TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:00 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - De ideale wereld - Winteruur
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:50 Op slot
Documentaire.
«
»
19:40 De Toots Sessies
Melissa Mabesoone en Oshin Albrecht vormen samen Buren. In 'SPARE TIME WORK' benadert Buren musicalgewijs gedachten en ideeën over (reproductieve) arbeid en vrije tijd.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 Dementia and us
Hoe is het om met dementie te leven? En wat is de impact ervan op het leven van de patiënt, maar ook op dat van zijn of haar familie? We volgen vier van hen en hun families tijdens pieken en dalen.
«
»
22:20 The Handmaid's Tale
Terug in Gilead staat June oog in oog met een op wraak beluste tante Lydia. Ze moet een vreselijke ondervraging doorstaan. In Toronto weet Luke niet goed hoe hij June en Hannah moet helpen.
«
»
23:25 The Handmaid's Tale
June onderneemt een hachelijke reis met Janine. Ze proberen uit Gilead te vluchten, terwijl Janine zich een beangstigend voorval uit haar verleden herinnert.
«
»
00:10 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
00:20 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Spartacus Run' - Michel Wuyts en Andy Peelman (VTM)

Bekende Vlamingen sleuren met zandzakken, trotseren prikkeldraad en klimmen en klauteren zich een weg over het spectaculaire Spartacus Run-parcours. Wie weet de beste tijd neer te zetten? In het tweede duel nemen Sean Dhondt en Ian Thomas het tegen elkaar op. Radio- en televisiepresentator Sean gaat er als een speer vandoor en is vastberaden een toptijd neer te zetten. Zanger Ian ziet zijn peren. Wie trekt er uiteindelijk aan het langste eind?

'Spartacus Run', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers