 De Gastentafel
Johan Segers bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
12:55 Snel, Makkelijk & Lekker
Steffi Vertriest maakt kokosrijst, en ze voegt nog quorn en lekker veel groenten toe.
«
»
13:45 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam reist naar het eiland Corsica, waar het weelderige groene landschap het eten smaak geeft.
«
»
14:35 In de Mix
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
15:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Steffi Vertriest maakt kokosrijst, en ze voegt nog quorn en lekker veel groenten toe.
«
»
15:30 Italiaans, makkelijk & gezond
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
15:45 De Sterrenkaart - Nederland
Met zijn lokale keuken brengt Joris Bijdendijk een ode aan de Nederlandse eetcultuur.
«
»
16:20 De Gastentafel
Johan Segers bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
17:05 Tot op de Graat
Johan kiest voor een gerecht dat niet voor de hand ligt: kabeljauw met rode wijnsaus en stoofprei.
«
»
17:30 Snel, Makkelijk & Lekker
Jeroen De Pauw bereidt mosselen in een saus van witbier die hij combineert met chips.
«
»
18:00 Peppe's Toscane
Dario en Peppe brengen hulde aan het symbool van de Toscaanse gastronomie: de bistecca fiorentina.
«
»
18:20 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam reist naar het eiland Corsica, waar het weelderige groene landschap het eten smaak geeft.
«
»
19:15 In de Mix
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
19:35 A la carte
Christine is gek op Sint-Jakobsvruchten. Johan heeft voor haar twee heel pure manieren uitgewerkt.
«
»
20:15 In de Mix
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
20:40 Snel, Makkelijk & Lekker
Jeroen De Pauw bereidt mosselen in een saus van witbier die hij combineert met chips.
«
»
21:10 De Gastentafel
Jan Buytaert bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
22:00 Panklaar
Jan Buytaert maakt in een enkele pan een overheerlijke hartige tortilla de patatas.
«
»
22:25 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
23:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Jeroen De Pauw bereidt mosselen in een saus van witbier die hij combineert met chips.
«
»
23:30 De Chalet aan zee
De eerste dag zetten Dominique, Roger en Peppe in met een welkomstdrankje en een pompoenrisotto.
«
»
00:10 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Dit keer maakt hij auberginerolletjes en ribeye.
«
»
00:25 de Chalet, 3 chefs, een feest
Chefs Dominique, Peppe en Roger trekken naar de Ardennen, waar ze samen feestgerechten bereiden.
«
»
01:00 Roger van Damme: Bakken
Roger vult een taartbodem met rijstpap en bakkersroom en werkt deze af met toefjes zoete slagroom.
«
»
01:25 Peppe's Toscane
Dario en Peppe brengen hulde aan het symbool van de Toscaanse gastronomie: de bistecca fiorentina.
«
»
01:45 In de Mix
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
02:10 Snel, Makkelijk & Lekker
Steffi Vertriest maakt kokosrijst, en ze voegt nog quorn en lekker veel groenten toe.
«
»
02:35 De Gastentafel
Jan Buytaert bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
03:20 Panklaar
Jan Buytaert maakt in een enkele pan een overheerlijke hartige tortilla de patatas.
«
»
03:30 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
04:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Jeroen De Pauw bereidt mosselen in een saus van witbier die hij combineert met chips.
«
»
04:25 De Chalet aan zee
De eerste dag zetten Dominique, Roger en Peppe in met een welkomstdrankje en een pompoenrisotto.
«
»
05:05 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Dit keer maakt hij auberginerolletjes en ribeye.
«
»
05:15 de Chalet, 3 chefs, een feest
Chefs Dominique, Peppe en Roger trekken naar de Ardennen, waar ze samen feestgerechten bereiden.
«
»
05:45 Roger van Damme: Bakken
Roger vult een taartbodem met rijstpap en bakkersroom en werkt deze af met toefjes zoete slagroom.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boer Coppens' - Ruth Coppens (VTM)

Deze week komt Ruth Beeckmans de handen uit de mouwen steken op de boerderij. Hoewel ze allesbehalve een plattelandsmeisje is, houdt dat haar niet tegen om zich goed vuil te maken in het gemengd veebedrijf Eigen Kweek in Kaprijke. Met boer Benny op vakantie staan ze voor de uitdaging om niet alleen voor het vee en de kippen te zorgen, maar ook om met zelfgemaakte producten op de markt te gaan staan. Schuilt er naast een boerin ook een marktkramer in Ruth?

'Boer Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers