TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Ainsley Eats The Streets
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
06:30 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
07:00 Nuances
Chef Thierry gaat vandaag aan de slag met één van zijn favoriete producten: coquilles.
«
»
07:30 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
08:00 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
08:30 Sportfood
Laetitia loopt, zwemt en fietst en is door dat vele trainen en haar job vaak op de baan.
«
»
09:00 Veggie!
Chef Philippe bereidt barbagiuan van doperwtjes, een typisch gerecht uit Monaco.
«
»
09:20 Veggie!
Chef Philippe Van den Bulck maakt komkommercouscous met gegrilde haloumispiesjes.
«
»
09:35 Tot op de Graat
De pladijs is een van de meest verkochte vissen die in de Noordzee te vinden is.
«
»
10:00 KLAAR IN 20 minuten
Anne-Sophie maakt een lekkere warme maïschowder en ze pimpt hem met pikante chorizo.
«
»
10:30 Toasted on wheels!
Dagny en Dominique serveren Mexicaanse donuts en appeltaart met bloedworst in Mechelen.
«
»
11:00 Ainsley Eats The Streets
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
11:55 De Dagschotel
Jan Tournier maakt een pastaschotel met grote stukken vlees, veel look en een heleboel eieren.
«
»
12:10 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
12:45 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
13:20 Het Weekmenu
Dagný Rós bereidt onder andere IJslandse brandade en ribbetjes op Koreaanse wijze met aardappel.
«
»
14:05 Panklaar
Chef Jan Buytaert bereidt een gezonde, gemakkelijke en gegrilde groenteschotel in één pan.
«
»
14:20 KLAAR IN 20 minuten
Giacomazza Peppe maakt een saltimbocca, maar hij gebruikt roodbaars in plaats van kalfs.
«
»
14:50 Beach Barbecue
Dagny Ros bereidt varkenskoteletten, gevulde aardappelen, en een gegrilde zalm met algensalade.
«
»
15:20 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
15:50 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt maakt vanavond Chinese kool met worst en aardappeltjes, meloen met gorgonzola en lamsvlees met gegrilde aubergine op de barbecue.
«
»
16:15 Karola's Kitchen
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
16:45 Open Vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah beginnen hun weekje back to nature goed met spitroasted porchetta.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Giacomazza Peppe maakt een saltimbocca, maar hij gebruikt roodbaars in plaats van kalfs.
«
»
18:00 De Zomerkeuken
Peppe steekt zijn gegrilde lamszadel in een Italiaans jasje en maakt ook panzerotti fritti.
«
»
18:30 De Wereldkeuken
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla.
«
»
19:20 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke maakt met haar kinderen een heerlijke groentesoep, met een sidedish van slacrackers.
«
»
19:45 De Smaaktoerist
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen grillt een stuk steak en bereidt het met polenta die hij pimpt met mascarpone en een sausje.
«
»
21:10 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
21:40 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
22:40 Peppe's Pasta
Peppe maakt een overheerlijke fagotto di pasta, een pastabuidel, gevuld met ricotta en parmaham.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen grillt een stuk steak en bereidt het met polenta die hij pimpt met mascarpone en een sausje.
«
»
23:30 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
00:05 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
00:40 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
01:10 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat naar een aspergeteler uit Herentals. Hij maakt lekkere gerechten met de asperges.
«
»
01:50 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam reist naar het eiland Corsica, waar het weelderige groene landschap het eten smaak geeft.
«
»
02:45 KLAAR IN 20 minuten
Dagny Ros maakt vissticks op haar manier en serveert ze lekker eigenwijs: in een taco.
«
»
03:10 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen grillt een stuk steak en bereidt het met polenta die hij pimpt met mascarpone en een sausje.
«
»
03:30 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
03:55 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
04:45 Peppe's Pasta
Peppe maakt een overheerlijke fagotto di pasta, een pastabuidel, gevuld met ricotta en parmaham.
«
»
04:55 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen grillt een stuk steak en bereidt het met polenta die hij pimpt met mascarpone en een sausje.
«
»
05:20 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
05:50 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Céline-Marie heeft heel haar leven al het gevoel dat ze aan de verkeerde kant van het Kanaal geboren is. Ze is gefascineerd door Engeland en vraagt Tijs om een tattoo hierover voor haar te ontwerpen. Ulrich heeft autisme. Hij heeft al wel enkele tattoos, maar wil nu twee schildpadden, op elke arm één. En dat om zichzelf te beschermen tijdens paniekaanvallen. Vaste klant Patje Goots, ex-topvoetballer en buurman van Tijs, komt opnieuw langs voor de definitieve afwerking van zijn hardrock-tattoo. Annemie heeft nierkanker, ze moet dagelijks cortison toegediend krijgen. Die boodschap wil ze op haar arm laten tatoeëren, zodat mensen in geval van een ongeval of ziekte weten wat er dient te gebeuren...

'De Tattoo Shop', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers