TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Het feestmenu van ...
Culinair magazine.
«
»
07:00 De Garde van Gert
Culinair magazine.
«
»
07:35 Feest van eigen bodem
Culinair magazine.
«
»
08:00 De Garde van Gert
Culinair magazine.
«
»
08:35 Feest van eigen bodem
Culinair magazine.
«
»
09:05 Peppe's Sicilië
Culinair magazine.
«
»
09:35 De sterrenkaart
Culinair magazine.
«
»
10:10 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt vier eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
10:40 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Culinair magazine.
«
»
11:15 Apero-Dining
Culinair magazine.
«
»
11:50 Het Weekmenu - reeks 2
Culinair magazine.
«
»
12:35 Veldvers
De ster van de dag is de bloemkool. Echt een gouwe ouwe. Topchef Nicolas Decloedt serveert de geroosterde kool vandaag met pickles en parelgerst.
«
»
12:55 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
13:30 Het feestmenu van ...
Culinair magazine.
«
»
15:00 De Garde van Gert
Culinair magazine.
«
»
15:40 Panklaar
Vandaag: Pastaparty met een Franse saus van Italiaanse kaas.
«
»
15:50 Nuances
Thierry Theys behoort tot de generatie jonge chefs die veel belang hechten aan contrasten en texturen. Vandaag gaat hij aan de slag met de koningin van de zeevruchten: namelijk de oester!
«
»
16:20 Wild van wild
De haas is een wildsoort die niet iedereen even graag lust, maar door echte liefhebbers erg gewild is.
«
»
16:45 Peppe's Sicilië
Culinair magazine.
«
»
17:30 Het perfecte feestmenu
Culinair magazine.
«
»
18:00 Njamma Mia!
L'arte della cucina. Onze Italiaanse chef Peppe draagt de kunst van het koken in zijn hart en handen. Voor njam! reist hij langs alle Italiaanse regio's, en bereidt daaruit de bekendste specialiteit.
«
»
18:20 A la carte
Dat Johan Segers een groot liefhebber van lamsvlees is, is geen geheim.
«
»
18:40 De Chalet, Hollandse Maatjes
Culinair magazine.
«
»
19:25 Piet Patron
Vandaag volgen we de energieke Stijn, chef vlees en vis in Likoké. Hij is naast de rechterhand van keukenchef Anthony ook een echte entertainer bij de klanten aan tafel.
«
»
19:46 Vlaanderen Kookt
De 35-jarige Denis Ghys leerde koken dankzij zijn grootmoeder. Haar voorliefde voor verse en kwaliteitsvolle producten, spoorde Denis aan om zelf de messen ter hand te nemen.
«
»
20:05 Feest van eigen bodem
Culinair magazine.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Culinair magazine.
«
»
21:15 Steffi 's Healthy Pleasures
Warme hapjes uit de oven of de friteuse. Deze guilty pleasures komen vaak op tafel tijdens een avondje bingewatching.
«
»
21:40 Het feestmenu van ...
Culinair magazine.
«
»
22:40 De dagschotel
Culinair magazine.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst kokkerelt vandaag feestelijk samen met chef Michaël Vrijmoed. De chef braadt een sappige hoevekip, en laat zien wat je allemaal kan doen met knolselder.
«
»
23:40 Winters grillen
Culinair magazine.
«
»
00:00 De Gastentafel
Culinair magazine.
«
»
00:50 Tot op de graat
Culinair magazine.
«
»
01:10 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Jan Buytaert: Chips, Bart Desmidt: Humus, Johan Segers: Pommes duchesses, Roger van Damme: coulis bosvruchten
«
»
01:40 De gezonde goesting
Af & toe moet je je lijf op pauze zetten. Na feestdagen, na een zwaar weekend of gewoon om je lever een handje te helpen.
«
»
02:05 De Chalet, Hollandse Maatjes
Culinair magazine.
«
»
02:50 Het perfecte feestmenu
Culinair magazine.
«
»
03:20 Njamma Mia!
L'arte della cucina. Onze Italiaanse chef Peppe draagt de kunst van het koken in zijn hart en handen. Voor njam! reist hij langs alle Italiaanse regio's, en bereidt daaruit de bekendste specialiteit.
«
»
03:35 A la carte
Dat Johan Segers een groot liefhebber van lamsvlees is, is geen geheim.
«
»
03:55 De Chalet, Hollandse Maatjes
Culinair magazine.
«
»
04:35 Piet Patron
Vandaag volgen we de energieke Stijn, chef vlees en vis in Likoké. Hij is naast de rechterhand van keukenchef Anthony ook een echte entertainer bij de klanten aan tafel.
«
»
04:55 Vlaanderen Kookt
De 35-jarige Denis Ghys leerde koken dankzij zijn grootmoeder. Haar voorliefde voor verse en kwaliteitsvolle producten, spoorde Denis aan om zelf de messen ter hand te nemen.
«
»
05:10 Feest van eigen bodem
Culinair magazine.
«
»
05:35 De Garde van Gert
Culinair magazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Daniëlle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', film uit 2021 met oa. Frank Lammers, om 20.40 uur op Eén.

Dossiers