TVgids - KanaalZ

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
20:45 Herhalingslus
«
»
08:00 Herhalingslus
«
»
15:00 Herhalingslus
«
»
20:00 Z-Nieuws
Magazine.
«
»
20:25 Z-Life Sciences
«
»
20:35 Z-Food: Smart Water Us - cross-sectorale samenwerking leidt tot beter waterbehee
De voedingsindustrie staat voor grote uitdagingen. Zo zijn er bijkomende investeringen in onderzoek en innovatie nodig om de sector verder te verduurzamen, zonder daarbij ook in te boeten aan kwaliteit. Ook voedselveiligheid speelt een steeds belangrijkere rol.
«
»
20:40 Z-Extra Waregem Koerse
Waregem Koerse bestaat 175 jaar en dat is een heuglijke gebeurtenis. Niet alleen voor de organisatie en liefhebbers van paardensport maar evenzeer voor het Waregemse stadsbestuur. Björn Crul ontvangt in de HippoLogia burgemeester Kurt Vanryckeghem.
«
»
20:45 Herhalingslus
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk' (VTM GO)

Ingeborg heeft fantastisch nieuws voor Karen (27). De experten hebben ook voor haar een match gevonden en zij zal dus in het huwelijksbootje stappen met Sharon (33). Nadat het koppel elkaar het jawoord heeft gegeven, trekken ze naar de feestlocatie waar Ingeborg als gastvrouw hun trouwfeest in goede banen zal leiden. Tussen alle festiviteiten door staat ook nog een fotoshoot op de planning en na het feest trekken ze uiteindelijk naar een B&B voor hun huwelijksnacht.

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk', om 20.45 uur op VTM.

Dossiers