TVgids - Canvas

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
08:52 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:10 Great Barrier Reef
Het rif strekt zich 2300 kilometer ver uit langs de noordoostelijke kust van Queensland en je vindt er meer dan 900 eilanden, elk met hun eigen unieke biologie en fauna.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:25 Frontlinie
Bram Vermeulen en cameraman Sven Torfinn zijn er als eerste internationale cameraploeg in geslaagd Mozambique binnen te komen sinds het geweld escaleerde in het noorden van het land.
«
»
20:55 Fiddler on the roof
De Joodse melkboer Tevye heeft drie dochters van huwbare leeftijd. Hij wil ze graag aan de man brengen, maar tegelijkertijd ook de tradities behouden. Zijn dochters maken het hem niet gemakkelijk.
«
»
23:50 Alex
Tijdens een vuurgevecht vermoordt de louche agent Alex Leko per ongeluk zijn partner en beste vriend Martin.
«
»
00:40 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Voor altijd Kampioen!' (Eén)

Producer Bruno Raes, script editor Luc Beerten en regisseur Willy Vanduren vertellen hoe het allemaal begon: het idee om comedy te maken om VTM te counteren, de zoektocht naar een onderwerp en interessante personages, en naar de geschikte acteurs om die rollen in te vullen. Met reacties van de acteurs van 'F.C. De Kampioenen' op de audities, de proefaflevering en het spelen voor livepubliek dat voor extra stress zorgde, maar ook hielp om de personages uit te diepen. Superfans Wesley Sonck en Guga Bal getuigen over de impact van 'F.C. De Kampioenen' op hun dagelijkse leven.

'Voor Altijd Kampioen!', om 21.30 uur op En.

Dossiers