TVgids - KanaalZ

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
20:45 Herhalingslus
«
»
08:00 Herhalingslus
«
»
15:00 Herhalingslus
«
»
20:00 Z-Nieuws
Magazine.
«
»
20:25 Z-Life Sciences
«
»
20:35 Z-Food: Smart Water Us - cross-sectorale samenwerking leidt tot beter waterbehee
De voedingsindustrie staat voor grote uitdagingen. Zo zijn er bijkomende investeringen in onderzoek en innovatie nodig om de sector verder te verduurzamen, zonder daarbij ook in te boeten aan kwaliteit. Ook voedselveiligheid speelt een steeds belangrijkere rol.
«
»
20:40 Z-Extra Waregem Koerse
Waregem Koerse bestaat 175 jaar en dat is een heuglijke gebeurtenis. Niet alleen voor de organisatie en liefhebbers van paardensport maar evenzeer voor het Waregemse stadsbestuur. Bjrn Crul ontvangt in de HippoLogia burgemeester Kurt Vanryckeghem.
«
»
20:45 Herhalingslus
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers