TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is.
«
»
06:30 De Smaaktoerist
«
»
07:00 De Garde van Gert
De garde van gert gaat aan de slag om een frisse dillesaus te maken om over de zalm te draperen.
«
»
07:30 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
08:00 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
08:30 Sportfood
Michael en Stephanie maken makkelijke gerechten voor vrouwen die druk zijn met voetballen.
«
»
08:55 Veggie!
Philippe van den Bulck maakt arancini met paddenstoelen, mozzarella en pistache aïoli.
«
»
09:15 Veggie!
Philippe Van den Bulck maakt een caesarsalade met gegrilde sla harten en geroosterde artisjok.
«
»
09:30 Tot op de Graat
Chef Johan Segers heeft vandaag de vrij onbekende leng op het menu staan.
«
»
09:50 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen legt groenten op de teppanyaki en ook een lekker stuk duurzaam gevangen gele tonijn.
«
»
10:15 Toasted on wheels!
Dominique en Dagny Ros zijn helemaal klaar om de Antwerpenaar te verwennen met spannende streetfood.
«
»
10:45 Ainsley Eats The Streets
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
11:40 De Dagschotel
Chef Dominique Persoone eert de eend door er een dagschotel aan op te dragen.
«
»
12:00 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
12:55 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
13:30 Het Weekmenu
Peppe Giacomazza bereidt onder andere visballetjes met een salade en gehaktbrood met aubergines.
«
»
14:15 Panklaar
Chef Jan Buytaert maakt kip klaar, op traditioneel Franse wijze in de vorm van een coq-au-vin.
«
»
14:30 KLAAR IN 20 minuten
Giacomazza Peppe maakt de klassieker der klassiekers, pasta bolognese, maar dan in het wit.
«
»
15:00 Soep!
Geen bloemkool of broccoli, maar een soep met romanesco. Ook een soep met gerookte zalm en dille.
«
»
15:20 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
15:55 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt bereidt pizza baguette, een inktvis en gevulde bloemkool op de barbecue.
«
»
16:15 Karola's Kitchen
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
16:50 Open Vuur
Jord blijft een hele nacht op voor een slow, smoked varkentje in een zelfgebouwde brick pit.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Giacomazza Peppe maakt de klassieker der klassiekers, pasta bolognese, maar dan in het wit.
«
»
18:00 De Zomerkeuken
Anne-Sophie legt halloumi op de BBQ, samen met lam en een tomatensalsa, gevolgd door een dessert.
«
»
18:30 De Wereldkeuken
Chef José Polonio laat ons kennismaken met de authentieke smaken van zijn Spanje. Dit culinaire avontuur resulteert in een tafel vol heerlijke tapas.
«
»
19:15 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna maken een heerlijke rijstschotel met restjes klaar met zalmspiesjes.
«
»
19:40 De Smaaktoerist
Jeroen zoekt naar de lekkerste streekproducten van de Ardennen en geniet er o.a. van lamsvlees.
«
»
20:20 De Dagschotel
Njam!-chef Jan Buytaert maakt een lekkere zalmburger met homemade ketchup.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Bart maakt een vegetarische salade van bulgur met boontjes, oude kaas, Griekse yoghurt en perzik.
«
»
21:10 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
21:45 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
22:40 Peppe's Pasta
Peppe maakt een verrassende frisse koude pastarollade met asperges en geitenkaas.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Bart maakt een vegetarische salade van bulgur met boontjes, oude kaas, Griekse yoghurt en perzik.
«
»
23:30 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
00:05 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
00:40 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
01:10 Over (h)eerlijke groenten
Johan maakt een bloemkoolsoep met stilton, een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegelei.
«
»
01:45 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In Kreta, de oude hoofdstad van Heraklion, maakt Yotam een variatie op dakos, een Kretenzische meze.
«
»
02:30 KLAAR IN 20 minuten
Chef Bart Desmidt maakt bouletjes en steekt die in een Midden-Oosters jasje.
«
»
02:55 KLAAR IN 20 minuten
Bart maakt een vegetarische salade van bulgur met boontjes, oude kaas, Griekse yoghurt en perzik.
«
»
03:15 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
03:45 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
04:30 Peppe's Pasta
Peppe maakt een verrassende frisse koude pastarollade met asperges en geitenkaas.
«
»
04:45 KLAAR IN 20 minuten
Bart maakt een vegetarische salade van bulgur met boontjes, oude kaas, Griekse yoghurt en perzik.
«
»
05:05 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
05:35 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De jaren 90 voor tieners' met Steven Van Herreweghe

Steven Van Herreweghe laat een groep tieners binnen in de wondere wereld van de jaren 90. In ruil wil hij weten hoe het leven van een tiener anno 2023 eruitziet. Welke dingen zijn veranderd en wat is hetzelfde gebleven? In deze aflevering het jaar 1992.

'De Jaren 90 voor Tieners', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers