TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Sportfood
Chef Michael en Stephanie maken een smakelijk alternatief op kip met rijst voor krachttrainers.
«
»
06:15 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
06:45 Over (h)eerlijke groenten
Johan gaat aan de slag in de keuken en bereidt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst.
«
»
07:15 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In Tel Aviv verkent Yotam Israëls meest verse producten en proeft hij zeevruchten met een twist.
«
»
08:00 BBQ Vanavond?!
Vanavond BBQ?! Ceviche van zeebaars / Pizza van aubergines / Gegrilde cote à l'os.
«
»
08:20 Soep!
Geen bloemkool of broccoli, maar een soep met romanesco. Ook een soep met gerookte zalm en dille.
«
»
08:40 Karola's Kitchen
Karolien maakt een ovenschotel met laagjes van aardappelpuree, bloemkool en zalm.
«
»
09:10 Beach Barbecue
Dagny Ros bereidt varkenskoteletten, gevulde aardappelen, en een gegrilde zalm met algensalade.
«
»
09:35 De Smaaktoerist
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
10:05 KLAAR IN 20 minuten
Bart Desmidt maakt paling met een flinke scheut room met tuinkers en aardappelblokjes.
«
»
10:30 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
11:05 De Zomerkeuken
Chef Roger bereidt een zalig stuk gelakte zalm op de grill en een verfrissende Thai beef salad.
«
»
11:36 De Wereldkeuken
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het heerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten.
«
»
12:20 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke toont met dit favoriete gerecht van Zenna hoe je kinderen toch vis kan laten eten.
«
»
12:40 De Dagschotel
Vandaag verzorgt chef Roger van Damme een overheerlijke toast met gebakken champignons.
«
»
12:55 KLAAR IN 20 minuten
Chef Bert Meewis maakt in 20 minuten vlaswijting klaar met spinazie en mousselinesaus.
«
»
13:20 Ainsley Eats The Streets
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
14:10 Peppe's Pasta
Smakenverleider Peppe bereidt verse zwarte spaghetti en kleurt de slierten met een inktvis.
«
»
15:10 De Smaaktoerist
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
15:40 BBQ Vanavond?!
Vanavond BBQ?! Ceviche van zeebaars / Pizza van aubergines / Gegrilde cote à l'os.
«
»
16:00 A la carte
Johan Segers legt van A tot Z uit hoe je een perfect gebakken kalfszwezerik moet serveren.
«
»
16:25 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
17:00 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vanja van der Leeden kookt gnocchi met broccolisaus. Het krokantje komt van ansjovisbroodkruim.
«
»
17:55 Ainsley Eats The Streets
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
18:50 Pasta & Risotto
Peppe maakt met een paar eenvoudige ingrediënten een overheerlijke risotto klaar.
«
»
19:10 De Smaaktoerist
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
19:40 Karola's Kitchen
Karolien maakt een ovenschotel met laagjes van aardappelpuree, bloemkool en zalm.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Michiel van der Eerde maakt een smeuïge risotto met kabeljauw en gegrilde asperges.
«
»
21:05 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
21:40 Toasted on wheels!
De foodtruck van Dominique en Dagny verkoopt nacho's en scones met haring bij het Antwerpse MAS.
«
»
22:20 Hete Vuren
Voor Hete Vuren: daar staan de kandidaten van deze zinderende kookwedstrijd voor.
«
»
22:35 De Hofleverancier
Driesterrenchef Gert de Mangeleer keert terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Jelle maakt een bruschetta met een frisse salsa van meloen en krokante Parmaham.
«
»
23:25 Karola's Kitchen
Karolien maakt een ovenschotel met laagjes van aardappelpuree, bloemkool en zalm.
«
»
23:55 De Smaaktoerist
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
00:25 Vietnjam, met Quyên
Quyên reist door culinair Vietnam, van noord naar zuid. Deze keer gaat ze naar de grote stad Hue.
«
»
00:50 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer truffel.
«
»
01:25 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
01:55 Tot op het Bot: Het Varken
Vandaag heeft chef Johan Segers een traditioneel Vlaams gerecht in gedachten: varkensgebraad.
«
»
02:15 KLAAR IN 20 minuten
Dagny Ros maakt vissticks op haar manier en serveert ze lekker eigenwijs: in een taco.
«
»
02:40 KLAAR IN 20 minuten
Michiel van der Eerde maakt een smeuïge risotto met kabeljauw en gegrilde asperges.
«
»
03:05 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
03:30 Toasted on wheels!
De foodtruck van Dominique en Dagny verkoopt nacho's en scones met haring bij het Antwerpse MAS.
«
»
03:50 Hete Vuren
Voor Hete Vuren: daar staan de kandidaten van deze zinderende kookwedstrijd voor.
«
»
04:00 De Hofleverancier
Driesterrenchef Gert de Mangeleer keert terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
04:20 KLAAR IN 20 minuten
Jelle maakt een bruschetta met een frisse salsa van meloen en krokante Parmaham.
«
»
04:45 Karola's Kitchen
Karolien maakt een ovenschotel met laagjes van aardappelpuree, bloemkool en zalm.
«
»
05:10 De Smaaktoerist
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen.
«
»
05:35 Vietnjam, met Quyên
Quyên reist door culinair Vietnam, van noord naar zuid. Deze keer gaat ze naar de grote stad Hue.
«
»
05:55 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer truffel.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Céline-Marie heeft heel haar leven al het gevoel dat ze aan de verkeerde kant van het Kanaal geboren is. Ze is gefascineerd door Engeland en vraagt Tijs om een tattoo hierover voor haar te ontwerpen. Ulrich heeft autisme. Hij heeft al wel enkele tattoos, maar wil nu twee schildpadden, op elke arm één. En dat om zichzelf te beschermen tijdens paniekaanvallen. Vaste klant Patje Goots, ex-topvoetballer en buurman van Tijs, komt opnieuw langs voor de definitieve afwerking van zijn hardrock-tattoo. Annemie heeft nierkanker, ze moet dagelijks cortison toegediend krijgen. Die boodschap wil ze op haar arm laten tatoeëren, zodat mensen in geval van een ongeval of ziekte weten wat er dient te gebeuren...

'De Tattoo Shop', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers