
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | Sportfood |
Chef Michael en Stephanie maken een smakelijk alternatief op kip met rijst voor krachttrainers.
«
»
06:15 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
06:45 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan gaat aan de slag in de keuken en bereidt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst.
«
»
07:15 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In Tel Aviv verkent Yotam Israëls meest verse producten en proeft hij zeevruchten met een twist.
«
»
08:00 | BBQ Vanavond?! |
Vanavond BBQ?! Ceviche van zeebaars / Pizza van aubergines / Gegrilde cote à l'os.
«
»
08:20 | Soep! |
Geen bloemkool of broccoli, maar een soep met romanesco. Ook een soep met gerookte zalm en dille.
«
»
08:40 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een ovenschotel met laagjes van aardappelpuree, bloemkool en zalm.
«
»
09:10 | Beach Barbecue |
Dagny Ros bereidt varkenskoteletten, gevulde aardappelen, en een gegrilde zalm met algensalade.
«
»
09:35 | De Smaaktoerist |
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
10:05 | KLAAR IN 20 minuten |
Bart Desmidt maakt paling met een flinke scheut room met tuinkers en aardappelblokjes.
«
»
10:30 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
11:05 | De Zomerkeuken |
Chef Roger bereidt een zalig stuk gelakte zalm op de grill en een verfrissende Thai beef salad.
«
»
11:36 | De Wereldkeuken |
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het heerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten.
«
»
12:20 | Ellemieke's KIDchen |
Ellemieke toont met dit favoriete gerecht van Zenna hoe je kinderen toch vis kan laten eten.
«
»
12:40 | De Dagschotel |
Vandaag verzorgt chef Roger van Damme een overheerlijke toast met gebakken champignons.
«
»
12:55 | KLAAR IN 20 minuten |
Chef Bert Meewis maakt in 20 minuten vlaswijting klaar met spinazie en mousselinesaus.
«
»
13:20 | Ainsley Eats The Streets |
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
14:10 | Peppe's Pasta |
Smakenverleider Peppe bereidt verse zwarte spaghetti en kleurt de slierten met een inktvis.
«
»
15:10 | De Smaaktoerist |
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
15:40 | BBQ Vanavond?! |
Vanavond BBQ?! Ceviche van zeebaars / Pizza van aubergines / Gegrilde cote à l'os.
«
»
16:00 | A la carte |
Johan Segers legt van A tot Z uit hoe je een perfect gebakken kalfszwezerik moet serveren.
«
»
16:25 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
17:00 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Vanja van der Leeden kookt gnocchi met broccolisaus. Het krokantje komt van ansjovisbroodkruim.
«
»
17:55 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
18:50 | Pasta & Risotto |
Peppe maakt met een paar eenvoudige ingrediënten een overheerlijke risotto klaar.
«
»
19:10 | De Smaaktoerist |
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
19:40 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een ovenschotel met laagjes van aardappelpuree, bloemkool en zalm.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Michiel van der Eerde maakt een smeuïge risotto met kabeljauw en gegrilde asperges.
«
»
21:05 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
21:40 | Toasted on wheels! |
De foodtruck van Dominique en Dagny verkoopt nacho's en scones met haring bij het Antwerpse MAS.
«
»
22:20 | Hete Vuren |
Voor Hete Vuren: daar staan de kandidaten van deze zinderende kookwedstrijd voor.
«
»
22:35 | De Hofleverancier |
Driesterrenchef Gert de Mangeleer keert terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Jelle maakt een bruschetta met een frisse salsa van meloen en krokante Parmaham.
«
»
23:25 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een ovenschotel met laagjes van aardappelpuree, bloemkool en zalm.
«
»
23:55 | De Smaaktoerist |
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
00:25 | Vietnjam, met Quyên |
Quyên reist door culinair Vietnam, van noord naar zuid. Deze keer gaat ze naar de grote stad Hue.
«
»
00:50 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer truffel.
«
»
01:25 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
01:55 | Tot op het Bot: Het Varken |
Vandaag heeft chef Johan Segers een traditioneel Vlaams gerecht in gedachten: varkensgebraad.
«
»
02:15 | KLAAR IN 20 minuten |
Dagny Ros maakt vissticks op haar manier en serveert ze lekker eigenwijs: in een taco.
«
»
02:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Michiel van der Eerde maakt een smeuïge risotto met kabeljauw en gegrilde asperges.
«
»
03:05 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
03:30 | Toasted on wheels! |
De foodtruck van Dominique en Dagny verkoopt nacho's en scones met haring bij het Antwerpse MAS.
«
»
03:50 | Hete Vuren |
Voor Hete Vuren: daar staan de kandidaten van deze zinderende kookwedstrijd voor.
«
»
04:00 | De Hofleverancier |
Driesterrenchef Gert de Mangeleer keert terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
04:20 | KLAAR IN 20 minuten |
Jelle maakt een bruschetta met een frisse salsa van meloen en krokante Parmaham.
«
»
04:45 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een ovenschotel met laagjes van aardappelpuree, bloemkool en zalm.
«
»
05:10 | De Smaaktoerist |
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
05:35 | Vietnjam, met Quyên |
Quyên reist door culinair Vietnam, van noord naar zuid. Deze keer gaat ze naar de grote stad Hue.
«
»
05:55 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer truffel.
«
»