TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Het weekmenu
Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes.
«
»
06:35 Nuances
In Nuances gaat Thierry vandaag aan de slag met één van zijn favoriete producten: coquilles!
«
»
07:05 It's Aperotime Somewhere in the World
Bartender Hannah Van Ongevalle neemt ons mee naar Rome en maakt de onvervalste Italiaanse cocktail Negroni.
«
»
07:10 De gastentafel
In 'De gastentafel' maakt telkens een van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet.
«
»
08:00 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
08:30 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
09:25 Vlaanderen kookt
De Italiaanse Pina Cimino bereidt voor Jan gnocci, een soort pasta gemaakt van aardappelen. Hierbij serveert Pina een zelfgemaakte saus van echte Italiaanse tomaten.
«
»
09:45 Op de rooster
Johan Segers ontvangt bekende Vlamingen die samen met hem de geneugten van het barbecueën beleven.
«
»
10:20 Tot op de graat
Johan Segers heeft de eer te werken met het goud uit de Noordzee: de kreeft. Voor Johan heeft een topproduct als de kreeft niet veel nodig om volledig tot zijn recht te komen.
«
»
10:40 Puur oosters: Japans
Vandaag staat chef Ivan Verhelle achter de teppanyaki, wat meteen zijn absolute specialiteit is in de Japanse keuken.
«
»
11:00 De dagschotel
Johan Segers - Varkenstong
«
»
11:10 De gastentafel
Vandaag met Jan Buytaert.
«
»
12:00 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
12:15 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
12:50 Het weekmenu
Viscurry met naanbrood // Lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pittabrood // Mexicaanse pulled chicken // Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh
«
»
13:35 Urban Barbecue
In deze aflevering trekt chef Michaël Vrijmoed een wereldse kaart. We gaan een beetje culinair reizen met lekkers uit verschillende uithoeken.
«
»
14:05 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
14:30 Karola's Kitchen
Koken doet je reizen. En vandaag neemt Karolien ons mee naar Azië. Ze maakt een exotische noedelsoep, op basis van homemade currypasta. De pasta komt terug in haar zalmballetjes die ze in de soep draait én als apero serveert. Dubbele pret!
«
»
14:55 De sterrenkaart
Op 1 mei 1997 begon chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, een restaurant.
«
»
15:25 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
16:15 De Chalet, Hollandse Maatjes
Peppe, Dominique en Roger zetten de eerste dag van hun weekend in met een oranje cocktail, Hollandse maatjes en een lamsstoofpot.
«
»
17:05 Beach Barbecue
Voor Bart Desmidt is het strand van Knokke-Heist zijn dagelijkse habitat en dat kan je vandaag goed merken.
«
»
17:30 De dagschotel
Jan Buytaert - Ovenschotel met lamsvlees.
«
»
17:45 De Wereld op je Bord
Vrijdag is couscousdag in Marokko. Maar vergeet die snelklaar couscous. Vandaag toont Chef Fatima hoe je de echte lekkere Marokkaanse couscous op de traditionele Marokkaanse manier klaarmaakt.
«
»
18:10 Tot op het Bot: Het Rund
Chef Johan Segers is vastberaden om alle geheimen te achterhalen die er bestaan over rundvlees. Vandaag wil hij traditioneel stoofvlees klaarmaken.
«
»
18:35 Peppe's Toscane
De hype van het moment in Italië is het biokweken.
«
»
19:00 De sterrenkaart
Restaurant Kristalijn is gehuisvest in een volledige nieuwbouw als extra foodunit bij het bijhorende hotel Stiemerheide (70 kamers).
«
»
19:35 De sterrenkaart
Restaurant Kristalijn is gehuisvest in een volledige nieuwbouw als extra foodunit bij het bijhorende hotel Stiemerheide (70 kamers).
«
»
20:00 Peppe's pasta
Ze zijn nu al legendarisch, de pastagerechtjes van Peppe Giacomazza. Vandaag voegt hij een gouwe ouwe toe aan zijn CV : cannelloni gevuld met spinazie, ricotta en noten.
«
»
20:20 Roger van Damme: Bakken
Een biscuit bakken is op zich niet moeilijk, je moet alleen weten hoe. Roger van Damme geeft tips & tricks om hem helemaal te doen lukken en smeert hem in met zelfgemaakte chocolademousse.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst kokkerelt vandaag met jonge chef Jan Tournier. Jan bakt een prachtig stuk zeebaars mooi goudbruin.
«
»
21:15 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
21:50 Tot op de graat
Vandaag staat er een oude bekende op het menu van Johan Segers: de immens populaire Noordzeetong. Johan laat ons zien hoe je deze prachtige vis fileert.
«
»
22:10 It's Aperotime Somewhere in the World
Bartender Hannah Van Ongevalle neemt ons mee naar Rome en maakt de onvervalste Italiaanse cocktail Negroni.
«
»
22:15 Het weekmenu
Preirolletjes met gerookte zalm en bieslookpuree // Kalfslapjes in citroensaus met Griekse rijst // Pasta pesto van edamamebonen met groene groenten // Risotto van champigons met pancetta en rucola
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag de Limburgse tweesterrenchef die bulkt van de vakkennis: Bert Meewis! Hij maakt pladijs klaar die hij vult met champignons en ansjovis en gaart in de oven.
«
»
23:25 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
00:15 Soep!
Vietnamese Rijstsoep / Champignonsoep
«
»
00:35 Smossen mag
Mats (10 jaar), Deborah (12 jaar) en Liselotte (9 jaar) maken zelf hun frietjes en serveren het met een bijzondere kip, aparte appelmoes, en verder met alles erop en eraan. Het ideale kinderfeest.
«
»
01:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst kokkerelt vandaag met jonge chef Jan Tournier. Jan bakt een prachtig stuk zeebaars mooi goudbruin.
«
»
01:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de numero uno, niet due van de kook-tv: Giacomazza Peppe! Hij maakt een frittata di pasta met pancetta. Een eiergerecht dat perfect kan dienen als restjesverwerker.
«
»
02:05 De dagschotel
Johan Segers - Gebakken mosseltjes.
«
»
02:20 In de Mix (magazine Njam)
"Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Basiel & AmélieHapjes - Bart Desmidt: Gevulde tomaat - Reportage Stoffels Tomaten- Handige Keukentools - Steffi Vertriest: Bloemkool paprikasoepCake.
«
»
02:45 De Garde van Gert
Gert Verhulst kokkerelt vandaag met jonge chef Jan Tournier. Jan bakt een prachtig stuk zeebaars mooi goudbruin.
«
»
03:20 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
03:45 Tot op de graat
Vandaag staat er een oude bekende op het menu van Johan Segers: de immens populaire Noordzeetong. Johan laat ons zien hoe je deze prachtige vis fileert.
«
»
04:05 Het weekmenu
Preirolletjes met gerookte zalm en bieslookpuree // Kalfslapjes in citroensaus met Griekse rijst // Pasta pesto van edamamebonen met groene groenten // Risotto van champigons met pancetta en rucola
«
»
04:45 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag de Limburgse tweesterrenchef die bulkt van de vakkennis: Bert Meewis! Hij maakt pladijs klaar die hij vult met champignons en ansjovis en gaart in de oven.
«
»
05:10 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
05:55 Soep!
Vietnamese Rijstsoep / Champignonsoep
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers