
TVgids - njam!
Andere zender »
05:30 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer kaviaar.
«
»
06:00 | Bal National |
Wim maalt gemengd gehakt en rolt er balletjes van die garen in een zijdezachte tomatensaus.
«
»
06:20 | Bal National |
Gehaktbal met 'sauce lapin' en puree van Joël Robuchon en een gehaktbal met krieken en puree.
«
»
06:50 | Nuances |
Thierry Theys bereidt een heerlijk gerookte Oosterschelde paling met Granny Smith appel.
«
»
07:15 | De Gastentafel |
Peppe Giacomazza bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
08:00 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
08:30 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
09:20 | Het Weekmenu |
Steffi Vertriest bereidt onder andere kip in sinaasappelsaus met quinoawok en zalm in rode curry.
«
»
10:00 | Apero - Dining |
Andy maakt een eigen variant op de Bloody Mary en Jeroen lepelt kruidige tonijntartaar op toastjes.
«
»
10:35 | Pasta & Risotto |
Steffi maakt een Aziatiche pasta met pindagembersaus en Dagny Ros maakt een ijslandse risotto.
«
»
10:55 | Bal National |
Balletjes in seldersaus en dragonballetjes met dragon-geuzesaus.
«
»
11:25 | De Eregast |
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
12:10 | KLAAR IN 20 minuten |
Jeroen De Pauw maakt in twintig minuten een risotto van parelcouscous met champignons en ham.
«
»
12:40 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In de prachtige vissershaven van Bosa kookt Yotam vers gevangen kreeft op open vuur.
«
»
13:25 | Het Weekmenu |
Dagný Rós bereidt onder andere IJslandse brandade en ribbetjes op Koreaanse wijze met aardappel.
«
»
14:05 | Lekker Lang Leven |
Michaël start de dag met een heerlijk en gezond ontbijtje en maakt chocolade pancake taco's.
«
»
14:35 | Veggie! |
Philippe Van den Bulck maakt veggiesticks met venkelsalade.
«
»
14:45 | Tot op de Graat |
Er zijn palingen gevangen. Feest voor Johan, die gelakeerde paling met foie gras klaarmaakt.
«
»
15:05 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
15:35 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
16:25 | Roger van Damme - Goud |
Roger van Damme nodigt zwemkampioen Pieter Timmers uit en bereidt een heerlijk zoete rabarbertaart.
«
»
17:00 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Mounir Toub maakt falafel in de vorm van een wafel, geserveerd met een frisse wortelsalade.
«
»
17:55 | De Eregast |
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
18:40 | Culinair Thailand |
Geniet van de prachtige smaken, geuren en kleuren van Thailand tijdens de culinaire reis van Roger.
«
»
19:00 | Het Weekmenu |
Dominique Persoone bereidt onder andere viscurry met naanbrood en lamsgehakt met tzatziki en pita.
«
»
19:45 | The Art of Making Cocktails |
Manuel Wouters bedient de liefhebbers op hun wenken en maakt telkens drie cocktails.
«
»
20:00 | DIY |
Er wordt houmous, chips, een coulis van rode vruchten en pommes duchesse gemaakt.
«
»
20:20 | Ellemieke's KIDchen |
Ellemieke, Noah en Zenna maken een heerlijke rijstschotel met restjes klaar met zalmspiesjes.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Chef Jelle Beeckman kiest een tortelloni die hij gaart in een pompoensoep en afwerkt met boerenham.
«
»
21:05 | Comfort Food |
Jeroen gaat helemaal terug naar zijn kindertijd en bereidt gebakken vis met melksaus en puree.
«
»
21:25 | De Gezonde Goesting |
Steffi bewijst dat soep met een hartige granola simpel is en maakt zalm met quinoa voor het diner.
«
»
22:05 | It's Aperotime Somewhere in the World |
Bartender Hannah gaat naar Barcelona, voor een klassieke cocktail op basis van gin, The Bee's Knees.
«
»
22:10 | BBQ Vanavond?! |
Naanbrood met yoghurt, een kalfsbil met citroen, pasta en parmaham en zelfgemaakte hamburgertjes.
«
»
22:30 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
De Limburgse chef Bert Meewis maakt een heerlijk gevulde pladijs met champignons en ansjovis.
«
»
23:25 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Ottolenghi's reis zet zich voort in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije.
«
»
00:10 | Soep! |
De chefs maken een witlofsoep en een goulashsoep.
«
»
00:30 | Smossen Mag |
Roger en zijn chef-koks bereiden een smakelijk rijstgerecht met gevulde ananas en pina 'kidscolada'.
«
»
01:00 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, en maakt een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
01:45 | Tot op het Bot: Het Rund |
De entrecote is het populairste stukje rundvlees, terwijl niemand precies weet wat het is.
«
»
02:05 | De Dagschotel |
Julie Baekelandt paneert pladijsfilets in panko, Japans broodkruim, afgewerkt met gribischesaus.
«
»
02:20 | KLAAR IN 20 minuten |
Chef Jelle Beeckman kiest een tortelloni die hij gaart in een pompoensoep en afwerkt met boerenham.
«
»
02:40 | Comfort Food |
Jeroen gaat helemaal terug naar zijn kindertijd en bereidt gebakken vis met melksaus en puree.
«
»
02:55 | De Gezonde Goesting |
Steffi bewijst dat soep met een hartige granola simpel is en maakt zalm met quinoa voor het diner.
«
»
03:30 | BBQ Vanavond?! |
Naanbrood met yoghurt, een kalfsbil met citroen, pasta en parmaham en zelfgemaakte hamburgertjes.
«
»
03:45 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
04:10 | KLAAR IN 20 minuten |
De Limburgse chef Bert Meewis maakt een heerlijk gevulde pladijs met champignons en ansjovis.
«
»
04:30 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Ottolenghi's reis zet zich voort in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije.
«
»
05:20 | Soep! |
De chefs maken een witlofsoep en een goulashsoep.
«
»
05:35 | Smossen Mag |
Roger en zijn chef-koks bereiden een smakelijk rijstgerecht met gevulde ananas en pina 'kidscolada'.
«
»