
TVgids - njam!
Andere zender »
05:35 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
06:00 | De Sterrenkaart |
Yves Mattagne runt al vele jaren één van de beste visrestaurants van ons land in het Radisson Blue.
«
»
06:30 | Sportfood |
Michael en Stephanie maken een avondmaal en een ontbijt geschikt voor een loopwedstrijddag.
«
»
06:55 | De Smaaktoerist |
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
07:40 | Tot op de Graat |
Chef Johan bereidt langoustines. Deze zeekreeften zijn een heerlijk alternatief voor de scampi.
«
»
08:00 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer truffel.
«
»
08:35 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan gaat aan de slag in de keuken en bereidt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst.
«
»
09:10 | Het Weekmenu |
Peppe Giacomazza bereidt onder andere visballetjes met een salade en gehaktbrood met aubergines.
«
»
09:55 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
10:30 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
11:00 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
11:30 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, waar hij de geheimen van de tajine ontdekt.
«
»
12:25 | De Zomertafel |
Lore en Dominique bereiden onder andere aardappelsalade met tuinbonen en gevulde kwartels.
«
»
13:05 | Ainsley Eats The Streets |
Chef-kok Ainsley Harriott reist de wereld rond om het plaatselijke straatvoedsel te ontdekken.
«
»
13:55 | Vietnjam, met Quyên |
Quyên reist door culinair Vietnam, van noord naar zuid. Deze keer gaat ze naar de grote stad Hue.
«
»
14:25 | Toasted! |
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Gorgeous Goddess, Holy Mackerel en Magic Musroom Toast.
«
»
14:50 | Toasted on wheels! |
Vandaag staan bloemkooltortilla's, fish sticks met humus en havermoutwafels op het menu.
«
»
15:25 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
16:00 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
16:35 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
17:05 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
17:55 | De Sterrenkaart |
In zijn restaurant Kristalijn serveert chef Koen Somers hedendaagse gerechten van hoog niveau.
«
»
18:30 | Apero - Dining |
Andy maakt een heerlijke gin-tonic, terwijl Jeroen een kraakverse oester serveert.
«
»
19:05 | Pasta & Risotto |
Steffi maakt een courgette-brocolipannetje met boekweitnoedels en Peppe maakt risotto met roodbaars.
«
»
19:25 | De Zomerkeuken |
Dagny Ros duwt de temperatuur de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een bietensalade.
«
»
20:10 | KLAAR IN 20 minuten |
Jeroen De Pauw maakt in 20 minuten een croque met gerookte forel en mierikswortel.
«
»
20:40 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
21:35 | Op hete kolen |
Er worden varkensribbetjes op de hete kolen gegooid voor een zeer sappig resultaat.
«
»
22:00 | Veldvers |
Nicolas Decloedt maakt een frisse gazpacho van wortel en een heerlijke carrotcake.
«
»
22:25 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
23:00 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
23:30 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
00:25 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
00:55 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer truffel.
«
»
01:30 | Nuances |
Thierry Theys weet te verbazen met zijn bereiding van kalfszwezerik met koffie.
«
»
02:00 | Tot op de Graat |
Chef Johan bereidt langoustines. Deze zeekreeften zijn een heerlijk alternatief voor de scampi.
«
»
02:15 | De Gastentafel |
Peppe Giacomazza bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
03:00 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
03:45 | Op hete kolen |
Er worden varkensribbetjes op de hete kolen gegooid voor een zeer sappig resultaat.
«
»
04:10 | Veldvers |
Nicolas Decloedt maakt een frisse gazpacho van wortel en een heerlijke carrotcake.
«
»
04:20 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
04:45 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
05:15 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»