TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM lifeVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVnjam!BBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Winterse Kost
Bart trapt het Winterse Kost-seizoen af met vier smaakvolle klassiekers. Stoofpotje van konijn, een stevige croque boemboem, hartige appeltaart met bloedworst en als afsluiter paling Napolitaine met smeuïge puree.
«
»
03:30 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden begint in Queensland's Granite Belt, bezoekt Twisted Gum Wines, en een lavendelboerderij.
«
»
03:50 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens maakt een heerlijke klassieke vol-au-vent.
«
»
04:25 Peppe's Toscane
Panzano is de thuisbasis van slager Dario Cecchini. Dario legt samen met Peppe de Florentijnse biefstuk op de grill. Met een glas wijn in hand en een poëzie brengen de heren hulde aan het symbool van de Toscaanse gastronomie: de bistecca fiorentina.
«
»
04:45 Winterse Kost
Bart trapt het Winterse Kost-seizoen af met vier smaakvolle klassiekers. Stoofpotje van konijn, een stevige croque boemboem, hartige appeltaart met bloedworst en als afsluiter paling Napolitaine met smeuïge puree.
«
»
05:25 Toasted on wheels!
De foodtruck van Dominique en Dagny verkoopt nacho's en scones met haring bij het Antwerpse MAS.
«
»
05:45 Chris Cooks Cymru
In Brecon ontmoet Chris de Nepalese gemeenschap. Hij laat zich inspireren door het koken met kruiden en vuur, en serveert een eerbetoon aan thuis en traditie.
«
»
06:15 Winterse Kost
Vandaag duikt Bart in de vergeten Vlaamse klassiekers. Zijn Winterse Kost is paling Napolitaine met smeuïge puree. Lekker gemakkelijk en pure nostalgie. Smakelijk!
«
»
06:25 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt gezelschap van Italiaanse chef Peppe Giacomazza. Peppe onthult het keukengeheim waarmee je de lekkerste carpaccio kan maken. Niet alleen het beste rundvlees gebruiken, blijkt daarbij belangrijk.
«
»
06:55 Puur Oosters - Japans
Chef Ivan Verhelle maakt vandaag samen met zijn sashimi-expert Akihisa een voortreffelijk bord sashimi klaar, met enkele prachtige stukken rauwe vis en de juiste garnituren, uiteraard helemaal volgens de regels van de kunst.
«
»
07:05 Veldvers
De ster van de dag is de bloemkool. Echt een gouwe ouwe. Topchef Nicolas Decloedt serveert de geroosterde kool vandaag met pickles en parelgerst. Een keertje iets anders dan de klassieker bloemkool met witte saus én volledig plantaardig.
«
»
08:00 Indian Summer
Tom en Dominque verwelkomen de Vlaamse Hollywood: Acteurs Rik Verheye en Geert Van Rampelberg en regisseurs Gilles Coulier, Wannes Destoop en Wouter Bouvijn proeven van hun tequilasoep, ceviche met langoustines en kip in bananenblad.
«
»
08:40 Winterse Kost
Bart trapt het Winterse Kost-seizoen af met vier smaakvolle klassiekers. Stoofpotje van konijn, een stevige croque boemboem, hartige appeltaart met bloedworst en als afsluiter paling Napolitaine met smeuïge puree.
«
»
09:30 Lekker Messy - Weekmenu
Heimwee zorgt voor comfortfood: loaded geitenkaas en worst in tomatensaus. Daarna wordt het culinair met romige spaghetti met gerookte paling en een verleidelijke avondmaaltijd van kip met abrikozenmosterdsaus. Emotie en smaak gaan hand in hand.
«
»
10:05 Sweet & Cosy
Wist je dat Wim met vier pannenkoekpannen tegelijkertijd aan de slag kan? En dat is nodig, want hij maakt vandaag een crêpe Mikadorol klaar met crunchy hazelnootpasta. Een chocolade bommeke waar elke zoetebek gelukkig van wordt.
«
»
10:15 De Garde van Gert
Presentator en foodie Gert Verhulst kookt vandaag met jonge wolf Thierry Theys. De heren maken een rundertartaar met rode bietensalade en hoe kan het ook anders: frietjes. De Garde van Gert is met Thierry ook meteen 2 sterren rijker.
«
»
10:45 Ainsley Eats The Streets
Ainsley komt vlak voor het festival van Eid aan in Marokko, waar hij de kleurrijke, chaotische en dromerige stad Fes bezoekt. Ainsley ontdekt een lokale keuken die veel meer omvat dan de bekende couscous en tajines.
«
»
11:35 Chris Cooks Cymru
In Brecon ontmoet Chris de Nepalese gemeenschap. Hij laat zich inspireren door het koken met kruiden en vuur, en serveert een eerbetoon aan thuis en traditie.
«
»
12:05 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden begint in Queensland's Granite Belt, bezoekt Twisted Gum Wines, en een lavendelboerderij.
«
»
12:30 Het Weekmenu
Peppe Giacomazza bereidt gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade, zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa, vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta en een lasagne van risottorijst, tomaat en ragu.
«
»
13:10 Winterse Kost
Bart trapt het Winterse Kost-seizoen af met vier smaakvolle klassiekers. Stoofpotje van konijn, een stevige croque boemboem, hartige appeltaart met bloedworst en als afsluiter paling Napolitaine met smeuïge puree.
«
»
13:55 Piet Patron
Dit keer wordt Cyriel gevolgd, de zoon van Piet en sinds dit jaar ook manager van Likoké. Hij leidt de zaal van het restaurant met flair en serveert er de heerlijke lokale wijn van Jérôme.
«
»
14:20 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar patrijs.
«
»
14:40 Sweet & Cosy
Een XL chocolade moelleux - om eventueel te delen - met extra hazelnootpasta? Beter wordt het niet, volgens Wim. Hét recept voor een regenachtige herfstdag en de definitie van Sweet en Cosy in een dessertje.
«
»
14:50 Chris Cooks Cymru
In Brecon ontmoet Chris de Nepalese gemeenschap. Hij laat zich inspireren door het koken met kruiden en vuur, en serveert een eerbetoon aan thuis en traditie.
«
»
15:25 Streetfood
Lynn houdt halt in de Downtown Gourmet market voor het lekkerste streetfood van Eindhoven. Ze ontdekt er Indisch en Libanees straatvoedsel en gaat zelf aan de slag met een portie Spaanse tapas en een Amerikaanse pulled chicken burger.
«
»
16:05 Foodies & The City
Foodies Lynn, Tess en Maud stranden in het centrum van West-Vlaanderen, in Roeselare. Ze ontdekken er de lokale likeur én de lokale natuur op een prachtige plukboerderij. De meiden maken ook hun eigen houten tapasplanken.
«
»
16:40 Winterse Kost
Bart trapt het Winterse Kost-seizoen af met vier smaakvolle klassiekers. Stoofpotje van konijn, een stevige croque boemboem, hartige appeltaart met bloedworst en als afsluiter paling Napolitaine met smeuïge puree.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Deze keer deelt Gert Verhulst de keuken met chef Peppe Giacomazza. Peppe maakt een pizza veloce.
«
»
18:00 Indian Summer
Dominique en Tom ontvangen de jetset van het Casino van de jaren tachtig, met onder andere vader Frank Persoone, de schoonmoeder van Tom en Jean-Marie Dedecker. Op het menu: tongrolletjes met prei en druiven, oesters en tournedos marchand de vin.
«
»
18:45 De Eregast
Peppe heeft de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman. De mannen verwennen de Zeeuwse sterrenchef met traditionele, Indische tandoori, verse tagliatelle met Siciliaanse gamba's én een herfst Eton Mess als dessert.
«
»
19:35 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
20:05 Snel, Makkelijk & Lekker
Christer Elfving maakt een vegetarisch gerecht: pittige pasta met courgette, wodka en tomaat.
«
»
20:30 Sweet & Cosy
Wist je dat Wim met vier pannenkoekpannen tegelijkertijd aan de slag kan? En dat is nodig, want hij maakt vandaag een crêpe Mikadorol klaar met crunchy hazelnootpasta. Een chocolade bommeke waar elke zoetebek gelukkig van wordt.
«
»
20:40 Winterse Kost
Bart trapt het Winterse Kost-seizoen af met vier smaakvolle klassiekers. Stoofpotje van konijn, een stevige croque boemboem, hartige appeltaart met bloedworst en als afsluiter paling Napolitaine met smeuïge puree.
«
»
21:25 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van de St. Jacobsvrucht.
«
»
21:55 Chris Cooks Cymru
In Brecon ontmoet Chris de Nepalese gemeenschap. Hij laat zich inspireren door het koken met kruiden en vuur, en serveert een eerbetoon aan thuis en traditie.
«
»
22:30 De Dagschotel
Chef Chiara van Emrik tovert een verrassend bord op tafel, geheel vegetarisch. Ze maakt een groententorentje van aubergine, courgette, tomaat en geitenkaas en serveert er couscous bij.
«
»
22:40 Vietnjam, met Quyên
Quyên reist door culinair Vietnam, van noord naar zuid. Deze keer gaat ze naar Halong Bay. Onderweg maakt ze kennis met plaatselijke specialiteiten en ingrediënten waarmee ze heerlijke gerechten maakt.
«
»
23:00 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar patrijs.
«
»
23:25 Indian Summer
Dominique en Tom ontvangen de jetset van het Casino van de jaren tachtig, met onder andere vader Frank Persoone, de schoonmoeder van Tom en Jean-Marie Dedecker. Op het menu: tongrolletjes met prei en druiven, oesters en tournedos marchand de vin.
«
»
00:05 Winterse Kost
Bart trapt het Winterse Kost-seizoen af met vier smaakvolle klassiekers. Stoofpotje van konijn, een stevige croque boemboem, hartige appeltaart met bloedworst en als afsluiter paling Napolitaine met smeuïge puree.
«
»
00:55 Guillaume's Paris
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
01:20 Snel, Makkelijk & Lekker
Jeroen De Pauw roept elke weekdag uit tot 'vrijdag visdag'. Hij vult zijn open ravioli met pulled rog en een friszuur botersausje. Ongezien snel, makkelijk en lekker op tafel gezet.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Carmen - 'F.C. De Kampioenen'

Carmen klaagt over het gebrek aan passie bij Xavier. Wanneer deze laatste bij Pascale het bed gaat repareren, wordt dit door Fernand anders geïnterpreteerd. Hij gaat stoken bij Carmen, met als gevolg dat zij Xavier buitengooit. Xavier gaat dan maar logeren bij Pascale, wat het misverstand nog verergert. Ondertussen papt Carmen aan met Fernand in de hoop Xavier jaloers te maken.

'FC De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers