TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Vietnjam, met Quyên
Quyên reist door culinair Vietnam. Deze keer gaat ze naar de zuidelijke stad Hoi An.
«
»
06:00 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer de St. Jacobsvrucht.
«
»
06:25 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
06:55 Tot op het Bot: Het Varken
Johan gaat bij Benny langs om alle geheimen van een goed stuk spek te achterhalen.
«
»
07:15 Peppe's Sicilië
Gaby, de eigenares van een agriturismo in Siculiana, neemt Peppe mee naar haar moestuin.
«
»
07:35 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen De Pauw maakt in twintig minuten een risotto van parelcouscous met champignons en ham.
«
»
08:00 Karola's Kitchen
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
08:30 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
09:00 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt maakt vanavond Chinese kool met worst en aardappeltjes, meloen met gorgonzola en lamsvlees met gegrilde aubergine op de barbecue.
«
»
09:20 A la carte
Met veel plezier maakt Johan een lamsstoofpotje zonder alcohol klaar voor Philip.
«
»
09:45 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen grillt een stuk steak en bereidt het met polenta die hij pimpt met mascarpone en een sausje.
«
»
10:15 Ainsley Eats The Streets
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
11:05 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
11:55 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
12:30 BBQ Vanavond?!
Chef Bart Desmidt bereidt een heerlijke pizza calzone, asperges en moelleux au chocolat van de BBQ.
«
»
12:51 Pasta & Risotto
Steffi maakt de groenste risotto ooit en Peppe zet een oricchiete met tonijn op tafel.
«
»
13:40 Urban Barbecue
Michaël en Niels starten met een frisgekoelde gin-tonic en een hapje van tomaat-garnaal consommé.
«
»
14:10 Hete Vuren
Voor Hete Vuren: daar staan de kandidaten van deze zinderende kookwedstrijd voor.
«
»
14:25 De Hofleverancier
Gert de Mangeleer keert terug naar de basis en alles staat dit keer in het teken van de venkel.
«
»
14:50 De Dagschotel
Voor Quyen is een stoofpotje met kip een recept dat ze wekelijks klaarmaakt voor haar kinderen.
«
»
15:05 KLAAR IN 20 minuten
Desmidt Bart bakt een rog en combineert het verrassend met rabarber, selder en knolselderij.
«
»
15:35 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
16:10 Karola's Kitchen
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
16:35 Ainsley Eats The Streets
Chef-kok Ainsley Harriott reist de wereld rond om het plaatselijke straatvoedsel te ontdekken.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Desmidt Bart bakt een rog en combineert het verrassend met rabarber, selder en knolselderij.
«
»
17:55 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
18:25 Het Weekmenu
Steffi Vertriest bereidt onder andere kip in sinaasappelsaus met quinoawok en zalm in rode curry.
«
»
19:10 A la carte
Alain en zijn dochter Kelly willen van Johan weten hoe ze de perfecte kipkroket moeten maken.
«
»
19:50 De Smaaktoerist
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
20:22 BBQ Vanavond?!
Naanbrood met yoghurt, een kalfsbil met citroen, pasta en parmaham en zelfgemaakte hamburgertjes.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Lore Moerman maakt een veggie burrito. Ze gebruikt als basis een tomatentortilla die ze lekker vult.
«
»
21:05 Karola's Kitchen
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
21:35 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt maakt vanavond Chinese kool met worst en aardappeltjes, meloen met gorgonzola en lamsvlees met gegrilde aubergine op de barbecue.
«
»
22:05 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In Kreta, de oude hoofdstad van Heraklion, maakt Yotam een variatie op dakos, een Kretenzische meze.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Lore Moerman maakt een veggie burrito. Ze gebruikt als basis een tomatentortilla die ze lekker vult.
«
»
23:25 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
23:55 De Zomertafel
Dagny Ros en Jeroen maken onder andere lamsvlees op de BBQ met bulgursalade en zalmfilet op de BBQ.
«
»
00:25 Karola's Kitchen
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
00:55 Urban Barbecue
Michaël en Niels starten met een frisgekoelde gin-tonic en een hapje van tomaat-garnaal consommé.
«
»
01:30 DIY
Er wordt passata, ceasar dressing, madeleines, bevroren yoghurt.
«
»
01:55 KLAAR IN 20 minuten
Chef Bart Desmidt maakt bouletjes en steekt die in een Midden-Oosters jasje.
«
»
02:20 KLAAR IN 20 minuten
Lore Moerman maakt een veggie burrito. Ze gebruikt als basis een tomatentortilla die ze lekker vult.
«
»
02:40 Karola's Kitchen
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
03:05 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt maakt vanavond Chinese kool met worst en aardappeltjes, meloen met gorgonzola en lamsvlees met gegrilde aubergine op de barbecue.
«
»
03:20 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In Kreta, de oude hoofdstad van Heraklion, maakt Yotam een variatie op dakos, een Kretenzische meze.
«
»
04:05 KLAAR IN 20 minuten
Lore Moerman maakt een veggie burrito. Ze gebruikt als basis een tomatentortilla die ze lekker vult.
«
»
04:30 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
04:55 De Zomertafel
Dagny Ros en Jeroen maken onder andere lamsvlees op de BBQ met bulgursalade en zalmfilet op de BBQ.
«
»
05:20 Karola's Kitchen
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
05:45 Urban Barbecue
Michaël en Niels starten met een frisgekoelde gin-tonic en een hapje van tomaat-garnaal consommé.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Céline-Marie heeft heel haar leven al het gevoel dat ze aan de verkeerde kant van het Kanaal geboren is. Ze is gefascineerd door Engeland en vraagt Tijs om een tattoo hierover voor haar te ontwerpen. Ulrich heeft autisme. Hij heeft al wel enkele tattoos, maar wil nu twee schildpadden, op elke arm één. En dat om zichzelf te beschermen tijdens paniekaanvallen. Vaste klant Patje Goots, ex-topvoetballer en buurman van Tijs, komt opnieuw langs voor de definitieve afwerking van zijn hardrock-tattoo. Annemie heeft nierkanker, ze moet dagelijks cortison toegediend krijgen. Die boodschap wil ze op haar arm laten tatoeëren, zodat mensen in geval van een ongeval of ziekte weten wat er dient te gebeuren...

'De Tattoo Shop', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers