TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:10 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
08:00 Radio 2 op één
Radio-uitzending.
«
»
10:00 Radio 2 op één
Radio-uitzending.
«
»
12:00 Zomerbeelden
«
»
12:30 Switch
Deze week strijden Katja, Jarne, Laurens, Nele en Johan elke dag voor de prijzenpot.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Thuis (namiddag)
Olivia begrijpt niet wat er met Kaat aan de hand is. Joren krijgt alweer een teleurstelling te verwerken. Nancy en Dieter hebben last van een kater. Judith heeft een beslissing genomen.
«
»
13:55 Dieren in nesten
De dalmatiër Warre is uit een rijdende auto gesprongen en wordt met een verlamd pootje binnengebracht in de dierenkliniek in Merelbeke.
«
»
14:15 First Dates
Het 'First Dates'-restaurant opent z'n deuren in Mechelen. Jesse probeert Inez te veroveren met een ludiek relatiespel. Rina en Johan lijken een match made in heaven. Thomas heeft last van zenuwen.
«
»
15:00 Dierendokters 24/7
Een Belgisch witblauw rund moet bevallen. Bij dit ras gaat dat altijd via een keizersnede. De bevalling gaat vlot, maar krijgt dan plots een verrassende wending.
«
»
15:25 Murdoch Mysteries
Murdoch is op jacht naar een seriemoordenaar die macabere trofeeën van zijn slachtoffers verzamelt. Maar voor hij het goed en wel beseft, loopt hij zelf gevaar.
«
»
16:10 Oases, Sentinels of the Desert
De Liwa-oase is één van de belangrijkste landbouwgebieden van het emiraat Abu Dhabi. Dit constant evoluerende groene paradijs heeft een rijke geschiedenis, maar is ook belangrijk voor de toekomst.
«
»
17:05 Witse
De scheiding van zijn vrouw Doris valt Witse zwaarder dan hij eigenlijk wil toegeven. Keysers, zijn vroegere baas en nu haar minnaar, roept zijn hulp in bij een schilderijendiefstal in Brussel.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Het weer (vooravond)
Weerbericht.
«
»
18:15 Inside Taronga Zoo
Tijgermoeder Kartika is agressief tegen haar jonkies. Reuzenschildpad Lance stelt twee verzorgers op de proef die de schijnbaar eenvoudige opdracht hebben om hem te wegen.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:35 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
19:40 De stoel
Wie ergens in Vlaanderen de geheime locatie ontdekt en als eerste in de stoel zit met het juiste voorwerp, wint een mooie prijs.
«
»
19:45 F.C. De Kampioenen
Goedele heeft haar doctoraatstitel behaald en om dat te vieren organiseert Boma een receptie in het café. Op hetzelfde moment wordt hij uitgenodigd door Minoe voor haar afscheidsfeest in de Pussycat.
«
»
20:20 Switch
Deze week strijden Lucas, Celine, Arga, Niño en Bruno elke dag voor de prijzenpot.
«
»
20:50 Reizen Waes: Vlaanderen
De tips die Tom Waes over Oost-Vlaanderen binnenkreeg, zijn veelbelovend. Hij mag als eerste gaan kamperen in Doel en krijgt in Sint-Niklaas de grootste sigaar ter wereld te zien.
«
»
21:40 Unité 42
Een rijke zakenman wordt ervan verdacht een hele streek te hebben vergiftigd met kankerverwekkende stoffen. Hij wordt ontvoerd, ondanks het geavanceerde beveiligingssysteem bij hem thuis.
«
»
22:30 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
22:44 Keno
Keno.
«
»
22:45 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:50 Switch
Deze week strijden Lucas, Celine, Arga, Niño en Bruno elke dag voor de prijzenpot.
«
»
23:20 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Voor altijd Kampioen!' (Eén)

Producer Bruno Raes, script editor Luc Beerten en regisseur Willy Vanduren vertellen hoe het allemaal begon: het idee om comedy te maken om VTM te counteren, de zoektocht naar een onderwerp en interessante personages, en naar de geschikte acteurs om die rollen in te vullen. Met reacties van de acteurs van 'F.C. De Kampioenen' op de audities, de proefaflevering en het spelen voor livepubliek dat voor extra stress zorgde, maar ook hielp om de personages uit te diepen. Superfans Wesley Sonck en Guga Baúl getuigen over de impact van 'F.C. De Kampioenen' op hun dagelijkse leven.

'Voor Altijd Kampioen!', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers