
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | Urban Barbecue |
Bart Desmidt en Philip Vandamme verwennen hun gasten met een tarbot met een blanke botersaus.
«
»
06:15 | DIY |
Er wordt karamelsaus, chilisas, guacamolee en vleessla gemaakt.
«
»
06:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Bert Meewis maakt een Ceasar salad met sappige kip klaar in 20 minuten.
«
»
07:00 | De Dagschotel |
Chef Jan Buytaert maakt een heerlijk lamsvlees klaar in de oven met tomaten en bonen.
«
»
07:10 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Op Mallorca trekt Yotam het binnenland in op zoek naar authentieke lokale gerechten.
«
»
08:00 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's bezoekt een joods restaurant dat Tunesische gerechten met een draai serveert.
«
»
08:50 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
09:25 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
09:55 | A la carte |
Met veel plezier maakt Johan een lamsstoofpotje zonder alcohol klaar voor Philip.
«
»
10:15 | DIY |
Er wordt américain, partynootjes, vijgencompote en speculaaspasta gemaakt.
«
»
10:40 | BBQ Vanavond?! |
Bart Desmidt maakt vanavond Chinese kool met worst en aardappeltjes, meloen met gorgonzola en lamsvlees met gegrilde aubergine op de barbecue.
«
»
11:00 | Het Weekmenu |
Jan Buytaert bereidt tartaarsteak, kippengoulash, gegratineerde pasta en schartongrolletjes.
«
»
11:45 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
12:15 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
12:50 | Pasta & Risotto |
Peppe maakt verse ravioli met gorgonzola en Jan Tournier verrast met een koude risotto.
«
»
13:10 | Pasta & Risotto |
Dagny Ros maakt een groene risotto met gerookte zalm en Steffi bereidt een speltpasta.
«
»
13:25 | Soep! |
De chefs maken een Vietnamese Rijstsoep en een Champignonsoep.
«
»
13:50 | Soep! |
Dit maal op het menu: een Oestersoep met groene asperges en Borsjt.
«
»
14:10 | Pasta & Risotto |
Jan Tournier maakt pasta met ibericoham en Peppe maakt risotto met amaronewijn en porcini.
«
»
14:25 | Op de Rooster |
Johan bereidt samen met Annelien Coorevits côte à l'os, ribbekes, wilde gamba's en krabbenpoten.
«
»
14:55 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
15:25 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
16:00 | Het Weekmenu |
Bart Desmidt bereidt onder andere een vispannetje met kabeljauw en pasta met witte kool en gehakt.
«
»
16:40 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
17:10 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
17:40 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
18:35 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
19:10 | Meesterlijke Klassiekers |
Chef Peter Goossens toont hoe je de klassieke erwtensoep het beste en het lekkerste op tafel tovert.
«
»
19:45 | Tot op het Bot: Het Rund |
Johan Segers gaat aan het werk met de ossentong en giet er een maderasaus overheen.
«
»
20:05 | De Zomertafel |
Dagny Ros en Peppe maken onder andere blini's met gerookte zalm en een salade van calamares.
«
»
20:40 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
21:10 | The Art of Making Cocktails |
Manuel Wouters bedient de liefhebbers op hun wenken en maakt telkens drie cocktails.
«
»
21:20 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
21:55 | Beach Barbecue |
Chef Michaël Vrijmoed verwent de hongerige surfers en strandgangers met heerlijk gegrild buikspek.
«
»
22:25 | De Sterrenkaart |
De ambiance in Cuines 33 is mondain en kosmopolitisch, het eten speels, lekker en vol frisse smaken.
«
»
23:00 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
23:50 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
00:20 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
00:55 | De Sterrenkaart |
Chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, is de interessantste Waalse kok van het moment.
«
»
01:30 | Sportfood |
Chef Michael en Stephanie maken een smakelijk alternatief op kip met rijst voor krachttrainers.
«
»
02:00 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
02:30 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
02:55 | The Art of Making Cocktails |
Manuel Wouters bedient de liefhebbers op hun wenken en maakt telkens drie cocktails.
«
»
03:05 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
03:35 | Beach Barbecue |
Chef Michaël Vrijmoed verwent de hongerige surfers en strandgangers met heerlijk gegrild buikspek.
«
»
04:00 | De Sterrenkaart |
De ambiance in Cuines 33 is mondain en kosmopolitisch, het eten speels, lekker en vol frisse smaken.
«
»
04:30 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
05:15 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
05:40 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»