
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
06:10 | Urban Barbecue |
Bart Desmidt en sous-chef Philip Vandamme bereiden gegrilde asperges met wulken.
«
»
06:35 | DIY |
Er wordt chutney, bolognaisesaus, opgelegde citroen en limonade gemaakt.
«
»
07:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Dagny Ros maakt vissticks op haar manier en serveert ze lekker eigenwijs: in een taco.
«
»
07:25 | De Dagschotel |
Vandaag bereidt keukentalent Michaël Vrijmoed een heerlijke gemarineerde zeebaars met venkel.
«
»
07:35 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer kreeft.
«
»
08:00 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In de prachtige vissershaven van Bosa kookt Yotam vers gevangen kreeft op open vuur.
«
»
08:50 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
09:25 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
09:55 | A la carte |
Kevin is dol op oesters en Johan Segers maakt ze voor hem klaar op drie verschillende manieren.
«
»
10:25 | De Dagschotel |
Smaakacrobaat Dominique Persoone maakt een kabeljauw klaar met een lekker korstje van tuinkruiden.
«
»
10:35 | BBQ Vanavond?! |
Gegrild spek met salsa van tomaat, een tongfilet op de grill en verloren brood met gegrilde appelen.
«
»
11:00 | Het Weekmenu |
Dagný Rós bereidt onder andere visballetjes met remoulade en Indische kip met naanbrood.
«
»
11:45 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
12:20 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
12:50 | Pasta & Risotto |
Jan Tournier maakt pasta met ibericoham en Peppe maakt risotto met amaronewijn en porcini.
«
»
13:15 | Pasta & Risotto |
Steffi maakt een Aziatiche pasta met pindagembersaus en Dagny Ros maakt een ijslandse risotto.
«
»
13:40 | Soep! |
De chefs maken een Italiaanse kippensoep en een keteltje met rundvlees, gevogelte en groenten.
«
»
14:00 | Tot op het Bot: Het Varken |
Johan Segers heeft een topgerecht in petto: een hammetje in de oven met wortelpuree en mosterdsaus..
«
»
14:30 | Op de Rooster |
Sam de Bruyn en Johan bereiden onder andere kreeft, wilde gamba's, scheermessen en langoest.
«
»
15:00 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
15:30 | Culinair Thailand |
Geniet van de prachtige smaken, geuren en kleuren van Thailand tijdens de culinaire reis van Roger.
«
»
16:00 | Het Weekmenu |
Johan Segers bereidt onder andere een ovenschotel met vis en prei en gebakken rijst met groente.
«
»
16:50 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een ovenschotel met laagjes van aardappelpuree, bloemkool en zalm.
«
»
17:20 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
17:55 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
18:50 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
19:30 | Meesterlijke Klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens maakt een heerlijke klassieke kabeljauw met mousseline.
«
»
20:10 | De Zomerkeuken |
Chef Roger bereidt een zalig stuk gelakte zalm op de grill en een verfrissende Thai beef salad.
«
»
20:40 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
21:15 | The Art of Making Cocktails |
Manuel Wouters bedient de liefhebbers op hun wenken en maakt telkens drie cocktails.
«
»
21:25 | Peppe's Toscane |
Federico Fazzuoli kweekt als hobby witte Toscaanse bonen en maakt daar heerlijke maaltijden mee.
«
»
21:55 | Beach Barbecue |
Dagny Ros bereidt varkenskoteletten, gevulde aardappelen, en een gegrilde zalm met algensalade.
«
»
22:20 | De Sterrenkaart |
Geert van Hecke van De Karmeliet is één van de absolute peetvaders van de Belgische gastronomie.
«
»
23:00 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is.
«
»
23:55 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
00:25 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
00:55 | De Sterrenkaart |
Matthieu Beudaert studeerde kunstgeschiedenis, maar maakte een switch en opende Table d'Amis.
«
»
01:40 | Sportfood |
Michael en Stephanie maken een krachtontbijt, een energiereep en een recuperatieshake.
«
»
02:10 | De Smaaktoerist |
Jeroen trekt naar het Pajottenland en vindt er onder andere een vlierboer en een kaasmaker.
«
»
02:40 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
03:05 | The Art of Making Cocktails |
Manuel Wouters bedient de liefhebbers op hun wenken en maakt telkens drie cocktails.
«
»
03:15 | Peppe's Toscane |
Federico Fazzuoli kweekt als hobby witte Toscaanse bonen en maakt daar heerlijke maaltijden mee.
«
»
03:35 | Beach Barbecue |
Dagny Ros bereidt varkenskoteletten, gevulde aardappelen, en een gegrilde zalm met algensalade.
«
»
03:55 | De Sterrenkaart |
Geert van Hecke van De Karmeliet is één van de absolute peetvaders van de Belgische gastronomie.
«
»
04:25 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is.
«
»
05:15 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
05:35 | Bal National Zomereditie |
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»