TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:00 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - De ideale wereld - Winteruur
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:50 Op slot
Documentaire.
«
»
19:40 De Toots Sessies
Melissa Mabesoone en Oshin Albrecht vormen samen Buren. In 'SPARE TIME WORK' benadert Buren musicalgewijs gedachten en ideeën over (reproductieve) arbeid en vrije tijd.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:35 De afspraak
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
21:20 Dementia and us
Hoe is het om met dementie te leven? En wat is de impact ervan op het leven van de patiënt, maar ook op dat van zijn of haar familie? We volgen vier van hen en hun families tijdens pieken en dalen.
«
»
22:20 The Handmaid's Tale
Terug in Gilead staat June oog in oog met een op wraak beluste tante Lydia. Ze moet een vreselijke ondervraging doorstaan. In Toronto weet Luke niet goed hoe hij June en Hannah moet helpen.
«
»
23:25 The Handmaid's Tale
June onderneemt een hachelijke reis met Janine. Ze proberen uit Gilead te vluchten, terwijl Janine zich een beangstigend voorval uit haar verleden herinnert.
«
»
00:10 Winteruur
Praatprogramma.
«
»
00:20 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak - Winteruur
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Lara Brennan wordt gearresteerd als verdachte voor de moord op haar baas omdat ze er onlangs nog ruzie mee maakte. Ooggetuigen zouden haar de locatie van de moord hebben zien verlaten en bovendien werden haar vingerafdrukken teruggevonden op het moordwapen. Aangezien de bewjizen dus allemaal tegen haar spreken, wordt ze beschuldigd van moord en opgesloten in de gevangenis. Haar man John doet er alles aan om haar weer vrij te krijgen, maar spijtig genoeg heeft hij niets van bewijsmateriaal dat in haar voordeel pleit. Wanneer Lara in hoger beroep schuldig bevonden wordt, probeert ze zelfmoord te plegen. John ziet maar één manier om zijn vrouw te redden: haar bevrijden uit de gevangenis. Een onmogelijke opgave voor een man zonder enige criminele ervaring. Met de moed der wanhoop duikt hij de onderwereld in op zoek naar hulp...

'The Next Three Days', film uit 2010 met oa. Russell Crowe, om 21.35 uur op VTM.

Dossiers