TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:10 Feest van Eigen Bodem
Bart Desmidt begint met drie hapjes met lokale kazen en bereidt erna een sappige varkenskroon.
«
»
06:25 Ainsley Eats The Streets
Ainsley ontdekt dat de keuken van de Maleisische deelstaat Penang bestaat uit een mix van tradities.
«
»
07:10 De Eregast
In het prachtige heuvelland verwelkomen Peppe, Dominque en Jeroen Driesterrenchef Tim Boury.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
08:50 De Dagschotel
Chef Dagný Rós maakt dit maal spaghetti met courgette en een crème van cashewnoten.
«
»
09:40 Marijn zijn merk
Mike Janssen kwam in 2007 samen met zijn vrouw terecht in Wilderen. Marijn Devalck gaat ter plaatse.
«
»
10:00 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden gaat naar Sunshine Coast en begint in het achterland bij Maleny Dairies.
«
»
10:30 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden trekt noordwaarts richting Bundaberg, Queensland, waar hij de Seafood Smokery bezoekt.
«
»
11:00 De Eregast
Peppe, Dominique en Jeroen zitten op hete kolen want ze ontvangen een culinaire vrouw in hun midden.
«
»
11:45 Het feestmenu van ..
Tijdens de feestdagen zorgt Roger van Damme voor een overheerlijk feestmenu zonder stress.
«
»
12:45 Smossen Mag
Cel, Thomas en Luca maken samen met chef Roger allerlei snacks voor een filmavondje.
«
»
13:15 Toasted!
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Blue Happiness, Bello Pesto en XXX Hot Bali.
«
»
13:45 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Dit keer maakt hij aspergefakkels en hertengebraad.
«
»
14:05 The Art of Making Cocktails
Manuel Wouters bedient de liefhebbers op hun wenken en maakt telkens drie cocktails.
«
»
14:20 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
15:00 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden gaat naar Sunshine Coast en begint in het achterland bij Maleny Dairies.
«
»
15:30 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden trekt noordwaarts richting Bundaberg, Queensland, waar hij de Seafood Smokery bezoekt.
«
»
16:00 De Eregast
Peppe, Dominique en Jeroen zitten op hete kolen want ze ontvangen een culinaire vrouw in hun midden.
«
»
16:45 Nuances
Thierry Theys maakt ganzenlever op drie verschillende overheerlijke manieren klaar.
«
»
17:20 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
18:15 De Smaaktoerist
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten.
«
»
18:50 De Dagschotel
Smaakacrobaat Dominique Persoone maakt een kabeljauw klaar met een lekker korstje van tuinkruiden.
«
»
19:30 Het feestmenu van ..
Tijdens de feestdagen zorgt Michaël Vrijmoed voor een overheerlijk feestmenu zonder stress.
«
»
20:40 Bal National
Wim bereidt het ideale 'deeg' voor gehaktbrood; gehakt én een papje van in melk geweekte beschuit.
«
»
21:10 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer kreeft.
«
»
21:45 Panklaar
Jan Buytaert maakt in een pan in een draai en een wip een overheerlijke marokkaanse kip.
«
»
22:00 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden gaat naar Sunshine Coast en begint in het achterland bij Maleny Dairies.
«
»
22:30 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden trekt noordwaarts richting Bundaberg, Queensland, waar hij de Seafood Smokery bezoekt.
«
»
23:00 De Eregast
Peppe, Dominique en Jeroen zitten op hete kolen want ze ontvangen een culinaire vrouw in hun midden.
«
»
23:45 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
00:35 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer krab.
«
»
01:00 Nuances
Chef Thierry gaat vandaag aan de slag met één van zijn favoriete producten: coquilles.
«
»
01:35 Tot op de Graat
De Saint-Pierre, of Zonnevis, is Johans favoriete Noordzeevis en een echte delicatesse.
«
»
02:00 De Gastentafel
Jan Buytaert bereidt gerechtjes die je enkel nog af moet werken wanneer de gasten binnen zijn.
«
»
02:55 Bal National
Wim bereidt het ideale 'deeg' voor gehaktbrood; gehakt én een papje van in melk geweekte beschuit.
«
»
03:20 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer kreeft.
«
»
03:45 Panklaar
Jan Buytaert maakt in een pan in een draai en een wip een overheerlijke marokkaanse kip.
«
»
03:55 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden gaat naar Sunshine Coast en begint in het achterland bij Maleny Dairies.
«
»
04:15 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden trekt noordwaarts richting Bundaberg, Queensland, waar hij de Seafood Smokery bezoekt.
«
»
04:40 De Eregast
Peppe, Dominique en Jeroen zitten op hete kolen want ze ontvangen een culinaire vrouw in hun midden.
«
»
05:20 De Sterrenkaart
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
05:50 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met bijzondere ingrediënten, zoals deze keer krab.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk' (VTM GO)

Ingeborg heeft fantastisch nieuws voor Karen (27). De experten hebben ook voor haar een match gevonden en zij zal dus in het huwelijksbootje stappen met Sharon (33). Nadat het koppel elkaar het jawoord heeft gegeven, trekken ze naar de feestlocatie waar Ingeborg als gastvrouw hun trouwfeest in goede banen zal leiden. Tussen alle festiviteiten door staat ook nog een fotoshoot op de planning en na het feest trekken ze uiteindelijk naar een B&B voor hun huwelijksnacht.

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk', om 20.45 uur op VTM.

Dossiers