
TVgids - njam!
Andere zender »
05:30 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
06:00 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan maakt een bloemkoolsoep met stilton, een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegelei.
«
»
06:25 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat naar een aspergeteler uit Herentals. Hij maakt lekkere gerechten met de asperges.
«
»
07:00 | Tot op de Graat |
Johan laat ons zien hoe je heel gemakkelijk je eigen pekelharing kan maken, een topgerecht dat je wekenlang kan bewaren in de ijskast.
«
»
07:20 | De Gastentafel |
Roger van Damme bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
08:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Bert maakt een klassiek varkenshaasje met mosterdsaus, met een krokante aardappelrösti.
«
»
08:25 | Comfort Food |
Gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief.
«
»
08:45 | De Gezonde Goesting |
Healthy foodie Steffi maakt onder meer taartjes met speculaasbodem voor haar gasten.
«
»
09:15 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
09:50 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
10:20 | BBQ Vanavond?! |
Een pastasalade met gehakt en courgette, een kaasbroodje met mostarda van peer en kip op bierblik.
«
»
10:40 | Het Weekmenu |
Dominique Persoone bereidt onder andere zalm met patatjes en varkenshaasje met aardappelkoekjes.
«
»
11:25 | Roger van Damme - Goud |
Roger van Damme nodigt wielrenner Greg van Avermaet uit en bereidt voor hem een chocolade sablé.
«
»
11:55 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
12:25 | KLAAR IN 20 minuten |
Lore Moerman maakt een veggie burrito. Ze gebruikt als basis een tomatentortilla die ze lekker vult.
«
»
12:50 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Ottolenghi's reis zet zich voort in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije.
«
»
14:25 | Urban Barbecue |
Michaël bereidt een Griekse pastasalade, een papillot met pladijs, hamburger met kalfstong en pizza.
«
»
14:55 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
15:25 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
16:00 | Sportfood |
Chef Michael en Stephanie maken een smakelijk alternatief op kip met rijst voor krachttrainers.
«
»
16:30 | Veggie! |
Philippe Van den Bulck maakt veggiesticks met venkelsalade.
«
»
16:50 | Veggie! |
Philippe Van den Bulck maakt gegrilde maïs met knoflookmayonaise en guacamole.
«
»
17:05 | Tot op de Graat |
Johan laat ons zien hoe je heel gemakkelijk je eigen pekelharing kan maken, een topgerecht dat je wekenlang kan bewaren in de ijskast.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Bert maakt een klassiek varkenshaasje met mosterdsaus, met een krokante aardappelrösti.
«
»
17:55 | Toasted on wheels! |
De ontbijtbar op wieltjes van Dominique en Dagny Ros staat vandaag opgesteld aan het Antwerpse MAS.
«
»
18:20 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
18:55 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
19:35 | Het Weekmenu |
Dominique Persoone bereidt onder andere zalm met patatjes en varkenshaasje met aardappelkoekjes.
«
»
20:25 | Panklaar |
Chef Jan Buytaert bereidt een heerlijke witloof in hesp, gepimpt met asperges, in één pan.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Anne-Sophie maakt tagliatelle van inktvis met guacamole, pompelmoes, tomaten en olijven.
«
»
21:05 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
21:55 | De Dagschotel |
Peppe maakt vandaag verse pasta met bonen en heeft hiervoor maar een handvol ingrediënten nodig.
«
»
22:25 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Anne-Sophie maakt tagliatelle van inktvis met guacamole, pompelmoes, tomaten en olijven.
«
»
23:25 | Ainsley Eats The Streets |
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
00:15 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
01:10 | De Smaaktoerist |
«
»
01:45 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
02:15 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
02:50 | KLAAR IN 20 minuten |
Anne-Sophie maakt tagliatelle van inktvis met guacamole, pompelmoes, tomaten en olijven.
«
»
03:10 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
04:00 | De Dagschotel |
Peppe maakt vandaag verse pasta met bonen en heeft hiervoor maar een handvol ingrediënten nodig.
«
»
04:10 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
04:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Anne-Sophie maakt tagliatelle van inktvis met guacamole, pompelmoes, tomaten en olijven.
«
»
05:00 | Ainsley Eats The Streets |
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
05:45 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»