TVgids - Canvas

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
11:30 De Warmste Week kick-off
Het centrale thema dit jaar is 'Kunnen zijn wie je bent'.
«
»
17:25 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:05 Madre de Dios: The Lost Island
In januari 2017 trok een team van ontdekkingsreizigers naar Madre de Dios in de hoop dat het onderzoeksprogramma zou leiden tot een erkenning als UNESCO-werelderfgoed.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
De taliban zwaaien intussen al vier maanden de plak in Afghanistan. Rudi Vranckx wilde weten in welke mate het leven veranderd is en vooral hoe het met de vrouwenrechten gesteld is.
«
»
21:00 Furia
Ragna doet er alles aan om Cato op te sporen om de aanval te verijdelen waarvoor Ole haar waarschuwde. Een ware race tegen de klok dringt zich op.
«
»
21:45 Furia
De toekomst van niet enkel Duitsland, maar van heel Europa staat op het spel. Voor Ragna is het de laatste kans om de dood van haar zus te wreken.
«
»
22:35 Une part d'ombre
Het levenloze lichaam van een juwelier bevindt zich op de bodem van een ravijn in de Vogezen. David, een familieman die alles heeft om gelukkig te zijn, wordt verdacht door de politie.
«
»
00:05 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', om 21.10 uur op En.

Dossiers