TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Ottolenghi - Jerusalem on a Plate
Yotam Ottolenghi gaat naar Jeruzalem om de rijke en gevarieerde eetcultuur van de stad te ontdekken.
«
»
06:00 Bal National
Wim maalt gemengd gehakt en rolt er balletjes van die garen in een zijdezachte tomatensaus.
«
»
06:25 De Wereldkeuken
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla.
«
»
07:05 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
07:25 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
08:00 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer kaviaar.
«
»
08:35 Over (h)eerlijke groenten
Johan gaat aan de slag in de keuken en bereidt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst.
«
»
09:10 Het Weekmenu
Johan Segers bereidt onder andere croque met wijting en garnaal en gehaktbrood met wortelstoemp.
«
»
09:55 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, waar hij de geheimen van de tajine ontdekt.
«
»
10:45 Pasta & Risotto
Steffi maakt de groenste risotto ooit en Peppe zet een oricchiete met tonijn op tafel.
«
»
11:00 Karola's Kitchen
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
11:30 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
12:20 Vietnjam, met Quyên
Quyên reist door culinair Vietnam, van noord naar zuid. Deze keer gaat ze naar de grote stad Hue.
«
»
12:45 Toasted on wheels!
Vandaag staan bloemkooltortilla's, fish sticks met humus en havermoutwafels op het menu.
«
»
13:10 Toasted!
Dagny Ros zweert bij de gezonde keuken, terwijl Dominique voor breakfastfood gaat tegen de kater.
«
»
13:40 Peppe's Sicilië
Peppe maakt een lamsstoofpotje klaar en de lever bakt hij op en serveert hij als aperitiefhapje.
«
»
14:05 De Sterrenkaart
Restaurant Slagmolen is gevestigd in een oude watermolen, waar Bert Meewis in de keuken staat.
«
»
14:40 De Wereldkeuken
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het heerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten.
«
»
15:25 Nuances
Chef Thierry gaat vandaag aan de slag met één van zijn favoriete producten: coquilles.
«
»
16:00 Karola's Kitchen
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
16:30 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
17:25 Het Weekmenu
Steffi Vertriest bereidt onder andere kip in sinaasappelsaus met quinoawok en zalm in rode curry.
«
»
18:05 Apero - Dining
Andy maakt een eigen variant op de Bloody Mary en Jeroen lepelt kruidige tonijntartaar op toastjes.
«
»
18:40 DIY
Er wordt ijskoffie, fish sticks, chocolade decoratie en mini-pizza gemaakt.
«
»
19:05 Pasta & Risotto
Steffi maakt een Aziatiche pasta met pindagembersaus en Dagny Ros maakt een ijslandse risotto.
«
»
19:25 De Eregast
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
20:10 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen De Pauw maakt in twintig minuten een risotto van parelcouscous met champignons en ham.
«
»
20:40 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In de prachtige vissershaven van Bosa kookt Yotam vers gevangen kreeft op open vuur.
«
»
21:30 Het Weekmenu
Dagný Rós bereidt onder andere IJslandse brandade en ribbetjes op Koreaanse wijze met aardappel.
«
»
22:10 Lekker Lang Leven
Michaël start de dag met een heerlijk en gezond ontbijtje en maakt chocolade pancake taco's.
«
»
22:35 De Dagschotel
Eén van de chefs maakt een lekker gerecht klaar dat de kijker thuis gemakkelijk kan namaken.
«
»
22:45 Veggie!
Philippe Van den Bulck maakt veggiesticks met venkelsalade.
«
»
23:00 Karola's Kitchen
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
23:30 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
00:20 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer kaviaar.
«
»
00:55 Nuances
Thierry Theys bereidt een heerlijk gerookte Oosterschelde paling met Granny Smith appel.
«
»
01:25 Tot op de Graat
Johan Segers werkt met de kaviaar van de Noordzee: de onovertroffen grijze garnaal.
«
»
01:45 De Gastentafel
Peppe Giacomazza bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
02:25 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In de prachtige vissershaven van Bosa kookt Yotam vers gevangen kreeft op open vuur.
«
»
03:10 Het Weekmenu
Dagný Rós bereidt onder andere IJslandse brandade en ribbetjes op Koreaanse wijze met aardappel.
«
»
03:50 Lekker Lang Leven
Michaël start de dag met een heerlijk en gezond ontbijtje en maakt chocolade pancake taco's.
«
»
04:10 Veggie!
Philippe Van den Bulck maakt veggiesticks met venkelsalade.
«
»
04:20 Karola's Kitchen
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
04:45 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
05:30 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer kaviaar.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Tien Om Te Zien: De Zomer van 1991' (VTM)

'Tien Om Te Zien - De Zomer van 199X' brengt de zomers van Tien om te zien weer tot leven! Coryfeeën van toen én sterren van nu (her)beleven de meest memorabele acts uit het iconische muziekprogramma. Deze week reizen we terug naar de zomer van 1991. En het wordt best spannend daar aan de King Beach in Blankenberge. Piraat Kid Coco gooit er zijn anker uit, Gorky lost er zijn Lieve Kleine Piranha en Marina Wally gooit haar hele wezen in de strijd. Deze zomer van Tien Om Te Zien is zelfs zo memorabel dat Will Tura, de Keizer van het Vlaamse lied, er een nummer over schreef!

'Tien om te zien: De Zomer van 1991', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers