
TVgids - njam!
Andere zender »
05:55 | De Dagschotel |
Culinaire duizendpoot Jan Buytaert maakt een Hollandse uitsmijter met kaas en krokante ontbijtspek.
«
»
06:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Jeroen de Pauw maakt van knolselder ravioli en maakt het krokantje van rustiek brood.
«
»
06:20 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
07:10 | De Eregast |
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
08:00 | Veggie! |
Chef Philippe maakt deze keer een gezonde Indische bloemkoolcurry, uiteraard geheel vegetarisch.
«
»
08:15 | Veggie! |
Philippe Van den Bulck maakt waterzooi.
«
»
08:30 | Tot op de Graat |
Chef Johan bereidt een gerecht met Belgische ingrediënten: koolvis in papillot met witloof en bier.
«
»
09:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Bart Desmidt maakt paling met een flinke scheut room met tuinkers en aardappelblokjes.
«
»
10:00 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
10:30 | Nuances |
Sterrenchef Thierry Theys laat zien hoe je heerlijke zeetong maakt.
«
»
11:05 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De mannen luiden het weekend in met een oranje cocktail, Hollandse maatjes en een lamsstoofpot.
«
»
11:50 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
12:50 | KLAAR IN 20 minuten |
De Limburgse chef Bert Meewis maakt een heerlijk gevulde pladijs met champignons en ansjovis.
«
»
13:20 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is.
«
»
14:10 | Panklaar |
Chef Jan Buytaert bereidt een gezonde, gemakkelijke en gegrilde groenteschotel in één pan.
«
»
14:25 | Apero - Dining |
Andy de Brouwer bereidt een icetea en Jeroen de Pauw maakt een Pan Catalan klaar.
«
»
15:20 | KLAAR IN 20 minuten |
Jeroen de Pauw maakt van knolselder ravioli en maakt het krokantje van rustiek brood.
«
»
15:45 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
16:35 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
17:05 | Winters Grillen |
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Dit keer maakt hij hamburgers en snickers.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Vanja van der Leeden kookt gnocchi met broccolisaus. Het krokantje komt van ansjovisbroodkruim.
«
»
17:55 | De Eregast |
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
18:45 | De Wereldkeuken |
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla.
«
»
19:35 | Ellemieke's KIDchen |
Ellemieke, Noah en Zenna maken een heerlijke rijstschotel met restjes klaar met zalmspiesjes.
«
»
20:05 | De Smaaktoerist |
Jeroen zoekt naar de lekkerste streekproducten van de Ardennen en geniet er o.a. van lamsvlees.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Jeroen de Pauw maakt van knolselder ravioli en maakt het krokantje van rustiek brood.
«
»
21:05 | DIY |
Er wordt américain, partynootjes, vijgencompote en speculaaspasta gemaakt.
«
»
21:30 | Ainsley Eats The Streets |
Chef-kok Ainsley Harriott reist de wereld rond om het plaatselijke straatvoedsel te ontdekken.
«
»
22:45 | Peppe's Pasta |
Peppe toont hoe je verse pasta maakt en doet dat in de vorm van spaghetti alla chitarra.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Bart Desmidt bereidt een gerecht van bosduif met een puree van appels en aardappelen.
«
»
23:25 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
23:55 | Sportfood |
Laetitia loopt, zwemt en fietst en is door dat vele trainen en haar job vaak op de baan.
«
»
00:20 | Feest van Eigen Bodem |
Een Belgische pizza van aardappel, of een galette, daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel.
«
»
00:50 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, en maakt een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
01:35 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam reist naar het eiland Corsica, waar het weelderige groene landschap het eten smaak geeft.
«
»
02:25 | KLAAR IN 20 minuten |
Jeroen de Pauw maakt van knolselder ravioli en maakt het krokantje van rustiek brood.
«
»
02:45 | DIY |
Er wordt américain, partynootjes, vijgencompote en speculaaspasta gemaakt.
«
»
03:10 | Ainsley Eats The Streets |
Chef-kok Ainsley Harriott reist de wereld rond om het plaatselijke straatvoedsel te ontdekken.
«
»
03:55 | Peppe's Pasta |
Peppe toont hoe je verse pasta maakt en doet dat in de vorm van spaghetti alla chitarra.
«
»
04:10 | KLAAR IN 20 minuten |
Bart Desmidt bereidt een gerecht van bosduif met een puree van appels en aardappelen.
«
»
04:30 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
05:00 | Sportfood |
Laetitia loopt, zwemt en fietst en is door dat vele trainen en haar job vaak op de baan.
«
»
05:20 | Feest van Eigen Bodem |
Een Belgische pizza van aardappel, of een galette, daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel.
«
»