TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:35 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
06:05 Tot op het Bot: Het Varken
Chef Johan kiest voor een stuk vlees dat bekend is in elke Vlaamse keuken: de varkenskotelet.
«
»
06:25 Het Weekmenu
Jan Buytaert bereidt tartaarsteak, kippengoulash, gegratineerde pasta en schartongrolletjes.
«
»
07:05 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
07:35 Sportfood
Profwielrenner Oliver Naesen zondigt af en toe met zijn lievelingsgerecht: macaroni met kaassaus.
«
»
08:00 A la carte
Johan Segers maakt een uitgebreide kalfsblanket, hier is wat geduld bij nodig maar het is het waard.
«
»
08:25 Comfort Food
Als het binnenblijfweer is, maakt Jeroen balletjes in tomatensaus klaar die kort in de oven gaan.
«
»
08:45 Comfort Food
Gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief.
«
»
09:00 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, waar hij de geheimen van de tajine ontdekt.
«
»
09:45 KLAAR IN 20 minuten
De Italiaanse chef Peppe Giacomazza bereidt open ravioli met zelfgemaakte pistachepesto.
«
»
10:10 Ainsley Eats The Streets
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
11:00 Pasta & Risotto
Dagny Ros maakt een groene risotto met gerookte zalm en Steffi bereidt een speltpasta.
«
»
11:20 Pasta & Risotto
Dagny ros maakt spaghetti met bloemkool en geroosterde pancetta en Jan maakt risotto met gamba's.
«
»
11:35 Sportfood
Profwielrenner Oliver Naesen zondigt af en toe met zijn lievelingsgerecht: macaroni met kaassaus.
«
»
12:00 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
12:25 KLAAR IN 20 minuten
Chef-kok Wim Ballieu maakt een ovenschotel van kippengehakt met onze lokale superster: appels.
«
»
12:55 De Dagschotel
Sterrenchef Bart Desmidt kiest voor de kabeljauw en maakt er een overheerlijke dagschotel mee.
«
»
13:05 Toasted!
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Blue Happiness, Bello Pesto en XXX Hot Bali.
«
»
13:30 Piet Patron
Dit keer wordt Cyriel gevolgd, de zoon van Piet en sinds dit jaar ook manager van Likoké.
«
»
13:55 De Hofleverancier
Driesterrenchef Gert de Mangeleer keert terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
14:20 KLAAR IN 20 minuten
Chef Anne-Sophie Breysem uit Hasselt maakt varkensvlees en een geitenkaasrollade met filet de saxe.
«
»
14:50 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
15:15 DIY
Er wordt américain, partynootjes, vijgencompote en speculaaspasta gemaakt.
«
»
15:40 Comfort Food
Als het binnenblijfweer is, maakt Jeroen balletjes in tomatensaus klaar die kort in de oven gaan.
«
»
16:00 Zoete Zonde
Zoete zondaar Roger van Damme bereidt dit keer goddelijk vanilleijs en een crêpe suzette.
«
»
16:25 Ainsley Eats The Streets
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Jeroen De Pauw maakt kabeljauw met een krokantje van tomatengremolata, geserveerd met waterkers.
«
»
18:00 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
18:35 Het Weekmenu
Bart Desmidt bereidt paella van tarwe met zeeduivel, pasta met kip, ham en mozzarella, kippensoep met ei en vegetarische pizzabaguette.
«
»
19:20 A la carte
Kevin is dol op oesters en Johan Segers maakt ze voor hem klaar op drie verschillende manieren.
«
»
19:50 Pasta & Risotto
Dagny Ros maakt een groene risotto met gerookte zalm en Steffi bereidt een speltpasta.
«
»
20:05 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens maakt een heerlijke klassieke kalfstong in madeirasaus.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Chef Anne-Sophie Breysem uit Hasselt maakt varkensvlees en een geitenkaasrollade met filet de saxe.
«
»
21:10 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
21:35 Veggie!
Philippe Van den Bulck maakt een caesarsalade met gegrilde sla harten en geroosterde artisjok.
«
»
21:50 Tot op het Bot: Het Rund
Johan Segers gaat aan het werk met de ossentong en giet er een maderasaus overheen.
«
»
22:10 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In Kreta, de oude hoofdstad van Heraklion, maakt Yotam een variatie op dakos, een Kretenzische meze.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Chef Jelle Beeckman kiest een tortelloni die hij gaart in een pompoensoep en afwerkt met boerenham.
«
»
23:25 De Chalet aan zee
Op het slotmenu een hartige tiramisu, een panna cotta met rum en een stevig staaltje outdoorcooking.
«
»
00:05 HAPERITIEF COMPILATIE
Een terugblik op de Pink Bellini van varkensspiesjes met sesam en zoete aardappel.
«
»
00:25 Comfort Food
Jeroen maakt een zachte, zoete aardappelsoep en erna een heerlijke, simpele Mexicaanse nachoschotel.
«
»
00:45 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
01:10 DIY
Deze keer staan visbouillion, banketbakkersroom, een snelle hap en pindakaas op het menu.
«
»
01:35 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, en maakt een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
02:20 KLAAR IN 20 minuten
Chef Anne-Sophie Breysem uit Hasselt maakt varkensvlees en een geitenkaasrollade met filet de saxe.
«
»
02:45 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
03:10 Veggie!
Philippe Van den Bulck maakt een caesarsalade met gegrilde sla harten en geroosterde artisjok.
«
»
03:20 Ottolenghi's Mediterranean Feast
In Kreta, de oude hoofdstad van Heraklion, maakt Yotam een variatie op dakos, een Kretenzische meze.
«
»
04:05 KLAAR IN 20 minuten
Chef Jelle Beeckman kiest een tortelloni die hij gaart in een pompoensoep en afwerkt met boerenham.
«
»
04:25 De Chalet aan zee
Op het slotmenu een hartige tiramisu, een panna cotta met rum en een stevig staaltje outdoorcooking.
«
»
05:05 HAPERITIEF COMPILATIE
Een terugblik op de Pink Bellini van varkensspiesjes met sesam en zoete aardappel.
«
»
05:25 Comfort Food
Jeroen maakt een zachte, zoete aardappelsoep en erna een heerlijke, simpele Mexicaanse nachoschotel.
«
»
05:45 Karola's Kitchen
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Tien Om Te Zien: De Zomer van 1991' (VTM)

'Tien Om Te Zien - De Zomer van 199X' brengt de zomers van Tien om te zien weer tot leven! Coryfeeën van toen én sterren van nu (her)beleven de meest memorabele acts uit het iconische muziekprogramma. Deze week reizen we terug naar de zomer van 1991. En het wordt best spannend daar aan de King Beach in Blankenberge. Piraat Kid Coco gooit er zijn anker uit, Gorky lost er zijn Lieve Kleine Piranha en Marina Wally gooit haar hele wezen in de strijd. Deze zomer van Tien Om Te Zien is zelfs zo memorabel dat Will Tura, de Keizer van het Vlaamse lied, er een nummer over schreef!

'Tien om te zien: De Zomer van 1991', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers