
TVgids - njam!
Andere zender »
05:30 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
06:00 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan maakt een bloemkoolsoep met stilton, een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegelei.
«
»
06:30 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat naar een aspergeteler uit Herentals. Hij maakt lekkere gerechten met de asperges.
«
»
07:00 | De Dagschotel |
Jan Buytaert bereidt kortgebakken rode poonfilet, met een pittige kruiding van wasabi en sesam.
«
»
07:15 | De Sterrenkaart - Nederland |
Jonnie Boer onthult hoe het eraan toegaat in zijn succesvolle driesterrenrestaurant in Zwolle.
«
»
07:40 | Tot op de Graat |
Johan Segers maakt met veel liefde een speciaal beestje uit de zee klaar: de scheermessen.
«
»
08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Steffi Vertriest maakt kokosrijst, en ze voegt nog quorn en lekker veel groenten toe.
«
»
08:30 | In de Mix |
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
08:55 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
09:10 | Panklaar |
Jan Buytaert maakt in een enkele pan een overheerlijke hartige tortilla de patatas.
«
»
09:25 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
10:00 | Peppe's Toscane |
Dario en Peppe brengen hulde aan het symbool van de Toscaanse gastronomie: de bistecca fiorentina.
«
»
10:20 | Tot op de Graat |
Johan kiest voor een gerecht dat niet voor de hand ligt: kabeljauw met rode wijnsaus en stoofprei.
«
»
10:45 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Steffi Vertriest maakt kokosrijst, en ze voegt nog quorn en lekker veel groenten toe.
«
»
11:15 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
11:30 | De Sterrenkaart - Nederland |
Met zijn lokale keuken brengt Joris Bijdendijk een ode aan de Nederlandse eetcultuur.
«
»
12:05 | De Gastentafel |
Johan Segers bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
12:55 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Steffi Vertriest maakt kokosrijst, en ze voegt nog quorn en lekker veel groenten toe.
«
»
13:45 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam reist naar het eiland Corsica, waar het weelderige groene landschap het eten smaak geeft.
«
»
14:35 | In de Mix |
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
15:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Steffi Vertriest maakt kokosrijst, en ze voegt nog quorn en lekker veel groenten toe.
«
»
15:30 | Italiaans, makkelijk & gezond |
Peppe maakt sugo alla puttanesca, dit is een groentepizza met een saus van ansjovis en chili.
«
»
15:45 | De Sterrenkaart - Nederland |
Met zijn lokale keuken brengt Joris Bijdendijk een ode aan de Nederlandse eetcultuur.
«
»
16:20 | De Gastentafel |
Johan Segers bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
17:05 | Tot op de Graat |
Johan kiest voor een gerecht dat niet voor de hand ligt: kabeljauw met rode wijnsaus en stoofprei.
«
»
17:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Jeroen De Pauw bereidt mosselen in een saus van witbier die hij combineert met chips.
«
»
18:00 | Peppe's Toscane |
Dario en Peppe brengen hulde aan het symbool van de Toscaanse gastronomie: de bistecca fiorentina.
«
»
18:20 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam reist naar het eiland Corsica, waar het weelderige groene landschap het eten smaak geeft.
«
»
19:15 | In de Mix |
Peppe Giacomazza haalt kraakverse pinsa uit de oven, Jelle Beeckman dipt frietjes in gesmolten camembert, Dominique Persoone serveert spookbrood.
«
»
19:35 | A la carte |
Christine is gek op Sint-Jakobsvruchten. Johan heeft voor haar twee heel pure manieren uitgewerkt.
«
»
20:15 | In de Mix |
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
20:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Jeroen De Pauw bereidt mosselen in een saus van witbier die hij combineert met chips.
«
»
21:10 | De Gastentafel |
Jan Buytaert bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
22:00 | Panklaar |
Jan Buytaert maakt in een enkele pan een overheerlijke hartige tortilla de patatas.
«
»
22:25 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
23:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Jeroen De Pauw bereidt mosselen in een saus van witbier die hij combineert met chips.
«
»
23:30 | De Chalet aan zee |
De eerste dag zetten Dominique, Roger en Peppe in met een welkomstdrankje en een pompoenrisotto.
«
»
00:10 | Winters Grillen |
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Dit keer maakt hij auberginerolletjes en ribeye.
«
»
00:25 | de Chalet, 3 chefs, een feest |
Chefs Dominique, Peppe en Roger trekken naar de Ardennen, waar ze samen feestgerechten bereiden.
«
»
01:00 | Roger van Damme: Bakken |
Roger vult een taartbodem met rijstpap en bakkersroom en werkt deze af met toefjes zoete slagroom.
«
»
01:25 | Peppe's Toscane |
Dario en Peppe brengen hulde aan het symbool van de Toscaanse gastronomie: de bistecca fiorentina.
«
»
01:45 | In de Mix |
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
02:10 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Steffi Vertriest maakt kokosrijst, en ze voegt nog quorn en lekker veel groenten toe.
«
»
02:35 | De Gastentafel |
Jan Buytaert bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
03:20 | Panklaar |
Jan Buytaert maakt in een enkele pan een overheerlijke hartige tortilla de patatas.
«
»
03:30 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
04:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Jeroen De Pauw bereidt mosselen in een saus van witbier die hij combineert met chips.
«
»
04:25 | De Chalet aan zee |
De eerste dag zetten Dominique, Roger en Peppe in met een welkomstdrankje en een pompoenrisotto.
«
»
05:05 | Winters Grillen |
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Dit keer maakt hij auberginerolletjes en ribeye.
«
»
05:15 | de Chalet, 3 chefs, een feest |
Chefs Dominique, Peppe en Roger trekken naar de Ardennen, waar ze samen feestgerechten bereiden.
«
»
05:45 | Roger van Damme: Bakken |
Roger vult een taartbodem met rijstpap en bakkersroom en werkt deze af met toefjes zoete slagroom.
«
»