TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:55 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:25 Kinderen van het verzet
September 1944. Het grootste deel van België is bevrijd, maar de oorlog is nog niet voorbij. Tienduizenden Belgen zitten nog vast in naziconcentratiekampen in Duitsland.
«
»
19:15 Misdaaddokters
Tijdens moordprocessen ontstaat vaak een clash tussen experts en tegenexperts over de diagnose van de dader. De psychiaters blikken terug op de commotie rond diverse assisenprocessen.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:25 Wissel van de macht
In het begin van de jaren 2000 was de charismatische Steve Stevaert nog God in Vlaanderen. Intussen zijn de Teletubbies en het kartel met Spirit allang verleden tijd en vecht de sp.a voor elk procent.
«
»
21:20 Capharnaüm
De 12-jarige Zain slijt zijn dagen in de straten van de Libanese hoofdstad Beiroet. Als oudste kind van het gezin moet hij helpen zijn familie te onderhouden.
«
»
23:20 The Handmaid's Tale
Een zieke baby stelt Offred en Serena danig op de proef. Janine staat eindelijk oog in oog met Naomi. De Commandant heeft de grootste moeite om te bekomen van een vreselijke beproeving.
«
»
00:15 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Good Doctor' (foto: Videoland - © RTL 2018)

De afdeling verwelkomt enkele nieuwe stagiaires en gedurende enkele dagen strijden zes kandidaten om de vier gegeerde residentieplekken. Shaun, Claire en Park staan in voor hun begeleiding. Andrews bespreekt een moeilijke operatie op een minderjarige. Shaun beledigt Lea per ongeluk. Morgan roept de hulp in van Claire en Lim.

'The Good Doctor', om 22.55 uur op VTM.

Dossiers