
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | Vietnjam, met Quyên |
Quyên reist door culinair Vietnam en deze keer gaat ze terug naar haar roots in Qui Nhon.
«
»
06:05 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer krab.
«
»
06:30 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
07:00 | Tot op het Bot: Het Varken |
Johan Segers bereidt dit keer een tarte tatin met een extra ingrediënt: zwarte pensen.
«
»
07:20 | Vietnjam, met Quyên |
Quyên laat culinair Vietnam zien. Ze reist van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
07:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Chef Bart Desmidt maakt bouletjes en steekt die in een Midden-Oosters jasje.
«
»
08:00 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
08:30 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
09:05 | BBQ Vanavond?! |
Bart Desmidt bereidt kip citroen, aubergine tomaat en een gevuld brood met Parmaham op de barbecue.
«
»
09:25 | A la carte |
Njam!-chef Johan Segers laat zien hoe je kip met currysaus kunt bereiden.
«
»
09:50 | KLAAR IN 20 minuten |
Toub Mounir vult Turks brood op met tuinbonen en feta en bakt hem krokant onder de grill.
«
»
10:15 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
11:10 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is.
«
»
12:00 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
12:35 | BBQ Vanavond?! |
Gegrild spek met salsa van tomaat, een tongfilet op de grill en verloren brood met gegrilde appelen.
«
»
12:55 | Pasta & Risotto |
Peppe maakt verse ravioli met gorgonzola en Jan Tournier verrast met een koude risotto.
«
»
13:15 | Urban Barbecue |
Bart Desmidt en Philip Vandamme verwennen hun gasten met een tarbot met een blanke botersaus.
«
»
14:05 | Hete Vuren |
Voor Hete Vuren: daar staan de kandidaten van deze zinderende kookwedstrijd voor.
«
»
14:20 | De Hofleverancier |
Chef Gert keert terug naar de basis en alles staat dit keer in het teken van courgette en wortel.
«
»
14:50 | De Dagschotel |
Chef Dominique maakt perfect gebakken levertjes klaar bij zijn gevulde aardappel met prei.
«
»
15:05 | KLAAR IN 20 minuten |
Jelle Beeckman maakt een kikkererwtencurry met nectarine en serveert het met flatbread.
«
»
15:30 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
16:05 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
16:35 | Ainsley Eats The Streets |
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Jelle Beeckman maakt een kikkererwtencurry met nectarine en serveert het met flatbread.
«
»
17:55 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
18:30 | Het Weekmenu |
Peppe Giacomazza bereidt onder andere gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade en een zwaardvis.
«
»
19:10 | A la carte |
Christine is gek op Sint-Jakobsvruchten. Johan heeft voor haar twee heel pure manieren uitgewerkt.
«
»
19:35 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
20:20 | BBQ Vanavond?! |
Dip van butternut en salie met krokant brood, een pastasalade met vongole en konijn met caponata.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Vanja maakt een lekkere en gezonde maaltijdsoep van waterkers, met grote garnalen en tahina.
«
»
21:05 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
21:35 | BBQ Vanavond?! |
Bart Desmidt bereidt kip citroen, aubergine tomaat en een gevuld brood met Parmaham op de barbecue.
«
»
22:05 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In de prachtige vissershaven van Bosa kookt Yotam vers gevangen kreeft op open vuur.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vanja maakt een lekkere en gezonde maaltijdsoep van waterkers, met grote garnalen en tahina.
«
»
23:25 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
00:00 | De Zomerkeuken |
Peppe maakt gevulde tomaten van caponata, een frisse tapenade van olijven en bottarga en porchetta.
«
»
00:30 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
01:00 | Urban Barbecue |
Bart Desmidt en Philip Vandamme verwennen hun gasten met een tarbot met een blanke botersaus.
«
»
01:30 | DIY |
Er wordt karamelsaus, chilisas, guacamolee en vleessla gemaakt.
«
»
02:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Bert Meewis maakt een Ceasar salad met sappige kip klaar in 20 minuten.
«
»
02:20 | KLAAR IN 20 minuten |
Vanja maakt een lekkere en gezonde maaltijdsoep van waterkers, met grote garnalen en tahina.
«
»
02:45 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
03:10 | BBQ Vanavond?! |
Bart Desmidt bereidt kip citroen, aubergine tomaat en een gevuld brood met Parmaham op de barbecue.
«
»
03:25 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In de prachtige vissershaven van Bosa kookt Yotam vers gevangen kreeft op open vuur.
«
»
04:15 | KLAAR IN 20 minuten |
Vanja maakt een lekkere en gezonde maaltijdsoep van waterkers, met grote garnalen en tahina.
«
»
04:35 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
05:00 | De Zomerkeuken |
Peppe maakt gevulde tomaten van caponata, een frisse tapenade van olijven en bottarga en porchetta.
«
»
05:25 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
05:50 | Urban Barbecue |
Bart Desmidt en Philip Vandamme verwennen hun gasten met een tarbot met een blanke botersaus.
«
»