TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer kaviaar.
«
»
06:00 Bal National
Wim maalt gemengd gehakt en rolt er balletjes van die garen in een zijdezachte tomatensaus.
«
»
06:20 Bal National
Gehaktbal met 'sauce lapin' en puree van Joël Robuchon en een gehaktbal met krieken en puree.
«
»
06:50 Nuances
Thierry Theys bereidt een heerlijk gerookte Oosterschelde paling met Granny Smith appel.
«
»
07:15 De Gastentafel
Peppe Giacomazza bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
08:00 Karola's Kitchen
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
08:30 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
09:20 Het Weekmenu
Steffi Vertriest bereidt onder andere kip in sinaasappelsaus met quinoawok en zalm in rode curry.
«
»
10:00 Apero - Dining
Andy maakt een eigen variant op de Bloody Mary en Jeroen lepelt kruidige tonijntartaar op toastjes.
«
»
10:35 Pasta & Risotto
Steffi maakt een Aziatiche pasta met pindagembersaus en Dagny Ros maakt een ijslandse risotto.
«
»
10:55 Bal National
Balletjes in seldersaus en dragonballetjes met dragon-geuzesaus.
«
»
11:25 De Eregast
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
12:10 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen De Pauw maakt in twintig minuten een risotto van parelcouscous met champignons en ham.
«
»
12:40 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In de prachtige vissershaven van Bosa kookt Yotam vers gevangen kreeft op open vuur.
«
»
13:25 Het Weekmenu
Dagný Rós bereidt onder andere IJslandse brandade en ribbetjes op Koreaanse wijze met aardappel.
«
»
14:05 Lekker Lang Leven
Michaël start de dag met een heerlijk en gezond ontbijtje en maakt chocolade pancake taco's.
«
»
14:35 Veggie!
Philippe Van den Bulck maakt veggiesticks met venkelsalade.
«
»
14:45 Tot op de Graat
Er zijn palingen gevangen. Feest voor Johan, die gelakeerde paling met foie gras klaarmaakt.
«
»
15:05 Karola's Kitchen
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
15:35 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
16:25 Roger van Damme - Goud
Roger van Damme nodigt zwemkampioen Pieter Timmers uit en bereidt een heerlijk zoete rabarbertaart.
«
»
17:00 Karola's Kitchen
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Mounir Toub maakt falafel in de vorm van een wafel, geserveerd met een frisse wortelsalade.
«
»
17:55 De Eregast
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
18:40 Culinair Thailand
Geniet van de prachtige smaken, geuren en kleuren van Thailand tijdens de culinaire reis van Roger.
«
»
19:00 Het Weekmenu
Dominique Persoone bereidt onder andere viscurry met naanbrood en lamsgehakt met tzatziki en pita.
«
»
19:45 The Art of Making Cocktails
Manuel Wouters bedient de liefhebbers op hun wenken en maakt telkens drie cocktails.
«
»
20:00 DIY
Er wordt houmous, chips, een coulis van rode vruchten en pommes duchesse gemaakt.
«
»
20:20 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna maken een heerlijke rijstschotel met restjes klaar met zalmspiesjes.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Chef Jelle Beeckman kiest een tortelloni die hij gaart in een pompoensoep en afwerkt met boerenham.
«
»
21:05 Comfort Food
Jeroen gaat helemaal terug naar zijn kindertijd en bereidt gebakken vis met melksaus en puree.
«
»
21:25 De Gezonde Goesting
Steffi bewijst dat soep met een hartige granola simpel is en maakt zalm met quinoa voor het diner.
«
»
22:05 It's Aperotime Somewhere in the World
Bartender Hannah gaat naar Barcelona, voor een klassieke cocktail op basis van gin, The Bee's Knees.
«
»
22:10 BBQ Vanavond?!
Naanbrood met yoghurt, een kalfsbil met citroen, pasta en parmaham en zelfgemaakte hamburgertjes.
«
»
22:30 Karola's Kitchen
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
De Limburgse chef Bert Meewis maakt een heerlijk gevulde pladijs met champignons en ansjovis.
«
»
23:25 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Ottolenghi's reis zet zich voort in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije.
«
»
00:10 Soep!
De chefs maken een witlofsoep en een goulashsoep.
«
»
00:30 Smossen Mag
Roger en zijn chef-koks bereiden een smakelijk rijstgerecht met gevulde ananas en pina 'kidscolada'.
«
»
01:00 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, en maakt een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
01:45 Tot op het Bot: Het Rund
De entrecote is het populairste stukje rundvlees, terwijl niemand precies weet wat het is.
«
»
02:05 De Dagschotel
Julie Baekelandt paneert pladijsfilets in panko, Japans broodkruim, afgewerkt met gribischesaus.
«
»
02:20 KLAAR IN 20 minuten
Chef Jelle Beeckman kiest een tortelloni die hij gaart in een pompoensoep en afwerkt met boerenham.
«
»
02:40 Comfort Food
Jeroen gaat helemaal terug naar zijn kindertijd en bereidt gebakken vis met melksaus en puree.
«
»
02:55 De Gezonde Goesting
Steffi bewijst dat soep met een hartige granola simpel is en maakt zalm met quinoa voor het diner.
«
»
03:30 BBQ Vanavond?!
Naanbrood met yoghurt, een kalfsbil met citroen, pasta en parmaham en zelfgemaakte hamburgertjes.
«
»
03:45 Karola's Kitchen
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
04:10 KLAAR IN 20 minuten
De Limburgse chef Bert Meewis maakt een heerlijk gevulde pladijs met champignons en ansjovis.
«
»
04:30 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Ottolenghi's reis zet zich voort in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije.
«
»
05:20 Soep!
De chefs maken een witlofsoep en een goulashsoep.
«
»
05:35 Smossen Mag
Roger en zijn chef-koks bereiden een smakelijk rijstgerecht met gevulde ananas en pina 'kidscolada'.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Tien Om Te Zien: De Zomer van 1991' (VTM)

'Tien Om Te Zien - De Zomer van 199X' brengt de zomers van Tien om te zien weer tot leven! Coryfeeën van toen én sterren van nu (her)beleven de meest memorabele acts uit het iconische muziekprogramma. Deze week reizen we terug naar de zomer van 1991. En het wordt best spannend daar aan de King Beach in Blankenberge. Piraat Kid Coco gooit er zijn anker uit, Gorky lost er zijn Lieve Kleine Piranha en Marina Wally gooit haar hele wezen in de strijd. Deze zomer van Tien Om Te Zien is zelfs zo memorabel dat Will Tura, de Keizer van het Vlaamse lied, er een nummer over schreef!

'Tien om te zien: De Zomer van 1991', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers