TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:35 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
06:00 De Sterrenkaart
Yves Mattagne runt al vele jaren één van de beste visrestaurants van ons land in het Radisson Blue.
«
»
06:30 Sportfood
Michael en Stephanie maken een avondmaal en een ontbijt geschikt voor een loopwedstrijddag.
«
»
06:55 De Smaaktoerist
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
07:40 Tot op de Graat
Chef Johan bereidt langoustines. Deze zeekreeften zijn een heerlijk alternatief voor de scampi.
«
»
08:00 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer truffel.
«
»
08:35 Over (h)eerlijke groenten
Johan gaat aan de slag in de keuken en bereidt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst.
«
»
09:10 Het Weekmenu
Peppe Giacomazza bereidt onder andere visballetjes met een salade en gehaktbrood met aubergines.
«
»
09:55 Karola's Kitchen
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
10:30 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
11:00 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
11:30 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, waar hij de geheimen van de tajine ontdekt.
«
»
12:25 De Zomertafel
Lore en Dominique bereiden onder andere aardappelsalade met tuinbonen en gevulde kwartels.
«
»
13:05 Ainsley Eats The Streets
Chef-kok Ainsley Harriott reist de wereld rond om het plaatselijke straatvoedsel te ontdekken.
«
»
13:55 Vietnjam, met Quyên
Quyên reist door culinair Vietnam, van noord naar zuid. Deze keer gaat ze naar de grote stad Hue.
«
»
14:25 Toasted!
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Gorgeous Goddess, Holy Mackerel en Magic Musroom Toast.
«
»
14:50 Toasted on wheels!
Vandaag staan bloemkooltortilla's, fish sticks met humus en havermoutwafels op het menu.
«
»
15:25 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
16:00 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
16:35 Karola's Kitchen
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
17:05 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
17:55 De Sterrenkaart
In zijn restaurant Kristalijn serveert chef Koen Somers hedendaagse gerechten van hoog niveau.
«
»
18:30 Apero - Dining
Andy maakt een heerlijke gin-tonic, terwijl Jeroen een kraakverse oester serveert.
«
»
19:05 Pasta & Risotto
Steffi maakt een courgette-brocolipannetje met boekweitnoedels en Peppe maakt risotto met roodbaars.
«
»
19:25 De Zomerkeuken
Dagny Ros duwt de temperatuur de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een bietensalade.
«
»
20:10 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen De Pauw maakt in 20 minuten een croque met gerookte forel en mierikswortel.
«
»
20:40 Ainsley Eats The Streets
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
21:35 Op hete kolen
Er worden varkensribbetjes op de hete kolen gegooid voor een zeer sappig resultaat.
«
»
22:00 Veldvers
Nicolas Decloedt maakt een frisse gazpacho van wortel en een heerlijke carrotcake.
«
»
22:25 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
23:00 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
23:30 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
00:25 Karola's Kitchen
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
00:55 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer truffel.
«
»
01:30 Nuances
Thierry Theys weet te verbazen met zijn bereiding van kalfszwezerik met koffie.
«
»
02:00 Tot op de Graat
Chef Johan bereidt langoustines. Deze zeekreeften zijn een heerlijk alternatief voor de scampi.
«
»
02:15 De Gastentafel
Peppe Giacomazza bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
03:00 Ainsley Eats The Streets
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
03:45 Op hete kolen
Er worden varkensribbetjes op de hete kolen gegooid voor een zeer sappig resultaat.
«
»
04:10 Veldvers
Nicolas Decloedt maakt een frisse gazpacho van wortel en een heerlijke carrotcake.
«
»
04:20 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
04:45 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft o.a. van de pikante mosterd van Tierenteyn.
«
»
05:15 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

De jonge getalenteerde cartracer Jimmy Bly laat het de laatste tijd wat afweten. Er wordt dan ook enorm veel druk op hem uitgeoefend door zijn manager, die tevens zijn broer is. Carl Henry, de eigenaar van de autorenstal, doet een beroep op ex-piloot Joe Tanto om Jimmy te helpen in het vooruitzicht van het nakende wereldkampioenschap. De opdracht is niet gemakkelijk aangezien de concurrentie met tegenstander Beau Brandenburg zich niet alleen op sportief vlak afspeelt. De twee jonge piloten zijn immers verliefd op hetzelfde meisje.

'Driven', film uit 2001 met oa. Sylvester Stallone, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers