TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, en maakt een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
06:30 Het Weekmenu
Johan Segers bereidt onder andere een ovenschotel met vis en prei en gebakken rijst met groente.
«
»
07:10 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam reist naar het eiland Corsica, waar het weelderige groene landschap het eten smaak geeft.
«
»
08:00 Soep!
De chefs maken aardpeersoep met truffel en een tomaten basilicumsoep.
«
»
08:20 Karola's Kitchen
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
09:45 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Dit keer maakt hij hamburgers en snickers.
«
»
10:10 KLAAR IN 20 minuten
Vanja van der Leeden kookt gnocchi met broccolisaus. Het krokantje komt van ansjovisbroodkruim.
«
»
10:35 De Eregast
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
11:30 De Wereldkeuken
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla.
«
»
12:15 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna maken een heerlijke rijstschotel met restjes klaar met zalmspiesjes.
«
»
12:35 De Smaaktoerist
Jeroen zoekt naar de lekkerste streekproducten van de Ardennen en geniet er o.a. van lamsvlees.
«
»
13:15 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen de Pauw maakt van knolselder ravioli en maakt het krokantje van rustiek brood.
«
»
13:40 DIY
Er wordt américain, partynootjes, vijgencompote en speculaaspasta gemaakt.
«
»
14:05 Ainsley Eats The Streets
Chef-kok Ainsley Harriott reist de wereld rond om het plaatselijke straatvoedsel te ontdekken.
«
»
14:55 Peppe's Pasta
Peppe toont hoe je verse pasta maakt en doet dat in de vorm van spaghetti alla chitarra.
«
»
15:15 KLAAR IN 20 minuten
Bart Desmidt bereidt een gerecht van bosduif met een puree van appels en aardappelen.
«
»
15:45 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
16:20 A la carte
Hobbykok Joris vraagt Johan om de lekkere steak met Stroganoffsaus van vroeger te reconstrueren.
«
»
16:45 Comfort Food
Jeroen maakt een zachte, zoete aardappelsoep en erna een heerlijke, simpele Mexicaanse nachoschotel.
«
»
17:10 Comfort Food
Als het binnenblijfweer is, maakt Jeroen balletjes in tomatensaus klaar die kort in de oven gaan.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Jelle maakt een bruschetta met een frisse salsa van meloen en krokante Parmaham.
«
»
17:55 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
18:45 Pasta & Risotto
Dagny ros maakt spaghetti met bloemkool en geroosterde pancetta en Jan maakt risotto met gamba's.
«
»
19:05 Sportfood
Michael en Stephanie maken een krachtontbijt, een energiereep en een recuperatieshake.
«
»
20:10 Karola's Kitchen
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Bart Desmidt bereidt een gerecht van bosduif met een puree van appels en aardappelen.
«
»
21:05 De Dagschotel
Topchef Jan Tournier maakt een eenvoudige pasta met bloemkool, ideaal comfortfood dus.
«
»
21:25 Toasted on wheels!
Dagny Ros en Dominique serveren maïs van de barbecue en Scandinavische croques op het Theaterplein.
«
»
22:10 Piet Patron
Stijn maakt vandaag een pittig chorizogerecht klaar met vlees van het mangalica-varken.
«
»
22:35 De Hofleverancier
Gert de Mangeleer keert terug naar de basis en alles staat dit keer in het teken van de venkel.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Lore Moerman zorgt voor een kommetje soep van witloof met amandelen en een toast van blauwe kaas.
«
»
23:25 Karola's Kitchen
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
23:55 Comfort Food
Jeroen maakt een zachte, zoete aardappelsoep en erna een heerlijke, simpele Mexicaanse nachoschotel.
«
»
00:10 Vietnjam, met Quyên
Quyên reist door culinair Vietnam. Deze keer gaat ze naar de zuidelijke stad Hoi An.
«
»
00:35 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer kreeft.
«
»
01:05 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
01:40 Tot op het Bot: Het Varken
Johan Segers maakt een van zijn favoriete stukken van het varken klaar, de poot.
«
»
02:05 KLAAR IN 20 minuten
Bart Desmidt bereidt een gerecht van bosduif met een puree van appels en aardappelen.
«
»
02:25 De Dagschotel
Topchef Jan Tournier maakt een eenvoudige pasta met bloemkool, ideaal comfortfood dus.
«
»
02:35 Toasted on wheels!
Dagny Ros en Dominique serveren maïs van de barbecue en Scandinavische croques op het Theaterplein.
«
»
02:55 Piet Patron
Stijn maakt vandaag een pittig chorizogerecht klaar met vlees van het mangalica-varken.
«
»
03:15 De Hofleverancier
Gert de Mangeleer keert terug naar de basis en alles staat dit keer in het teken van de venkel.
«
»
03:35 KLAAR IN 20 minuten
Lore Moerman zorgt voor een kommetje soep van witloof met amandelen en een toast van blauwe kaas.
«
»
04:00 Karola's Kitchen
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
04:20 Comfort Food
Jeroen maakt een zachte, zoete aardappelsoep en erna een heerlijke, simpele Mexicaanse nachoschotel.
«
»
04:40 Vietnjam, met Quyên
Quyên reist door culinair Vietnam. Deze keer gaat ze naar de zuidelijke stad Hoi An.
«
»
04:55 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer kreeft.
«
»
05:20 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
05:50 Tot op het Bot: Het Varken
Johan Segers maakt een van zijn favoriete stukken van het varken klaar, de poot.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Telefacts Zomer' (VTM)

De Kardashians zijn wereldberoemd. Kim begon in de schaduw van een andere bekendheid, Paris Hilton, maar ondertussen kent iedereen haar én haar familie. Ze hebben er dan ook alles aan gedaan om hun eigen Hollywoodsprookje te bouwen. 'Telefacts Zomer' neemt je twee afleveringen mee in het verhaal van de Kardashians. Intimi leggen uit hoe een hele familie in zo'n korte tijd beroemd en rijk kon worden.

'Telefacts Zomer', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers