TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:20 De sterrenkaart
Zoals de naam doet vermoeden is restaurant Slagmolen gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de Bosbeekvallei in Opglabbeek.
«
»
06:55 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat in deze aflevering aan de slag met Noordzeekreeft. Hij toont hoe je de volledige kreeft kan gebruiken voor enkele lekkere en makkelijke gerechten.
«
»
07:20 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Een stoofpotje wordt meestal met rundvlees gemaakt, maar Johan Segers kent ook een fantastisch recept voor een stoverij met varkensvlees.
«
»
07:40 Roger van Damme: Bakken
Het is niet gelogen: het deeg op zich is al ongelooflijk lekker. Roger van Damme bakt vandaag overheerlijke frambozentaartjes.
«
»
08:00 Bal National
Eerst staat de vol-au-bal op het menu en voor zijn tweede recept maakt Wim gehaktballetjes 'tikka masala' met rijst en frisse komkommer.
«
»
08:30 Lekker Lang Leven
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
08:55 In de Mix (magazine Njam)
Steffi Vertriest gaat voor zero food waste, Jeroen De Pauw maakt ijscreaties, Alexia Stevens houdt iedereen 'glutenblij' en Julie Van den Driesschen sluit af met smakelijke baksels.
«
»
09:20 De Zomerkeuken
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie! Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsaté en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op de rooster.
«
»
09:45 De Zomerkeuken
Peppe legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar de beauty vandaag is de varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
10:10 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
10:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst heeft vandaag het gezelschap van Michaël Vrijmoed. De éénsterrenchef roept de hulp in van Gert om samen lamsgehakballetjes te rollen. Michaël serveert er nog aubergine bij.
«
»
11:10 Ottolenghi
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
12:00 Ottolenghi
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
12:50 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Dagny Ros de tien hamvragen.
«
»
13:20 Roger van Damme: Bakken
Het hoeft niet altijd moeilijk te zijn om iets lekkers te maken. Roger van Damme bakt vandaag kleine cakes met walnoten. Het recept van het beslag is echt eenvoudig.
«
»
13:40 Apero-Dining
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
14:15 Het Weekmenu - reeks 2
Visballetjes met frisse salade // Gevuld gehaktbrood met aubergines // Gnudi van ricotta met groene groentjes // Pasta met ribbetjes en tomatensaus (met Peppe Giacomazza)
«
»
15:00 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
15:20 De sterrenkaart
Zoals de naam doet vermoeden is restaurant Slagmolen gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de Bosbeekvallei in Opglabbeek.
«
»
16:00 De dagschotel
Als de kinderen moeilijk vis eten, dan kan je de vis een schnitzeljasje aantrekken om de glibberige massa te camoufleren.
«
»
16:10 Feest van eigen bodem
Een pizza van aardappel, of een galette - zoals Bart Desmidt het zegt - daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel!
«
»
16:35 In de Mix (magazine Njam)
Steffi Vertriest gaat voor zero food waste, Jeroen De Pauw maakt ijscreaties, Alexia Stevens houdt iedereen 'glutenblij' en Julie Van den Driesschen sluit af met smakelijke baksels.
«
»
17:00 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst wordt vandaag bijgestaan door sterrenchef Roger van Damme. Op het bord deze keer geen dagschotel, maar wel een heerlijke afsluiter: pannenkoeken met kriekensaus.
«
»
18:05 Njamma Mia!
Voor Peppe is Sicilië een beetje thuiskomen, want daar liggen zijn roots. Wij kennen het vooral als grootste eiland in de Middellandse Zee en van de vulkaan Etna.
«
»
18:20 De Zomerkeuken
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie! Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsaté en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op de rooster.
«
»
18:45 Dominique Persoone: Shock-o-latier
Dominique trekt naar Parijs voor Salon du Chocolat waar hij een prijs in ontvangst mag nemen. Op de beurs ontmoeten we Yves Thuriès, een god van de Franse patisserie en chocolaterie.
«
»
19:05 Piet Patron
Vandaag volgen we de energieke Stijn, chef vlees en vis in Likoké. Hij is naast de rechterhand van keukenchef Anthony ook een echte entertainer bij de klanten aan tafel.
«
»
19:30 Vlaanderen Kookt
De 31-jarige Steven Adriaensens doet zijn uiterste best om Jan te plezieren met een hedendaagse versie van kabeljauw met aardappelen en peterselie.
«
»
19:50 Ottolenghi
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst deelt de keuken vandaag met chef Stéphane Buyens. De heren maken een niet-alledaagse toast champignon, en daar komen ook zeevruchten bij aan te pas.
«
»
21:10 Steffi 's Healthy Pleasures
Steffi maakt vandaag een healthy variant op de bounty. En ze zorgt ook nog voor een hippe en pittige buddha bowl.
«
»
21:35 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
21:55 Vlaanderen Kookt
In Kester, in het hartje van het Pajottenland, leert Jan vandaag een originele pompoenbereiding maken.
«
»
22:15 Pasta & Risotto
Jan Tournier maakt een lekkere pasta met ibericoham en groene asperges. Peppe geeft de klassieke Risotto met paddestoelen een extra boost met amarone wijn.
«
»
22:25 Bal National
Eerst staat de vol-au-bal op het menu en voor zijn tweede recept maakt Wim gehaktballetjes 'tikka masala' met rijst en frisse komkommer.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt vandaag het gezelschap van Alain Indria in de keuken van De Garde van Gert. Alain tovert een boerenkool om tot een lekker gezonde boerenkoolpuree.
«
»
23:35 Urban Barbecue
Sterrenchef Bart Desmidt en z'n sous-chef Philip Vandamme gaan vandaag barbecueën in Urban Barbecue.
«
»
00:05 BBQ vanavond?!
Pastasalade met gehakt en courgette / Kaasbroodje met mostarda van peer / Kip op bierblik.
«
»
00:25 Ottolenghi
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
01:15 In de Mix (magazine Njam)
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
01:35 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Jan Buytaert - Chutney / Peppe Giacomazza - Bolognesesaus / Julie Baekelandt - Opgelegde citroenen / Dominique Persoone - Limonade.
«
»
02:10 De gezonde goesting
Geen ovenhapjes met duizenden laagjes bladerdeeg of frituurhapjes, maar wel super gezonde bits & bites.
«
»
02:35 De Garde van Gert
Gert Verhulst deelt de keuken vandaag met chef Stéphane Buyens. De heren maken een niet-alledaagse toast champignon, en daar komen ook zeevruchten bij aan te pas.
«
»
03:05 Steffi 's Healthy Pleasures
Steffi maakt vandaag een healthy variant op de bounty. En ze zorgt ook nog voor een hippe en pittige buddha bowl.
«
»
03:20 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
03:40 Vlaanderen Kookt
In Kester, in het hartje van het Pajottenland, leert Jan vandaag een originele pompoenbereiding maken.
«
»
03:55 Pasta & Risotto
Jan Tournier maakt een lekkere pasta met ibericoham en groene asperges. Peppe geeft de klassieke Risotto met paddestoelen een extra boost met amarone wijn.
«
»
04:10 Bal National
Eerst staat de vol-au-bal op het menu en voor zijn tweede recept maakt Wim gehaktballetjes 'tikka masala' met rijst en frisse komkommer.
«
»
04:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt vandaag het gezelschap van Alain Indria in de keuken van De Garde van Gert. Alain tovert een boerenkool om tot een lekker gezonde boerenkoolpuree.
«
»
05:10 Urban Barbecue
Sterrenchef Bart Desmidt en z'n sous-chef Philip Vandamme gaan vandaag barbecueën in Urban Barbecue.
«
»
05:30 BBQ vanavond?!
Pastasalade met gehakt en courgette / Kaasbroodje met mostarda van peer / Kip op bierblik.
«
»
05:45 Ottolenghi
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Sinds 1970 vonden in Amerikaanse scholen iets meer dan 1600 schietpartijen plaats, waarbij 598 dodelijke slachtoffers vielen. In de meeste gevallen waren de schutters minderjarigen die nog bij hun ouders woonden. In deze documentaire komen enkele ouders aan het woord van tieners die een bloedbad aanrichtten in hun school.

'Raising a School Shooter', om 21.55 uur op Canvas.

Dossiers