
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
06:05 | DIY |
Deze keer staan visbouillion, banketbakkersroom, een snelle hap en pindakaas op het menu.
«
»
06:30 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
07:15 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, en maakt een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
08:00 | De Chalet aan de Semois |
Dominique doet aan outdoorcooking, Jeroen frituurt ijs en Peppe zorgt voor het laatste avondmaal.
«
»
08:40 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
09:10 | A la carte |
Njam!-chef Thierry Theys laat zien hoe je een duif kunt bereiden.
«
»
09:35 | Nuances |
Sterrenchef Thierry Theys laat zien hoe je heerlijke zeetong maakt.
«
»
10:05 | De Eregast |
Drie chefs ontvangen vier dagen lang een eregast die ze gastronomisch in het zonnetje zetten.
«
»
11:00 | Het Weekmenu |
Bart Desmidt bereidt onder andere een vispannetje met kabeljauw en pasta met witte kool en gehakt.
«
»
11:40 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer kaviaar.
«
»
12:15 | Pasta & Risotto |
Dagny Ros maakt van deze risotto een feest van champignons en geeft er haar eigenzinnige touch aan.
«
»
12:30 | Pasta & Risotto |
Dagny Ros maakt van deze risotto een feest van champignons en geeft er haar eigenzinnige touch aan.
«
»
12:45 | Soep! |
Dagný Rós maakt een rode bonensoep met avocadosalsa en Johan bereidt een visroomsoep met tongfilets.
«
»
13:05 | Soep! |
De chefs maken een fazantenroomsoep en een pompoensoep met gember en sinaasappel.
«
»
13:30 | Gin & Tonic, around the world in 80 gins |
Meestermixoloog Manuel gidst Hanne en Tine Embrechts door zijn indrukwekkend assortiment gins.
«
»
13:45 | De Sterrenkaart |
Matthieu Beudaert studeerde kunstgeschiedenis, maar maakte een switch en opende Table d'Amis.
«
»
14:20 | Op de Rooster |
Johan Segers verrast Britt van Marsinelle met inktvis, lamshart, lamsschouder en lamslever.
«
»
14:50 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
15:15 | Culinair Thailand |
Geniet van de prachtige smaken, geuren en kleuren van Thailand tijdens de culinaire reis van Roger.
«
»
15:40 | Comfort Food |
Jeroen maakt een zachte, zoete aardappelsoep en erna een heerlijke, simpele Mexicaanse nachoschotel.
«
»
16:00 | Het Weekmenu |
Jeroen de Pauw bereidt pasta met gegrilde groenten en spek, een pompoengratin met feta en notencrumble, lamsstoverij met couscous en fishticks met spinaziepuree.
«
»
16:45 | De Wereldkeuken |
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het heerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten.
«
»
17:30 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
18:00 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
18:50 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
19:25 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
20:00 | Meesterlijke Klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens maakt een heerlijke klassieke steak met verse béarnaise.
«
»
20:40 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
21:05 | The Art of Making Cocktails |
Manuel Wouters bedient de liefhebbers op hun wenken en maakt telkens drie cocktails.
«
»
21:20 | Peppe's Sicilië |
Peppe maakt een lamsstoofpotje klaar en de lever bakt hij op en serveert hij als aperitiefhapje.
«
»
21:40 | Tot op de Graat |
Er zijn meer vissoorten in de Noordzee te vinden dan verwacht, vandaag, de Scharretong.
«
»
21:55 | Winters Grillen |
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Dit keer maakt hij hamburgers en snickers.
«
»
22:20 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
23:00 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
23:50 | De Wereldkeuken |
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla.
«
»
00:35 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
01:00 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
01:35 | Sportfood |
Profwielrenner Oliver Naesen zondigt af en toe met zijn lievelingsgerecht: macaroni met kaassaus.
«
»
01:55 | De Smaaktoerist |
«
»
02:25 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
02:50 | The Art of Making Cocktails |
Manuel Wouters bedient de liefhebbers op hun wenken en maakt telkens drie cocktails.
«
»
03:00 | Peppe's Sicilië |
Peppe maakt een lamsstoofpotje klaar en de lever bakt hij op en serveert hij als aperitiefhapje.
«
»
03:20 | Winters Grillen |
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Dit keer maakt hij hamburgers en snickers.
«
»
03:40 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
04:15 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en hij ontdekt de lokale lekkernijen.
«
»
05:00 | Ottolenghi - Jerusalem on a Plate |
Yotam Ottolenghi gaat naar Jeruzalem om de rijke en gevarieerde eetcultuur van de stad te ontdekken.
«
»