
TVgids - njam!
Andere zender »
05:30 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat naar een aspergeteler uit Herentals. Hij maakt lekkere gerechten met de asperges.
«
»
06:05 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan maakt een bloemkoolsoep met stilton, een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegelei.
«
»
06:30 | De Dagschotel |
Dagný Rós Ásmundsdóttir maakt Visballetjes met frisse koolsalade.
«
»
06:45 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Ottolenghi's reis zet zich voort in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije.
«
»
07:30 | Pasta & Risotto |
Dagny Ros maakt een groene risotto met gerookte zalm en Steffi bereidt een speltpasta.
«
»
07:40 | Tot op de Graat |
Chef Johan Segers kiest voor een pittige wok met veel verse groenten, gecombineerd met de tongschar.
«
»
08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Bert Meewis bakt kipfilet en serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle.
«
»
08:25 | In de Mix |
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
08:50 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, waar hij de geheimen van de tajine ontdekt.
«
»
09:40 | Soep! |
De chefs maken een Mexicaanse limoensoep en een knolselderijsoep.
«
»
10:05 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
10:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Bert Meewis bakt kipfilet en serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle.
«
»
11:05 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat naar een aspergeteler uit Herentals. Hij maakt lekkere gerechten met de asperges.
«
»
11:45 | De Gezonde Goesting |
Steffi maakt samen met haar vriendin Gaëlle roze wraps en skinfood dat meteen wordt getest.
«
»
12:25 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Bert Meewis bakt kipfilet en serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle.
«
»
12:55 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
13:25 | Het Weekmenu |
Jan Buytaert bereidt onder andere steak fiorentina met ovenaardappeltjes en gebakken makreel.
«
»
14:10 | In de Mix |
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
15:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Bert Meewis bakt kipfilet en serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle.
«
»
15:25 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
16:00 | Sportfood |
Profwielrenner Oliver Naesen zondigt af en toe met zijn lievelingsgerecht: macaroni met kaassaus.
«
»
16:30 | Veggie! |
Spiegelei met knolselder.
«
»
16:45 | Veggie! |
Chef Philippe laat zien hoe je met haalbare, niet-vleesgerechten verrassend uit de hoek kan komen.
«
»
17:05 | Tot op de Graat |
Johan Segers maakt een subliem bord met gebakken sint-jakobsschelpen in combinatie met witte pens.
«
»
17:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Mounir Toub maakt een salade van aubergine en een zalig frisse munt-amandelpesto.
«
»
18:00 | Toasted! |
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Blue Happiness, Bello Pesto en XXX Hot Bali.
«
»
18:30 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een courgettelasagne en het zit vol groenten en smaak. Het toetje is een kaastaart.
«
»
18:55 | In de Mix |
Verschillende chefs bereiden inspirerende gerechten en geven handige tips voor thuis in de keuken.
«
»
19:20 | Het Weekmenu |
Steffi Vertriest bereidt zalm met bloemkoolcouscous, falafel met vegan mayonaise, ratatouille met zoete aardappel en gevulde courgette.
«
»
20:20 | Panklaar |
Jan Buytaert maakt in een enkele pan een overheerlijke hartige tortilla de patatas.
«
»
20:40 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Mounir Toub maakt een salade van aubergine en een zalig frisse munt-amandelpesto.
«
»
21:10 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
22:05 | De Dagschotel |
Michaël Vrijmoed bereidt wortel op drie manieren en combineert ze met een Marokkaanse dipsaus.
«
»
22:25 | De Smaaktoerist |
In de Kempen zijn heerlijke streekproducten. Jeroen ontmoet de pioniers van Belgische kaviaar.
«
»
23:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Mounir Toub maakt een salade van aubergine en een zalig frisse munt-amandelpesto.
«
»
23:30 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
00:25 | Ainsley Eats The Streets |
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
01:15 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
01:50 | Open Vuur |
Er worden lekkere maaltijden bereid door op een open vuur te koken en grillen.
«
»
02:30 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Bert Meewis bakt kipfilet en serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle.
«
»
02:50 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
03:40 | De Dagschotel |
Michaël Vrijmoed bereidt wortel op drie manieren en combineert ze met een Marokkaanse dipsaus.
«
»
03:50 | De Smaaktoerist |
In de Kempen zijn heerlijke streekproducten. Jeroen ontmoet de pioniers van Belgische kaviaar.
«
»
04:20 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Mounir Toub maakt een salade van aubergine en een zalig frisse munt-amandelpesto.
«
»
04:45 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
05:30 | Ainsley Eats The Streets |
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»