
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | De Sterrenkaart |
Geert van Hecke van De Karmeliet is één van de absolute peetvaders van de Belgische gastronomie.
«
»
06:20 | Sportfood |
Laetitia loopt, zwemt en fietst en is door dat vele trainen en haar job vaak op de baan.
«
»
06:40 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
07:05 | Peppe's Toscane |
De inwoners van Certaldo zijn trots op hun bekende inwoner Boccaccio, maar nóg trotser op hun uien.
«
»
07:25 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
08:00 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer de St. Jacobsvrucht.
«
»
08:35 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat naar een aspergeteler uit Herentals. Hij maakt lekkere gerechten met de asperges.
«
»
09:10 | Het Weekmenu |
Johan Segers bereidt onder andere een ovenschotel met vis en prei en gebakken rijst met groente.
«
»
10:00 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
10:30 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
11:00 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
11:30 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Ottolenghi's reis zet zich voort in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije.
«
»
12:25 | De Zomertafel |
Dagny Ros en Jeroen maken onder andere lamsvlees op de BBQ met bulgursalade en zalmfilet op de BBQ.
«
»
12:55 | Ainsley Eats The Streets |
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
13:45 | Vietnjam, met Quyên |
Quyên reist door culinair Vietnam. Deze keer gaat ze naar de zuidelijke stad Hoi An.
«
»
14:10 | DIY |
Er wordt chutney, bolognaisesaus, opgelegde citroen en limonade gemaakt.
«
»
14:35 | Toasted! |
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Bloody Dominique, Miss Muesli Mix en een Killer Taco.
«
»
15:00 | Toasted on wheels! |
Dagny en Dominique serveren Mexicaanse donuts en appeltaart met bloedworst in Mechelen.
«
»
15:30 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
16:00 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
16:35 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
17:05 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is.
«
»
17:55 | De Sterrenkaart |
De ambiance in Cuines 33 is mondain en kosmopolitisch, het eten speels, lekker en vol frisse smaken.
«
»
18:30 | Apero - Dining |
Andy de Brouwer bereidt een icetea en Jeroen de Pauw maakt een Pan Catalan klaar.
«
»
19:05 | Pasta & Risotto |
Jan Tournier maakt risotto met duif en Dagny Ros maakt driekleurenpasta met kip en broccoli.
«
»
19:25 | BBQ Vanavond?! |
Chef Bart Desmidt bereidt gegrilde makreel met kropsla, varkensribbetjes met boontjes en frambozen en courgette gevuld met spinazie, ricotta en ei.
«
»
19:40 | De Zomerkeuken |
Jord, de grootste barbecuër van de Lage Landen, legt longhaas met chimichurri op hete kolen.
«
»
20:15 | KLAAR IN 20 minuten |
Bart Desmidt bereidt binnen 20 minuten zijn zalm in blanke botersaus en maakt een venkelsalade.
«
»
20:40 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
21:30 | Op hete kolen |
Sterrenchef Michaël Vrijmoed bereidt op de barbecue een heerlijke kip in zoutkorst met tomatensalsa.
«
»
22:00 | Veldvers |
Nicolas Decloedt is terecht trots op de Belgische tomaat en maakt er een frisse noedelsalade mee.
«
»
22:15 | De Dagschotel |
Johan Segers bereidt een croque champignon: toast met gebakken champignons en gesmolten kaas.
«
»
22:30 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
23:00 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
23:30 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is.
«
»
00:20 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt vandaag een eenpansgerecht met orzo, massa's kruiden en witte vis.
«
»
00:50 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer de St. Jacobsvrucht.
«
»
01:25 | Nuances |
Thierry bereidt als basis een bouillabaise en maakt er vervolgens een eigen interpretatie van.
«
»
01:55 | Tot op de Graat |
Johan Segers bereidt de bot, een minder populaire vis, in een stoverij met spekjes en savooikool.
«
»
02:15 | De Gastentafel |
Roger van Damme bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
02:55 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
03:40 | Op hete kolen |
Sterrenchef Michaël Vrijmoed bereidt op de barbecue een heerlijke kip in zoutkorst met tomatensalsa.
«
»
04:05 | Veldvers |
Nicolas Decloedt is terecht trots op de Belgische tomaat en maakt er een frisse noedelsalade mee.
«
»
04:20 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
04:45 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
05:15 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is.
«
»