TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Snel, Makkelijk & Lekker
Bart Desmidt bereidt pieterman met spitskool en maakt het pittig met groene pepertjes en gember.
«
»
06:05 Snel, Makkelijk & Lekker
Bert Meewis bakt kipfilet en serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle.
«
»
06:25 Snel, Makkelijk & Lekker
Bert Meewis bakt kipfilet en serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle.
«
»
06:45 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag legt Sarah Puozzo een stukje van de wereld op het bord met spaghetti alla busara.
«
»
07:10 In de Mix
Peppe Giacomazza draait rijstballetjes en Jelle Beeckman serveert 'portie friet chicken ceasar'.
«
»
07:30 Snel, Makkelijk & Lekker
Een kookprogramma met snelle, makkelijke en lekkere recepten.
«
»
08:00 In de Mix
Peppe Giacomazza draait rijstballetjes en Jelle Beeckman serveert 'portie friet chicken ceasar'.
«
»
08:20 In de Mix
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
08:50 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In de prachtige vissershaven van Bosa kookt Yotam vers gevangen kreeft op open vuur.
«
»
09:35 Tot op de Graat
Johan Segers gaat aan de slag met de roodbaars en verwerkt deze in een gerecht met venkel.
«
»
10:00 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
11:40 DIY
Er wordt houmous, chips, een coulis van rode vruchten en pommes duchesse gemaakt.
«
»
12:05 Pasta & Risotto
Jan Tournier maakt risotto met duif en Dagny Ros maakt driekleurenpasta met kip en broccoli.
«
»
12:30 Pasta & Risotto
Peppe maakt een bigoli met rode gamba's en kaviaar. Steffi maakt ontbijtrisotto met haver.
«
»
12:50 In de Mix
Peppe Giacomazza draait rijstballetjes en Jelle Beeckman serveert 'portie friet chicken ceasar'.
«
»
13:15 Op de Rooster
Johan Segers verrast Britt van Marsinelle met inktvis, lamshart, lamsschouder en lamslever.
«
»
13:50 Tot op de Graat
Deze keer mag Johan Segers van echte Belgische mosselen proeven, die in de Noordzee leven.
«
»
14:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Bart Desmidt bereidt pieterman met spitskool en maakt het pittig met groene pepertjes en gember.
«
»
14:35 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag legt Bert Meewis een heerlijk stukje vis op het bord met tomaten en aardappelen.
«
»
15:05 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Op Mallorca trekt Yotam het binnenland in op zoek naar authentieke lokale gerechten.
«
»
16:00 Het Weekmenu
Peppe Giacomazza bereidt onder andere visballetjes met een salade en gehaktbrood met aubergines.
«
»
16:45 In de Mix
Peppe Giacomazza draait rijstballetjes en Jelle Beeckman serveert 'portie friet chicken ceasar'.
«
»
17:10 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
17:40 Snel, Makkelijk & Lekker
Mounir Toub maakt een salade van aubergine en een zalig frisse munt-amandelpesto.
«
»
18:15 Snel, Makkelijk & Lekker
Bert Meewis bakt kipfilet en serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle.
«
»
18:40 De Sterrenkaart
Geert van Hecke van De Karmeliet is één van de absolute peetvaders van de Belgische gastronomie.
«
»
19:20 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
20:10 Tot op het Bot: Het Rund
Chef Johan Segers haalt vandaag alles uit de kast om een schitterende consommé van rund te maken.
«
»
20:40 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag legt Bert Meewis een stukje konijn op het bord met gekaramelliseerde Limburgse appel.
«
»
21:05 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag legt Sarah Puozzo een stukje van de wereld op het bord met spaghetti alla busara.
«
»
21:40 Soep!
De chefs maken een Italiaanse kippensoep en een keteltje met rundvlees, gevogelte en groenten.
«
»
22:05 Beach Barbecue
Bart Desmidt tovert mosselen, pladijs, entrecôte en vogelnestjes op de grill. Een zomers topmenu.
«
»
22:30 De Sterrenkaart - Nederland
Margo Reuten van restaurant Da Vinci is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland.
«
»
23:05 Open Vuur
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
23:55 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
01:35 In de Mix
Peppe Giacomazza draait rijstballetjes en Jelle Beeckman serveert 'portie friet chicken ceasar'.
«
»
02:00 Comfort Food
Jeroen geniet van een avondje met vrienden en bereidt taco's met lamsburgers en erna een camembert.
«
»
02:15 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's bezoekt een joods restaurant dat Tunesische gerechten met een draai serveert.
«
»
03:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag legt Sarah Puozzo een stukje van de wereld op het bord met spaghetti alla busara.
«
»
03:25 Soep!
De chefs maken een Italiaanse kippensoep en een keteltje met rundvlees, gevogelte en groenten.
«
»
03:45 Beach Barbecue
Bart Desmidt tovert mosselen, pladijs, entrecôte en vogelnestjes op de grill. Een zomers topmenu.
«
»
04:05 De Sterrenkaart - Nederland
Margo Reuten van restaurant Da Vinci is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland.
«
»
04:30 Open Vuur
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
05:15 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nick Marshall is een ambitieuze macho die actief is in de reclamewereld. Hij heeft zijn zinnen gezet op de functie van creative director, maar ziet de promotie aan zijn neus voorbijgaan. Zijn baas weet immers dat Nick als de beste de vrouwen in bed kan praten, maar er geen flauw benul van heeft wat er in hen omgaat en welke reclamecampagnes hen aanspreken. De job gaat bijgevolg naar een vrouw: Darcy McGuire. Maar dan krijgt Nick een stroomstoot, waardoor hij alles kan horen wat vrouwen denken. De reclamemaker besluit zijn geheime wapen maximaal in te zetten om de baan van Darcy in te kunnen pikken.


'What Women Want', om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers