TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 De Dagschotel
Culinaire duizendpoot Jan Buytaert maakt een Hollandse uitsmijter met kaas en krokante ontbijtspek.
«
»
06:00 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen de Pauw maakt van knolselder ravioli en maakt het krokantje van rustiek brood.
«
»
06:20 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
07:10 De Eregast
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
08:00 Veggie!
Chef Philippe maakt deze keer een gezonde Indische bloemkoolcurry, uiteraard geheel vegetarisch.
«
»
08:15 Veggie!
Philippe Van den Bulck maakt waterzooi.
«
»
08:30 Tot op de Graat
Chef Johan bereidt een gerecht met Belgische ingrediënten: koolvis in papillot met witloof en bier.
«
»
09:35 KLAAR IN 20 minuten
Bart Desmidt maakt paling met een flinke scheut room met tuinkers en aardappelblokjes.
«
»
10:00 Karola's Kitchen
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
10:30 Nuances
Sterrenchef Thierry Theys laat zien hoe je heerlijke zeetong maakt.
«
»
11:05 De Chalet, Hollandse Maatjes
De mannen luiden het weekend in met een oranje cocktail, Hollandse maatjes en een lamsstoofpot.
«
»
11:50 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
12:50 KLAAR IN 20 minuten
De Limburgse chef Bert Meewis maakt een heerlijk gevulde pladijs met champignons en ansjovis.
«
»
13:20 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is.
«
»
14:10 Panklaar
Chef Jan Buytaert bereidt een gezonde, gemakkelijke en gegrilde groenteschotel in één pan.
«
»
14:25 Apero - Dining
Andy de Brouwer bereidt een icetea en Jeroen de Pauw maakt een Pan Catalan klaar.
«
»
15:20 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen de Pauw maakt van knolselder ravioli en maakt het krokantje van rustiek brood.
«
»
15:45 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
16:35 Karola's Kitchen
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
17:05 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Dit keer maakt hij hamburgers en snickers.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vanja van der Leeden kookt gnocchi met broccolisaus. Het krokantje komt van ansjovisbroodkruim.
«
»
17:55 De Eregast
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
18:45 De Wereldkeuken
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla.
«
»
19:35 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna maken een heerlijke rijstschotel met restjes klaar met zalmspiesjes.
«
»
20:05 De Smaaktoerist
Jeroen zoekt naar de lekkerste streekproducten van de Ardennen en geniet er o.a. van lamsvlees.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen de Pauw maakt van knolselder ravioli en maakt het krokantje van rustiek brood.
«
»
21:05 DIY
Er wordt américain, partynootjes, vijgencompote en speculaaspasta gemaakt.
«
»
21:30 Ainsley Eats The Streets
Chef-kok Ainsley Harriott reist de wereld rond om het plaatselijke straatvoedsel te ontdekken.
«
»
22:45 Peppe's Pasta
Peppe toont hoe je verse pasta maakt en doet dat in de vorm van spaghetti alla chitarra.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Bart Desmidt bereidt een gerecht van bosduif met een puree van appels en aardappelen.
«
»
23:25 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
23:55 Sportfood
Laetitia loopt, zwemt en fietst en is door dat vele trainen en haar job vaak op de baan.
«
»
00:20 Feest van Eigen Bodem
Een Belgische pizza van aardappel, of een galette, daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel.
«
»
00:50 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, en maakt een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
01:35 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam reist naar het eiland Corsica, waar het weelderige groene landschap het eten smaak geeft.
«
»
02:25 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen de Pauw maakt van knolselder ravioli en maakt het krokantje van rustiek brood.
«
»
02:45 DIY
Er wordt américain, partynootjes, vijgencompote en speculaaspasta gemaakt.
«
»
03:10 Ainsley Eats The Streets
Chef-kok Ainsley Harriott reist de wereld rond om het plaatselijke straatvoedsel te ontdekken.
«
»
03:55 Peppe's Pasta
Peppe toont hoe je verse pasta maakt en doet dat in de vorm van spaghetti alla chitarra.
«
»
04:10 KLAAR IN 20 minuten
Bart Desmidt bereidt een gerecht van bosduif met een puree van appels en aardappelen.
«
»
04:30 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
05:00 Sportfood
Laetitia loopt, zwemt en fietst en is door dat vele trainen en haar job vaak op de baan.
«
»
05:20 Feest van Eigen Bodem
Een Belgische pizza van aardappel, of een galette, daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Tien Om Te Zien: De Zomer van 1991' (VTM)

'Tien Om Te Zien - De Zomer van 199X' brengt de zomers van Tien om te zien weer tot leven! Coryfeeën van toen én sterren van nu (her)beleven de meest memorabele acts uit het iconische muziekprogramma. Deze week reizen we terug naar de zomer van 1991. En het wordt best spannend daar aan de King Beach in Blankenberge. Piraat Kid Coco gooit er zijn anker uit, Gorky lost er zijn Lieve Kleine Piranha en Marina Wally gooit haar hele wezen in de strijd. Deze zomer van Tien Om Te Zien is zelfs zo memorabel dat Will Tura, de Keizer van het Vlaamse lied, er een nummer over schreef!

'Tien om te zien: De Zomer van 1991', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers