TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 De Smaaktoerist
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
06:25 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
06:50 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, en maakt een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
07:35 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen De Pauw maakt in twintig minuten een risotto van parelcouscous met champignons en ham.
«
»
08:00 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt bereidt kip citroen, aubergine tomaat en een gevuld brood met Parmaham op de barbecue.
«
»
08:25 Karola's Kitchen
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
08:55 Open Vuur
De dag start vandaag alla Italiana met Bistecca Fiorentina en pizza van Sarah.
«
»
09:40 De Smaaktoerist
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
10:10 KLAAR IN 20 minuten
Anne-Sophie maakt tagliatelle van inktvis met guacamole, pompelmoes, tomaten en olijven.
«
»
10:40 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
11:10 De Zomerkeuken
Peppe maakt gevulde tomaten van caponata, een frisse tapenade van olijven en bottarga en porchetta.
«
»
11:40 De Wereldkeuken
Chef Vanja van der Leeden geeft haar authentieke keukentips voor de perfecte Nasi Goreng.
«
»
12:25 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes.
«
»
12:45 De Dagschotel
Grootmeester Peter Goossens staat achter het fornuis en maakt op eigen wijze een kipcurry klaar.
«
»
13:05 KLAAR IN 20 minuten
Toub Mounir vult Turks brood op met tuinbonen en feta en bakt hem krokant onder de grill.
«
»
13:35 Ainsley Eats The Streets
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
14:25 Peppe's Pasta
Peppe maakt met penne een pastagerechtje dat snel op tafel staat, met courgettebloem en mortadella.
«
»
15:00 De Smaaktoerist
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
15:35 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt bereidt kip citroen, aubergine tomaat en een gevuld brood met Parmaham op de barbecue.
«
»
16:00 A la carte
Njam!-chef Johan Segers laat zien hoe je kip met currysaus kunt bereiden.
«
»
16:25 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
17:00 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Toub Mounir vult Turks brood op met tuinbonen en feta en bakt hem krokant onder de grill.
«
»
18:00 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is.
«
»
18:50 Pasta & Risotto
Peppe maakt verse ravioli met gorgonzola en Jan Tournier verrast met een koude risotto.
«
»
19:10 De Smaaktoerist
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
19:45 Karola's Kitchen
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Jelle Beeckman maakt een kikkererwtencurry met nectarine en serveert het met flatbread.
«
»
21:05 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
21:40 Urban Barbecue
Bart Desmidt en Philip Vandamme verwennen hun gasten met een tarbot met een blanke botersaus.
«
»
22:30 De Hofleverancier
Chef Gert keert terug naar de basis en alles staat dit keer in het teken van courgette en wortel.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Jelle Beeckman maakt een kikkererwtencurry met nectarine en serveert het met flatbread.
«
»
23:25 Karola's Kitchen
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
00:00 De Smaaktoerist
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
00:30 Vietnjam, met Quyên
Quyên reist door culinair Vietnam en deze keer gaat ze terug naar haar roots in Qui Nhon.
«
»
00:55 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer krab.
«
»
01:30 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
02:00 Tot op het Bot: Het Varken
Johan Segers bereidt dit keer een tarte tatin met een extra ingrediënt: zwarte pensen.
«
»
02:20 KLAAR IN 20 minuten
Chef Bart Desmidt maakt bouletjes en steekt die in een Midden-Oosters jasje.
«
»
02:45 KLAAR IN 20 minuten
Jelle Beeckman maakt een kikkererwtencurry met nectarine en serveert het met flatbread.
«
»
03:05 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
03:30 Urban Barbecue
Bart Desmidt en Philip Vandamme verwennen hun gasten met een tarbot met een blanke botersaus.
«
»
03:55 Hete Vuren
Voor Hete Vuren: daar staan de kandidaten van deze zinderende kookwedstrijd voor.
«
»
04:05 De Hofleverancier
Chef Gert keert terug naar de basis en alles staat dit keer in het teken van courgette en wortel.
«
»
04:30 KLAAR IN 20 minuten
Jelle Beeckman maakt een kikkererwtencurry met nectarine en serveert het met flatbread.
«
»
04:50 Karola's Kitchen
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
05:15 De Smaaktoerist
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
05:45 Vietnjam, met Quyên
Quyên reist door culinair Vietnam en deze keer gaat ze terug naar haar roots in Qui Nhon.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Céline-Marie heeft heel haar leven al het gevoel dat ze aan de verkeerde kant van het Kanaal geboren is. Ze is gefascineerd door Engeland en vraagt Tijs om een tattoo hierover voor haar te ontwerpen. Ulrich heeft autisme. Hij heeft al wel enkele tattoos, maar wil nu twee schildpadden, op elke arm één. En dat om zichzelf te beschermen tijdens paniekaanvallen. Vaste klant Patje Goots, ex-topvoetballer en buurman van Tijs, komt opnieuw langs voor de definitieve afwerking van zijn hardrock-tattoo. Annemie heeft nierkanker, ze moet dagelijks cortison toegediend krijgen. Die boodschap wil ze op haar arm laten tatoeëren, zodat mensen in geval van een ongeval of ziekte weten wat er dient te gebeuren...

'De Tattoo Shop', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers