
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Bart Desmidt bereidt pieterman met spitskool en maakt het pittig met groene pepertjes en gember.
«
»
06:05 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Bert Meewis bakt kipfilet en serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle.
«
»
06:25 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Bert Meewis bakt kipfilet en serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle.
«
»
06:45 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag legt Sarah Puozzo een stukje van de wereld op het bord met spaghetti alla busara.
«
»
07:10 | In de Mix |
Peppe Giacomazza draait rijstballetjes en Jelle Beeckman serveert 'portie friet chicken ceasar'.
«
»
07:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Een kookprogramma met snelle, makkelijke en lekkere recepten.
«
»
08:00 | In de Mix |
Peppe Giacomazza draait rijstballetjes en Jelle Beeckman serveert 'portie friet chicken ceasar'.
«
»
08:20 | In de Mix |
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
08:50 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In de prachtige vissershaven van Bosa kookt Yotam vers gevangen kreeft op open vuur.
«
»
09:35 | Tot op de Graat |
Johan Segers gaat aan de slag met de roodbaars en verwerkt deze in een gerecht met venkel.
«
»
10:00 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
11:40 | DIY |
Er wordt houmous, chips, een coulis van rode vruchten en pommes duchesse gemaakt.
«
»
12:05 | Pasta & Risotto |
Jan Tournier maakt risotto met duif en Dagny Ros maakt driekleurenpasta met kip en broccoli.
«
»
12:30 | Pasta & Risotto |
Peppe maakt een bigoli met rode gamba's en kaviaar. Steffi maakt ontbijtrisotto met haver.
«
»
12:50 | In de Mix |
Peppe Giacomazza draait rijstballetjes en Jelle Beeckman serveert 'portie friet chicken ceasar'.
«
»
13:15 | Op de Rooster |
Johan Segers verrast Britt van Marsinelle met inktvis, lamshart, lamsschouder en lamslever.
«
»
13:50 | Tot op de Graat |
Deze keer mag Johan Segers van echte Belgische mosselen proeven, die in de Noordzee leven.
«
»
14:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Bart Desmidt bereidt pieterman met spitskool en maakt het pittig met groene pepertjes en gember.
«
»
14:35 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag legt Bert Meewis een heerlijk stukje vis op het bord met tomaten en aardappelen.
«
»
15:05 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Op Mallorca trekt Yotam het binnenland in op zoek naar authentieke lokale gerechten.
«
»
16:00 | Het Weekmenu |
Peppe Giacomazza bereidt onder andere visballetjes met een salade en gehaktbrood met aubergines.
«
»
16:45 | In de Mix |
Peppe Giacomazza draait rijstballetjes en Jelle Beeckman serveert 'portie friet chicken ceasar'.
«
»
17:10 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
17:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Mounir Toub maakt een salade van aubergine en een zalig frisse munt-amandelpesto.
«
»
18:15 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Bert Meewis bakt kipfilet en serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle.
«
»
18:40 | De Sterrenkaart |
Geert van Hecke van De Karmeliet is één van de absolute peetvaders van de Belgische gastronomie.
«
»
19:20 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
20:10 | Tot op het Bot: Het Rund |
Chef Johan Segers haalt vandaag alles uit de kast om een schitterende consommé van rund te maken.
«
»
20:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag legt Bert Meewis een stukje konijn op het bord met gekaramelliseerde Limburgse appel.
«
»
21:05 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag legt Sarah Puozzo een stukje van de wereld op het bord met spaghetti alla busara.
«
»
21:40 | Soep! |
De chefs maken een Italiaanse kippensoep en een keteltje met rundvlees, gevogelte en groenten.
«
»
22:05 | Beach Barbecue |
Bart Desmidt tovert mosselen, pladijs, entrecôte en vogelnestjes op de grill. Een zomers topmenu.
«
»
22:30 | De Sterrenkaart - Nederland |
Margo Reuten van restaurant Da Vinci is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland.
«
»
23:05 | Open Vuur |
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
23:55 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
01:35 | In de Mix |
Peppe Giacomazza draait rijstballetjes en Jelle Beeckman serveert 'portie friet chicken ceasar'.
«
»
02:00 | Comfort Food |
Jeroen geniet van een avondje met vrienden en bereidt taco's met lamsburgers en erna een camembert.
«
»
02:15 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's bezoekt een joods restaurant dat Tunesische gerechten met een draai serveert.
«
»
03:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag legt Sarah Puozzo een stukje van de wereld op het bord met spaghetti alla busara.
«
»
03:25 | Soep! |
De chefs maken een Italiaanse kippensoep en een keteltje met rundvlees, gevogelte en groenten.
«
»
03:45 | Beach Barbecue |
Bart Desmidt tovert mosselen, pladijs, entrecôte en vogelnestjes op de grill. Een zomers topmenu.
«
»
04:05 | De Sterrenkaart - Nederland |
Margo Reuten van restaurant Da Vinci is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland.
«
»
04:30 | Open Vuur |
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
05:15 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»