
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Christer Elfving maakt een vegetarisch gerecht: pittige pasta met courgette, wodka en tomaat.
«
»
06:10 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Mounir Toub maakt een salade van aubergine en een zalig frisse munt-amandelpesto.
«
»
06:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Mounir Toub maakt een salade van aubergine en een zalig frisse munt-amandelpesto.
«
»
06:55 | Tot op het Bot: Het Rund |
Johan wil graag een goede hamburger bereiden en vraagt beenhouwer Benny om hulp.
«
»
07:15 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In Tel Aviv verkent Yotam Israëls meest verse producten en proeft hij zeevruchten met een twist.
«
»
08:00 | In de Mix |
Peppe Giacomazza vormt de perfecte gnocchi, Jelle Beeckman serveert friet met halloumi en tzatziki, Dominique Persoone maakt kidsproof koalabroodjes.
«
»
08:25 | In de Mix |
Peppe Giacomazza draait rijstballetjes en Jelle Beeckman serveert 'portie friet chicken ceasar'.
«
»
08:45 | Tot op het Bot: Het Varken |
Johan gaat bij Benny langs om alle geheimen van een goed stuk spek te achterhalen.
«
»
09:05 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, waar hij de geheimen van de tajine ontdekt.
«
»
10:00 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
11:40 | DIY |
Er worden mosselen in het zuur gelegd, frambozensnoepjes, granola en basilicumpasta gemaakt.
«
»
12:10 | Pasta & Risotto |
Peppe maakt een bigoli met rode gamba's en kaviaar. Steffi maakt ontbijtrisotto met haver.
«
»
12:30 | Pasta & Risotto |
Jan Tournier maakt pasta met ibericoham en Peppe maakt risotto met amaronewijn en porcini.
«
»
12:55 | In de Mix |
Peppe Giacomazza vormt de perfecte gnocchi, Jelle Beeckman serveert friet met halloumi en tzatziki, Dominique Persoone maakt kidsproof koalabroodjes.
«
»
13:20 | Op de Rooster |
Johan Segers en Vlaams Minister President Kris Peeters leggen zalm, mosselen en tarbot op de grill.
«
»
13:50 | Pasta & Risotto |
Jan Tournier maakt pasta met mosselen en spinazie en Steffi maakt quinotto met tomatensaus.
«
»
14:05 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Christer Elfving maakt een vegetarisch gerecht: pittige pasta met courgette, wodka en tomaat.
«
»
14:35 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Bart Desmidt bereidt pieterman met spitskool en maakt het pittig met groene pepertjes en gember.
«
»
15:05 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In Kreta, de oude hoofdstad van Heraklion, maakt Yotam een variatie op dakos, een Kretenzische meze.
«
»
16:00 | Het Weekmenu |
Johan Segers bereidt onder andere een ovenschotel met vis en prei en gebakken rijst met groente.
«
»
16:45 | In de Mix |
Peppe Giacomazza vormt de perfecte gnocchi, Jelle Beeckman serveert friet met halloumi en tzatziki, Dominique Persoone maakt kidsproof koalabroodjes.
«
»
17:10 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
17:45 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Een kookprogramma met snelle, makkelijke en lekkere recepten.
«
»
18:15 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Mounir Toub maakt een salade van aubergine en een zalig frisse munt-amandelpesto.
«
»
18:45 | De Sterrenkaart |
Chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, is de interessantste Waalse kok van het moment.
«
»
19:25 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
20:20 | De Dagschotel |
Johan Segers maakt gebakken mosseltjes.
«
»
20:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag gaat Vanja van der Leeden een eigen variant op de pasta carbonara maken.
«
»
21:10 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Jelle Beeckman gaat voor een stoofpotje van inktvis en scampi in een roomsaus, met kaasbroodjes.
«
»
21:45 | Soep! |
De chefs maken cowboy wrangler soep en een zoete aardappelsoep.
«
»
22:05 | Beach Barbecue |
Chef Bart Desmidt grilt een sappige lamsbout en combineert die met groene groenten en gremoulata.
«
»
22:35 | De Sterrenkaart - Nederland |
Groot talent Syrco Bakker werd in 2010 achter de potten gezet van Pure C in Cadzand.
«
»
23:10 | Open Vuur |
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
00:00 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
01:40 | In de Mix |
Peppe Giacomazza vormt de perfecte gnocchi, Jelle Beeckman serveert friet met halloumi en tzatziki, Dominique Persoone maakt kidsproof koalabroodjes.
«
»
02:05 | Comfort Food |
's Morgens vroeg start Jeroen met verloren brood met een karamelsmaakje en een warme London Fog.
«
»
02:20 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In Tel Aviv verkent Yotam Israëls meest verse producten en proeft hij zeevruchten met een twist.
«
»
03:10 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Jelle Beeckman gaat voor een stoofpotje van inktvis en scampi in een roomsaus, met kaasbroodjes.
«
»
03:35 | Soep! |
De chefs maken cowboy wrangler soep en een zoete aardappelsoep.
«
»
03:50 | Beach Barbecue |
Chef Bart Desmidt grilt een sappige lamsbout en combineert die met groene groenten en gremoulata.
«
»
04:10 | De Sterrenkaart - Nederland |
Groot talent Syrco Bakker werd in 2010 achter de potten gezet van Pure C in Cadzand.
«
»
04:40 | Open Vuur |
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
05:25 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»