
TVgids - njam!
Andere zender »
05:35 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een ovenschotel met laagjes van aardappelpuree, bloemkool en zalm.
«
»
06:00 | Urban Barbecue |
Michael grilt Oosterscheldekreeft met vadouvanboter en verder zijn er ribbekes en sardientjes.
«
»
06:30 | DIY |
Er wordt ijskoffie, fish sticks, chocolade decoratie en mini-pizza gemaakt.
«
»
06:55 | Tot op de Graat |
Volgens Johan heeft het goud uit de Noordzee, de kreeft, weinig nodig om tot zijn recht te komen.
«
»
07:10 | KLAAR IN 20 minuten |
Jeroen De Pauw maakt in twintig minuten een risotto van parelcouscous met champignons en ham.
«
»
07:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Dagny Ros maakt vissticks op haar manier en serveert ze lekker eigenwijs: in een taco.
«
»
08:00 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, waar hij de geheimen van de tajine ontdekt.
«
»
08:50 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
09:25 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een ovenschotel met laagjes van aardappelpuree, bloemkool en zalm.
«
»
09:35 | DIY |
Deze keer staan visbouillion, banketbakkersroom, een snelle hap en pindakaas op het menu.
«
»
09:55 | A la carte |
Johan reconstrueert het gerecht van Christines jeugd, klaargemaakt door haar moeder.
«
»
10:20 | BBQ Vanavond?! |
Naanbrood met yoghurt, een kalfsbil met citroen, pasta en parmaham en zelfgemaakte hamburgertjes.
«
»
11:00 | Het Weekmenu |
Jeroen de Pauw bereidt onder andere pasta met gegrilde groenten en spek en een pompoengratin.
«
»
11:50 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
12:20 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
12:55 | Pasta & Risotto |
Dagny Ros maakt van deze risotto een feest van champignons en geeft er haar eigenzinnige touch aan.
«
»
13:15 | Pasta & Risotto |
Jan Tournier maakt pasta met mosselen en spinazie en Steffi maakt quinotto met tomatensaus.
«
»
13:35 | Soep! |
De chefs maken een wortel-pompoensoep en een koude Spaanse looksoep.
«
»
14:00 | Soep! |
Dit keer op het menu: bloemkoolsoep (creme Dubarry) en looksoep met spek.
«
»
14:25 | Op de Rooster |
Johan Segers verrast Britt van Marsinelle met inktvis, lamshart, lamsschouder en lamslever.
«
»
14:55 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een ovenschotel met laagjes van aardappelpuree, bloemkool en zalm.
«
»
15:30 | De Smaaktoerist |
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
16:00 | Het Weekmenu |
Jan Tournier bereidt gevulde tomaat met stro-aardappelen, videe met puree, een broodje kip curry met groentjes en macaroni met gehaktballen.
«
»
16:45 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een heerlijke traybake en weet er twee gerechten van te bereiden.
«
»
17:15 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
17:50 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is.
«
»
18:40 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
19:20 | Meesterlijke Klassiekers |
Chef-kok Peter Goossens bereidt in zijn restaurant een Franse klassieker: duif clamart.
«
»
20:00 | De Zomerkeuken |
Peppe steekt zijn gegrilde lamszadel in een Italiaans jasje en maakt ook panzerotti fritti.
«
»
20:40 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
21:10 | The Art of Making Cocktails |
Manuel Wouters bedient de liefhebbers op hun wenken en maakt telkens drie cocktails.
«
»
21:25 | De Smaaktoerist |
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
21:50 | Beach Barbecue |
Bart Desmidt tovert mosselen, pladijs, entrecôte en vogelnestjes op de grill. Een zomers topmenu.
«
»
22:20 | De Sterrenkaart |
Chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, is de interessantste Waalse kok van het moment.
«
»
23:00 | Ainsley Eats The Streets |
Chef-kok Ainsley Harriott reist de wereld rond om het plaatselijke straatvoedsel te ontdekken.
«
»
23:50 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een ovenschotel met laagjes van aardappelpuree, bloemkool en zalm.
«
»
00:25 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
00:55 | De Sterrenkaart |
Yves Mattagne runt al vele jaren één van de beste visrestaurants van ons land in het Radisson Blue.
«
»
01:35 | Sportfood |
Michael en Stephanie maken een avondmaal en een ontbijt geschikt voor een loopwedstrijddag.
«
»
02:05 | De Smaaktoerist |
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
02:40 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
03:05 | The Art of Making Cocktails |
Manuel Wouters bedient de liefhebbers op hun wenken en maakt telkens drie cocktails.
«
»
03:15 | De Smaaktoerist |
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
03:40 | Beach Barbecue |
Bart Desmidt tovert mosselen, pladijs, entrecôte en vogelnestjes op de grill. Een zomers topmenu.
«
»
04:05 | De Sterrenkaart |
Chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, is de interessantste Waalse kok van het moment.
«
»
04:35 | Ainsley Eats The Streets |
Chef-kok Ainsley Harriott reist de wereld rond om het plaatselijke straatvoedsel te ontdekken.
«
»
05:20 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een ovenschotel met laagjes van aardappelpuree, bloemkool en zalm.
«
»
05:45 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»