TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Ainsley Eats The Streets
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
06:15 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
06:45 Open Vuur
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
07:30 De Dagschotel
Jan Tournier maakt Chinese kip met wilde rijst.
«
»
07:40 Snel, Makkelijk & Lekker
Bert Meewis bakt kipfilet en serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Mounir Toub maakt een salade van aubergine en een zalig frisse munt-amandelpesto.
«
»
08:30 Ainsley Eats The Streets
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
09:25 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
09:55 De Dagschotel
Michaël Vrijmoed bereidt wortel op drie manieren en combineert ze met een Marokkaanse dipsaus.
«
»
10:15 De Smaaktoerist
In de Kempen zijn heerlijke streekproducten. Jeroen ontmoet de pioniers van Belgische kaviaar.
«
»
10:50 Snel, Makkelijk & Lekker
Mounir Toub maakt een salade van aubergine en een zalig frisse munt-amandelpesto.
«
»
11:20 In de Mix
Peppe Giacomazza draait rijstballetjes en Jelle Beeckman serveert 'portie friet chicken ceasar'.
«
»
11:45 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
12:20 Toasted!
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Blue Happiness, Bello Pesto en XXX Hot Bali.
«
»
12:50 Snel, Makkelijk & Lekker
Mounir Toub maakt een salade van aubergine en een zalig frisse munt-amandelpesto.
«
»
13:20 Het Weekmenu
Steffi Vertriest bereidt zalm met bloemkoolcouscous, falafel met vegan mayonaise, ratatouille met zoete aardappel en gevulde courgette.
«
»
14:30 Open Vuur
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
15:20 Snel, Makkelijk & Lekker
Mounir Toub maakt een salade van aubergine en een zalig frisse munt-amandelpesto.
«
»
15:50 BBQ Vanavond?!
Chef Bart Desmidt bereidt een heerlijke pizza calzone, asperges en moelleux au chocolat van de BBQ.
«
»
16:15 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
16:45 Open Vuur
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
17:30 Snel, Makkelijk & Lekker
Een kookprogramma met snelle, makkelijke en lekkere recepten.
«
»
18:05 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
18:40 De Wereldkeuken
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het heerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten.
«
»
19:25 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke maakt met haar kinderen een heerlijke groentesoep, met een sidedish van slacrackers.
«
»
19:50 Open Vuur
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
20:40 Snel, Makkelijk & Lekker
Een kookprogramma met snelle, makkelijke en lekkere recepten.
«
»
21:10 In de Mix
Peppe Giacomazza draait rijstballetjes en Jelle Beeckman serveert 'portie friet chicken ceasar'.
«
»
21:35 Ainsley Eats The Streets
Ainsley komt vlak voor het festival van Eid aan in Marokko, waar hij de kleurrijke stad Fes bezoekt.
«
»
22:40 Peppe's Pasta
Peppe Giacomazza maakt vandaag cannelloni gevuld met spinazie, ricotta en noten.
«
»
23:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Een kookprogramma met snelle, makkelijke en lekkere recepten.
«
»
23:30 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
00:10 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
00:45 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
01:15 Open Vuur
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
02:05 In de Mix
Peppe Giacomazza draait rijstballetjes en Jelle Beeckman serveert 'portie friet chicken ceasar'.
«
»
02:30 Snel, Makkelijk & Lekker
Mounir Toub maakt een salade van aubergine en een zalig frisse munt-amandelpesto.
«
»
02:55 In de Mix
Peppe Giacomazza draait rijstballetjes en Jelle Beeckman serveert 'portie friet chicken ceasar'.
«
»
03:20 Ainsley Eats The Streets
Ainsley komt vlak voor het festival van Eid aan in Marokko, waar hij de kleurrijke stad Fes bezoekt.
«
»
04:05 Peppe's Pasta
Peppe Giacomazza maakt vandaag cannelloni gevuld met spinazie, ricotta en noten.
«
»
04:15 Snel, Makkelijk & Lekker
Een kookprogramma met snelle, makkelijke en lekkere recepten.
«
»
04:45 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
05:15 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
05:45 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Big Bang' (VTM)

Staf en Mathias Coppens transformeren de kandidaten van vandaag tot ware acrobaten van 'Cirque Du Soleil'. Slachtoffers van dienst zijn Klaasje Meijer & Loïc Van Impe, Bart Kaëll & Ann Van Elsen en Guga Baúl & Dimitri Leue. Ook deze keer hebben Staf en Mathias een aantal uitdagingen in petto die niet geschikt zijn voor angsthazen. Welk duo veroorzaakt als eerste The Big Bang?

'The Big Bang', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers