TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:10 Mediterranean: Life Under Siege
Ouder worden is ook voor dieren geen pretje. Zo worden oude mannetjesflamingo's heel onhandig en dus ook onaantrekkelijk voor de vrouwtjes.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:25 Belpop
Het aanstekelijke spelplezier, de aandoenlijke camaraderie en de heerlijke zelfrelativering maken van De Mens de band waarin elke Belgische muzikant oud zou willen worden.
«
»
21:20 Back to the Titanic
Een 15-koppig team van experten duikt voor het eerst in 15 jaar naar de Titanic om de eerste 4K-beelden van het schip te maken en de staat van het vaartuig te onderzoeken.
«
»
22:10 Playtime
Monsieur Hulot gaat in het centrum van Parijs solliciteren bij een bedrijf dat gevestigd is in een wolkenkrabber. Het gesprek vindt echter nooit plaats, waarop Hulot besluit om de stad te bezoeken.
«
»
00:10 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers