
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, en maakt een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
06:30 | Het Weekmenu |
Johan Segers bereidt onder andere een ovenschotel met vis en prei en gebakken rijst met groente.
«
»
07:10 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam reist naar het eiland Corsica, waar het weelderige groene landschap het eten smaak geeft.
«
»
08:00 | Soep! |
De chefs maken aardpeersoep met truffel en een tomaten basilicumsoep.
«
»
08:20 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
09:45 | Winters Grillen |
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Dit keer maakt hij hamburgers en snickers.
«
»
10:10 | KLAAR IN 20 minuten |
Vanja van der Leeden kookt gnocchi met broccolisaus. Het krokantje komt van ansjovisbroodkruim.
«
»
10:35 | De Eregast |
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
11:30 | De Wereldkeuken |
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla.
«
»
12:15 | Ellemieke's KIDchen |
Ellemieke, Noah en Zenna maken een heerlijke rijstschotel met restjes klaar met zalmspiesjes.
«
»
12:35 | De Smaaktoerist |
Jeroen zoekt naar de lekkerste streekproducten van de Ardennen en geniet er o.a. van lamsvlees.
«
»
13:15 | KLAAR IN 20 minuten |
Jeroen de Pauw maakt van knolselder ravioli en maakt het krokantje van rustiek brood.
«
»
13:40 | DIY |
Er wordt américain, partynootjes, vijgencompote en speculaaspasta gemaakt.
«
»
14:05 | Ainsley Eats The Streets |
Chef-kok Ainsley Harriott reist de wereld rond om het plaatselijke straatvoedsel te ontdekken.
«
»
14:55 | Peppe's Pasta |
Peppe toont hoe je verse pasta maakt en doet dat in de vorm van spaghetti alla chitarra.
«
»
15:15 | KLAAR IN 20 minuten |
Bart Desmidt bereidt een gerecht van bosduif met een puree van appels en aardappelen.
«
»
15:45 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
16:20 | A la carte |
Hobbykok Joris vraagt Johan om de lekkere steak met Stroganoffsaus van vroeger te reconstrueren.
«
»
16:45 | Comfort Food |
Jeroen maakt een zachte, zoete aardappelsoep en erna een heerlijke, simpele Mexicaanse nachoschotel.
«
»
17:10 | Comfort Food |
Als het binnenblijfweer is, maakt Jeroen balletjes in tomatensaus klaar die kort in de oven gaan.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Jelle maakt een bruschetta met een frisse salsa van meloen en krokante Parmaham.
«
»
17:55 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
18:45 | Pasta & Risotto |
Dagny ros maakt spaghetti met bloemkool en geroosterde pancetta en Jan maakt risotto met gamba's.
«
»
19:05 | Sportfood |
Michael en Stephanie maken een krachtontbijt, een energiereep en een recuperatieshake.
«
»
20:10 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Bart Desmidt bereidt een gerecht van bosduif met een puree van appels en aardappelen.
«
»
21:05 | De Dagschotel |
Topchef Jan Tournier maakt een eenvoudige pasta met bloemkool, ideaal comfortfood dus.
«
»
21:25 | Toasted on wheels! |
Dagny Ros en Dominique serveren maïs van de barbecue en Scandinavische croques op het Theaterplein.
«
»
22:10 | Piet Patron |
Stijn maakt vandaag een pittig chorizogerecht klaar met vlees van het mangalica-varken.
«
»
22:35 | De Hofleverancier |
Gert de Mangeleer keert terug naar de basis en alles staat dit keer in het teken van de venkel.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Lore Moerman zorgt voor een kommetje soep van witloof met amandelen en een toast van blauwe kaas.
«
»
23:25 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
23:55 | Comfort Food |
Jeroen maakt een zachte, zoete aardappelsoep en erna een heerlijke, simpele Mexicaanse nachoschotel.
«
»
00:10 | Vietnjam, met Quyên |
Quyên reist door culinair Vietnam. Deze keer gaat ze naar de zuidelijke stad Hoi An.
«
»
00:35 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer kreeft.
«
»
01:05 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
01:40 | Tot op het Bot: Het Varken |
Johan Segers maakt een van zijn favoriete stukken van het varken klaar, de poot.
«
»
02:05 | KLAAR IN 20 minuten |
Bart Desmidt bereidt een gerecht van bosduif met een puree van appels en aardappelen.
«
»
02:25 | De Dagschotel |
Topchef Jan Tournier maakt een eenvoudige pasta met bloemkool, ideaal comfortfood dus.
«
»
02:35 | Toasted on wheels! |
Dagny Ros en Dominique serveren maïs van de barbecue en Scandinavische croques op het Theaterplein.
«
»
02:55 | Piet Patron |
Stijn maakt vandaag een pittig chorizogerecht klaar met vlees van het mangalica-varken.
«
»
03:15 | De Hofleverancier |
Gert de Mangeleer keert terug naar de basis en alles staat dit keer in het teken van de venkel.
«
»
03:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Lore Moerman zorgt voor een kommetje soep van witloof met amandelen en een toast van blauwe kaas.
«
»
04:00 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
04:20 | Comfort Food |
Jeroen maakt een zachte, zoete aardappelsoep en erna een heerlijke, simpele Mexicaanse nachoschotel.
«
»
04:40 | Vietnjam, met Quyên |
Quyên reist door culinair Vietnam. Deze keer gaat ze naar de zuidelijke stad Hoi An.
«
»
04:55 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer kreeft.
«
»
05:20 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
05:50 | Tot op het Bot: Het Varken |
Johan Segers maakt een van zijn favoriete stukken van het varken klaar, de poot.
«
»