TVgids - njam!

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Smossen mag
"Nummeltje deltien, met lijst en kip". Vandaag in Smossen Mag spelen chef Roger van Damme en zijn chef-koks Marie (11 jaar), Rune (7 jaar) en Simon (10 jaar) zlf de Chinees van om de hoek.
«
»
06:05 Over (h)eerlijke groenten
Johan maakt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst. Daarna serveert hij een bord vol erwtjes met broodcroutons en zilveruitjes.
«
»
06:35 Tot op het bot: Het rund
Chef Johan Segers is vastberaden om alle geheimen te achterhalen die er bestaan over rundvlees. Vandaag wil hij traditioneel stoofvlees klaarmaken.
«
»
06:55 Het weekmenu
Ijslandse brandade // Ribbetjes 'Korean Style' met zoete aardappel // Gemarineerde aubergines met couscous // Minestrone met gevuld brood (met Dagny Ros Asmundsdottir)
«
»
07:35 Sportfood
Loopster Chris is 10 jaar geleden beginnen te lopen en loopt nu zelfs marathons.
«
»
08:00 Culinair Thailand
Njam!-chef Roger van Damme bereidt zijn heerlijke desserten niet alleen in Het Gebaar, ook in het buitenland laat hij fijnproevers genieten van zijn creaties.
«
»
08:25 Het weekmenu
Steffi Vertriest maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid.
«
»
09:10 The art of making cocktails
Professioneel cocktailmaker Manuel Wouters bereidt de cocktails Georgia Mint Julep, Tom Collins en Passionata.
«
»
09:20 Ellemiekes KIDchen
Ellemieke Vermolen vindt het erg belangrijk elke dag een verse en gezonde maaltijd voor haar kinderen te bereiden.
«
»
09:45 Klaar in 20 minuten
Vandaag kookt de man met "liever messy dan spic & span" als slogan: Jelle Beeckman! Hij gaat voor smeuge penne met goed veel room en chorizo.
«
»
10:15 Comfort Food
Soms voel je het als je zelfs nog in je bed ligt: het wordt "one of those days". Jeroen De Pauw heeft daar een goede remedie tegen: eten! Te starten? 's Morgens vroeg.
«
»
10:40 De gezonde goesting
Als je eet, dan wil je ook een gevuld buikje hebben. Gezond eten zou het hongergevoel niet stillen.
«
»
11:05 De sterrenkaart
Het Limburgse Lommel is sinds 2020 een twee-sterrenrestaurant rijker. Een onverwachte droom die uitkwam voor Jan Tournier. Hij gaat in restaurant Cuchara elke dag opnieuw voor de culinaire top met Japans getinte kunstwerkjes op je bord.
«
»
11:45 Winters grillen
Het hoeft niet altijd worst of steak te zijn op de barbecue. Daarom gaat chef Jeroen De Pauw voor een hippe hamburger, snel te maken en ook ideaal als je kindermonden moet voeden. En ook zijn dessert is comfort food: snickers op de grill!
«
»
12:10 Klaar in 20 minuten
Bert Meewis maakt een Ceasar salad klaar in 20 minuten.
«
»
12:40 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
13:30 Soep!
Wortel-pompoensoep / Koude Spaanse looksoep (Sopa al Ajo Blanco).
«
»
13:55 Smossen mag
"Nummeltje deltien, met lijst en kip". Vandaag in Smossen Mag spelen chef Roger van Damme en zijn chef-koks Marie (11 jaar), Rune (7 jaar) en Simon (10 jaar) zlf de Chinees van om de hoek.
«
»
14:25 Over (h)eerlijke groenten
Johan maakt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst. Daarna serveert hij een bord vol erwtjes met broodcroutons en zilveruitjes.
«
»
15:00 Tot op het bot: Het rund
Chef Johan Segers is vastberaden om alle geheimen te achterhalen die er bestaan over rundvlees. Vandaag wil hij traditioneel stoofvlees klaarmaken.
«
»
15:30 Karola's Kitchen - gewoon gezond & goed
Karolien maakt een knapperige salade met kikkererwtenkrokantjes en ook comfort food van de bovenste plank: een Indiase dahl met linzen.
«
»
16:00 Wild van wild
Wie aan everzwijnen denkt, ziet spontaan het beeld voor zich van Obelix met een zwijntje in zijn nek.
«
»
16:30 Veggie
In het 2e seizoen heeft Philippe Van den Bulck nog steeds een grote voorliefde voor groenten.
«
»
16:50 Veggie
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten.
«
»
17:05 Tot op de graat
In deze aflevering van Tot op de graat mag Johan Segers proeven van echte Belgische mosselen, die in onze Noordzee leven.
«
»
17:30 Klaar in 20 minuten
Vandaag komt in onze keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij belegt een kant en klare bloemkoolpizza met zelfgemaakte erwtenhummus en pikante merguez. Pizza pronto! En dat in 20 minuten!
«
»
17:55 Toasted on Wheels!
Vandaag maken Dominique en Dagny Ros de Grote Markt van Mechelen onveilig met hun foodtruck.
«
»
18:25 Nuances
Vandaag staat er bouillabaise op het menu, maar ook deze keer maakt Thierry er een eigen interpretatie van!
«
»
19:00 De Chalet aan de Semois
De boys maken het vandaag extra feestelijk met een ontbijt van kaviaar, een lunch met oesters en kreeft als hoofdgerecht. Voor het dessert staan n dansen Jeroen en Peppe in de keuken.
«
»
19:55 De sterrenkaart
Het Limburgse Lommel is sinds 2020 een twee-sterrenrestaurant rijker. Een onverwachte droom die uitkwam voor Jan Tournier. Hij gaat in restaurant Cuchara elke dag opnieuw voor de culinaire top met Japans getinte kunstwerkjes op je bord.
«
»
20:40 Klaar in 20 minuten
Vandaag komt in onze gezellige keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij belegt een kant en klare worteltortilla met zelfgemaakte honinghummus, perzik en blauwe kaas. Ideaal voor als je maar 20 minuten hebt!
«
»
21:10 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en Jos Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
21:55 Lekker lang leven
Ditist en chef Michal Sels bereidt in 'Lekker Lang Leven' heerlijke, evenwichtige recepten. Volgens Michal staat gezond gelijk aan lekker. Hij geeft al zijn tips en tricks prijs over voeding.
«
»
22:25 Apero-Dining
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
23:00 Klaar in 20 minuten
Vandaag kookt de man met het kapsel van Tom Boone: Dominique Persoone!
«
»
23:25 Het weekmenu
Steffi Vertriest maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid.
«
»
00:10 De Eregast
Jeroen nodigt zijn mentor en topchef Christer Elfving uit.
«
»
00:55 De smaaktoerist
In Diest ruikt Jeroen zoet in de Zoutstraat, in Meensel proeft hij van lokale appels en peren. En na de boomgaarden ziet hij volle wijngaarden.
«
»
01:30 De Sterrenkaart - Nederland
De familie Tsang startte in 1982 als afhaalchinees. Sinds 2018 koken ze er in Sint Willebrord met 1 Michelinster. We kijken naar dit waanzinnige parcours, luisteren naar een prachtig familieverhaal en proeven van topgerechten met pit.
«
»
02:10 De sterrenkaart
Het Limburgse Lommel is sinds 2020 een twee-sterrenrestaurant rijker. Een onverwachte droom die uitkwam voor Jan Tournier. Hij gaat in restaurant Cuchara elke dag opnieuw voor de culinaire top met Japans getinte kunstwerkjes op je bord.
«
»
02:45 Klaar in 20 minuten
Vandaag komt in onze gezellige keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij belegt een kant en klare worteltortilla met zelfgemaakte honinghummus, perzik en blauwe kaas. Ideaal voor als je maar 20 minuten hebt!
«
»
03:10 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en Jos Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
03:50 Lekker lang leven
Ditist en chef Michal Sels bereidt in 'Lekker Lang Leven' heerlijke, evenwichtige recepten. Volgens Michal staat gezond gelijk aan lekker. Hij geeft al zijn tips en tricks prijs over voeding.
«
»
04:10 Apero-Dining
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
04:35 Klaar in 20 minuten
Vandaag kookt de man met het kapsel van Tom Boone: Dominique Persoone!
«
»
04:55 Het weekmenu
Steffi Vertriest maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid.
«
»
05:35 De Eregast
Jeroen nodigt zijn mentor en topchef Christer Elfving uit.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Hoge Noorden' (Eén)

Met een sneeuwstorm op komst moet Mark op Hardangervidda de colonne voorbereiden. Dorien en Arent vertrekken vroeger dan gepland bij Evelyne. Arent wordt geplaagd door heimwee. Soetkin is nu 7 maanden zwanger en komt samen met Adah naar Belgi voor een reeks concerten. Voor Ellen verloopt de aanpassing in Rondane niet altijd even makkelijk.

'Het Hoge Noorden', om 20.40 uur op En.

Dossiers