
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
06:30 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
07:00 | Nuances |
Chef Thierry gaat vandaag aan de slag met één van zijn favoriete producten: coquilles.
«
»
07:30 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
08:00 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
08:30 | Sportfood |
Laetitia loopt, zwemt en fietst en is door dat vele trainen en haar job vaak op de baan.
«
»
09:00 | Veggie! |
Chef Philippe bereidt barbagiuan van doperwtjes, een typisch gerecht uit Monaco.
«
»
09:20 | Veggie! |
Chef Philippe Van den Bulck maakt komkommercouscous met gegrilde haloumispiesjes.
«
»
09:35 | Tot op de Graat |
De pladijs is een van de meest verkochte vissen die in de Noordzee te vinden is.
«
»
10:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Anne-Sophie maakt een lekkere warme maïschowder en ze pimpt hem met pikante chorizo.
«
»
10:30 | Toasted on wheels! |
Dagny en Dominique serveren Mexicaanse donuts en appeltaart met bloedworst in Mechelen.
«
»
11:00 | Ainsley Eats The Streets |
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
11:55 | De Dagschotel |
Jan Tournier maakt een pastaschotel met grote stukken vlees, veel look en een heleboel eieren.
«
»
12:10 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
12:45 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
13:20 | Het Weekmenu |
Dagný Rós bereidt onder andere IJslandse brandade en ribbetjes op Koreaanse wijze met aardappel.
«
»
14:05 | Panklaar |
Chef Jan Buytaert bereidt een gezonde, gemakkelijke en gegrilde groenteschotel in één pan.
«
»
14:20 | KLAAR IN 20 minuten |
Giacomazza Peppe maakt een saltimbocca, maar hij gebruikt roodbaars in plaats van kalfs.
«
»
14:50 | Beach Barbecue |
Dagny Ros bereidt varkenskoteletten, gevulde aardappelen, en een gegrilde zalm met algensalade.
«
»
15:20 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
15:50 | BBQ Vanavond?! |
Bart Desmidt maakt vanavond Chinese kool met worst en aardappeltjes, meloen met gorgonzola en lamsvlees met gegrilde aubergine op de barbecue.
«
»
16:15 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
16:45 | Open Vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah beginnen hun weekje back to nature goed met spitroasted porchetta.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Giacomazza Peppe maakt een saltimbocca, maar hij gebruikt roodbaars in plaats van kalfs.
«
»
18:00 | De Zomerkeuken |
Peppe steekt zijn gegrilde lamszadel in een Italiaans jasje en maakt ook panzerotti fritti.
«
»
18:30 | De Wereldkeuken |
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla.
«
»
19:20 | Ellemieke's KIDchen |
Ellemieke maakt met haar kinderen een heerlijke groentesoep, met een sidedish van slacrackers.
«
»
19:45 | De Smaaktoerist |
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Jeroen grillt een stuk steak en bereidt het met polenta die hij pimpt met mascarpone en een sausje.
«
»
21:10 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
21:40 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
22:40 | Peppe's Pasta |
Peppe maakt een overheerlijke fagotto di pasta, een pastabuidel, gevuld met ricotta en parmaham.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Jeroen grillt een stuk steak en bereidt het met polenta die hij pimpt met mascarpone en een sausje.
«
»
23:30 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
00:05 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
00:40 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
01:10 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat naar een aspergeteler uit Herentals. Hij maakt lekkere gerechten met de asperges.
«
»
01:50 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam reist naar het eiland Corsica, waar het weelderige groene landschap het eten smaak geeft.
«
»
02:45 | KLAAR IN 20 minuten |
Dagny Ros maakt vissticks op haar manier en serveert ze lekker eigenwijs: in een taco.
«
»
03:10 | KLAAR IN 20 minuten |
Jeroen grillt een stuk steak en bereidt het met polenta die hij pimpt met mascarpone en een sausje.
«
»
03:30 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
03:55 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
04:45 | Peppe's Pasta |
Peppe maakt een overheerlijke fagotto di pasta, een pastabuidel, gevuld met ricotta en parmaham.
«
»
04:55 | KLAAR IN 20 minuten |
Jeroen grillt een stuk steak en bereidt het met polenta die hij pimpt met mascarpone en een sausje.
«
»
05:20 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
05:50 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»