
TVgids - njam!
Andere zender »
05:55 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
06:20 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, en maakt een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
07:05 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan gaat aan de slag in de keuken en bereidt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst.
«
»
07:35 | Peppe's Pizza |
Deze keer zitten Peppe's vader, zijn vrouw en kindjes en zijn broer en schoonzus bij hem aan tafel.
«
»
07:45 | De Dagschotel |
Julie Baekelandt serveert een bil van reebout en kiest voor knolselder, een onderschatte groente.
«
»
08:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Lore Moerman maakt kabeljauw klaar in de oven in combi met couscous, pompelmoes en granaatappel.
«
»
08:25 | Comfort Food |
's Morgens vroeg start Jeroen met verloren brood met een karamelsmaakje en een warme London Fog.
«
»
08:40 | De Gezonde Goesting |
Steffi maakt voor de kinderen lekkere haverkoekjes, een ontbijtsmoothie en een pompoenlasagne.
«
»
09:10 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
09:40 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
10:15 | BBQ Vanavond?! |
Dip van butternut en salie met krokant brood, een pastasalade met vongole en konijn met caponata.
«
»
10:35 | Het Weekmenu |
Dagný Rós bereidt onder andere IJslandse brandade en ribbetjes op Koreaanse wijze met aardappel.
«
»
11:15 | Roger van Damme - Goud |
Roger van Damme draagt een hemels dessert op aan atleten Kim Gevaert en Hanna Mariën.
«
»
11:45 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
12:15 | KLAAR IN 20 minuten |
Bart bereidt verse langoustines onder de grill en serveert deze met zeekraal en aardappel.
«
»
12:40 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, waar hij de geheimen van de tajine ontdekt.
«
»
13:30 | Urban Barbecue |
Bart Desmidt en Philip Vandamme verwennen hun gasten met een tarbot met een blanke botersaus.
«
»
14:40 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
15:15 | Soep! |
De chefs maken een IJslandse maaltjdsoep en een knolselderij-peterseliewortelsoep.
«
»
15:30 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
16:05 | Sportfood |
Laetitia loopt, zwemt en fietst en is door dat vele trainen en haar job vaak op de baan.
«
»
16:30 | Veggie! |
Chef Philippe bereidt barbagiuan van doperwtjes, een typisch gerecht uit Monaco.
«
»
16:45 | Veggie! |
Chef Philippe Van den Bulck maakt komkommercouscous met gegrilde haloumispiesjes.
«
»
17:05 | Tot op de Graat |
De pladijs is een van de meest verkochte vissen die in de Noordzee te vinden is.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Anne-Sophie maakt een lekkere warme maïschowder en ze pimpt hem met pikante chorizo.
«
»
17:55 | Toasted on wheels! |
Dagny en Dominique serveren Mexicaanse donuts en appeltaart met bloedworst in Mechelen.
«
»
18:25 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
18:55 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
19:30 | Het Weekmenu |
Dagný Rós bereidt onder andere IJslandse brandade en ribbetjes op Koreaanse wijze met aardappel.
«
»
20:25 | Panklaar |
Chef Jan Buytaert bereidt een gezonde, gemakkelijke en gegrilde groenteschotel in één pan.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Giacomazza Peppe maakt een saltimbocca, maar hij gebruikt roodbaars in plaats van kalfs.
«
»
21:10 | Ainsley Eats The Streets |
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
22:30 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Giacomazza Peppe maakt een saltimbocca, maar hij gebruikt roodbaars in plaats van kalfs.
«
»
23:25 | Ainsley Eats The Streets |
Chef-kok Ainsley Harriott reist de wereld rond om het plaatselijke straatvoedsel te ontdekken.
«
»
00:20 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
01:15 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, waterkers en hoevebier.
«
»
01:45 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
02:15 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
02:50 | KLAAR IN 20 minuten |
Giacomazza Peppe maakt een saltimbocca, maar hij gebruikt roodbaars in plaats van kalfs.
«
»
03:10 | Ainsley Eats The Streets |
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
03:55 | De Dagschotel |
Jan Tournier maakt een pastaschotel met grote stukken vlees, veel look en een heleboel eieren.
«
»
04:10 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
04:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Giacomazza Peppe maakt een saltimbocca, maar hij gebruikt roodbaars in plaats van kalfs.
«
»
05:00 | Ainsley Eats The Streets |
Chef-kok Ainsley Harriott reist de wereld rond om het plaatselijke straatvoedsel te ontdekken.
«
»
05:45 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»