
TVgids - njam!
Andere zender »
05:30 | Ainsley Eats The Streets |
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
06:15 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
06:45 | Open Vuur |
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
07:30 | De Dagschotel |
Jan Tournier maakt Chinese kip met wilde rijst.
«
»
07:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Bert Meewis bakt kipfilet en serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle.
«
»
08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Mounir Toub maakt een salade van aubergine en een zalig frisse munt-amandelpesto.
«
»
08:30 | Ainsley Eats The Streets |
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
09:25 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
09:55 | De Dagschotel |
Michaël Vrijmoed bereidt wortel op drie manieren en combineert ze met een Marokkaanse dipsaus.
«
»
10:15 | De Smaaktoerist |
In de Kempen zijn heerlijke streekproducten. Jeroen ontmoet de pioniers van Belgische kaviaar.
«
»
10:50 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Mounir Toub maakt een salade van aubergine en een zalig frisse munt-amandelpesto.
«
»
11:20 | In de Mix |
Peppe Giacomazza draait rijstballetjes en Jelle Beeckman serveert 'portie friet chicken ceasar'.
«
»
11:45 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
12:20 | Toasted! |
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Blue Happiness, Bello Pesto en XXX Hot Bali.
«
»
12:50 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Mounir Toub maakt een salade van aubergine en een zalig frisse munt-amandelpesto.
«
»
13:20 | Het Weekmenu |
Steffi Vertriest bereidt zalm met bloemkoolcouscous, falafel met vegan mayonaise, ratatouille met zoete aardappel en gevulde courgette.
«
»
14:30 | Open Vuur |
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
15:20 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Mounir Toub maakt een salade van aubergine en een zalig frisse munt-amandelpesto.
«
»
15:50 | BBQ Vanavond?! |
Chef Bart Desmidt bereidt een heerlijke pizza calzone, asperges en moelleux au chocolat van de BBQ.
«
»
16:15 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
16:45 | Open Vuur |
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
17:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Een kookprogramma met snelle, makkelijke en lekkere recepten.
«
»
18:05 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
18:40 | De Wereldkeuken |
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het heerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten.
«
»
19:25 | Ellemieke's KIDchen |
Ellemieke maakt met haar kinderen een heerlijke groentesoep, met een sidedish van slacrackers.
«
»
19:50 | Open Vuur |
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
20:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Een kookprogramma met snelle, makkelijke en lekkere recepten.
«
»
21:10 | In de Mix |
Peppe Giacomazza draait rijstballetjes en Jelle Beeckman serveert 'portie friet chicken ceasar'.
«
»
21:35 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley komt vlak voor het festival van Eid aan in Marokko, waar hij de kleurrijke stad Fes bezoekt.
«
»
22:40 | Peppe's Pasta |
Peppe Giacomazza maakt vandaag cannelloni gevuld met spinazie, ricotta en noten.
«
»
23:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Een kookprogramma met snelle, makkelijke en lekkere recepten.
«
»
23:30 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
00:10 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
00:45 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
01:15 | Open Vuur |
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
02:05 | In de Mix |
Peppe Giacomazza draait rijstballetjes en Jelle Beeckman serveert 'portie friet chicken ceasar'.
«
»
02:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Mounir Toub maakt een salade van aubergine en een zalig frisse munt-amandelpesto.
«
»
02:55 | In de Mix |
Peppe Giacomazza draait rijstballetjes en Jelle Beeckman serveert 'portie friet chicken ceasar'.
«
»
03:20 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley komt vlak voor het festival van Eid aan in Marokko, waar hij de kleurrijke stad Fes bezoekt.
«
»
04:05 | Peppe's Pasta |
Peppe Giacomazza maakt vandaag cannelloni gevuld met spinazie, ricotta en noten.
«
»
04:15 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Een kookprogramma met snelle, makkelijke en lekkere recepten.
«
»
04:45 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
05:15 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
05:45 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»