
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | Het feestmenu van ... |
Culinair magazine.
«
»
07:00 | De Garde van Gert |
Culinair magazine.
«
»
07:35 | Feest van eigen bodem |
Culinair magazine.
«
»
08:00 | De Garde van Gert |
Culinair magazine.
«
»
08:35 | Feest van eigen bodem |
Culinair magazine.
«
»
09:05 | Peppe's Sicilië |
Culinair magazine.
«
»
09:35 | De sterrenkaart |
Culinair magazine.
«
»
10:10 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt vier eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
10:40 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Culinair magazine.
«
»
11:15 | Apero-Dining |
Culinair magazine.
«
»
11:50 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Culinair magazine.
«
»
12:35 | Veldvers |
De ster van de dag is de bloemkool. Echt een gouwe ouwe. Topchef Nicolas Decloedt serveert de geroosterde kool vandaag met pickles en parelgerst.
«
»
12:55 | In de Mix (magazine Njam) |
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
13:30 | Het feestmenu van ... |
Culinair magazine.
«
»
15:00 | De Garde van Gert |
Culinair magazine.
«
»
15:40 | Panklaar |
Vandaag: Pastaparty met een Franse saus van Italiaanse kaas.
«
»
15:50 | Nuances |
Thierry Theys behoort tot de generatie jonge chefs die veel belang hechten aan contrasten en texturen. Vandaag gaat hij aan de slag met de koningin van de zeevruchten: namelijk de oester!
«
»
16:20 | Wild van wild |
De haas is een wildsoort die niet iedereen even graag lust, maar door echte liefhebbers erg gewild is.
«
»
16:45 | Peppe's Sicilië |
Culinair magazine.
«
»
17:30 | Het perfecte feestmenu |
Culinair magazine.
«
»
18:00 | Njamma Mia! |
L'arte della cucina. Onze Italiaanse chef Peppe draagt de kunst van het koken in zijn hart en handen. Voor njam! reist hij langs alle Italiaanse regio's, en bereidt daaruit de bekendste specialiteit.
«
»
18:20 | A la carte |
Dat Johan Segers een groot liefhebber van lamsvlees is, is geen geheim.
«
»
18:40 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Culinair magazine.
«
»
19:25 | Piet Patron |
Vandaag volgen we de energieke Stijn, chef vlees en vis in Likoké. Hij is naast de rechterhand van keukenchef Anthony ook een echte entertainer bij de klanten aan tafel.
«
»
19:46 | Vlaanderen Kookt |
De 35-jarige Denis Ghys leerde koken dankzij zijn grootmoeder. Haar voorliefde voor verse en kwaliteitsvolle producten, spoorde Denis aan om zelf de messen ter hand te nemen.
«
»
20:05 | Feest van eigen bodem |
Culinair magazine.
«
»
20:40 | De Garde van Gert |
Culinair magazine.
«
»
21:15 | Steffi 's Healthy Pleasures |
Warme hapjes uit de oven of de friteuse. Deze guilty pleasures komen vaak op tafel tijdens een avondje bingewatching.
«
»
21:40 | Het feestmenu van ... |
Culinair magazine.
«
»
22:40 | De dagschotel |
Culinair magazine.
«
»
23:00 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kokkerelt vandaag feestelijk samen met chef Michaël Vrijmoed. De chef braadt een sappige hoevekip, en laat zien wat je allemaal kan doen met knolselder.
«
»
23:40 | Winters grillen |
Culinair magazine.
«
»
00:00 | De Gastentafel |
Culinair magazine.
«
»
00:50 | Tot op de graat |
Culinair magazine.
«
»
01:10 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Jan Buytaert: Chips, Bart Desmidt: Humus, Johan Segers: Pommes duchesses, Roger van Damme: coulis bosvruchten
«
»
01:40 | De gezonde goesting |
Af & toe moet je je lijf op pauze zetten. Na feestdagen, na een zwaar weekend of gewoon om je lever een handje te helpen.
«
»
02:05 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Culinair magazine.
«
»
02:50 | Het perfecte feestmenu |
Culinair magazine.
«
»
03:20 | Njamma Mia! |
L'arte della cucina. Onze Italiaanse chef Peppe draagt de kunst van het koken in zijn hart en handen. Voor njam! reist hij langs alle Italiaanse regio's, en bereidt daaruit de bekendste specialiteit.
«
»
03:35 | A la carte |
Dat Johan Segers een groot liefhebber van lamsvlees is, is geen geheim.
«
»
03:55 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Culinair magazine.
«
»
04:35 | Piet Patron |
Vandaag volgen we de energieke Stijn, chef vlees en vis in Likoké. Hij is naast de rechterhand van keukenchef Anthony ook een echte entertainer bij de klanten aan tafel.
«
»
04:55 | Vlaanderen Kookt |
De 35-jarige Denis Ghys leerde koken dankzij zijn grootmoeder. Haar voorliefde voor verse en kwaliteitsvolle producten, spoorde Denis aan om zelf de messen ter hand te nemen.
«
»
05:10 | Feest van eigen bodem |
Culinair magazine.
«
»
05:35 | De Garde van Gert |
Culinair magazine.
«
»