
TVgids - njam!
Andere zender »
05:35 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
06:05 | Tot op het Bot: Het Varken |
Chef Johan kiest voor een stuk vlees dat bekend is in elke Vlaamse keuken: de varkenskotelet.
«
»
06:25 | Het Weekmenu |
Jan Buytaert bereidt tartaarsteak, kippengoulash, gegratineerde pasta en schartongrolletjes.
«
»
07:05 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
07:35 | Sportfood |
Profwielrenner Oliver Naesen zondigt af en toe met zijn lievelingsgerecht: macaroni met kaassaus.
«
»
08:00 | A la carte |
Johan Segers maakt een uitgebreide kalfsblanket, hier is wat geduld bij nodig maar het is het waard.
«
»
08:25 | Comfort Food |
Als het binnenblijfweer is, maakt Jeroen balletjes in tomatensaus klaar die kort in de oven gaan.
«
»
08:45 | Comfort Food |
Gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief.
«
»
09:00 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, waar hij de geheimen van de tajine ontdekt.
«
»
09:45 | KLAAR IN 20 minuten |
De Italiaanse chef Peppe Giacomazza bereidt open ravioli met zelfgemaakte pistachepesto.
«
»
10:10 | Ainsley Eats The Streets |
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
11:00 | Pasta & Risotto |
Dagny Ros maakt een groene risotto met gerookte zalm en Steffi bereidt een speltpasta.
«
»
11:20 | Pasta & Risotto |
Dagny ros maakt spaghetti met bloemkool en geroosterde pancetta en Jan maakt risotto met gamba's.
«
»
11:35 | Sportfood |
Profwielrenner Oliver Naesen zondigt af en toe met zijn lievelingsgerecht: macaroni met kaassaus.
«
»
12:00 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
12:25 | KLAAR IN 20 minuten |
Chef-kok Wim Ballieu maakt een ovenschotel van kippengehakt met onze lokale superster: appels.
«
»
12:55 | De Dagschotel |
Sterrenchef Bart Desmidt kiest voor de kabeljauw en maakt er een overheerlijke dagschotel mee.
«
»
13:05 | Toasted! |
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Blue Happiness, Bello Pesto en XXX Hot Bali.
«
»
13:30 | Piet Patron |
Dit keer wordt Cyriel gevolgd, de zoon van Piet en sinds dit jaar ook manager van Likoké.
«
»
13:55 | De Hofleverancier |
Driesterrenchef Gert de Mangeleer keert terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
14:20 | KLAAR IN 20 minuten |
Chef Anne-Sophie Breysem uit Hasselt maakt varkensvlees en een geitenkaasrollade met filet de saxe.
«
»
14:50 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
15:15 | DIY |
Er wordt américain, partynootjes, vijgencompote en speculaaspasta gemaakt.
«
»
15:40 | Comfort Food |
Als het binnenblijfweer is, maakt Jeroen balletjes in tomatensaus klaar die kort in de oven gaan.
«
»
16:00 | Zoete Zonde |
Zoete zondaar Roger van Damme bereidt dit keer goddelijk vanilleijs en een crêpe suzette.
«
»
16:25 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Jeroen De Pauw maakt kabeljauw met een krokantje van tomatengremolata, geserveerd met waterkers.
«
»
18:00 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
18:35 | Het Weekmenu |
Bart Desmidt bereidt paella van tarwe met zeeduivel, pasta met kip, ham en mozzarella, kippensoep met ei en vegetarische pizzabaguette.
«
»
19:20 | A la carte |
Kevin is dol op oesters en Johan Segers maakt ze voor hem klaar op drie verschillende manieren.
«
»
19:50 | Pasta & Risotto |
Dagny Ros maakt een groene risotto met gerookte zalm en Steffi bereidt een speltpasta.
«
»
20:05 | Meesterlijke Klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens maakt een heerlijke klassieke kalfstong in madeirasaus.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Chef Anne-Sophie Breysem uit Hasselt maakt varkensvlees en een geitenkaasrollade met filet de saxe.
«
»
21:10 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
21:35 | Veggie! |
Philippe Van den Bulck maakt een caesarsalade met gegrilde sla harten en geroosterde artisjok.
«
»
21:50 | Tot op het Bot: Het Rund |
Johan Segers gaat aan het werk met de ossentong en giet er een maderasaus overheen.
«
»
22:10 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In Kreta, de oude hoofdstad van Heraklion, maakt Yotam een variatie op dakos, een Kretenzische meze.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Chef Jelle Beeckman kiest een tortelloni die hij gaart in een pompoensoep en afwerkt met boerenham.
«
»
23:25 | De Chalet aan zee |
Op het slotmenu een hartige tiramisu, een panna cotta met rum en een stevig staaltje outdoorcooking.
«
»
00:05 | HAPERITIEF COMPILATIE |
Een terugblik op de Pink Bellini van varkensspiesjes met sesam en zoete aardappel.
«
»
00:25 | Comfort Food |
Jeroen maakt een zachte, zoete aardappelsoep en erna een heerlijke, simpele Mexicaanse nachoschotel.
«
»
00:45 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
01:10 | DIY |
Deze keer staan visbouillion, banketbakkersroom, een snelle hap en pindakaas op het menu.
«
»
01:35 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, en maakt een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
02:20 | KLAAR IN 20 minuten |
Chef Anne-Sophie Breysem uit Hasselt maakt varkensvlees en een geitenkaasrollade met filet de saxe.
«
»
02:45 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»
03:10 | Veggie! |
Philippe Van den Bulck maakt een caesarsalade met gegrilde sla harten en geroosterde artisjok.
«
»
03:20 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In Kreta, de oude hoofdstad van Heraklion, maakt Yotam een variatie op dakos, een Kretenzische meze.
«
»
04:05 | KLAAR IN 20 minuten |
Chef Jelle Beeckman kiest een tortelloni die hij gaart in een pompoensoep en afwerkt met boerenham.
«
»
04:25 | De Chalet aan zee |
Op het slotmenu een hartige tiramisu, een panna cotta met rum en een stevig staaltje outdoorcooking.
«
»
05:05 | HAPERITIEF COMPILATIE |
Een terugblik op de Pink Bellini van varkensspiesjes met sesam en zoete aardappel.
«
»
05:25 | Comfort Food |
Jeroen maakt een zachte, zoete aardappelsoep en erna een heerlijke, simpele Mexicaanse nachoschotel.
«
»
05:45 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt een romige broccolipasta met een smeuïge geitenkaassaus en een kruidige crumble.
«
»