TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
11:30 De Warmste Week kick-off
Het centrale thema dit jaar is 'Kunnen zijn wie je bent'.
«
»
17:25 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:05 Madre de Dios: The Lost Island
In januari 2017 trok een team van ontdekkingsreizigers naar Madre de Dios in de hoop dat het onderzoeksprogramma zou leiden tot een erkenning als UNESCO-werelderfgoed.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
De taliban zwaaien intussen al vier maanden de plak in Afghanistan. Rudi Vranckx wilde weten in welke mate het leven veranderd is en vooral hoe het met de vrouwenrechten gesteld is.
«
»
21:00 Furia
Ragna doet er alles aan om Cato op te sporen om de aanval te verijdelen waarvoor Ole haar waarschuwde. Een ware race tegen de klok dringt zich op.
«
»
21:45 Furia
De toekomst van niet enkel Duitsland, maar van heel Europa staat op het spel. Voor Ragna is het de laatste kans om de dood van haar zus te wreken.
«
»
22:35 Une part d'ombre
Het levenloze lichaam van een juwelier bevindt zich op de bodem van een ravijn in de Vogezen. David, een familieman die alles heeft om gelukkig te zijn, wordt verdacht door de politie.
«
»
00:05 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers