TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Snel, Makkelijk & Lekker
Christer Elfving maakt een vegetarisch gerecht: pittige pasta met courgette, wodka en tomaat.
«
»
06:10 Snel, Makkelijk & Lekker
Mounir Toub maakt een salade van aubergine en een zalig frisse munt-amandelpesto.
«
»
06:30 Snel, Makkelijk & Lekker
Mounir Toub maakt een salade van aubergine en een zalig frisse munt-amandelpesto.
«
»
06:55 Tot op het Bot: Het Rund
Johan wil graag een goede hamburger bereiden en vraagt beenhouwer Benny om hulp.
«
»
07:15 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In Tel Aviv verkent Yotam Israëls meest verse producten en proeft hij zeevruchten met een twist.
«
»
08:00 In de Mix
Peppe Giacomazza vormt de perfecte gnocchi, Jelle Beeckman serveert friet met halloumi en tzatziki, Dominique Persoone maakt kidsproof koalabroodjes.
«
»
08:25 In de Mix
Peppe Giacomazza draait rijstballetjes en Jelle Beeckman serveert 'portie friet chicken ceasar'.
«
»
08:45 Tot op het Bot: Het Varken
Johan gaat bij Benny langs om alle geheimen van een goed stuk spek te achterhalen.
«
»
09:05 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, waar hij de geheimen van de tajine ontdekt.
«
»
10:00 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
11:40 DIY
Er worden mosselen in het zuur gelegd, frambozensnoepjes, granola en basilicumpasta gemaakt.
«
»
12:10 Pasta & Risotto
Peppe maakt een bigoli met rode gamba's en kaviaar. Steffi maakt ontbijtrisotto met haver.
«
»
12:30 Pasta & Risotto
Jan Tournier maakt pasta met ibericoham en Peppe maakt risotto met amaronewijn en porcini.
«
»
12:55 In de Mix
Peppe Giacomazza vormt de perfecte gnocchi, Jelle Beeckman serveert friet met halloumi en tzatziki, Dominique Persoone maakt kidsproof koalabroodjes.
«
»
13:20 Op de Rooster
Johan Segers en Vlaams Minister President Kris Peeters leggen zalm, mosselen en tarbot op de grill.
«
»
13:50 Pasta & Risotto
Jan Tournier maakt pasta met mosselen en spinazie en Steffi maakt quinotto met tomatensaus.
«
»
14:05 Snel, Makkelijk & Lekker
Christer Elfving maakt een vegetarisch gerecht: pittige pasta met courgette, wodka en tomaat.
«
»
14:35 Snel, Makkelijk & Lekker
Bart Desmidt bereidt pieterman met spitskool en maakt het pittig met groene pepertjes en gember.
«
»
15:05 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In Kreta, de oude hoofdstad van Heraklion, maakt Yotam een variatie op dakos, een Kretenzische meze.
«
»
16:00 Het Weekmenu
Johan Segers bereidt onder andere een ovenschotel met vis en prei en gebakken rijst met groente.
«
»
16:45 In de Mix
Peppe Giacomazza vormt de perfecte gnocchi, Jelle Beeckman serveert friet met halloumi en tzatziki, Dominique Persoone maakt kidsproof koalabroodjes.
«
»
17:10 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
17:45 Snel, Makkelijk & Lekker
Een kookprogramma met snelle, makkelijke en lekkere recepten.
«
»
18:15 Snel, Makkelijk & Lekker
Mounir Toub maakt een salade van aubergine en een zalig frisse munt-amandelpesto.
«
»
18:45 De Sterrenkaart
Chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, is de interessantste Waalse kok van het moment.
«
»
19:25 Ainsley Eats The Streets
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
20:20 De Dagschotel
Johan Segers maakt gebakken mosseltjes.
«
»
20:40 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag gaat Vanja van der Leeden een eigen variant op de pasta carbonara maken.
«
»
21:10 Snel, Makkelijk & Lekker
Jelle Beeckman gaat voor een stoofpotje van inktvis en scampi in een roomsaus, met kaasbroodjes.
«
»
21:45 Soep!
De chefs maken cowboy wrangler soep en een zoete aardappelsoep.
«
»
22:05 Beach Barbecue
Chef Bart Desmidt grilt een sappige lamsbout en combineert die met groene groenten en gremoulata.
«
»
22:35 De Sterrenkaart - Nederland
Groot talent Syrco Bakker werd in 2010 achter de potten gezet van Pure C in Cadzand.
«
»
23:10 Open Vuur
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
00:00 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
01:40 In de Mix
Peppe Giacomazza vormt de perfecte gnocchi, Jelle Beeckman serveert friet met halloumi en tzatziki, Dominique Persoone maakt kidsproof koalabroodjes.
«
»
02:05 Comfort Food
's Morgens vroeg start Jeroen met verloren brood met een karamelsmaakje en een warme London Fog.
«
»
02:20 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In Tel Aviv verkent Yotam Israëls meest verse producten en proeft hij zeevruchten met een twist.
«
»
03:10 Snel, Makkelijk & Lekker
Jelle Beeckman gaat voor een stoofpotje van inktvis en scampi in een roomsaus, met kaasbroodjes.
«
»
03:35 Soep!
De chefs maken cowboy wrangler soep en een zoete aardappelsoep.
«
»
03:50 Beach Barbecue
Chef Bart Desmidt grilt een sappige lamsbout en combineert die met groene groenten en gremoulata.
«
»
04:10 De Sterrenkaart - Nederland
Groot talent Syrco Bakker werd in 2010 achter de potten gezet van Pure C in Cadzand.
«
»
04:40 Open Vuur
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
05:25 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boer Coppens' - Ruth Coppens (VTM)

Deze week komt Ruth Beeckmans de handen uit de mouwen steken op de boerderij. Hoewel ze allesbehalve een plattelandsmeisje is, houdt dat haar niet tegen om zich goed vuil te maken in het gemengd veebedrijf Eigen Kweek in Kaprijke. Met boer Benny op vakantie staan ze voor de uitdaging om niet alleen voor het vee en de kippen te zorgen, maar ook om met zelfgemaakte producten op de markt te gaan staan. Schuilt er naast een boerin ook een marktkramer in Ruth?

'Boer Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers