
TVgids - njam!
Andere zender »
05:10 | Feest van Eigen Bodem |
Bart Desmidt begint met drie hapjes met lokale kazen en bereidt erna een sappige varkenskroon.
«
»
06:25 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley ontdekt dat de keuken van de Maleisische deelstaat Penang bestaat uit een mix van tradities.
«
»
07:10 | De Eregast |
In het prachtige heuvelland verwelkomen Peppe, Dominque en Jeroen Driesterrenchef Tim Boury.
«
»
08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
08:50 | De Dagschotel |
Chef Dagný Rós maakt dit maal spaghetti met courgette en een crème van cashewnoten.
«
»
09:40 | Marijn zijn merk |
Mike Janssen kwam in 2007 samen met zijn vrouw terecht in Wilderen. Marijn Devalck gaat ter plaatse.
«
»
10:00 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden gaat naar Sunshine Coast en begint in het achterland bij Maleny Dairies.
«
»
10:30 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden trekt noordwaarts richting Bundaberg, Queensland, waar hij de Seafood Smokery bezoekt.
«
»
11:00 | De Eregast |
Peppe, Dominique en Jeroen zitten op hete kolen want ze ontvangen een culinaire vrouw in hun midden.
«
»
11:45 | Het feestmenu van .. |
Tijdens de feestdagen zorgt Roger van Damme voor een overheerlijk feestmenu zonder stress.
«
»
12:45 | Smossen Mag |
Cel, Thomas en Luca maken samen met chef Roger allerlei snacks voor een filmavondje.
«
»
13:15 | Toasted! |
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Blue Happiness, Bello Pesto en XXX Hot Bali.
«
»
13:45 | Winters Grillen |
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Dit keer maakt hij aspergefakkels en hertengebraad.
«
»
14:05 | The Art of Making Cocktails |
Manuel Wouters bedient de liefhebbers op hun wenken en maakt telkens drie cocktails.
«
»
14:20 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
15:00 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden gaat naar Sunshine Coast en begint in het achterland bij Maleny Dairies.
«
»
15:30 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden trekt noordwaarts richting Bundaberg, Queensland, waar hij de Seafood Smokery bezoekt.
«
»
16:00 | De Eregast |
Peppe, Dominique en Jeroen zitten op hete kolen want ze ontvangen een culinaire vrouw in hun midden.
«
»
16:45 | Nuances |
Thierry Theys maakt ganzenlever op drie verschillende overheerlijke manieren klaar.
«
»
17:20 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
18:15 | De Smaaktoerist |
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
18:50 | De Dagschotel |
Smaakacrobaat Dominique Persoone maakt een kabeljauw klaar met een lekker korstje van tuinkruiden.
«
»
19:30 | Het feestmenu van .. |
Tijdens de feestdagen zorgt Michaël Vrijmoed voor een overheerlijk feestmenu zonder stress.
«
»
20:40 | Bal National |
Wim bereidt het ideale 'deeg' voor gehaktbrood; gehakt én een papje van in melk geweekte beschuit.
«
»
21:10 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer kreeft.
«
»
21:45 | Panklaar |
Jan Buytaert maakt in een pan in een draai en een wip een overheerlijke marokkaanse kip.
«
»
22:00 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden gaat naar Sunshine Coast en begint in het achterland bij Maleny Dairies.
«
»
22:30 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden trekt noordwaarts richting Bundaberg, Queensland, waar hij de Seafood Smokery bezoekt.
«
»
23:00 | De Eregast |
Peppe, Dominique en Jeroen zitten op hete kolen want ze ontvangen een culinaire vrouw in hun midden.
«
»
23:45 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
00:35 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer krab.
«
»
01:00 | Nuances |
Chef Thierry gaat vandaag aan de slag met één van zijn favoriete producten: coquilles.
«
»
01:35 | Tot op de Graat |
De Saint-Pierre, of Zonnevis, is Johans favoriete Noordzeevis en een echte delicatesse.
«
»
02:00 | De Gastentafel |
Jan Buytaert bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
02:55 | Bal National |
Wim bereidt het ideale 'deeg' voor gehaktbrood; gehakt én een papje van in melk geweekte beschuit.
«
»
03:20 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer kreeft.
«
»
03:45 | Panklaar |
Jan Buytaert maakt in een pan in een draai en een wip een overheerlijke marokkaanse kip.
«
»
03:55 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden gaat naar Sunshine Coast en begint in het achterland bij Maleny Dairies.
«
»
04:15 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden trekt noordwaarts richting Bundaberg, Queensland, waar hij de Seafood Smokery bezoekt.
«
»
04:40 | De Eregast |
Peppe, Dominique en Jeroen zitten op hete kolen want ze ontvangen een culinaire vrouw in hun midden.
«
»
05:20 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
05:50 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer krab.
«
»