TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
06:05 DIY
Deze keer staan visbouillion, banketbakkersroom, een snelle hap en pindakaas op het menu.
«
»
06:30 Ainsley Eats The Streets
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
07:15 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, en maakt een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
08:00 De Chalet aan de Semois
Dominique doet aan outdoorcooking, Jeroen frituurt ijs en Peppe zorgt voor het laatste avondmaal.
«
»
08:40 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
09:10 A la carte
Njam!-chef Thierry Theys laat zien hoe je een duif kunt bereiden.
«
»
09:35 Nuances
Sterrenchef Thierry Theys laat zien hoe je heerlijke zeetong maakt.
«
»
10:05 De Eregast
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
11:00 Het Weekmenu
Bart Desmidt bereidt onder andere een vispannetje met kabeljauw en pasta met witte kool en gehakt.
«
»
11:40 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer kaviaar.
«
»
12:15 Pasta & Risotto
Dagny Ros maakt van deze risotto een feest van champignons en geeft er haar eigenzinnige touch aan.
«
»
12:30 Pasta & Risotto
Dagny Ros maakt van deze risotto een feest van champignons en geeft er haar eigenzinnige touch aan.
«
»
12:45 Soep!
Dagný Rós maakt een rode bonensoep met avocadosalsa en Johan bereidt een visroomsoep met tongfilets.
«
»
13:05 Soep!
De chefs maken een fazantenroomsoep en een pompoensoep met gember en sinaasappel.
«
»
13:30 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
Meestermixoloog Manuel gidst Hanne en Tine Embrechts door zijn indrukwekkend assortiment gins.
«
»
13:45 De Sterrenkaart
Matthieu Beudaert studeerde kunstgeschiedenis, maar maakte een switch en opende Table d'Amis.
«
»
14:20 Op de Rooster
Johan Segers verrast Britt van Marsinelle met inktvis, lamshart, lamsschouder en lamslever.
«
»
14:50 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
15:15 Culinair Thailand
Geniet van de prachtige smaken, geuren en kleuren van Thailand tijdens de culinaire reis van Roger.
«
»
15:40 Comfort Food
Jeroen maakt een zachte, zoete aardappelsoep en erna een heerlijke, simpele Mexicaanse nachoschotel.
«
»
16:00 Het Weekmenu
Jeroen de Pauw bereidt pasta met gegrilde groenten en spek, een pompoengratin met feta en notencrumble, lamsstoverij met couscous en fishticks met spinaziepuree.
«
»
16:45 De Wereldkeuken
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het heerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten.
«
»
17:30 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
18:00 Ainsley Eats The Streets
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
18:50 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
19:25 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
20:00 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens maakt een heerlijke klassieke steak met verse béarnaise.
«
»
20:40 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
21:05 The Art of Making Cocktails
Manuel Wouters bedient de liefhebbers op hun wenken en maakt telkens drie cocktails.
«
»
21:20 Peppe's Sicilië
Peppe maakt een lamsstoofpotje klaar en de lever bakt hij op en serveert hij als aperitiefhapje.
«
»
21:40 Tot op de Graat
Er zijn meer vissoorten in de Noordzee te vinden dan verwacht, vandaag, de Scharretong.
«
»
21:55 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Dit keer maakt hij hamburgers en snickers.
«
»
22:20 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
23:00 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
23:50 De Wereldkeuken
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla.
«
»
00:35 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
01:00 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
01:35 Sportfood
Profwielrenner Oliver Naesen zondigt af en toe met zijn lievelingsgerecht: macaroni met kaassaus.
«
»
01:55 De Smaaktoerist
«
»
02:25 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
02:50 The Art of Making Cocktails
Manuel Wouters bedient de liefhebbers op hun wenken en maakt telkens drie cocktails.
«
»
03:00 Peppe's Sicilië
Peppe maakt een lamsstoofpotje klaar en de lever bakt hij op en serveert hij als aperitiefhapje.
«
»
03:20 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Dit keer maakt hij hamburgers en snickers.
«
»
03:40 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
04:15 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
05:00 Ottolenghi - Jerusalem on a Plate
Yotam Ottolenghi gaat naar Jeruzalem om de rijke en gevarieerde eetcultuur van de stad te ontdekken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Tien Om Te Zien: De Zomer van 1991' (VTM)

'Tien Om Te Zien - De Zomer van 199X' brengt de zomers van Tien om te zien weer tot leven! Coryfeeën van toen én sterren van nu (her)beleven de meest memorabele acts uit het iconische muziekprogramma. Deze week reizen we terug naar de zomer van 1991. En het wordt best spannend daar aan de King Beach in Blankenberge. Piraat Kid Coco gooit er zijn anker uit, Gorky lost er zijn Lieve Kleine Piranha en Marina Wally gooit haar hele wezen in de strijd. Deze zomer van Tien Om Te Zien is zelfs zo memorabel dat Will Tura, de Keizer van het Vlaamse lied, er een nummer over schreef!

'Tien om te zien: De Zomer van 1991', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers