
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is.
«
»
06:30 | De Smaaktoerist |
«
»
07:00 | De Garde van Gert |
De garde van gert gaat aan de slag om een frisse dillesaus te maken om over de zalm te draperen.
«
»
07:30 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
08:00 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
08:30 | Sportfood |
Michael en Stephanie maken makkelijke gerechten voor vrouwen die druk zijn met voetballen.
«
»
08:55 | Veggie! |
Philippe van den Bulck maakt arancini met paddenstoelen, mozzarella en pistache aïoli.
«
»
09:15 | Veggie! |
Philippe Van den Bulck maakt een caesarsalade met gegrilde sla harten en geroosterde artisjok.
«
»
09:30 | Tot op de Graat |
Chef Johan Segers heeft vandaag de vrij onbekende leng op het menu staan.
«
»
09:50 | KLAAR IN 20 minuten |
Jeroen legt groenten op de teppanyaki en ook een lekker stuk duurzaam gevangen gele tonijn.
«
»
10:15 | Toasted on wheels! |
Dominique en Dagny Ros zijn helemaal klaar om de Antwerpenaar te verwennen met spannende streetfood.
«
»
10:45 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
11:40 | De Dagschotel |
Chef Dominique Persoone eert de eend door er een dagschotel aan op te dragen.
«
»
12:00 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
12:55 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
13:30 | Het Weekmenu |
Peppe Giacomazza bereidt onder andere visballetjes met een salade en gehaktbrood met aubergines.
«
»
14:15 | Panklaar |
Chef Jan Buytaert maakt kip klaar, op traditioneel Franse wijze in de vorm van een coq-au-vin.
«
»
14:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Giacomazza Peppe maakt de klassieker der klassiekers, pasta bolognese, maar dan in het wit.
«
»
15:00 | Soep! |
Geen bloemkool of broccoli, maar een soep met romanesco. Ook een soep met gerookte zalm en dille.
«
»
15:20 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
15:55 | BBQ Vanavond?! |
Bart Desmidt bereidt pizza baguette, een inktvis en gevulde bloemkool op de barbecue.
«
»
16:15 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
16:50 | Open Vuur |
Jord blijft een hele nacht op voor een slow, smoked varkentje in een zelfgebouwde brick pit.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Giacomazza Peppe maakt de klassieker der klassiekers, pasta bolognese, maar dan in het wit.
«
»
18:00 | De Zomerkeuken |
Anne-Sophie legt halloumi op de BBQ, samen met lam en een tomatensalsa, gevolgd door een dessert.
«
»
18:30 | De Wereldkeuken |
Chef José Polonio laat ons kennismaken met de authentieke smaken van zijn Spanje. Dit culinaire avontuur resulteert in een tafel vol heerlijke tapas.
«
»
19:15 | Ellemieke's KIDchen |
Ellemieke, Noah en Zenna maken een heerlijke rijstschotel met restjes klaar met zalmspiesjes.
«
»
19:40 | De Smaaktoerist |
Jeroen zoekt naar de lekkerste streekproducten van de Ardennen en geniet er o.a. van lamsvlees.
«
»
20:20 | De Dagschotel |
Njam!-chef Jan Buytaert maakt een lekkere zalmburger met homemade ketchup.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Bart maakt een vegetarische salade van bulgur met boontjes, oude kaas, Griekse yoghurt en perzik.
«
»
21:10 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
21:45 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
22:40 | Peppe's Pasta |
Peppe maakt een verrassende frisse koude pastarollade met asperges en geitenkaas.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Bart maakt een vegetarische salade van bulgur met boontjes, oude kaas, Griekse yoghurt en perzik.
«
»
23:30 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
00:05 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
00:40 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
01:10 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan maakt een bloemkoolsoep met stilton, een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegelei.
«
»
01:45 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In Kreta, de oude hoofdstad van Heraklion, maakt Yotam een variatie op dakos, een Kretenzische meze.
«
»
02:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Chef Bart Desmidt maakt bouletjes en steekt die in een Midden-Oosters jasje.
«
»
02:55 | KLAAR IN 20 minuten |
Bart maakt een vegetarische salade van bulgur met boontjes, oude kaas, Griekse yoghurt en perzik.
«
»
03:15 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
03:45 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
04:30 | Peppe's Pasta |
Peppe maakt een verrassende frisse koude pastarollade met asperges en geitenkaas.
«
»
04:45 | KLAAR IN 20 minuten |
Bart maakt een vegetarische salade van bulgur met boontjes, oude kaas, Griekse yoghurt en perzik.
«
»
05:05 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
05:35 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»