
TVgids - njam!
Andere zender »
05:40 | Vietnjam, met Quyên |
Quyên reist door culinair Vietnam. Deze keer gaat ze naar de zuidelijke stad Hoi An.
«
»
06:00 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer de St. Jacobsvrucht.
«
»
06:25 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
06:55 | Tot op het Bot: Het Varken |
Johan gaat bij Benny langs om alle geheimen van een goed stuk spek te achterhalen.
«
»
07:15 | Peppe's Sicilië |
Gaby, de eigenares van een agriturismo in Siculiana, neemt Peppe mee naar haar moestuin.
«
»
07:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Jeroen De Pauw maakt in twintig minuten een risotto van parelcouscous met champignons en ham.
«
»
08:00 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
08:30 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
09:00 | BBQ Vanavond?! |
Bart Desmidt maakt vanavond Chinese kool met worst en aardappeltjes, meloen met gorgonzola en lamsvlees met gegrilde aubergine op de barbecue.
«
»
09:20 | A la carte |
Met veel plezier maakt Johan een lamsstoofpotje zonder alcohol klaar voor Philip.
«
»
09:45 | KLAAR IN 20 minuten |
Jeroen grillt een stuk steak en bereidt het met polenta die hij pimpt met mascarpone en een sausje.
«
»
10:15 | Ainsley Eats The Streets |
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
11:05 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
11:55 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
12:30 | BBQ Vanavond?! |
Chef Bart Desmidt bereidt een heerlijke pizza calzone, asperges en moelleux au chocolat van de BBQ.
«
»
12:51 | Pasta & Risotto |
Steffi maakt de groenste risotto ooit en Peppe zet een oricchiete met tonijn op tafel.
«
»
13:40 | Urban Barbecue |
Michaël en Niels starten met een frisgekoelde gin-tonic en een hapje van tomaat-garnaal consommé.
«
»
14:10 | Hete Vuren |
Voor Hete Vuren: daar staan de kandidaten van deze zinderende kookwedstrijd voor.
«
»
14:25 | De Hofleverancier |
Gert de Mangeleer keert terug naar de basis en alles staat dit keer in het teken van de venkel.
«
»
14:50 | De Dagschotel |
Voor Quyen is een stoofpotje met kip een recept dat ze wekelijks klaarmaakt voor haar kinderen.
«
»
15:05 | KLAAR IN 20 minuten |
Desmidt Bart bakt een rog en combineert het verrassend met rabarber, selder en knolselderij.
«
»
15:35 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
16:10 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
16:35 | Ainsley Eats The Streets |
Chef-kok Ainsley Harriott reist de wereld rond om het plaatselijke straatvoedsel te ontdekken.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Desmidt Bart bakt een rog en combineert het verrassend met rabarber, selder en knolselderij.
«
»
17:55 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
18:25 | Het Weekmenu |
Steffi Vertriest bereidt onder andere kip in sinaasappelsaus met quinoawok en zalm in rode curry.
«
»
19:10 | A la carte |
Alain en zijn dochter Kelly willen van Johan weten hoe ze de perfecte kipkroket moeten maken.
«
»
19:50 | De Smaaktoerist |
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
20:22 | BBQ Vanavond?! |
Naanbrood met yoghurt, een kalfsbil met citroen, pasta en parmaham en zelfgemaakte hamburgertjes.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Lore Moerman maakt een veggie burrito. Ze gebruikt als basis een tomatentortilla die ze lekker vult.
«
»
21:05 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
21:35 | BBQ Vanavond?! |
Bart Desmidt maakt vanavond Chinese kool met worst en aardappeltjes, meloen met gorgonzola en lamsvlees met gegrilde aubergine op de barbecue.
«
»
22:05 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In Kreta, de oude hoofdstad van Heraklion, maakt Yotam een variatie op dakos, een Kretenzische meze.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Lore Moerman maakt een veggie burrito. Ze gebruikt als basis een tomatentortilla die ze lekker vult.
«
»
23:25 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
23:55 | De Zomertafel |
Dagny Ros en Jeroen maken onder andere lamsvlees op de BBQ met bulgursalade en zalmfilet op de BBQ.
«
»
00:25 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
00:55 | Urban Barbecue |
Michaël en Niels starten met een frisgekoelde gin-tonic en een hapje van tomaat-garnaal consommé.
«
»
01:30 | DIY |
Er wordt passata, ceasar dressing, madeleines, bevroren yoghurt.
«
»
01:55 | KLAAR IN 20 minuten |
Chef Bart Desmidt maakt bouletjes en steekt die in een Midden-Oosters jasje.
«
»
02:20 | KLAAR IN 20 minuten |
Lore Moerman maakt een veggie burrito. Ze gebruikt als basis een tomatentortilla die ze lekker vult.
«
»
02:40 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
03:05 | BBQ Vanavond?! |
Bart Desmidt maakt vanavond Chinese kool met worst en aardappeltjes, meloen met gorgonzola en lamsvlees met gegrilde aubergine op de barbecue.
«
»
03:20 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In Kreta, de oude hoofdstad van Heraklion, maakt Yotam een variatie op dakos, een Kretenzische meze.
«
»
04:05 | KLAAR IN 20 minuten |
Lore Moerman maakt een veggie burrito. Ze gebruikt als basis een tomatentortilla die ze lekker vult.
«
»
04:30 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
04:55 | De Zomertafel |
Dagny Ros en Jeroen maken onder andere lamsvlees op de BBQ met bulgursalade en zalmfilet op de BBQ.
«
»
05:20 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
05:45 | Urban Barbecue |
Michaël en Niels starten met een frisgekoelde gin-tonic en een hapje van tomaat-garnaal consommé.
«
»