TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:05 Canvaslus
Het journaal - Het weer
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:15 One in a Thousand
Het ecosysteem van een kleine waterloop is complex en divers, maar de harde realiteit is dat in Centraal-Europa momenteel slechts één op de duizend van die ecosystemen nog intact is.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 How to Be Young
Margriet praat met Mia, een jonge ambulancemedewerkster in opleiding. Zelf werd ze een aantal jaar geleden ook afgevoerd door de ambulance, volledig doorgedraaid.
«
»
21:20 Apocalypse, la guerre des mondes
1947. Amerika is bang dat het beschadigde Westen ten prooi zal vallen aan het communisme en lanceert het Marshallplan, een herstelplan voor de Europese naties.
«
»
22:15 Dolly: The Sheep That Changed the World
Wat was de impact van het gekloonde schaap Dolly in 1996? En hoe gingen enkele van 's werelds beste genetische wetenschappers in het geheim te werk?
«
»
23:05 Zero Zero Zero
Wanneer Don Minu La Piana vijf ton cocaïne bestelt om zijn greep op de criminele organisatie te versterken, treedt in New Orleans de familie Lynwood op als makelaar.
«
»
00:05 Zero Zero Zero
De interne strijd bij de 'ndrangheta is een gevaar voor de business en het kapitaal van de familie Lynwood. Chris Lynwood besluit mee te varen met het schip dat de lading van Mexico naar Italië voert.
«
»
01:15 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Joost Zwegers in 'Belpop' (foto: Canvas - © VRT 2019)

Al ruim 20 jaar schittert Joost Zweegers onder zijn nom de plume Novastar aan het Belpop-firmament. Sinds zijn overwinning op Humo's Rock Rally in 1996 toont Zweegers zich als een van de strafste singer-songwriters uit de Belgische popgeschiedenis. Van kinds af aan is hij gepassioneerd, eigengereid en perfectionistisch in alles wat hij onderneemt. Samenwerken met Joost is om die reden soms een uitdaging, maar zijn publiek zal nooit ontgoocheld worden. Zijn gebetenheid leverde tot dusver vijf uitstekende albums op en een rist hits die tot het collectieve geheugen behoren. Periodes van succes wisselen zich af met tegenslagen en twijfels, maar opgeven of achteroverleunen staan niet in Zweegers' woordenboek. Meer dan alleen een songtitel, blijkt 'The best is yet to come' ook een levensmotto.

'Belpop Classics', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers