
TVgids - njam!
Andere zender »
| 01:05 | Wild van Wild |
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar houtduif.
«
»
| 01:30 | Puur Oosters - Japans |
Ook in Japan houden ze ervan om allerlei ingrediënten in een luchtig deegje te dippen en dan lekker goudbruin te frituren. Vandaag laat chef Ivan Verhelle samen met zijn tempura-specialist Yoko zien hoe je de perfecte knapperige tempura moet bakken.
«
»
| 01:50 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk en Lekker.
«
»
| 03:20 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
| 04:10 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden geniet van het warme water bij Millie Bore. Legende Dick Estens ontvangt Hayden in Moree om verbazingwekkende kunst te bekijken. En tenslotte is de lammerenboerderij van Sam en Emma Rose aan de beurt en overnacht Hayden op hun boerderij.
«
»
| 04:35 | Bon Appetit |
De chefs smeren hun beentjes al in, want vandaag is het aan de Marokkaanse wervelwind Zohra Aït Fath. Op haar programma staat een cursus messen vervaardigen en een portie nostalgie met sardientjes, kippenbrochettes en zoete couscous.
«
»
| 05:30 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
| 06:20 | Winterse Kost |
Bart trapt het Winterse Kost-seizoen af met vier smaakvolle klassiekers. Stoofpotje van konijn, een stevige croque boemboem, hartige appeltaart met bloedworst en als afsluiter paling Napolitaine met smeuïge puree.
«
»
| 07:05 | Toasted on wheels! |
De foodtruck van Dominique en Dagny verkoopt nacho's en scones met haring bij het Antwerpse MAS.
«
»
| 07:25 | Wild van Wild |
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar houtduif.
«
»
| 07:45 | De Dagschotel |
Een feestelijke maaltijd wordt bereid door chef Johan Segers. Hij maakt een overheerlijke zeeduivel uit de oven klaar. Daarnaast serveert hij gegratineerde pommes duchesses en gestoofde prei.
«
»
| 08:00 | Bon Appetit |
De chefs smeren hun beentjes al in, want vandaag is het aan de Marokkaanse wervelwind Zohra Aït Fath. Op haar programma staat een cursus messen vervaardigen en een portie nostalgie met sardientjes, kippenbrochettes en zoete couscous.
«
»
| 09:00 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
| 09:55 | Lekker Messy |
Jelle kampt met heimwee en maakt als lunch het favoriete hapje van z'n zoontje klaar: loaded geitenkaas. 's Avonds waait het stevig, maar kruipen de broers alsnog in hun outdoor kitchen voor worst in tomatensaus met olijfoliepuree.
«
»
| 10:35 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is. Hij vindt geurige gesmoorde vis en chilivarkensroerbakgerechten en kookt Taiwanese garnalen met knoflook en chili.
«
»
| 11:25 | Chris Cooks Cymru |
Chris reist naar Caerffili en ontdekt een bruisende foodscene in Ffos Caerffili, een moderne foodhall in de schaduw van het middeleeuwse kasteel. Hij proeft o.a. bao buns van seitan en Mexicaans-Persische birria tacos van Bab Haus.
«
»
| 12:00 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden geniet van het warme water bij Millie Bore. Legende Dick Estens ontvangt Hayden in Moree om verbazingwekkende kunst te bekijken. En tenslotte is de lammerenboerderij van Sam en Emma Rose aan de beurt en overnacht Hayden op hun boerderij.
«
»
| 12:25 | Het Weekmenu |
Bart Desmidt bereidt paella van tarwe met zeeduivel, pasta met kip, ham en mozzarella, kippensoep met ei en vegetarische pizzabaguette.
«
»
| 13:10 | DIY |
Er worden mosselen in het zuur gelegd, frambozensnoepjes, granola en basilicumpasta gemaakt.
«
»
| 13:30 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
| 14:25 | Chris Cooks Cymru |
Chris reist naar Caerffili en ontdekt een bruisende foodscene in Ffos Caerffili, een moderne foodhall in de schaduw van het middeleeuwse kasteel. Hij proeft o.a. bao buns van seitan en Mexicaans-Persische birria tacos van Bab Haus.
«
»
| 15:00 | Bon Appetit |
De chefs smeren hun beentjes al in, want vandaag is het aan de Marokkaanse wervelwind Zohra Aït Fath. Op haar programma staat een cursus messen vervaardigen en een portie nostalgie met sardientjes, kippenbrochettes en zoete couscous.
«
»
| 16:00 | Smossen Mag |
De kids zijn de baas en chef Roger van Damme vervult hun wensen. Mats, Deborah en Liselotte maken zelf hun frietjes en serveren het met een bijzondere kip, aparte appelmoes en verder met alles erop en eraan.
«
»
| 16:25 | Het feestmenu van .. |
Laat je tijdens de feestdagen inspireren door de njam-chefs die voor een compleet en overheerlijk feestmenu zorgen. Jan Tournier zorgt op zijn eigen manier voor een feestelijke menu zonder stress.
«
»
| 17:15 | De Chalet aan de Semois |
Terwijl Dominique en Jeroen hun innerlijke cowboy loslaten op hun paard, maakt Peppe een magistrale pasta in een kaasbol. Maar ook het zoete taco-ontbijt en aperitief van rillettes met gincocktail vallen enorm in de smaak bij de boys.
«
»
| 18:00 | De Eregast |
Dominique nodigt als eerste gast de Godfather van de Belgische gastronomie uit: Peter Goossens. Met gezonde zenuwen serveren de boys hun drie gangen. Een Parmigiano glassata, daarna varkensvlees aan't spit en als dessert Boules de Berlin.
«
»
| 18:45 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
| 19:40 | Guillaume's Paris |
Guillaume geniet van de fijnere kanten van het Parijse leven in het zevende en achtste arrondissement, inclusief een bezoek aan de Eiffeltoren en een maaltijd in het iconische Jules Verne-restaurant.
«
»
| 20:15 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag gaat Mounir Toub voor een gerecht uit de wereldkeuken. Hij maakt een salade van aubergine en een zalig frisse munt-amandelpesto. Dat klinkt Snel, Makkelijk en Lekker en dat is het ook.
«
»
| 20:40 | Bon Appetit |
De chefs smeren hun beentjes al in, want vandaag is het aan de Marokkaanse wervelwind Zohra Aït Fath. Op haar programma staat een cursus messen vervaardigen en een portie nostalgie met sardientjes, kippenbrochettes en zoete couscous.
«
»
| 21:40 | Levensgenieters |
Marijn Devalck en Herman Verbruggen trekken door België op zoek naar levensgenot: van culinaire parels tot warme ontmoetingen en verrassende ontdekkingen.
«
»
| 21:50 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van oesters.
«
»
| 22:25 | Chris Cooks Cymru |
Chris reist naar Caerffili en ontdekt een bruisende foodscene in Ffos Caerffili, een moderne foodhall in de schaduw van het middeleeuwse kasteel. Hij proeft o.a. bao buns van seitan en Mexicaans-Persische birria tacos van Bab Haus.
«
»
| 23:00 | Vietnjam, met Quyên |
Quyên reist door culinair Vietnam, van noord naar zuid. Deze keer gaat ze naar Halong Bay. Onderweg maakt ze kennis met plaatselijke specialiteiten en ingrediënten waarmee ze heerlijke gerechten maakt.
«
»
| 23:20 | Wild van Wild |
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar patrijs.
«
»
| 23:45 | Loïc zot van koken weekmenu |
Met elke keer een nieuw weekmenu.
«
»
| 00:40 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De mannen maken het extra feestelijk met een kerststol als ontbijt, de zotste carpaccio ooit en een kalkoenrollade met truffel als diner. De party wordt alleen maar gekker, wanneer Dominique de ijskoude vijver induikt en zijn kleren vergeet.
«
»























