
TVgids - njam!
Andere zender »
05:55 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
06:25 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
06:50 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, en maakt een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
07:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Jeroen De Pauw maakt in twintig minuten een risotto van parelcouscous met champignons en ham.
«
»
08:00 | BBQ Vanavond?! |
Bart Desmidt bereidt kip citroen, aubergine tomaat en een gevuld brood met Parmaham op de barbecue.
«
»
08:25 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
08:55 | Open Vuur |
De dag start vandaag alla Italiana met Bistecca Fiorentina en pizza van Sarah.
«
»
09:40 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
10:10 | KLAAR IN 20 minuten |
Anne-Sophie maakt tagliatelle van inktvis met guacamole, pompelmoes, tomaten en olijven.
«
»
10:40 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
11:10 | De Zomerkeuken |
Peppe maakt gevulde tomaten van caponata, een frisse tapenade van olijven en bottarga en porchetta.
«
»
11:40 | De Wereldkeuken |
Chef Vanja van der Leeden geeft haar authentieke keukentips voor de perfecte Nasi Goreng.
«
»
12:25 | Ellemieke's KIDchen |
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes.
«
»
12:45 | De Dagschotel |
Grootmeester Peter Goossens staat achter het fornuis en maakt op eigen wijze een kipcurry klaar.
«
»
13:05 | KLAAR IN 20 minuten |
Toub Mounir vult Turks brood op met tuinbonen en feta en bakt hem krokant onder de grill.
«
»
13:35 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
14:25 | Peppe's Pasta |
Peppe maakt met penne een pastagerechtje dat snel op tafel staat, met courgettebloem en mortadella.
«
»
15:00 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
15:35 | BBQ Vanavond?! |
Bart Desmidt bereidt kip citroen, aubergine tomaat en een gevuld brood met Parmaham op de barbecue.
«
»
16:00 | A la carte |
Njam!-chef Johan Segers laat zien hoe je kip met currysaus kunt bereiden.
«
»
16:25 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
17:00 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Toub Mounir vult Turks brood op met tuinbonen en feta en bakt hem krokant onder de grill.
«
»
18:00 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is.
«
»
18:50 | Pasta & Risotto |
Peppe maakt verse ravioli met gorgonzola en Jan Tournier verrast met een koude risotto.
«
»
19:10 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
19:45 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Jelle Beeckman maakt een kikkererwtencurry met nectarine en serveert het met flatbread.
«
»
21:05 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
21:40 | Urban Barbecue |
Bart Desmidt en Philip Vandamme verwennen hun gasten met een tarbot met een blanke botersaus.
«
»
22:30 | De Hofleverancier |
Chef Gert keert terug naar de basis en alles staat dit keer in het teken van courgette en wortel.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Jelle Beeckman maakt een kikkererwtencurry met nectarine en serveert het met flatbread.
«
»
23:25 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
00:00 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
00:30 | Vietnjam, met Quyên |
Quyên reist door culinair Vietnam en deze keer gaat ze terug naar haar roots in Qui Nhon.
«
»
00:55 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer krab.
«
»
01:30 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
02:00 | Tot op het Bot: Het Varken |
Johan Segers bereidt dit keer een tarte tatin met een extra ingrediënt: zwarte pensen.
«
»
02:20 | KLAAR IN 20 minuten |
Chef Bart Desmidt maakt bouletjes en steekt die in een Midden-Oosters jasje.
«
»
02:45 | KLAAR IN 20 minuten |
Jelle Beeckman maakt een kikkererwtencurry met nectarine en serveert het met flatbread.
«
»
03:05 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
03:30 | Urban Barbecue |
Bart Desmidt en Philip Vandamme verwennen hun gasten met een tarbot met een blanke botersaus.
«
»
03:55 | Hete Vuren |
Voor Hete Vuren: daar staan de kandidaten van deze zinderende kookwedstrijd voor.
«
»
04:05 | De Hofleverancier |
Chef Gert keert terug naar de basis en alles staat dit keer in het teken van courgette en wortel.
«
»
04:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Jelle Beeckman maakt een kikkererwtencurry met nectarine en serveert het met flatbread.
«
»
04:50 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
05:15 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
05:45 | Vietnjam, met Quyên |
Quyên reist door culinair Vietnam en deze keer gaat ze terug naar haar roots in Qui Nhon.
«
»