
TVgids - njam!
Andere zender »
05:55 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer truffel.
«
»
06:25 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
06:55 | Het Weekmenu |
Johan Segers bereidt onder andere een ovenschotel met vis en prei en gebakken rijst met groente.
«
»
07:40 | Tot op het Bot: Het Varken |
Vandaag heeft chef Johan Segers een traditioneel Vlaams gerecht in gedachten: varkensgebraad.
«
»
08:00 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een ovenschotel met laagjes van aardappelpuree, bloemkool en zalm.
«
»
08:25 | De Smaaktoerist |
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
09:00 | BBQ Vanavond?! |
Vanavond BBQ?! Ceviche van zeebaars / Pizza van aubergines / Gegrilde cote à l'os.
«
»
09:20 | A la carte |
Johan Segers legt van A tot Z uit hoe je een perfect gebakken kalfszwezerik moet serveren.
«
»
09:45 | KLAAR IN 20 minuten |
Vanja van der Leeden kookt gnocchi met broccolisaus. Het krokantje komt van ansjovisbroodkruim.
«
»
10:10 | Ainsley Eats The Streets |
Chef-kok Ainsley Harriott reist de wereld rond om het plaatselijke straatvoedsel te ontdekken.
«
»
11:00 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
11:55 | De Smaaktoerist |
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
12:25 | BBQ Vanavond?! |
Een pastasalade met gehakt en courgette, een kaasbroodje met mostarda van peer en kip op bierblik.
«
»
12:45 | Pasta & Risotto |
Peppe maakt met een paar eenvoudige ingrediënten een overheerlijke risotto klaar.
«
»
13:05 | Toasted on wheels! |
De foodtruck van Dominique en Dagny verkoopt nacho's en scones met haring bij het Antwerpse MAS.
«
»
13:30 | Hete Vuren |
Voor Hete Vuren: daar staan de kandidaten van deze zinderende kookwedstrijd voor.
«
»
14:30 | De Hofleverancier |
Driesterrenchef Gert de Mangeleer keert terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
14:55 | De Dagschotel |
Chef Peppe verklapt zijn recept om de zeeduivel te pimpen met een jasje van gebakken aubergine.
«
»
15:10 | KLAAR IN 20 minuten |
Michiel van der Eerde maakt een smeuïge risotto met kabeljauw en gegrilde asperges.
«
»
15:35 | De Smaaktoerist |
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
16:10 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een ovenschotel met laagjes van aardappelpuree, bloemkool en zalm.
«
»
16:35 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Jelle maakt een bruschetta met een frisse salsa van meloen en krokante Parmaham.
«
»
17:55 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
18:30 | Het Weekmenu |
Jan Buytaert bereidt onder andere steak fiorentina met ovenaardappeltjes en gebakken makreel.
«
»
19:15 | A la carte |
Marjan komt uit een vissersfamilie. Aan Johan de taak om ingelegde vis in zure gelatine te bereiden.
«
»
19:50 | Meesterlijke Klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens maakt heerlijke klassieke garnaalkroketten.
«
»
20:25 | BBQ Vanavond?! |
Gegrild spek met salsa van tomaat, een tongfilet op de grill en verloren brood met gegrilde appelen.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Dominique maakt een Wienerschnitzel en hij serveert het gepaneerde kalfsvlees met pikante puree.
«
»
21:05 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een ovenschotel met laagjes van aardappelpuree, bloemkool en zalm.
«
»
21:35 | BBQ Vanavond?! |
Vanavond BBQ?! Ceviche van zeebaars / Pizza van aubergines / Gegrilde cote à l'os.
«
»
22:10 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Op Mallorca trekt Yotam het binnenland in op zoek naar authentieke lokale gerechten.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Bart bereidt verse langoustines onder de grill en serveert deze met zeekraal en aardappel.
«
»
23:20 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
23:55 | De Zomertafel |
Lore en Dominique bereiden onder andere aardappelsalade met tuinbonen en gevulde kwartels.
«
»
00:35 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een ovenschotel met laagjes van aardappelpuree, bloemkool en zalm.
«
»
01:05 | Urban Barbecue |
Michael grilt Oosterscheldekreeft met vadouvanboter en verder zijn er ribbekes en sardientjes.
«
»
01:35 | DIY |
Er wordt ijskoffie, fish sticks, chocolade decoratie en mini-pizza gemaakt.
«
»
02:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Jeroen De Pauw maakt in twintig minuten een risotto van parelcouscous met champignons en ham.
«
»
02:25 | KLAAR IN 20 minuten |
Dominique maakt een Wienerschnitzel en hij serveert het gepaneerde kalfsvlees met pikante puree.
«
»
02:45 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een ovenschotel met laagjes van aardappelpuree, bloemkool en zalm.
«
»
03:10 | BBQ Vanavond?! |
Vanavond BBQ?! Ceviche van zeebaars / Pizza van aubergines / Gegrilde cote à l'os.
«
»
03:25 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Op Mallorca trekt Yotam het binnenland in op zoek naar authentieke lokale gerechten.
«
»
04:15 | KLAAR IN 20 minuten |
Bart bereidt verse langoustines onder de grill en serveert deze met zeekraal en aardappel.
«
»
04:35 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
05:00 | De Zomertafel |
Lore en Dominique bereiden onder andere aardappelsalade met tuinbonen en gevulde kwartels.
«
»
05:35 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een ovenschotel met laagjes van aardappelpuree, bloemkool en zalm.
«
»