TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:35 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
06:05 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
06:30 Over (h)eerlijke groenten
Johan maakt een bloemkoolsoep met stilton, een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegelei.
«
»
07:00 De Dagschotel
Vandaag verzorgt chef Roger van Damme een overheerlijke toast met gebakken champignons.
«
»
07:10 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In Kreta, de oude hoofdstad van Heraklion, maakt Yotam een variatie op dakos, een Kretenzische meze.
«
»
08:00 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt bereidt pizza baguette, een inktvis en gevulde bloemkool op de barbecue.
«
»
08:20 Karola's Kitchen
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
08:50 Open Vuur
Jord blijft een hele nacht op voor een slow, smoked varkentje in een zelfgebouwde brick pit.
«
»
09:30 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
10:05 KLAAR IN 20 minuten
Giacomazza Peppe maakt de klassieker der klassiekers, pasta bolognese, maar dan in het wit.
«
»
10:30 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
11:05 De Zomerkeuken
Anne-Sophie legt halloumi op de BBQ, samen met lam en een tomatensalsa, gevolgd door een dessert.
«
»
11:35 De Wereldkeuken
Chef José Polonio laat ons kennismaken met de authentieke smaken van zijn Spanje. Dit culinaire avontuur resulteert in een tafel vol heerlijke tapas.
«
»
12:20 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna maken een heerlijke rijstschotel met restjes klaar met zalmspiesjes.
«
»
13:20 KLAAR IN 20 minuten
Bart maakt een vegetarische salade van bulgur met boontjes, oude kaas, Griekse yoghurt en perzik.
«
»
13:45 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
14:40 Peppe's Pasta
Peppe maakt een verrassende frisse koude pastarollade met asperges en geitenkaas.
«
»
15:00 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
15:35 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt bereidt pizza baguette, een inktvis en gevulde bloemkool op de barbecue.
«
»
16:00 A la carte
Njam!-chef Thierry Theys laat zien hoe je een duif kunt bereiden.
«
»
16:25 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
17:00 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Bart maakt een vegetarische salade van bulgur met boontjes, oude kaas, Griekse yoghurt en perzik.
«
»
18:00 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
18:50 Pasta & Risotto
Dagny Ros maakt een groene risotto met gerookte zalm en Steffi bereidt een speltpasta.
«
»
19:10 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
19:45 Karola's Kitchen
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Lore bereidt het lekkere gouden trio: een visje, een bloemkooltje en een patatje.
«
»
21:10 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
21:40 Urban Barbecue
Michaël bereidt een Griekse pastasalade, een papillot met pladijs, hamburger met kalfstong en pizza.
«
»
22:15 Hete Vuren
Voor Hete Vuren: daar staan de kandidaten van deze zinderende kookwedstrijd voor.
«
»
22:30 De Hofleverancier
Gert de Mangeleer keert terug naar de basis en alles staat dit keer in het teken van de aubergine.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Lore bereidt het lekkere gouden trio: een visje, een bloemkooltje en een patatje.
«
»
23:30 Karola's Kitchen
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
23:55 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
00:30 Vietnjam, met Quyên
Quyên reist door culinair Vietnam. Deze keer gaat ze naar de kustplaats Nha Trang.
«
»
00:55 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer oesters.
«
»
01:30 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
02:05 Tot op het Bot: Het Varken
Slager Benny legt aan Johan uit dat er nog meer ribben aan een varken zitten naast de spareribs.
«
»
02:25 KLAAR IN 20 minuten
Bert Meewis maakt een Ceasar salad met sappige kip klaar in 20 minuten.
«
»
02:45 KLAAR IN 20 minuten
Lore bereidt het lekkere gouden trio: een visje, een bloemkooltje en een patatje.
«
»
03:10 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
03:35 Urban Barbecue
Michaël bereidt een Griekse pastasalade, een papillot met pladijs, hamburger met kalfstong en pizza.
«
»
04:00 Hete Vuren
Voor Hete Vuren: daar staan de kandidaten van deze zinderende kookwedstrijd voor.
«
»
04:10 De Hofleverancier
Gert de Mangeleer keert terug naar de basis en alles staat dit keer in het teken van de aubergine.
«
»
04:35 KLAAR IN 20 minuten
Lore bereidt het lekkere gouden trio: een visje, een bloemkooltje en een patatje.
«
»
04:55 Karola's Kitchen
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
05:20 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De jaren 90 voor tieners' met Steven Van Herreweghe

Steven Van Herreweghe laat een groep tieners binnen in de wondere wereld van de jaren 90. In ruil wil hij weten hoe het leven van een tiener anno 2023 eruitziet. Welke dingen zijn veranderd en wat is hetzelfde gebleven? In deze aflevering het jaar 1992.

'De Jaren 90 voor Tieners', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers