
TVgids - njam!
Andere zender »
05:00 | Ottolenghi - Jerusalem on a Plate |
Yotam Ottolenghi gaat naar Jeruzalem om de rijke en gevarieerde eetcultuur van de stad te ontdekken.
«
»
06:00 | Bal National |
Wim maalt gemengd gehakt en rolt er balletjes van die garen in een zijdezachte tomatensaus.
«
»
06:25 | De Wereldkeuken |
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla.
«
»
07:05 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
07:25 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
08:00 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer kaviaar.
«
»
08:35 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan gaat aan de slag in de keuken en bereidt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst.
«
»
09:10 | Het Weekmenu |
Johan Segers bereidt onder andere croque met wijting en garnaal en gehaktbrood met wortelstoemp.
«
»
09:55 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, waar hij de geheimen van de tajine ontdekt.
«
»
10:45 | Pasta & Risotto |
Steffi maakt de groenste risotto ooit en Peppe zet een oricchiete met tonijn op tafel.
«
»
11:00 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
11:30 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
12:20 | Vietnjam, met Quyên |
Quyên reist door culinair Vietnam, van noord naar zuid. Deze keer gaat ze naar de grote stad Hue.
«
»
12:45 | Toasted on wheels! |
Vandaag staan bloemkooltortilla's, fish sticks met humus en havermoutwafels op het menu.
«
»
13:10 | Toasted! |
Dagny Ros zweert bij de gezonde keuken, terwijl Dominique voor breakfastfood gaat tegen de kater.
«
»
13:40 | Peppe's Sicilië |
Peppe maakt een lamsstoofpotje klaar en de lever bakt hij op en serveert hij als aperitiefhapje.
«
»
14:05 | De Sterrenkaart |
Restaurant Slagmolen is gevestigd in een oude watermolen, waar Bert Meewis in de keuken staat.
«
»
14:40 | De Wereldkeuken |
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het heerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten.
«
»
15:25 | Nuances |
Chef Thierry gaat vandaag aan de slag met één van zijn favoriete producten: coquilles.
«
»
16:00 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
16:30 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
17:25 | Het Weekmenu |
Steffi Vertriest bereidt onder andere kip in sinaasappelsaus met quinoawok en zalm in rode curry.
«
»
18:05 | Apero - Dining |
Andy maakt een eigen variant op de Bloody Mary en Jeroen lepelt kruidige tonijntartaar op toastjes.
«
»
18:40 | DIY |
Er wordt ijskoffie, fish sticks, chocolade decoratie en mini-pizza gemaakt.
«
»
19:05 | Pasta & Risotto |
Steffi maakt een Aziatiche pasta met pindagembersaus en Dagny Ros maakt een ijslandse risotto.
«
»
19:25 | De Eregast |
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
20:10 | KLAAR IN 20 minuten |
Jeroen De Pauw maakt in twintig minuten een risotto van parelcouscous met champignons en ham.
«
»
20:40 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In de prachtige vissershaven van Bosa kookt Yotam vers gevangen kreeft op open vuur.
«
»
21:30 | Het Weekmenu |
Dagný Rós bereidt onder andere IJslandse brandade en ribbetjes op Koreaanse wijze met aardappel.
«
»
22:10 | Lekker Lang Leven |
Michaël start de dag met een heerlijk en gezond ontbijtje en maakt chocolade pancake taco's.
«
»
22:35 | De Dagschotel |
Eén van de chefs maakt een lekker gerecht klaar dat de kijker thuis gemakkelijk kan namaken.
«
»
22:45 | Veggie! |
Philippe Van den Bulck maakt veggiesticks met venkelsalade.
«
»
23:00 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
23:30 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
00:20 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer kaviaar.
«
»
00:55 | Nuances |
Thierry Theys bereidt een heerlijk gerookte Oosterschelde paling met Granny Smith appel.
«
»
01:25 | Tot op de Graat |
Johan Segers werkt met de kaviaar van de Noordzee: de onovertroffen grijze garnaal.
«
»
01:45 | De Gastentafel |
Peppe Giacomazza bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
02:25 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In de prachtige vissershaven van Bosa kookt Yotam vers gevangen kreeft op open vuur.
«
»
03:10 | Het Weekmenu |
Dagný Rós bereidt onder andere IJslandse brandade en ribbetjes op Koreaanse wijze met aardappel.
«
»
03:50 | Lekker Lang Leven |
Michaël start de dag met een heerlijk en gezond ontbijtje en maakt chocolade pancake taco's.
«
»
04:10 | Veggie! |
Philippe Van den Bulck maakt veggiesticks met venkelsalade.
«
»
04:20 | Karola's Kitchen |
Soep is niet saai. Karolien bewijst het met haar pindanoedelsoep met gemarineerde eitjes.
«
»
04:45 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
05:30 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer kaviaar.
«
»