
TVgids - njam!
Andere zender »
05:35 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
06:05 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
06:30 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan maakt een bloemkoolsoep met stilton, een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegelei.
«
»
07:00 | De Dagschotel |
Vandaag verzorgt chef Roger van Damme een overheerlijke toast met gebakken champignons.
«
»
07:10 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In Kreta, de oude hoofdstad van Heraklion, maakt Yotam een variatie op dakos, een Kretenzische meze.
«
»
08:00 | BBQ Vanavond?! |
Bart Desmidt bereidt pizza baguette, een inktvis en gevulde bloemkool op de barbecue.
«
»
08:20 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
08:50 | Open Vuur |
Jord blijft een hele nacht op voor een slow, smoked varkentje in een zelfgebouwde brick pit.
«
»
09:30 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
10:05 | KLAAR IN 20 minuten |
Giacomazza Peppe maakt de klassieker der klassiekers, pasta bolognese, maar dan in het wit.
«
»
10:30 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
11:05 | De Zomerkeuken |
Anne-Sophie legt halloumi op de BBQ, samen met lam en een tomatensalsa, gevolgd door een dessert.
«
»
11:35 | De Wereldkeuken |
Chef José Polonio laat ons kennismaken met de authentieke smaken van zijn Spanje. Dit culinaire avontuur resulteert in een tafel vol heerlijke tapas.
«
»
12:20 | Ellemieke's KIDchen |
Ellemieke, Noah en Zenna maken een heerlijke rijstschotel met restjes klaar met zalmspiesjes.
«
»
13:20 | KLAAR IN 20 minuten |
Bart maakt een vegetarische salade van bulgur met boontjes, oude kaas, Griekse yoghurt en perzik.
«
»
13:45 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
14:40 | Peppe's Pasta |
Peppe maakt een verrassende frisse koude pastarollade met asperges en geitenkaas.
«
»
15:00 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
15:35 | BBQ Vanavond?! |
Bart Desmidt bereidt pizza baguette, een inktvis en gevulde bloemkool op de barbecue.
«
»
16:00 | A la carte |
Njam!-chef Thierry Theys laat zien hoe je een duif kunt bereiden.
«
»
16:25 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
17:00 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Bart maakt een vegetarische salade van bulgur met boontjes, oude kaas, Griekse yoghurt en perzik.
«
»
18:00 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
18:50 | Pasta & Risotto |
Dagny Ros maakt een groene risotto met gerookte zalm en Steffi bereidt een speltpasta.
«
»
19:10 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
19:45 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Lore bereidt het lekkere gouden trio: een visje, een bloemkooltje en een patatje.
«
»
21:10 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
21:40 | Urban Barbecue |
Michaël bereidt een Griekse pastasalade, een papillot met pladijs, hamburger met kalfstong en pizza.
«
»
22:15 | Hete Vuren |
Voor Hete Vuren: daar staan de kandidaten van deze zinderende kookwedstrijd voor.
«
»
22:30 | De Hofleverancier |
Gert de Mangeleer keert terug naar de basis en alles staat dit keer in het teken van de aubergine.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Lore bereidt het lekkere gouden trio: een visje, een bloemkooltje en een patatje.
«
»
23:30 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
23:55 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
00:30 | Vietnjam, met Quyên |
Quyên reist door culinair Vietnam. Deze keer gaat ze naar de kustplaats Nha Trang.
«
»
00:55 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer oesters.
«
»
01:30 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
02:05 | Tot op het Bot: Het Varken |
Slager Benny legt aan Johan uit dat er nog meer ribben aan een varken zitten naast de spareribs.
«
»
02:25 | KLAAR IN 20 minuten |
Bert Meewis maakt een Ceasar salad met sappige kip klaar in 20 minuten.
«
»
02:45 | KLAAR IN 20 minuten |
Lore bereidt het lekkere gouden trio: een visje, een bloemkooltje en een patatje.
«
»
03:10 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
03:35 | Urban Barbecue |
Michaël bereidt een Griekse pastasalade, een papillot met pladijs, hamburger met kalfstong en pizza.
«
»
04:00 | Hete Vuren |
Voor Hete Vuren: daar staan de kandidaten van deze zinderende kookwedstrijd voor.
«
»
04:10 | De Hofleverancier |
Gert de Mangeleer keert terug naar de basis en alles staat dit keer in het teken van de aubergine.
«
»
04:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Lore bereidt het lekkere gouden trio: een visje, een bloemkooltje en een patatje.
«
»
04:55 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
05:20 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»