
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
06:30 | De Smaaktoerist |
«
»
07:00 | DIY |
Er wordt ijskoffie, fish sticks, chocolade decoratie en mini-pizza gemaakt.
«
»
07:25 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
08:00 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
08:30 | Sportfood |
Chef Michael en Stephanie maken een smakelijk alternatief op kip met rijst voor krachttrainers.
«
»
09:05 | Veggie! |
Philippe Van den Bulck maakt veggiesticks met venkelsalade.
«
»
09:20 | Veggie! |
Philippe Van den Bulck maakt gegrilde maïs met knoflookmayonaise en guacamole.
«
»
09:35 | Tot op de Graat |
Johan laat ons zien hoe je heel gemakkelijk je eigen pekelharing kan maken, een topgerecht dat je wekenlang kan bewaren in de ijskast.
«
»
10:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Bert maakt een klassiek varkenshaasje met mosterdsaus, met een krokante aardappelrösti.
«
»
10:25 | Toasted on wheels! |
De ontbijtbar op wieltjes van Dominique en Dagny Ros staat vandaag opgesteld aan het Antwerpse MAS.
«
»
10:55 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
11:45 | De Dagschotel |
Peppe maakt vandaag verse pasta met bonen en heeft hiervoor maar een handvol ingrediënten nodig.
«
»
12:00 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
12:35 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
13:05 | Het Weekmenu |
Dominique Persoone bereidt onder andere zalm met patatjes en varkenshaasje met aardappelkoekjes.
«
»
13:55 | Panklaar |
Chef Jan Buytaert bereidt een heerlijke witloof in hesp, gepimpt met asperges, in één pan.
«
»
14:15 | De Sterrenkaart |
Restaurant Slagmolen is gevestigd in een oude watermolen, waar Bert Meewis in de keuken staat.
«
»
14:50 | KLAAR IN 20 minuten |
Anne-Sophie maakt tagliatelle van inktvis met guacamole, pompelmoes, tomaten en olijven.
«
»
15:15 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
15:50 | BBQ Vanavond?! |
Bart Desmidt bereidt kip citroen, aubergine tomaat en een gevuld brood met Parmaham op de barbecue.
«
»
16:15 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
16:45 | Open Vuur |
De dag start vandaag alla Italiana met Bistecca Fiorentina en pizza van Sarah.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Anne-Sophie maakt tagliatelle van inktvis met guacamole, pompelmoes, tomaten en olijven.
«
»
18:00 | De Zomerkeuken |
Peppe maakt gevulde tomaten van caponata, een frisse tapenade van olijven en bottarga en porchetta.
«
»
18:25 | De Wereldkeuken |
Chef Vanja van der Leeden geeft haar authentieke keukentips voor de perfecte Nasi Goreng.
«
»
19:15 | Ellemieke's KIDchen |
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes.
«
»
19:35 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt naar het Pajottenland en vindt er onder andere een vlierboer en een kaasmaker.
«
»
20:10 | Peppe's Sicilië |
Peppe gaat op bezoek bij zijn 77-jarige grootmoeder, zijn Nonna Antonietta.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Toub Mounir vult Turks brood op met tuinbonen en feta en bakt hem krokant onder de grill.
«
»
21:05 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
21:40 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
22:35 | De Dagschotel |
Chef Dagný Rós maakt dit maal spaghetti met courgette en een crème van cashewnoten.
«
»
22:45 | Peppe's Pasta |
Peppe maakt met penne een pastagerechtje dat snel op tafel staat, met courgettebloem en mortadella.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Toub Mounir vult Turks brood op met tuinbonen en feta en bakt hem krokant onder de grill.
«
»
23:25 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
00:05 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
00:35 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
01:05 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, en maakt een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
02:00 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Op Mallorca trekt Yotam het binnenland in op zoek naar authentieke lokale gerechten.
«
»
02:45 | KLAAR IN 20 minuten |
Jeroen De Pauw maakt in twintig minuten een risotto van parelcouscous met champignons en ham.
«
»
03:10 | KLAAR IN 20 minuten |
Toub Mounir vult Turks brood op met tuinbonen en feta en bakt hem krokant onder de grill.
«
»
03:30 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
04:00 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
04:45 | De Dagschotel |
Bladerdeegjes met tongrolletjes, het klinkt ongelooflijk jaren 80 en dat zijn ze ook.
«
»
05:05 | KLAAR IN 20 minuten |
Toub Mounir vult Turks brood op met tuinbonen en feta en bakt hem krokant onder de grill.
«
»
05:25 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
05:55 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»